Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 10:05:07
|
|
|
|
mauri
|
No toliko o mojih šlogarskih sposobnostih . Ful sem vesela za Mojco, pa tudi za vse ostale. Ja Nina ti bi se pa tudi že lahko počasi odpravila v Rim. Sanja jutri je pa tvoj dan, če ne bo že danes kaj... Včeraj zvečer sem se pogovarjala z Nogometašem. Ne vem če sem vam že povedala, Nogometaš je že 14 dni doma s svojo malo princesko. Zdaj ima 2,250 kg in je velika 47cm. Obe se dobro počutita, Nogometaš je že celo vodila aerobiko, le s spanjem ponoči imajo malo težav. Mejte se lepo, pa se beremo
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 10:56:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
No pa se je poslovila še ena MojcaH še tukaj čestitke za fejst deklico Jaz sem ravno s CTGja, ki ni pokazal kakih popadkov in pregleda - odprta 1 prst, MV skrajšan in stanjšan, naslednji pregled v ponedeljek, če ne bo prej nič . Se pišemo še zvečer, da preverimo prisotnost in se preštejemo LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 12:14:27
|
|
|
|
Še ena T
|
Pozdravljene, novembrke! En dan me ni tule gor, pa toliko novega. Čestitke vsem novim mamicam še tukaj. Malo težko sedim za računalnikom, ker so me začeli boleti kolki in sramne kosti. Pa saj bomo tudi ostale kmalu dočakale, saj čas tako hitro beži. Lepo se imejte, jaz grem brat na kavč in štet brcike. Pa kaj dobrega pojejte za kosilo. Jaz bom danes kus kus z zelenjavo. Lp Teja PDP:26.11.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 13:43:41
|
|
|
|
amy26
|
Evo mene iz ctg, zaznani so popadki en je bil tak dolg sem mislila da se je aparat pokvaril, vendar zaenkrat ni še čutiti tistih ta pravih mislim bolečih. Sem bila pa tri ure v zdravstvenem, najprej čakanje da pridem na vrsto za vodo, ful gužva pol pa še samo čakanje ctg vse skupaj sem bila skoraj tri ure, tako da mi je še pritisk padu na 90/50 drugače je moj normalen 110/70. Zdej grem pa počasi nekaj skuhat, pa še nekaj je Wawa še z nami ali je že šla v Rim.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 14:33:55
|
|
|
|
alijana
|
Lep pozdrav vsem . Tokrat prvič na tem forumu in po dolgem času zopet med vami. Jaz imam PDP 15/11/2005. Včeraj sem prišla iz CTG in še nič dogajanja. Zgleda se mojemu nič preveč ne mudi, sploh glede na to da je še ful aktiven . Sicer se počutim še ful dobro, veliko še hodim naokoli, doma pospravljam, ... Za imamo vse pripravljeno, sedaj le še čakamo. Vsem želim lepe zadnje dni in čim lepšo porodno izkušnjo. Lp, Alijana.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 14:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Urša vas vse lepo pozdravlja in zeli, da cimprej spoznate svoje zakladke. Pocuti se super, sivana ni bla, dojenje laufa, boli pa k hudic :). Mere Jaka so pa 51 cm in 3450. Domov gresta konec tedna, ker je se malo zlatencen, podoben je ocku, Nika pa je full ponosna sestrca in bi skoz gledala tamaucka. Cestitke Mojci H. LP, Riba
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 17:45:04
|
|
|
|
petarda
|
Tudi na mojem CTG-ju nič posebnega, nobenih popadkov, nič....Je pa srček tako lepo slišati...tudi jaz imam ponoven CTG v ponedeljek, če ne bomo kaj med vikendom napredovali . Ja, jutri je moj dan---ampak filing pa ni tist taprav, čeprav ne vem kakšen mora bit, ker bo to moj prvi porod... Mal mam pa noge zatečene, verjetno preveč presedim za računalnikom , da bi počivala, to pa sploh ne morem, mi je pol takoj dolgcajt... Me veseli, da ste tudi ostale v redu, uživajte v Martinovem večeru in se fočkamo jutri...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 20:20:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moj filing tud ni tist taprav, da se bo kaj kmalu kaj začelo dogajat, samo se pa od prvič tud ne spomnim kakega posebnega filinga (razen da sem se prav z užitkom še dobro uro pred odhodom v rim zunaj s prijatli sprehajala in pila kavo ). Sanja k PCju si prinesi še kak stol, da boš imela lepo noge dvignjene, pa ne bojo tako zatekale, tebi pa tud ne bo dolgčas. Drugače je pa zdaj čez dan itak za izkoristit vsak sončni žarek... pa naj bodo noge mal zatečene ali ne (jaz na srečo nimam teh težav). Se beremo zjutraj, kar nas bo še ostalo! LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 20:31:46
|
|
|
|
mauri
|
A katera pogreša Julijano in Wawo? Se že crkljata s svojimi sončki??? Še ena T a boš ti tudi rodila v Ljubljani? Rok imava samo en dan narazen, mogoče se pa celo vidiva v porodnišnici. Pozdravček vsem!
