Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 17:20:09
|
|
|
|
sharpy
|
Ciao! Jaz sem tudi še tu. To noč pa res nisem skoraj nič spala....najprej neke čudne sanje....pol pa lulat, pa pit, pa še sto stvari. Mi smo pa cel dan oljke pobirali in sem zdaj zmatrana kot . Zdaj pa grem malo lenarit. Če se katera danes odpravi, ji želim vso srečo in čim lažji porod.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 17:29:14
|
|
|
|
petarda
|
Ja wawa, tudi jaz sem slišala...da pomaga, vendar ne morem reči, da živiva z mojim ravno v pomanjkanju, pa nič ne pomaga....no bomo probal danes zvečer, pa da vidimo...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 18:09:20
|
|
|
|
mauri
|
Baje da sperma sproži porod, ker vsebuje nek hormon (mislim da je oksitocin ali nekaj podobnega). Vsaj nam so tako rekli v materinski, zato so odsvetovali "spuščanje notri" 6 tednov pred rokom. Seks pa še vedno laufa, mogoče malo manj kot prej, pa iznajdljiv je treba bit, ampak je še vedno vse mogoče. No Sanja upam da vama bo uspelo, pa da boš jutri že stiskala svojega sončka. Pa pa
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 18:23:16
|
|
|
|
wawa
|
Tudi jaz sem danes malo računala na tale hormon, pa se nič ne dogaja Upam da bo pri tebi, sanjab učinek večji in da se nam zjutraj ne oglasiš, ker boš že stiskala . Ej se mi zdi da postaja moj bolj neučakan kot jaz, je že kar malo nadležen
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 19:31:44
|
|
|
|
amy26
|
Nincy, v petek sva se sigurno srečale v Šiški jaz sem ob 10 čakala da dam vodo ti si pa takrat prišla po izvide za vodo v največji gužvi, sej imaš mal daljše blont lase vsaj upam tako, ker če si to ti pol sva se zadnje čase kar večkrat že srečale, če boš pogledala v moj album me boš sigurno prepoznala. Baje seks ne sproži poroda ampak ga samo pospeši, seveda če spusti notri. Midva bolj redko vendar že dolgo ne spušča vame, ker sem opazila če spusti imam naslednji dan takoj zelen izcedek, zato pač ne spušča. Drugače mi pa danes ful pritiska dol tale otroček, pa še cel dan me spodaj nekaj špika, ampak vseeno mislim da bom še nekaj časa v enem delu. lp
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 20:12:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Helov, jaz sem tud še vedno tu! Wawa sva se zjutraj za 2 minuti zgrešili, zato si bila že med delno odpisanimi . Glede telefonskih klicev, MSGjev in mailov pa počakte, da boste čez rok, boste potem videle koliko ljudi misli na vas . Sperma pa pripomore k mehčanju MV - samo moraš po sexu lepo ležat in ne takoj vstat, da je čimveč not ostane. Resno, nasvet strokovnjaka (pa nisem to jaz ). Drugače pa meni sex zadnje tedne nič ne paše oz. imam kar eno zavoro - ves čas pred očmi kako enega v glavo - tako da posledično je bolj suša kar se tega tiče. Mogoče pa zato že takoooo dolgo čakam . Moje počutje je še vedno OK, na žalost pa je danes zbolel oz. zakuhal brez kakršnih drugih znakov bolezni, Anže. Upam, da se ne razvije kaj resnega, ker sedaj pa res ne bi bilo najbolj pripravno - če že ne zaradi drugega zato, ker ko je bolan hoče ves čas tičati v mojem naročju (jaz naj grem pa v porodnišnico?). Lepo, toplo in čimbolj mirno noč z veliko spanca vam želim! LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 23:20:35
|
|
|
|
petarda
|
No, preizkus je opravljen, zdaj bomo pa vidli...nekaj je sigurno...na rok ne bo... . Tole čez rok se mi zdi, kot da nekaj zamujam, imam občutek kot da nisem opravila domače naloge pravočasno . Drgač pa bi rekla, da bo v ponedeljek, ker se mi zdi, da je bil najin spočet ravno na valentinovo.... To bo otrok ljubezni . OK zdaj pa počasi v posteljo, sem prišla sam preverit, če nas je katera že zapustila. Imejte lepe sanje in ne pozabite se pofočkat zjutraj...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 8:50:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Se pokorno javljam ... pa če se zvečer ne oglasim več, sem v 3. nadstropju Jeseniške bolnišnice . Zjutraj so me napadli popadki - že kar neprijetni, čeprav ne morem reči da ravno nevemkako boleči, ki so bili že 1 uro na 10 min, zdaj pa se je spet malo umirilo. Sicer se še pojavljajo vendar tako na 15 min, potem kak na 10, pa spet 20 min nič... ...no zdaj je "že" 13 minut od zadnjega... Bom še malo počakala, preden se odpravim. Saj morajo biti periodični in naj bi se čas med njimi zmanjševal, da je to to? Spala sem tud bolj slabo, me je že nekaj "šravfalo", pa Nx sem mogla na WC... pa še Anže je malo kuhal in bil celo noč neznansko žejen (čeprav ponoči že pol leta ne pije). Bi pa če smo čakali že tako dolgo, rada počakala še do jutri, da bosta oba z Anžetom imela r.d. 14. - točno 20 mesecev narazen. A sem zbirčna? No se javim kasneje, če bo čas, drugače pa vsem še čakajočim želim čimlepši in čimkrajši porod in zdrave bebike! LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 9:16:00
