|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
26.12.2005 10:11:05   
Tiamo
jessy lepo se imejte... Tudi jaz sem dodala nove slike Demine sobice, a jih vidite? Geslo je isto... LP Tia74

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
26.12.2005 10:55:09   
Kety
Dobro jutro!

Pri nas se razmere umirjajo,...danes je jedel nazadnje ob 21ih (150g) in potem šele ob 3:20 in se vmes ni niti 1x zbudil. Naslednje hranjenje je bilo ob 7ih in smo potem še do 8ih spali.

Včeraj sem mu skuhala jabolčno kašico...sem jo naredila s paličnim mešalnikom in je super tekoča. No, mali je pojedel vsega skupaj kaki 2 žlički in je šlo potem tudi kmalu ven (skozi usta). Vse je zbruhal. Zdej pa ne vem, ali je zanj še prezgodaj za tako hrano ali pa mu samo ni bila všeč. Sicer se je zraven ful pačil ampak jedel je!?user posted image

Glede adaptiranega mleka bom še mal počakala, jutri bom poklicala v ZD in vprašala kako naprej. Mi bojo oni povedali potem se bom pa sama odločila. Punce hvala za nasvete. Tia, ful si pridna, k si se spomnila pediatra vprašat.user posted image

Jessy, imejte se super!

Miševi, tvoje geslo mi ne prime. Pravi, da je napačno!!??user posted image user posted image

Itak mi pa v albumih še vedno kaže križce!user posted image user posted image user posted image  

Se še tipkamo!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
26.12.2005 11:06:24   
zoya24
Kety me veseli, da se stanje izboljšuje. Glede kašice pa, počakaj kak dan potem mu pa spet probaj dat. Lahko mu za začetek daš le sokec. Jaz sem mu dala kar Frutek jabolčni sok, ene par žličk. Ravno toliko, da se je malo navadil okusa.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
26.12.2005 11:56:39   
miševi

Zoya, hvala! Tepih smo pa kupili v Hoferju za 4000 SIT.

Kety, sem ti še 1x poslala geslo. Upam, da bo sedaj šlo - sem probala in meni prime. Lepo, da ste bolje spali. Ti pa kar še poskusi z jabolkom, seveda če želiš - kot je Zoya rekla, se mora navaditi okusa, pa žličke, pa nekaj gostejšega kot mleko požirat... Verjetno sem te pa za mleko narobe razumela - ti si verjetno mislila najprej podojit, potem pa dat še adaptirano. Jaz, budala, sem pa mislila, da boš adaptirano mleko dala v svoje. Oprostiuser posted image .

Mi smo včeraj čez dan povečali kol. mleka in je mali zopet spal nepretrgoma do 5-ih in nato po hranjenju še naprejuser posted image . Zopet smo na pravem ritmu. Bo zgleda res to, da je čez dan premalo pojedel.

Jessy, verjetno si že šla, pa vseeno: UŽIVAJTE!!!!

Aja, pa še vprašanje - ali so se vam pod našimi slikami pokazali komentarji?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
26.12.2005 12:19:43   
petri85
Živjo!

Jessy, uživajte!

Miševi, jaz še nisem uspela pogledati vašega stanovanja, bom, sam da bo mal več časa!

Pri nas pa še vedno lepo prespimo cele noči (od 20 do 7 oz. 8ih), sam ga nočem preveč hvalit, da se ne bo potem spomnil in se zbujal ponoči!

user posted image  Timonu! Kety, če se bo pa slučajno ponovilo, pa mu ti kar dodaj adaptirano. Jaz ga tudi zvečer prvo podojim, potem mu pa dam še malo adaptiranega povrh.

Nam je včeraj po obiskih uspelo še na Bled skočit, kjer smo še sončne žarke ujeli! user posted image

Sedaj pa naprej likat....moja dva fanta mislita, kako pridno sedajle jaz likam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
26.12.2005 12:31:43   
petri85
Evo, Miševi, sem pogledala vaše stanovanje - fajn mate urejeno, a je sobica eno nadstropje višje, da so stopnice?
Pa tudi komentarji so, samo jaz sem dala kar slideshow, ker mi drugač preveč dolgo dol vleče!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
26.12.2005 14:14:21   
tajica
Ojla!

