lonja
|
Hojla vsem skupaj, tudi midve z mojo sva imeli včeraj prvega od tistih pogostejših pregledov. Pa sva bili kar malo razočarani. Vse pišete o ne vem kakih CTG-jih, midve sva bili pa v parih minutah gotovi, je sam z uno čudežno napravo srček poslušal in izjavil, da nosim zelo živahnega otročička. Sicer pa tudi sama finiširam z nakupovanjem. Sem bila pol še včeraj v lekarni, kupla nekaj malenkosti, kar so nam naročili v materinski šoli (bepanten, mandljevo olje, pa trdo milo in fiziološko), pa je blo vse skupaj čez 5000 SIT, kar verjeti nisem mogla. Še dobro, da naša skrbi za to, da gredo tudi ti računi v dohodnino. Naš je tudi kr bolj v službi, se mi zdi, da se boji, da ne bo česa zamudil zdej v decembru. Tinkamiška, drži se na izpitu, bom držala pesti. Sicer pa smo nakupili že vse od glavnih zadev, le da še kar ne vemo točno, kakega spola bo naš sonček. Mi ni G. povedal vse do 32 tedna, ker kao ni videl, pol je pa takrat rekel tko suvereno, da bo , da mu sedaj sama enostavno ne verjamem. Zaenkrat so v omari take nevtralne barve pajacki, komaj pa čakam, da izvem, in da si grem malo potešit mojo dušo s kakšno roza stvarco. Ja, ne vem katera je pisala, sam tiste tetra plenice od Kobacaja (Tosama) so res nekvalitetne, cufajo se že sedaj, ko jih sploh še ne uporabljamo. Sam ne vem pa, če kakšne druge sploh obstajajo. Za une za enkratno uporabo pa smo našli ene Fixies po ugodni ceni v BC na Rudniku, sva nekaj z mojim dragim preračunavala, pa sva jih kupila skoraj po enaki ceni, kot so Pamperske, čeprav so me vse kolegice prepričevale, da so Fixies dražje. No, mal sem se razpisale. Božajte svoje pupe in pupote naprej, baje da jim to paše, se beremo kmalu. Lonja PDP: 01.01.2006
|