|
|
|
|
amy26
|
Dobro jutro, NinaŠ me veseli da se ti je končno začelo nekaj dogajati, upam da bojo popadki čimmanj boleči in da boš rodila ekspresno kot Urša. Če nas danes zapustiš ti že sedaj želim veliko sreče in čimlažji porod. Jaz sem pa danes tako zelo dobro spala samo 1x šla na wc, se vidi da sem kar kronično utrujena, ker že en mesec imam slabo spanje, tako da pred rojstvom se moram spočiti. lp vse
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 9:48:47
|
|
|
|
sharpy
|
Dobro jutro Jaz sem tudi še tu in nič ne kaže, a bo kaj novega NinaŠ, jaz ti tudi želim čim lažji porod in da boš kmalu cartala
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 10:01:41
|
|
|
|
wawa
|
NinaŠ lepo in mirno pot v rim ti želim, pa toplo pozdravi svojo pikico..... Spanje - kaj je to??????? Celo noč me je šranfalo, zvečer je bilo nekaj popadkov - ene 4je - ampak vse nekako na 30 min potem pa nič več, bilo pa jih je ravno dovol da so mi vzeli spanje.......vse me špika, boli, trebuh je trd.....ma ej ko bi se že vsak kaj konkretnega začelo,ne pa takole mučenje na obroke..... No skratka sem še tukaj, zdaj si ravno delam topli sendvoč za zajtar, potem pade kak sprehod, pa kak obisk........pol se vam pa kaj pglasim..... Naša metoda s očitno ni tako zelo učinkovita
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 11:16:04
|
|
|
|
petarda
|
Tudi jaz se javljam. nič ne pomaga. Nina sem vesela, da se je začelo, tudi jaz ti želim, da rodiš 14-tega, če si že tako dolgo čakala... Dajva se kar zment in greva skupaj... Drgač sem spala dobro, čeprav sem šla v posteljo šele ob treh zjutraj...namesto, da bi počivala, jaz igram pasjanso . OK toliko zaenkrat, grem lovit dan, se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 12:18:44
|
|
|
|
mauri
|
Lepo da ste še vse prisotne, Nina če je to to, potem ti želim čim lažji in čim krajši porod, ostale pa bodo (bomo) čakale na polno luno v sredo , če bo kaj pomagala. A imate kje po Sloveniji sončka? Tuki v Ljubljani je tako zamorjeno vreme, da me sploh ne vleče nikamor, čeprav bi mi svež zrak prav pasal. Mogoče pa se z po kosilu odpraviva na kakšen krajši izlet. Lepo se imejte, se beremo!
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 12:22:20
|
|
|
|
Naty_ka
|
Še vedno prisotna in prisebna... Nič se ne dogaja, razen že običajnih popadkov. Sem pa zjutraj zvedla, da je v petek rodila kolegica . Še v petek dopoldne sva se pogovarjali in je rekla, da je prišla iz ctg-ja, brez popadkov in nič odprta. Zvečer ob 21.10 uri pa je rodila fantka. Skoraj me je kap. Jaz pa že cel mesec jamram s temi popadki in sem še vedno na čakalni listi. Kruto, kaj? Se slišimo zvečer. Pa uživajte, čeprav v tem mrzlem in mrkem dnevu . Pa, pa.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 17:32:14
|
|
|
|
wawa
|
Naty-ka prisebna..... No jaz sem pospravljala, likala, šla na obisk in na sprehod.......bomo sedaj videli..... ....saj veste če ne pomaga je pa treba druge alternativne metode ubrat....... Pa moj dragi tudi noče preveč tudi pravi da ima občutek da enemu udira v življenski prostor, no potem si pa zaželi seks ko ti ga nekdo takole opiše..... Uživejte si pišemo!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 17:45:36
|
|
|
|
amy26
|
Lep pozdravček, Pri nas se tudi še nič ne dogaja, drugače pa je dan minil brez posebnosti zjutraj nekaj malega zlikala, dala en stroj posod prat in to je vse. Kosilo smo imeli pri tašči tako da res cel dan nisem nič konkretno počela, edino z interneta že par ur vlečem glasbo in eno dobro grozljivko, sam kaže da je nocoj ne bomo gledali, ker je prenos zelo počasen. NinaŠ je pa verjetno že šla roditi, saj se ni od jutra nič javila tako da vejretno že crklja svojo pikico . lepo se imejte punce, se beremo
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 18:04:40
|
|
|
|
petarda
|
Tudi jaz sem še tukaj...ja zgleda, da Nine ni več tukaj in je že v tretjem nadstropju jeseniške porodnišnice... . Tudi mene napadajo neki čudni neboleči popadki, tako, da kdo ve kaj vse prinaša večer . Tudi jaz nisem nič konkretnega delala, razen to, da sem si privoščila malce sprehoda in svežega zraka...sončka tudi v NM ni bilo in pravijo, da bo že kmalu sneg na 1000m....jim čist verjamem, ker je že mrzlo ko , sploh ko zapiha... imejte se, če bo kaj novega, in če uspem javim, drgač se pa tipkamo zjutraj...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 18:06:07
|
|
|
|
petarda
|
Aha, simi-2 si še tukaj, al si se držala roka?