Že spet nam par dni ni delal internet!!!user posted image user posted image user posted image

Miševi sožalje še iz naše strani!

Punce želim vam vesele praznike!

drugače je pa pri nas vse ok - spimo še kar, jemo jabolčka in banano zelo radi, jokamo skoraj nič in se zelo radi crkljamo!!! Torej je vse vredu!!

sedaj grem pa mal vaše nove slikce pogledat!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
27.12.2005 8:33:26   
Tiamo
Jutro nas je pa zamedlo, pa še vedno pada....a pri vas tudi? očka je že zjutraj godrnjal k je mogel kidat user posted image  Spali smo super user posted image  Lih s Kety sva se MSN pogovarjale o dreku...in pohvalila sem se da Demi kaka samo enkrat na dan...no od tistega časa mi je začela kakat 2 ali 3 na dan. user posted image  Demi je zdaj res pogruntala,da ima noge, jih vleče ampak v usta jih še ne da. So pa zanimive rateli ji vse igrače, od ropotul, do plišastih medvedkov. Kravice zdaj zelo rada pase in zdrži tudi do 20 min v pozi pasenja. Zelo rada gleda slike v knjigah...ko je naprimer v gugalniku ji kažem knjigico in z veseljem opazuje. V postelčjici se obrača na vse strani, kdaj jo najdem čist obrnjeno na drugi strani postelje, vse zvleče kar ima obešeno na posteljici, obrobo iz blaga je še odvezala in čist zmečkala....  A sva midve z violinskim edine k ne dodajave??? grem kavico popit...upam, da so pri Jessy srečno prišli kamor so že šli. Lp Tia74

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 27.12.2005 8:35:13 >

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
27.12.2005 9:16:21   
zoya24
Dobro jutro,

ja tudi nas je kar dobro zamedlo. Pa sej po eni strani je luštno, po drugi pa nikamor ne moreš it (z vozičkom).

Glede kakanja, pri polnem dojenju se je pokakal po vsakem obroku, zdaj ko imava že tri dni en gosti obrok, se pa tam do trikrat. Najbolj mi paše ker ni več pokakan zjutraj. Mi je pa všeč, da ma dobro prebavo.

Sem se včeraj spomnila, da imava jutri z Žigom drugo cepljenje, upam, da gre vse tako kot na prvem, brez reakcije.

Drugače pa je Žiga tudi cel živec, v postelji in še posebno na najnini, je kot kakšna vrtavka, se skoz obrača pa puza (ne vem kako bi drugače rekla) naprej, tako da pride kamor hoče, plenička pod glavo, je zjutraj na glavi, pri previjanju so robčki zakon, se takoj obrne in jih poišče. Pod igralom (pa na previjalni tudi) smo takoj na trebuhu, nasploh zelo rad kravice pase, tako kot Demi tudi po dvajset minut. Igrače so pri nas tudi ratale zelo aktualne, seveda takoj romajo v usta, pa razne reklame, ko se vse šajna. Še vedno je pa najboljša igrača TV, kamor koli v dnevni ga postaviš jo bo takoj najdel, iz tega razloga jo imamo večinoma dneva ugasnjeno.

Smo pa danes spali bol tako, pa sem pogruntala, da kadar čez dan res OK spimo (beri veliko), takrat imamo tudi noč mirno. Včeraj ga je pa cel dan nekaj sračkal s spanjem, pa je bilo ponoči veliko zbujanja.

Grem še mal po RR počekirat in kavico dokonca spit, pol moram pa za službo še eno analizo objav 2005 naredit.

