|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 9:04:53   
Anonimen
Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
17.11.2005 9:07:38   
Anonimen
Jaz sem mela srečo, smo na deželi doma in sta psa samo po njivah in gozdu kakala. Če bi bila pa iz mesta, pa da bi v drek stopila na zelenici, bi s taisto usrano nogo lastnika psa šla v rit nabasat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
17.11.2005 9:08:01   
Anonimen
Bravo, Splišni, baguska in teja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
17.11.2005 9:09:16   
Anonimen
Samo mimogrede (pa ne, da bi zagovarjala svoje dejanje) - jaz psa ne vozim kakat na otroško igrišče ali na zelenico, kjer bi se igrali otroci.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
17.11.2005 9:13:46   
Klarissa pl.
Da se še jaz oglasim. Imam velikega psa - zelooo velikega, živimo na deželi - med kmetijami - dobesedno. Ampak vedno in to res vedno pobiram dreke, pes je vedno na vrvici, zvečer pa se oborožim z baterijo in pobiram potičke.To se mi zdi čist normalno in tudi ko grem kam z psom je vedno obvezna oprema tudi vrečke s seboj. Tudi ko pes serje po travnikih je potrebno pobirati dreke, saj kmetje travo kosijo in z njo hranijo živino.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.11.2005 9:16:26   
dory
Ja sej ta drug problem pa je, da majo ljudje odvezane svoje pse...ponavad tisti,k majo res mrcine...se mi je zgodil,da mi je pred ocmi mojo psicko na baterije eden prsel strgat...k srec sem od soka in panike vrgla ven vse glasilke,da se me je mrcina ustrasla...

(odgovor članu Klarissa pl.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.11.2005 9:17:23   
Anonimen
Pa moj pes je še na vrvici ves čas, da ne bo pomote...

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
17.11.2005 9:17:29   
Anonimen
Ja, Klarissa, v bistvu imaš tudi ti prav. Kmet ni prav nič vesel, če se mu pes podela na travo. Pa verjetno tudi kakšen gobar preklinja, ko nabaše na drek.

Ampak če pa potem pridemo tako daleč, potem je pa bolje, da psov sploh ne bi imeli. Ker to, da pes živi v bloku, potem ga ponoči peljete ven in mu z baterijo blendate pod rit, zunaj ga imate skoz na ketni - to zame ni dostojno pasje življenje!

(odgovor članu Klarissa pl.)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
17.11.2005 9:19:45   
Anonimen
Pa saj pasji dreki še zdaleč ne motijo samo otroke, no njih verjetno celo najmanj,  Kerensa, najbrž pa tvoj pes ne kaka na tvoji lastni zelenici oz. zemljici, ker če bi tam, bi me prav malo brigalo. Če pa serje vsepovsod drugje, pa ni opravičila, da se drek ne pospravi.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
17.11.2005 9:20:20   
Anonimen
O.K., zdaj vidim, da bom res morala baterijo nabavit. Jo bom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
17.11.2005 9:24:28   
Anonimen
Res je, Al bina. Moja Avša ne kaka na moji lastni zelenici, ker je ne premorem. Je pa kljub temu razlika med zelenico, kjer se igrajo otroci, in med zelenico, kamor človeška noga sploh ne stopi, ampak samo pasje (izjeme potrjujejo pravilo).
Konec koncev pa - če ponesreči stopiš v drek, to prinaša srečo (za vraževerne), za tiste pa, ki to niso, bi lahko veljala tvoja izjava z nekega drugega foruma. Ampak, po pravici povedano, nimam jajc, da bi jo ponovila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
17.11.2005 9:31:11   
Anonimen
Meta, saj psu ne svetiš potem z baterijo pod rit. Jaz Miše sploh ne smem gledat, ko kaka, bognedaj, da zasliši šumenje vrečke med tem intimnim opravilom.user posted image  Takoj neha in gre v najbolj oddaljen kotiček nadaljevat zadevo. Tako da se moram obrniti stran in se delati, da občudujem ptice in nebo. Kmalu bom morala še požvižgavati zraven, če bo šlo tako naprej. Ampak z enim očesom budno opazujem, pri kateri ven štrleči travici mala princesa to počne. In potem, ko opravi, se odpravim tja, gledajoč tisto travico, da mi slučajno ne bi ušla izpred oči. Je pa problem, ker ob tem ne morem gledati pod noge in se lahko hitro zgodi, da na poti do smrdeče travice stopim v kakšen drekec, ki ga za kakšnim kužkom pustijo lastniki brez baterije, na primer.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
17.11.2005 9:34:24   
Anonimen
Hvala lepa za tako srečo....pa za mano tudi ni treba ponavljat, spomni se kaj svojega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
17.11.2005 9:35:15   
Anonimen
Ne, samo mene zelo žalosti, ko vidim kakšne kužke, ki morajo cel ljubi dan čepeti v nekem stanovanju, potem pa se jih pod večer nekdo usmili in jih na ketni pelje pred blok, češ na, zdej se pa user. Nima veze z vrečkami ali ne-vrečkami. Meni je zelo žal, če ljudje, ki imajo radi pse, nimajo pogojev zanje - jaz jih tudi zdaj nimam, pa pač nimamo psa. Pes zasluži, da je vsak dan spuščen, da teka, lula in konec koncev tudi kaka tam, kjer mu paše. In to je naloga gospodarja, da mu to omogoči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
17.11.2005 9:36:09   
Anonimen
Ni hec v ponavljanju... ampak s ponovitvijo tvoje izjave bi, če bi hotela, spodbila to, kar si tukaj napisala. Pa ne vidim smisla. Pa še jajc nimam za to. Si imela kar kruto in nimam želje, da se jaz podpišem pod tako izjavo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
17.11.2005 9:38:25   
Anonimen
Ja, Meta, se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
17.11.2005 9:39:29   
Anonimen
Imam večkrat krute, ja. Pač tako je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
17.11.2005 9:40:29   
Anonimen
Res je. Vsaj enkrat se tudi midve strinjava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
17.11.2005 9:44:19   
Anonimen
Mi pobiramo. Ker sem rekla, da ce bomo imeli psa, bomo tut pobiral drek za njim. Najprej so se prtozeval, da to oni pa ze ne bodo delal, zdaj pa brez problema to naredijo. Se sploh ker je Lunin hobi kakanje na plocniku. Tut polula se zna na asfaltuser posted image