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 18:46:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene sotrpinke . Sem se danes odločila, da ne grem rodit...no, vsaj pred tremi kralji ne. Me vsak začudeno gleda, zakaj sem še v "enem kosu", pa čeprav mi do roka manjka še 10 dni. Pa sem bila prisiljena, da si izmislim kakšno finto. Smo pa se odločili, da od danes delamo na metodi in bomo videli, kakšen bo učinek. Lepo se imejte Pa, pa.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 19:39:44
|
|
|
|
simi-2
|
Ciao ! No, po dolgem času sem zopet na računalniku. Pri meni nič novega. Včeraj sem imela rok, bila na ctg. Dogaja se nič, odprta 1 cm, pridite v ponedeljek nazaj mi je rekel zdravnik. Domov sem prišla pa ful zmatrana od pregleda, me je spod ful bolelo, kot da bi šlo vse narazen. Zvečer sem imela 3 popadke na pol ure pol se je pa vse umirilo. Sanjab čakam nov dan, pa ti ?. Se slišmo jutri, če ne bo kaj novega pa čez pet dni. By by simi pdp 12.11.05
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 19:47:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
ne boste se me tako zlahka znebile Saj v bistvu ne vem kaj naj naredim. Popadki in to boleči se mi ponavljajo že skozi cel dan, vendar o kaki periodičnosti težko govorim - dopoldne na 9 ali 10 min, potem 15, 20, pol ure ena ura, 20, 10, 25,.... zdanjo uro na 6, 7 minut, s tem, da je zdajšnji, ko sem rekla še tega počakam in grem, izostal Res pojma nimam a naj se kar odpravim ali naj raje še malo počakam, da potem ne bom predolgo v porodnišnici ležala. Zaenkrat bom še malo preverila kaj se na RR dogaja, pa videla kako se bodo stvari razvijale. Blagor tistim, ki jim odteče voda, vsaj veš pri čem si (meni je tudi v prvo) Najkasneje jutri pa zagotovo rodim saj ni pogojev, da bi se pustila na pregledu prepričat, da grem še domov. Punce fajn bodte, pa če ne prej se beremo čez ca. 4 dni! LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 20:53:03
|
|
|
|
petarda
|
Joj, Nina...tebe pa res matra. Lahko se pohvalim, da se je tudi pri meni začelo zares (vsaj upam). Čez dan sem imela kar nekaj popadkov sedaj pa že tri na 10 min. Malce še počakam, potem pa v porodnišnico....upam, da se mi ne bo vse skupaj ustavilo... . Če ne bo nič novega se tipkamo zjutraj, drugače pa se imejte kar se da lepo, uživajte zadnje dni kot in ČIM LAŽJI POROD.... Mislim, da si ga vse želimo takšnega kot ga je imela Urška. V primeru, da dobimo našega , sem pa svojemu pokazala kako naj vam javi... . Se tipkamo...Lahko nočko
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 21:59:58
|
|
|
|
Naty_ka
|
SanjaB, če se je začelo, ti želim čimlažji porod in da bi se čimprej cartala.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 22:06:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
Punce, mogoče sem spregledala, a katera ve, kako je kaj z mojamuro? Imela je CR ali ne? Se mi zdi, da se ni nikjer nič omenjalo o njej... Ali sem jaz spregledala?
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 13.11.2005 22:07:38
|
|
|
|
sharpy
|
Ojla! Zgleda da nas bosta sanjab in NinaŠ kmalu zapustili Želim vam čim lažji porod in da boste čim prej cartale vaše . Jaz pa grem jutri na kontrolo....bomo videli kaj bo. Srečno vsem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?