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 27.12.2005 9:34:07 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
27.12.2005 9:43:05   
Tiamo
Zoya pri nas je tudi TV najljubša igrača..ali pa monitor. Jaz nič ne ugašam. user posted image  Držmin pesti za cepljenje, da ne bo reakcije. Kot sem enkrat že napisala, je res, da če podnevi otrok spi, tudi ponoči spi bolje...predstavlji si sebe, če spiš podnevi si pol ful matast in samo čakaš, da greš spat. user posted image  Zato sem Demi navadila, da gre ob 12-13 spat, ponavadi greve ven, upam, da bo danes tudi spala k ne bove šle ven.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
27.12.2005 10:00:18   
zoya24
Tia maš prav, sej pri nas načeloma spimo dopoldne po tri ure, pa še popoldne obvezno vsaj eno. Včeraj pa ne vem kaj mu je bilo, mah pride. No upam, da bo danes boljše, zdej mu grem pripravit jabolčno kašico, nato pa gremo okoli enajstih spančkat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
27.12.2005 11:07:05   
tina104
Tia, tudi jaz ne dodajam - samo na jezik sem mu dala ene dvakrat malo banane, pa malo jabolka, pa malo brokolija, ampak tega vsega skup ni bilo za pol žličke. Bi pa kar jedel, kolikor zgleda. Ampak jaz imam ful mleka, pa bom še že počakala.

Mi TV zdaj precej ugašamo ali pa Aljaža obračamo stran. Sem zadnjič ravno tu na RR brala o škodljivosti TV za otroke pod 18. meseci. Je pa mu ful všeč, pa reklame tudi.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
27.12.2005 11:55:05   
Kety
Dober dan!

Tia, saj jaz tudi še ne dodajam, zdej sem mu 2x poskusila dat jabolčno kašico (kuhano jabolko) pa vse ven poriva, kar pa mu pride v želodček, pa potem zbruha. V četrtek je v ZD posvetovalnica in bom poklicala, da mi povejo kako naprej. Verjetno bom morala it s Timonom tja, da ga zvagajo. Danes sem pogledala evidenco tehtanja in je točno v enem mesecu pridobil slabih 350g. To je fuuuul premalo in me je ful strah, da se ne bi pravilno razvijal. Saj je dobrovoljček ampak pol toliko stavri ne počne kot vaši malčki. Zoya, Tia, Jessy, vse ste že ful napredovale...pri nas pa po 5 minutah pasenja kravic začne jokat in zariva glavo v blazino. Stisk roke je močan, ampak kravic pa sploh ne zna past.user posted image user posted image user posted image  Včasih jih je bolj znal, najbolje pri 6 tednih. Joj,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še vedno poje samo 100g, če se mal bolje naje je to le 150g, pa še to je le na svete čase. Spat mora it pa na 2 uri in spi po pol ure. Vsak dan isto. Tko, da tudi spi dovolj, mogoče celo preveč in zato ima ponoči podobne ritem spanja in zbujanja. SIcer zdej nekako zdrži 2,5 do 3 ure med posameznimi obroki, včasih ga moram pa tudi po 1 uri še pristaviti.

Mene se loteva POpoporodna depresija...saj sem totalno izčrpana! Pa še nič ni narejeno v hiši in je non stop svinjarija povsod. Nimam niti veselja koga povabit, ker imamo tako kot pri ciganih!user posted image

Se tipkamo mal kasnej ko bom boljše volje!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
27.12.2005 12:31:30   
nanka
Dan,

Kety ne sekiraj se, saj sem jaz tu s podobnimi težavami. Naša pa niti 100 ml ne poje več na obrok. Sadje, ki ji ga sama pripravim ne mara, kupljene kašice frutek poje pa 4 žlice. V enem mesecu in pol se je zredila samo 400g in ima zdaj 5100g. Vsako hranjenje imava borbo, katera bo močnejša in veliko joka in stoka, na koncu pa poje 70 ml. Sicer je zadnja dva dni začela kašljati, ampak to ni krivo da ne je. Veliko več mleka sem stran vrgla, več kot ga je pojedla. Ne vem kaj mi bodo rekle drugi teden v posvetovalnici, ampak dobrega sigurno nič.
Prav tako se naša še ne obrača, kravice pa pase kvečjemu 10 min, potem se pa vleže.