Poberem ne edino kdaj zvecer, ce ne vidimuser posted image  Vrecko mam pa zmeri sabo .. v budni, v zepu na hlacah, v torbici .. skoz :) Po moznosti se u  solo s sabo nesem user posted image

In ja, wc-hove bi lohk na vecih mestih postavli! Al pa kje take vrecke kot so v njih prodajal. Ampak tocno take, ker so fajn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
17.11.2005 9:46:15   
Anonimen
Sicer pa kaj je bolj ekolosko? Pustit drek na travi al ga zapakirat u plasticno vrecko, ce smo ze pr teh stvareh?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
17.11.2005 9:50:01   
Anonimen
Ne, riba, resno. Veš kakšne posledice ima lahko, če krava poje travo, na katero se je prej pokakal kakšen bolan pes?! Pri naših sosedih, tudi kmetih, sta jim dve kravi poginili, ker sta se zadušili s streptokoki iz pasjih drekcev. Od takrat naprej jaz drugače gledam na to (prej sem našadva pustila, da kakata kar vsevprek v naravi).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
17.11.2005 9:50:52   
Anonimen
Oh, kaj trobezljam user posted image  Zadušili s streptokoki user posted image  ZASTRUPILI sem mislila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
17.11.2005 9:51:30   
Seven*
No jaz ga ponavadi pustim kakat na "nasem predelu". In tudi, ce ne poberem takoj (zvecer), jih potem vseskupaj poberem naslednji dan, ali pac ko imam priloznost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
17.11.2005 10:01:58   
soncece24
ko smo še meli psa, je ponavadi hodil kakat kr na naš vrt. potem pa je mama enkrat tedensko na "njegovem WC-ju" pograbljala dreke in jih zmetala v bio odpadke. zdaj ko ga ni več, pa si je morala najt drug hobi user posted image

jaz sem enkrat stopla nekje v pasji drek, potem pa sem šla v avto in nisem opazla.... lahko si mislite, kak mi je blo fajn, ko sem tisti drek z gas pedala dol čohala, bljaaaaaaaak

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
17.11.2005 10:05:32   
baguSka
Aja Kerensa!?! Praviš da maš svojga psa vedno na vrvici, medtem ko opravlja potrebo??? Ne razmem potem, kako ti še ni uspelo stopit v 'lasten' drek, če ga vedno voziš na isto zelenico??? Al si pa mogoče označuješ, da naslednji al pa že clo isti dan, ne stopiš direkt vanj?

In res je lepo in fino fajn da priznaš. Pa nič se zdej ne spravljam nate. U bistvu sm se tud na tiste k brez baterije okol hodjo, da ne boš pozabla. Ampak si pač edina priznala in me samo zanima zakaj??? A ti tud doma vode ne potegneš ko greš srat??

Meta jst itak svojmu psu vedno pustim, da se podela kjer pač hoče (nima omejitev hehe), poberm za njim pa vedno in povsod!!! Še bruhanje za njim pobiram!!! Kaj pa nej nardim drucga, ga pustim sred pločnika?? Ni važn a smo v gozdu, al na travni, al na pločniku, al sred ceste, da me avto podere...

Ajde ker sm glih odprla to temo, me zanima Kerensa na kakšen način bi se te dal prepričat, da jih začneš pobirat?? Povej mi kšn način, da ga bom uporabla pr mojih sosedah!!! Prosim, če si lahko tko prjazna. Hvala.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?