lucika
|
Jaz pobiram za svojo piko. ampak z papirjem, ki ga potem vrzem v kontejner. prvo, dreki se pobirajo v polivinilasto vrecko? in potem razpadajo 300 let? zanimivo... ocitno delam narobe, ampak drek v vrecki res ne razpade! drugo, vse vrzem v kontajner, kjer pa so povsod nalepke z precrtanim psom. torej ga naj pojem al kaj? sama mislim, da pasji drekeci (je res da imamo psa, ki kaka tak na veliko ko muce) najlazje razpadejo v naravi. ker ce ne bi, bi bile zelenice od tistih, ki ne pobirajo, prekrite z drekom, pa niso. mislim tudi, da zelenice, ki niso igrisca, itak niso namenjena otrokom. vcasih kje preberes, ne hodi po travi...torej se tud bunit ni treba, ce kdo stopi na drek tam, kjer niti naj ne bi hodil:) sem pa zadnjic sla za enim gospodom z psom na vrvici, velik pes je bil, pa gresta mimo avtov, pa pes nogo gor in enga polula, lastnik pa zraven pocaka, da opravi svoje. no, to je grozno! pa tud je grozno, da ne kdo pusti psu kakat sred plocnika, pa ne pobere. pa se bolj je grozno, ko hodis po plocniku in je cel veleslalom med zelenimi hrkleci, ki niso glih od psov, ampak od ljudi... never ending story. jaz pobiram, ne zaradi higiene, ne zaradi ekologije, ampak zaradi ljubega miru.
|