Edino, kar ji dela odlično je prebava, ker kljub mali količini hrane, kaka 2x na dan.

Potolaži se, ker sva že dve z istimi težavami, bo minilo boš videla. Samo upam, da kmalu, ker sem tudi jaz z živci na koncu, vsaj takrat, ko jo je potrebno nahraniti.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
27.12.2005 12:32:05   
zoya24
Kety v četrtem mesecu morajo otroci pridobiti cca 10g/dan, to znese cca 300g na mesec, tako, da mislim, da tvoj ni premalo dobil, če se je zredil za 350g. Tudi naš še nima 7 kg, pa mislim, da je za 14 dni starejši od Timona. Drugače pa tudi naš ne zdrži pokonci več kot 2,5-3 ure, dopoldne/zjutraj max 2h razen če ga ne nosimo okoli, pa še to zaspi na rokah. Mislim, da je to normalno. Kot sem napisala Žiga spi nekje 3 ure dopoldne, potem če greva ven odspi eno v vozičku, nato pa gre še okoli petih spat. Ponavadi gre torej trikrat, če štejem še vožnjo v vozičku. Drugače pa se glede kravic ne sekiraj, od sestre fantek, ki zelo lepo napreduje, jih je začel pasti pri 3,5 mesecih, tako, da imajo otroci res različen razvoj, pri dveh letih pa potem ni nobene razlike več.

Glede kašic pa, mogoče res še ni pripravljen, pravijo, da otroci nekako pri štirih mesecih ali več zgubijo refleks vračanja hrane iz želodčka, torej polivanja. Kot vem, je Timon veliko polival (naš ni nikoli), mogoče reš še ni zrel, ne ga silit, probaj spet čez kakšen teden. Če pa vidiš, da se od tvojega mleka ne naje, pa probaj dati dodatek, zakaj bi se brez veze matrala. Pa ne se preveč sekirat, sploh pa ne glede spanja ponoči. Od starejše sestre fantek je star dve leti, pa še vedno ga večinoma noči biksa (se zbudi tudi do petkrat), Luka od Eve 1 je začel spati pri osmih mesecih, ko ga je dala v svojo sobico, prej sta se na dve uri dojili ponoči. Naš pa zadnje čase eno noč spi, drugo ga pa biksa, včeraj sva spala, danes sem se pa ziher do petih vstala petkrat in dala dudo. Pa se nič kaj velik ne sekiram, pač nimam otroka, ki bi prespal celo noč.

Kar se dojenja tiče, jaz tudi dojim po dnevi po občutku, včeraj sem ga zvečer dojila ene trikrat v treh ureh preden je šel spat, pa sigurno ni bil toliko lačen, kot se je hotel cartat.

Ti se lepo pomiri, pa ne se sekirat če maš razmetan (jaz se spravim pospravljat ponavadi šelel popoldne ko moj pride), ko ge Timon spat, se pa zraven ulež pa eno zadremaj. Jaz to velikokrat nardim, se vstanema ob sedmih, ob devetih pa greva ob spat in spiva do dvanajstih. Ko ati pride pa se včasih vležem v spalnici, si prižgem radio in uživam. Pa nimam nič slabe vesti, ker nisem skoz s tamalim in ga ma ati, sej je tudi njegov. Jaz pa tudi moram mal predahnit, saj sem večinoma dneva z njim.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
27.12.2005 14:14:22   
Tiamo
zdaj imam pa jaz resen problem...s kakanjem do zdajle mi je že trikrat kakala in to driska rumene barve. Zdajle je 15 min kričala, solze so tekle v potokih, krči niso....vročine nima, prej je bila ful živahna. Kar je pa čudno NOČE JEST??? A so lahko zobki?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
27.12.2005 14:34:20   
zoya24
Tia nimam pojma, verjetno so lahko tudi zobki, saj bo Demi že 5 mesecev stara. Glede kakanja pa ne vem, naš ima skoz bolj redek kakec rumene barve, samo je dojen. Mogoče ima pa kej novo mleko vezo s tem user posted image . Če nima vročine po moje ni nič kaj hujšega.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
27.12.2005 15:10:38   
Tiamo
Sem klicala pediatrinjo, dobila sestro in sem čist razočarana. Ji povem kot sem vam napisala, povem še, da ne dojim in da sem pred 14 dnevi začela dodajat postopoma Hipp2....ona pa a je to VSE user posted image  Jaz rečem ja, no potem me vprača če je driska čist tekoča, povem da ni, da je nekje vmes....ona naj ji dam veliko tekočine (kako če še mleka noče pit???) in naj si roke umivam user posted image user posted image user posted image  Takoj slaba vest, kaj če si res nisem rok dobro umivala in kaj če je dobila od kakšne igračke, ki je padla na tla in sem ji jo kar dala, brez da bi jo umila.... kaj če se je zastrupila....no potem je rekla, če bo jutri isto naj jo pripeljem.... Sej se ne bom sekirala, zdaj je pojedla 60 ml in zaspala...bom videla kaj bo ko se zbudi....

