|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
21.12.2005 17:02:41   
soncek&luna
oj punce,
moj soncek pa je zacel zavracat aptamil in comformil user posted image , se zacne prav dreti in zvijat, ce mu ga dam, potem pa plane po caju... tako sva danes do stirih bila samo na caju in na malo mleka.... zdej sva pa sla kupit novo mleko Bebo in jo koncnoooooooo vse pojedel... zdej sladko panca...

sva pa tudi danes sla v mesto iskat mleko pa ga niso imeli v kranjskem muellerju... ni mamici nic drugega preostal kot nalozit fanta in vozicek v avto in sibat v ljubljano.... no , zdej bo videla kako bo reagiral na to mleko...

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.12.2005 18:24:25   
uma
Pri nas hvala bogu teh problemov nimamo sonček&luna. Smo še vedno na dojki in to čedalje več moram reči. Kako že temu rečejo: poskok v rasti?!

Žak je že od včeraj skoz neki cmerav in zelooo veliko joka. Pa niso krčki, saj nič z nogicami ne cepeta al pa da bi se zvijal. In to jokanje je prisotno ves dan. In tako se potem nosimo in nosimo. Spi mi nič. Samo ko gremo ven na sprehod. To je bilo te dni izvedljivo, ko je tako lepo vreme. Ta sonček kar pomaga pri bolj dobri volji. Ponoči pa spi dobro. Včeraj mi je zaspal ob 20 zvečer in se zbudil šele ob 4 uri zjutraj.
Najbolj me mori to, ko ne vem kaj je, da tako joka in mu ne znam pomagat. TUd nošenje včasih ne pomaga.

Božič pa je že tukaj, Novo leto pa nič manj blizu. Čas leti. Drugi teden imamo merjenje in tehtanje. Pa 2 meseca bomo stari. user posted image user posted image user posted image

Božič bo pa očitno brez snega?! Kar škoda.

Kaj pa boste počele za Novo leto? Kje ga boste preživele?

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.12.2005 19:11:54   
soncek&luna
ej uma,
mi2 bova za novo leto kar doma... prezivela bova pred tv-jem... vsaj jaz.. mali pa v mojem narocju... se bova se bolj cartala kot ponavadi in mami si bo privoscila sampanjec... .mogoce pa bo k nama prisla moja prijateljica....

Mami, pika moja!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   [Brisano sporočilo]
21.12.2005 21:48:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 179
21.12.2005 21:49:51   
nana 27
Sonček, mi smo zaradi napenjanja, prdenja že od nedelje na Comformilu. Najprej se mi je zdelo, da zelo dobro učinkuje na fantka. No danes se mi pa zdi, da je spet nemiren po hranjenju in se zvija, tako da user posted image  Pa napenjat se je spet začel..  Komaj čakam, da minejo tile prvi meseci, da izginejo krčki in da se otročkom izboljša prebavni sistem.

Neposredna povezava do sporočila: 180
   [Brisano sporočilo]
21.12.2005 21:59:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
21.12.2005 22:14:49   
soncek&luna
nana, tudi jaz cakam, da mine cas krckov... se mesec dni, ce bo po sreci user posted image ..

mi2 sva zdaj na Bebi od Nestleja.... in mojemu fantku prav pase - zaenkrat... koncno je po dveh dneh pojedel celo flasko....sicer se je potem mal zvijal, sam ne tolk kot po Milupinem mleku... cudno, pa dva meseca ga je dobro prenasal... se vedno pa se mal matrava pri kakanju... mu bom jutri dala Donat kot so mi svetovale RR-jevke (zlicka donata brez mehurckov) ... porocam o ucinkih jutri...

nalin, jaz sicer lahko gledam svoj album... nisem pa se poskusla dodat slik... jih bom jutri, da mal osvezim, ce mi bo uspelo, ker berem, da imate problemcke zdaj ko je ta nova oblika

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 182
21.12.2005 22:22:17   
nana 27
Sonček, kako pa pridobiva otroček na teži? Ga kaj tehtaš? Jaz se kar bojim, da bom pri pediatrinji kregana zaradi teže. Otrok je videti zdrav, ni debel, ker je dolgin in zaenkrat še nima "šlaufkov", debelih prstkov in okroglih ličk, ampak tehtnica pa kar pokaže. Je tebi pediater kaj omenil, koliko je dopustno, da se redijo sončki, ki so delno tudi na umetnem mlečku? Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 183
22.12.2005 8:06:20   
Udb
nana, ne glede na kakšni hrani so (dojeni ali umetno) naj bi se zredili od 600-1000g na mesec!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 184
22.12.2005 8:49:15   
Tanja D.
Ojla Udb-mi smo pa imeli kontrolo 7.12,mali pa je 1.12 napolnil dva meseca in sem full vesela,saj je imel mali že 6.720 in 62 cmuser posted image user posted image user posted image .No naj ti povem,da se je rodil tudi težak in velik-3.900 in 55 cm.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.12.2005 9:30:40   
soncek&luna
pozdravljena tanja d. user posted image

nana, soncek se je ze rodil z okroglimi licki user posted image ... zdej pa je lepo zaobljen... pravi lepotec je... ima pa ene 6kg zdaj

< Sporočilo je popravil soncek&luna -- 22.12.2005 9:31:22 >

Mami, pika moja!