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 11.11.2005 21:09:37
|
|
|
|
amy26
|
NinaŠ imaš prav, lahko se zgodi da nas bo jutri še manj kot sedaj, no saj je prav tako. Po moje nas je tudi Wawa že zapustila vsaj občutek imam tak javila se je samo zjutraj tako da verjetno že crklja svojo Se beremo jutri, lp
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 7:40:03
|
|
|
|
amy26
|
Dobro jutro , Koliko nas je še v enem kosu? Jaz sem danes kot že dolgo ne ful dobro spala niti enkrat nisem šla na wc, pa še boki me niso skoraj nič boleli. Tako da pri meni še nič ne kaže da bi kaj bilo čeprav sem imela ene par dolgih popadkov včeraj vendar nič resnega. lp,
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 9:50:22
|
|
|
|
wawa
|
halo halo jaz sem na žalost.... še vedno tukaj.....sem včeraj samo malo okrog skakala - po nakupih, na obiske in podobno, pa se vam nisem nič javila...... Tako da sem še vedno na listi čakajočih....je pa naša pikica, že bolj mirna in čisto spodaj ....tako da sem rekla da se danes odpravim na en dolg sprehod - mogoče se pa kaj izcimi iz tega
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 9:52:14
|
|
|
|
Morgaine
|
Dobro jutro ! Najprej iskrene čestitke vsem novembrkam, ki so že mamice. Saj ostale tudi kmalu bomo, a ne? Jaz sem imela včeraj pregled, v četrtek pa CTG in vse je bilo brez posebnosti. Čutim pa že nekaj dni pritisk navzdol, pa tudi trebuh mi zelo pogosto otrdeva. Nimam pa nobenega čudnega izcedka, ki bi mi dal znak, da pa se je res začelo ali pa da bi bilo to otrdevanje v rednih intervalih. Nasljedni CTG imam v sredo, na pregled pa me moj ginekolog ni več naročil. Do roka bom imela verjetno še samo CTG-je. Smo verjetno že vse malo neučakane da spoznamo naše ! Lepo preživite še zadnje dneve nosečnosti in pazite nase. LP, Morgaine 37t4d
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 9:52:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Se javim še jaz. Počutje OK, mala živahna, ... nič ni videti, da bi se ji kam mudilo. Na splošno zadnje dni zelo dobro spim,... dokler me Anže ne vrže pokonci - ob ca 6.30 se začne "mami pate, pate, pate,.. - kar pomeni mami copate - moram vstat in mu it obut copate (v njegovo sobo) - itak pa potem ni šans, da si sprosim še kakih 10 minut v postelji. Tako se beremo najkasneje zvečer, če se wawa do takrat ne javi jo pa pomoje tud že lahko damo med "razrešene primere" :)). LP
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 10:23:32
|
|
|
|
petarda
|
Nina wawa je še med nami, se je zjutraj pofočkala... No, jaz se lahko pohvalim, da so me ponoči boleli kolki ko mogoče pa je to kak znak glede, da me do sedaj še niso . Tudi mi se gremo danes sprehajat, sam mal težko je zbrat turo...mora bit taka krožna, tako da se ne oddaljimo preveč od avta, če se bo slučajno začelo kaj dogajati , tako da hribi odpadejo.... Drugače je pa kar fajn biti takole pri koncu...vsi se spomnijo nate, pa sms, pa klici...kaj češ lepšga? Sam še ko bi jim mela kakšno dobro novico za povedat....saj bo...Nina sem se odločila, da počakam tebe, pol pa res grem tud jaz...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 11:37:00
|
|
|
|
wawa
|
Sanjab a tebi ustrezajo vsi te telefonski klici? Jaz jih imam pa že vrh glave , pa te fore je saj mogoče se pa danes zadnjič vidimo v tem stanju.....itd. Saj če gre za moje prijateljice ki jih zanima zame je to fulll fajn, če gre pa za druge s katerimi nimam pravzaprav popolnoma nič mi gre pa na živce. A ja da ne pozabim na ljubo taščo, katere stavek " zdaj je pa še čist mal" mam že poln kufr..... Si pa tudi jaz zbiram za sprehod take kraje kjer se da z avtom zraven pridet, da nebi bilo kakih neljubih presenečenj potem Sanjab sicer pa KAJ TI SPLOH ŠE DELAŠ TUKAJ??????? DANES JE TVOJ DAN KAJ JE ZDAJ TO....?????