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
27.12.2005 15:45:07   
nelči
Dan

Tia, mogoče je pa res zobek! Kaj sestra ni nič omenila, da je možna takšna reakcija od zobka? Roke bolj umivala? Kaj pa vse igrače, ki jih tamali v usta tiščijo?!? Vsake stvari  pa res ne gre razkužit! Pa prah na igračah? Mislilm ...... ne vem, no! No, saj boš videla kako bo jutri. Upam, da bo jutri že bolje!!

Petri zate imam vprašanje. Sem te brala, ko si povedala, da Davidu pred spanjem po dojenju ponudiš še adaptirano mleko. Mene zanima zakaj pravzaprav tako narediš? Ker nimaš dovolj svojega mleka, ali da bolje spi, ali ....? Me zanima, ker sem sama razmišljala, da bi to poskusila. Sicer mislim, da mleka imam dovolj, ker ponavadi ga dojim le 1x ponoči, izjemoma 2x. Vem pa tudi, da je Jan zmožen prespat tudi celo noč (je že dolgo tega) in si mislim, da bi z dodanim adaptiranim mlekom prespal noč user posted image  Ne vem, če bi poskusila ali kaj? Kako pa s tem načinom spi David?
Kaj si ostale mislite o tem??? Je katera že poskusila in ali se je obneslo??

LP

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
27.12.2005 15:59:13   
zoya24
Nelči, probaj, vendar po moje ne bo kakšne razlike. Se mi zdi, da se tile naši otročički zbujajo bolj iz navade, kot pa zaradi lakote. Saj za Žigo vem, da do sedmih zjutraj ni kaj konkretno lačen, čeprav jeva še okoli petih zjutraj, sam takrat je bolj crklanje.

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
27.12.2005 16:37:35   
Tiamo
Pa sem nekaj našla, en odgovor, ki me je malo pomiril...mogoče so pa res zobki: Mlečni zobje začnejo rasti med 5. in 9. mesecem. Znaki kot so napete dlesni in pospešeno grizenje (dobijo se tudi pripomočki za grizenje) govorijo za rast zobkov. Zaradi tega nekateri otroci tudi prehodno spremenijo svoje prehranjevalne navade, to pa lahko sproži tudi prebavne spremembe. Pogosto odvajanje lahko povzroča izsušitev (dehidracijo) in zato bi priporočal pitje dosti tekočine. Ko sem klicala pediatrinjo sem jo vprašala, če so lahko zobki in je bil odgovor, ne bi vedeli???? Drugače pa res tlači vse v usta in žvači, ampak to je tudi že prej. Nelči jaz sem to predlagala Kety, ker je imela problem zbujanje na 1 uro. Samo bi priporočala, da mu daš adaptirano mleko en obrok pred večerjo oz. spanjem, za spanje pa dojenje. To pa zato, ker če bodo kakšne reakcije, da ne boš ponoči dežurala. Drugače bi pa na tvojem mestu kar dojila, saj se ti ne zbuja na 1 uro. Demi k je na adaptiranem mleku kdaj prespi noč, zdajle se pa že en teden zbuja ob dveh, ji dam samo dudo in zaspi do 4, poje in spi do 7-8.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
27.12.2005 17:46:58   
petri85
Živjo!