(odgovor članu Tanja D.)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   [Brisano sporočilo]
22.12.2005 13:54:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 187
22.12.2005 23:29:34   
nana 27
Nalin, tudi vama z Žanom vse naj naj user posted image  Na slikicah je pravi cukrček. Midva bova tudi v teh dneh en album pripravila. V njem bo moja malenkost s trebuščkom, pa slikice z UZ, trakci iz porodnišnice in vse fotke do danes. Pa najmanjšo pampersko sem shranila, da bo videl kako majhno ritko je imel user posted image   Vglavnem pazite nase in uživajte v prazničnih dneh! Udb, poročaj kaj o vašem izletu v Ljubljano in kako se je pri tem imel Marcel. Mi bomo zdaj bolj okrog hodili, ko bo še ati doma. Se že tako veselim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 188
23.12.2005 17:57:38   
rumena
Spet sem po dolgem času tu. Naša Lina pa je zdaj začela čwez dan sitnarkat pa ne vem če nima malo krčev, ponoči je hvala bogu vse vredu. Kako napredujejo vaši otročki, ali se zamotijo kaj sami s svojimi igračkami, nama ne uspeva preveč dobro. Čez dan res nimam skoraj nič časa saj zelo malo spi, naenkrat po pol urice in ima dovolj. Uživajte še naprej.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 189
23.12.2005 20:44:16   
uma
Pri nas se nič ne zamotimo z igračkami. Rata samo tako, ko je v ležalničku in potem gleda stvari, ki so gor obešene. To mu je zanimivo. Ampak se tudi kmalui naveliča. Seveda je odvisno od dneva.
Mi pa podnevi tudi ne spi veliko. Hvala bogu da spi vsaj ponoči.

Sem pa danes dobila tetouser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image že tako zgodaj po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet, ampak kaj čmo. Me vse boli. Sem kar razočarana in žalostna zaradi tega. Bom prespala, pa upam da me jutri ne bo več tako bolelo.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 190
23.12.2005 22:13:15   
nana 27
uf, naš je cel dan bil buden.  Nič se ne zna zamotiti. Ležalnika sploh ne mara. Najraje se nosi naokrog v pokončnem položaju in gleda, kaj se dogaja, kako se kuha kosilo user posted image  Vem, da pokonci ne bi smel biti, ampak drugače pa joka.  Naučila sem se masaže dojenčka in zdaj ga pridno masiram. Pri tem tako zelo uživa, da se vseskozi smeje in pase kravice tako, da  ne dvigne le glavice, ampak dvigne trup od popka dalje, glavico drži čisto pokonci. To je naredil včeraj in sem bila čisto paf. Je to prezgodaj? Pa nič ga nismo silili, le na trebušček sem ga dala in masirala po hrbtu in nogicah. Zdajle pa grem končno spat, ker sem že čisto izmučena. Upam, da bo vsaj še kakšni dve uri spal do hranjenja. Spodaj sem brala od UZ-ja za kolke. Ali ste ve že dobile napotnico? Je potrebno čakati do pregleda v 3. mesecu?

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 191
24.12.2005 8:19:31   
uma
Nana 27, jaz sem dobila napotnico že ob prvem pregledu pri pediatru in sem se tudi naročila. Sem pa naročena konec januarja, ko bo star točno 3 mesece.
Vendar ko sem se naročala v NM imajo čakalno dobo 3 mesece in bi bilo prepozno, tako da sem se naročila v Brežice. Tam ni panike.
Tako je pri nas.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 192
24.12.2005 11:43:54   
soncek&luna
nana, kje si se naucila masaze?

