|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pasji dreki
4.10.2006 3:03:24   
Anonimen
Majkumilu... tako, kot sem se pa zdajle nasmejala, se pa že dolgo nisem... user posted image user posted image user posted image

Ne, pri nas še vedno ni čisto nič drugače. Še vedno ne pobiram dreka za Gospo Pes. In še vedno tega nimam v načrtu. In še vedno se ne počutim krive zaradi tega.

A bomo zdaj ponovile lanskoletno pljuvanje? Sem že malo iz prakse glede tega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
4.10.2006 23:15:15   
cuma
Jaz drekov ne pobiram, ker nimam več user posted image . Stopam pa še v dreke, pasje in ne pasje. Kako že rečejo.. shit happens user posted image

P.S.
Kupite si čevlje z gladkim podplatom! Se veliko lažje drek dol obriše user posted image  .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.10.2006 18:35:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
Kupite si čevlje z gladkim podplatom!

A da ti prou fajn spodrsne, ko stopiš vanj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
10.10.2006 0:48:08   
MonaLisica
Jaz tudi nisem pobirala pasjih drekov. Zakaj bi jih, če pa je na istem mestu kakalo polno drugih cuckov.Ampak to je bil, ko smo stanovali v mestu v bloku.
Sedaj smo v hiši in naš kuža kaka le na en del zelenice, katerega počistimo vsak drug dan. Če grem pa na sprehod potem pa počistim, če imam pri sebi robček.Če ga ni, postanem v hipu ga.Francozinjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
19.5.2008 3:47:03   
Anonimen
Maaajkumilu, kako smo se znal učash elegantno skregat! user posted image  Zdej nas pa k po tekočm traku brišejo, blokirajo in podobno, folk pa spi*deva na druge forume. user posted image  

Spoštovani RR team - saj dovolite... user posted image

(odgovor članu MonaLisica)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
19.5.2008 6:42:17   
srki
Ah, ne bom nič dodajala.

Drek v gozdu ali zelenici ali pa pred bajto nekoga, čigar pes ni od bajte, kjer se je usral, je čisto nekaj drugega.

Motijo me psi, ki veselo tekajo po vasi, userjejo pa se vedno pri sosedovih. Ko se preselim v novo bajto, moram ziniti lastnikom, da naj jih privežejo, ker pred mojimi vhodnimi vrati mi noben ne bo sral. Razen če se zmenimo, pa jaz svojega otroka k njim pred vrata peljem kakat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
19.5.2008 7:14:03   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: MonaLisica

Jaz tudi nisem pobirala pasjih drekov. Zakaj bi jih, če pa je na istem mestu kakalo polno drugih cuckov.Ampak to je bil, ko smo stanovali v mestu v bloku.
Sedaj smo v hiši in naš kuža kaka le na en del zelenice, katerega počistimo vsak drug dan. Če grem pa na sprehod potem pa počistim, če imam pri sebi robček.Če ga ni, postanem v hipu ga.Francozinjauser posted image user posted image user posted image

Zato pa je toliko drekov povsod okoli, če vsak tako razmišlja. Mi tudi živimo v bloku pa pobiram za svojim psom tudi če ima drisko, če pa koga vidim brez vrečke, ki noče pobrat dreka, mu toliko časa težim in pomolim vrečko pod nos, da že mora pobrat. Dejmo met malo kulture no...... Saj je isto kot če bi se jaz usrala na vaš vrt in se nardila Francoza user posted image

(odgovor članu MonaLisica)
Neposredna povezava do sporočila: 157
19.5.2008 11:00:21   
Zanica
no jaz tudi imam dva psa.... pobiram kakce v 70% "slučajev". Obvezno poberem če se podela ob cesti ali na urejeni zelenici. Po otroških igriščih jih sploh ne sprehajam, ker itak jih tam ne morem spustit. Ko pa se podela v visoko neurejeno travo, na mestu kjer gre mim mogoče 1 človk na dan, tam ne kupim. Ker- pasji kakec se v naravi razgradi-vrečka pa ne. Enkrat se mi je ena kužika pobruhala na stezi pred blokom, in sem šla domov po papir in vodo da to pač sperem, ko sem pa to čistila me je ena soseda tako pohvalila da sama ni mogla verjet-namreč vidla je ta "dogodek" z svojega okna in je že mislila da bom to tko tam pustila user posted image . Imamo v bloku pa tudi take lastnike, ena ima velikega ovčarja, katerega sprehaja res ko je bogemu taka nuja da se podela takoj ob cesti pri bloku, in naredi tak kupček-ona pa res nikoli ne pobere. Pa nekajkrat sem jo "zalotila". Ali pa se polula ob vhodu v blok-naredi bogec tako lužo.... Pol pa je mene en sosed nadrl, da sta se moje psički podelale----- matr ma me to živcira!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 158
19.5.2008 11:15:05   
maniac
Mah, mene blazno moti ta gonja proti psom in pasjim drekom, ceprav tudi sama za svojo pesjano skoraj vedno poberem. Zakaj me moti? Ker se preganja zgolj in samo pse. Ce pustimo divje zivali ob strani, so tu se vedno ostali domaci ljubljencki in ljudje. Zivim namrec v centru Ljubljane in v nasem parku se v grmovju najde nebroj mack (in verjetno tudi macjih iztrebkov), se vec pa cloveskih drekov!!! Da ostale svinjarije niti ne omenjam.

Me zanima, kje ste vsi goreci zagovorniki pobiranja iztrebkov ob petkih zvecer, ko mularija svinja po zelenicah, ali pa takrat, ko nekateri mecejo ostanke hrane naokrog. Fuj in fej, clovek!

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 159
19.5.2008 15:05:50   
Zanica
bravouser posted image user posted image

(odgovor članu maniac)
Neposredna povezava do sporočila: 160
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?