Mi smo se danes kar v takšnem vremenu okoli potepali. Nam je čez praznike vsega zmanjkalo, pa je bilo potrebno iti v nabavo!

Nelči Pri meni se sedaj (1 mesec) odkar David spi cele noči kar fajn pozna pri mleku. Čez opoldne gre fajn čez z dojenjem, potem imava sadno - zelenjevni obrok, tako, da je za popoldansko rundo spet zadost mleka, zvečer pa ga je že toliko manj, da ga prvo podojim, potem pa mu še  od 60 - 100 ml adaptiranega naštimam. Jaz mislim, da je pri nas bolj poglavitno za celonočno spanje to, da je sam v sobi - ima dovolj prostora in mir!

Kety, ti se res ne tolk sekirat! Pri nas se tud še ne obrača kaj preveč - če mu naštimamo kakšno igračo na njego stran, potem se pomatra, da se obrne iz hrbta na trebuh, obratno po se še celo upira, če mu hočem pomagat!
Mene je kolegica, ki je babica, potolažila, da veliko otrok tega ne stori pri tej starosti, ampak polej vse naenkrat (se začnejo preobračat, plazit, sedet,...) Tudi njena 5,5 mesečnica se ne preobrača, pa se nič ne sekira!!!!

Tia, upam, da so zobki in ne kaj drugega!

Lepo se mejte, pa kar kar flegma bodite, bo še ta najboljš!! :) 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
27.12.2005 18:24:54   
nanka
No midve sva se ravno vrnili od zdravnika. Zoja je staknila virusni bronhitis (kar grdo kašlja). Seveda jo je zdravnica dala tudi na tehtnico in z grozo ugotovila, da ima 5020 g in da se je v 1,5 mesecu zredila samo 350g. Takoj sem ji povedala, da sta bila tudi starejša dva bolj drobčkena, ona pa me vpraša, če sta bila mogoče v bolnici zaradi težav nenapredovanja v teži. Seveda nista bila. Dobila je dozo inhalacij, jutri morava pa v labaratorij dati kri in bo videla kako je. Tako da nismo ničesar dorekli. Sem ji pa povedala, da ji že dodajam Hipp kašice, ki se mešajo z vodo, da vsaj nekaj poje, ker mleka ne mara. Pa ni nič komentirala. Zdaj sem pa v globoki depri, kaj si bo zdravnica jutri ugotovila. Vem ,da bova imele inhalacijo, kaj bo pa s težo in hranjenjem pa ne vem. Ponoči ji moram pa izmerit kolikokrat na minuto vdihne, ker če je več kot 40 vdihov, to ni dobro.

Tia, čisto lahko da so zobki, ker naša dva sta imela vedno drisko in vročino predno so zobki zrasli, pa tudi odpornost jima je padla.

Grem princesko spat spravit.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.12.2005 19:24:39   
Tiamo
joj nanka držim pesti za Zojo. Jaz se kar zanesem na moj materinski čut in menim, da so zobki. S kety sva ugotovile, da ima malo povišano vročino 37 (sem v trenutku pozabila koliko more imeti v riti in kok pod pazduho, še dobro, da sem bila s Kety na MSN, hvala). Vse v usta tlači in potem joka k dež, če ji dam moj prst v usta ga gricka, pa dudo leče k pri norcih, drugače je ne mara. Je šel očka po kremo...revca je zdajle zaspala od utrujenosti, ampak jo grem zbudi, da bomo ponoči spal.  

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 27.12.2005 19:25:29 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
27.12.2005 21:14:08   
petri85
Zoji zares želim vse dobro!!!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?