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 193
24.12.2005 12:50:10   
nana 27
Sonček, na internetu sme zasledila, da mamice zelo hvalijo go. Mojco Kurent, ki uči masaže dojenčkov in pride tudi na dom, kjerkoli v Sloveniji. Lahko pa greš v Ljubljano pa se tam naučiš. Jaz sem si rekla, da bo mali namesto daril za miklavža dobil tečaj masaže. Pisala sem ji na mail in sva se zmenili, da je prišla k nam domov in zmasirala malega. Pride kamorkoli v Sloveniji in ne računa vožnje in njena cena je enaka za vse ne glede ali si iz LJ ali MB ali pa celo iz MS. S seboj je prinesla tudi slikice masažnih gibov, ampak ti nič ne pomagajo, če ti prijemov nekdo ne pokaže. Najprej te uči masaže na lutki nato pa zmasira otročka in mu poje. Nato se pri tebi oglasi še čez 14 dni, da masiraš ti in te popravi, kjer delaš narobe. Je zelo topla gospa, ki ima že po telefonu zelo pomirjujoč glas.  Ne morem verjet, kako malemu to prija. Večkrat ga masiraš bolje se počuti. Jaz ga po masaži še dam v čebriček, tako da je potem vsaj nekaj časa koma. S temi masažami dosežeš, da otrok bolje občuti svoje telo, da se prej začne gibati, da mu daješ vedeti, da je ljubljen in sprejet (kako poetično se to zdaj sliši). Če dojiš, ni lepšega kot po masaži otročka stisniti k sebi in ga podojiti. Meni se ta denar ne zdi vržen stran. Bolje to kot igračke, ki bodo ležale nekje v kotu. Glede cene pa ne bi tu pisala. Najbolje, da ji pošlješ mejl in si ogledaš njeno spletno stran http://www.masazadojencka.si/

Neposredna povezava do sporočila: 194
25.12.2005 15:34:41   
Udb
user posted image  Marcel spet tako smrka, da nismo celo noč spali, ker je bilo kar naprej treba pucat noska!!! No, zdaj čez dan je bolje! Pa kaj je zdaj to!??! Grrr.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.12.2005 17:15:25   
urbancek
Mi smo se pa danes krstili.
Nejc je malo spal, malo pojokcal se smejal in klepetal - skratka vse.  potem pa je do 5 popoldne spal. Praznovali smo kar doma z mojimi in njegovimi starši, pa najinima sestrama z družino in botrom. Bilo je zelo prijetno.
So se malo prej poslovili še zadni in sedaj se vam javljam. Sedaj pa moram previt ta malga, ker mi je med tem časom, ko to pišem, zasmradil dnevno sobo.

Lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.12.2005 18:10:29   
nana 27
Urbanček, user posted image user posted image user posted image  čestitke malemu! Ja, poznamo to s smradkom user posted image  Pri nas tudi razveseljuje obiske s prdenjem in smradom user posted image   Udb,ali ne moreš za tako mjhne dobiti kakšnega sirupa ali zdravila, da bi mu pomagala? user posted image  Mene skrbi, da se pri Mihu tudi nekaj pripravlja. Ves je jokav, pokašljuje in očke ima take vodene. Slišala sem, da tako majhnim še nič ne dajejo, če ni hudo. Jaz panično pucam nosek dvakrat na dan. Mi je kar hudo. Najprej se mi lepo zasmeji, nato mu pa po nosku vrtam user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 197
25.12.2005 21:46:31   
Tanja D.
Oj Nana moj Tian je že cel teden  prehlajen,začel je z kašljanjem zato sem ga peljala na pregled  .Prve dva dni ni blo krize,potem pa je bolj in bolj kašljaluser posted image ,tko da sva šla spet nazaj k zdravnici in je ugotovila,da ima čist zabasana pjučka.Dobila sva pumpico-ventolin in antibiotik sumamed.Danes je že veliko bolje ampak se bojim  glede cepljenja.1.1.bo star 3 mesece,9.1.pa ima prvo cepljenje,upam,da se bo do takrat pozdravil,da ga bodo cepili.user posted image
L.P.Tanja

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 198
26.12.2005 7:50:40   
uma
Prebudili smo se v zasneženo jutro. In še kar sneži.
Jupiiiii, danes je naš Žak spal od 21 ure zvečer pa do pol 5 ure zjutraj in potem do sedaj. Zdaj pa z mojim user posted image ležita na postelji in se pogovarjata. Mali čeblja da je kaj. Saj do besede ne pridešuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mami pa je hitro skočila malo na RR.

Včeraj smo preživeli lep Božični dan. Malo doma, malo pa smo postavali. Pa ve?

Nosek je tudi dostikrat zapacan, a zaenkrat to še nekako rešujemo. Kašljanja in vročine ni in upam da bo tako tudi ostalo. Imamo pa temenca in se bojumemo s tem. So zdaj na glavi in čimprej morajo doluser posted image .

(odgovor članu Tanja D.)
Neposredna povezava do sporočila: 199
26.12.2005 19:12:00   
uma
Smo šli gledat jaslice v cerkev. Žak je samo gledal kaj se dogaja. Nič mu ni bilo jasno. So ga pa seveda zanimale lučke.
Drugače pa zadnje dni veliko joka in je siten.
Snegec pa še kar pada. Samo da nas ne bo zametlo.user posted image user posted image

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?