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 12:08:56
|
|
|
|
Naty_ka
|
Evo še mene, da me slučajno ne pozabite. Glih sem prišla domov iz nakupovanja. Danes sem celo uspela vplačati loto, tako da bomo ta mesec imeli dva zadetka ( in sedmico ). Drugače pa stanje nespremenjeno. Razen otrdevanja trebuha in lažnih popadkov se ne dogaja nič . Punce, se beremo popoldne. Lep dan vam želim
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 15:30:56
|
|
|
|
nincy
|
pozdravček vsem ! no tud jst sem danes zelo dobr spala . Amy26 sori ker ti nisem že prej odpisala sam sem šele dons spet na netu. ja v petek sem bila na ctg-ju, v šiški, pa sem se tud dobre 2 uri zamudila (8-10), ker sem šla zjutraj še vodo dat, tam pa tud čakaš celo večnost ker je taka gužva. no ko sem imela ctg je spal tako da ni bilo nič z njim, odprta tud še nisem prov nč. vsak dan me špika po trebuhu to je pa tud vse. zgleda da se mu še nikamor ne mudi in da se ima prov lepo notr. no bomo vidl v ponedeljek kaj bodo povedal, ko imam spet pregled. Punce uživajte, če nas bo pa katera zapustila pa ji želim čim lažji porod.
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 16:42:31
|
|
|
|
petarda
|
Ja, wawa moj dan....nič ne zgleda, da bo res....Sem zmeri mislila, da jaz bom pa rodila vsaj 14 dni prej, pa nič . Zdej sam gledam bebike v vozičkih in komaj čakam najinega Lukca... Ja nič me ne moti, če me folk pokliče, saj tako vem, da jih skrbi zame...pravijo, da se sreča podvoji če jo deliš z drugimi... No, nimam pa takih problemov, da bi me klicali ljudje, ki jih ne prenašam... Midva sva zdaj iz sprehoda...čeprav sva zelo malo hodila, je mojega zeblo... Jaz bi pa še kar hodila... Počutje sicer v redu...
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 16:51:21
|
|
|
|
mauri
|
Mene pa malo grabi panika. Danes pikico zelo slabo čutim. V bistvu sem jo od devetih, ko sem vstala čutila samo 3x. Zdaj pa bom počakala do 20.00, potem pa se grem pokazat v porodnišnico. Upam da je vse O.K.!?! Mogoče pa ona tudi lenari tako kot jaz. Se beremo!
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 17:02:10
|
|
|
|
petarda
|
Mauri, kaj pa če mal zaplešeš, pa mal zmasiraš trebušček Mogoče res spi? Moj je tud en dan takole počival, kakšne dva tedna nazaj, že drug dan pa živahen kot... .
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 17:05:20
|
|
|
|
petarda
|
Uau, sem dobila drugo zvezdico.... . Sploh nisem vedela, kako to gre...a za dvesto objav so pa tri?
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 17:09:25
|
|
|
|
mauri
|
Sanja hvala za nasvet! Pa kaj ti sploh še delaš doma??? Sem pojedla par koščkov čokolade, šla enkrat po stopnicah do podstrešja in nazaj, pa je že začela pridno razgrajat po trebuhu. Hvala bogu, ker me je res že začela panika grabit. Očitno je tudi aktivna če sem jaz, ker do zdaj sem vsak dan kaj pospravljala, pa skakala okol k zmešana, čeprav bi mogla počivat, danes pa sem rekla da bom malo počivala in zgleda se je tudi ona odločila tako.
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 17:14:06
|
|
|
|
petarda
|
mauri...me veseli, da je vse OK....ja, še doma...pa čakamo, čakamo....kdor čaka dočaka....
|
|
|
|
RE: novembrke tečemo častni krog 12.11.2005 17:19:27
|
|
|
|
wawa
|
Ej drage moje nekaj vas še nisem prašala...........kako kaj seks, zdajele zadnje dni? Sem ravno danes brala da ima moška sperma snovi ki mehčajo materični vrat, torej drage moje v akcijo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?