|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJE ...........
2.11.2005 18:53:09   
LONA13
Pa kje ste drage Julijske mamie 2005?
Nobene ni nikjer, sej vem da ste uiber zaposlene s svojimi malčki in malčicami. Jaz imam ravno pol ure časa, ker mali švasa stoo na uro user posted image user posted image . Švasa pa itak samo 3x po pol ure od šestih zjutraj do desetih zvečer. Aso vaši tu tolk hiperaktivni, da nič ne spijo?

Lep večer!

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JULIJE ...........
2.11.2005 19:26:08   
CIPRESA
O Lona no moj prespi zdaj skoraj celo noč (od 20h pa tja do 5-6 zjutraj) potem pa tam ob 9h zaspi za pol ure pa pol od pol 12h pa tja do 14-15h potem pa nič do 20h zvečer. Tko da mam kar srečo kljub temu kar veliko spi. Ko pa je buden pa se moram z njim ukvarjati 100% samega nemorem pustiti da bi se s čim mal zamotil skos sem zraven pa se z njim pogovarjam pa tko naprej....

Drugače bo pa 9 novembra star 3 mesece  žeeeeeeeeee........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ali mu ti že daješ kako drugo stvar ali samo mleko???

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2005 19:28:17   
katarina j.
Evo, jaz sem tudi julijska mami, moj fantek tudi spi samo 3x po pol ure od 6h pa nekje do 10h zvečer. Pa tudi ponoči se še doji okrok 3h. Še vedno ima  malo krčev, ampak se mi zdi da se že zbolšuje. A se tudi vi dojite na vsake 3 ure? Meni samo ponoči včasih potegne po 4 ure.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2005 19:32:58   
CIPRESA
Jaz itak že od samega začetka ne dojim ampak hranim po flaški in sicer ...ja približno na 3 ure podnevi ponoči pa prespi obroke. Tko da jih imamo tam5-6 obrokov na dan in pazite po 130-170 ml. Ja kar veliko za to starost.

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2005 19:43:18   
PBJ
Ja - tukaj se oglaša julijka z user posted image , ki prav tako zelo malo spi in mamico polno zaposli. Čez dan spančka nekje 2-3X po pol ure. Ponoči pa od pol desetih, do pol štirih, štirih ali petih - čist različno - potem pa še potegne do pol osmih. Se še polno dojiva - mleka je dovoljuser posted image user posted image
Danes sva bila malce na obisku pri babici, kjer si je ogledoval ovčke, kužka, muce. Sem bila kar presenečena nad tem, kako vse z zanimanjem opazuje in sledi. Vidi se, da ga stvari zelo navdušijo - joj, kaj vse še bo moral odkriti. Zelo rad ima glasbo in ob njej se najprej umiri. Spremlja moje gibe, ko vstavljam CD in prav čaka, kdaj bo kaj zaslišaluser posted image user posted image

Sem pa kar malo jezna, ker se mi v vozičku joče, da se sliši po celi ulici...In sem ga že razvadila, saj ga nosim naokoli on pa samo gleda in se prav fino zabava. Jaz pa dobim kar mravljinčaste roke od  njegove težeuser posted image user posted image  Bi bilo fajn, če bi že hodiluser posted image user posted image user posted image ...ne, ne tega si še ne želim, ker čas tako že prehitro mineva...

Sedaj pa me že kliče, ker pod igralnim mostom zdrži največ 3 minute - če imam srečouser posted image

lp in user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2005 20:00:34   
Anonimen
Mi imamo pa danes ŠTIRI mesece user posted image  madona gre cajt hitro naprej user posted image
Pa včeraj smo prvič (upam, da ne edinokrat) prespali celo noč (od 19ih do 5ih), kaj se je dogajalo z mojimi joškami rajš sploh ne govorim (Pamela je bila mini jaz user posted image  )...deset ur niso čutile majhnih ustec naših user posted image  ...drugač pa noro user posted image  tolk je fajn bit mama user posted image
Gašper je drugač fejst priden...razen, ko je ura tam okol 17.30 do 18. ga je treba mal nosit okol...ker se štimamo za spat že ob 18.30, tko da smo za sigurno v sanjah že 19.30 user posted image  da ima mami vsaj pol ure zase preden itak dol pade user posted image
Čez dan (beri od cca. 8ih, ko pokukamo iz spalnice) pa spimo 3x po max pol ure. No, če gremo na dolg sprehod pol zna potegnt tud skoraj eno uro.

Kopat se pa ne mara več user posted image  od prvega cepljenja naprej. Ne vem, že en mesec imamo tako dretje, ko ga damo v čebriček / banjico....katastrofa...sem rekla, da ga zdej ene 14 dni ne bom kopala, da bo pozabil, pol pa akcija, pa spet user posted image  mogoče ga prinesemo okol user posted image

A bo katera šla na DIF (Ljubljančanke) v januarju je plavanje? No, upam, da do takrat Gašperja navadimo na vodo user posted image

Uživajte! Pa razvajajte svoje zakladke user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2005 20:24:13   
katarina j.
Tinka, ravno sem mislila vprašat isto vprašanje. Tudi jaz bi šlana plavanje na dif ali pa center soča v januarju ali pa že v decembru. Morda se lahko vidiva.user posted image Moj fantek bo 8-ga star 4 mesece, pa se rad kopa. Je pa situacija tam čist druga kot v banjici ali čebričku- sem hodila tja že s prvim fantkom. Od 10 otrok mislim, da je samo ena jokala, ostali so uživali in fino je blo, ker pol tolk lepo spijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2005 20:38:14   
LONA13
tamal tud spi od 10-6 zjutraj, včasih tud do sedmih - kokr ga pič.Goste hrane mu še ne dajem, bom počakala do četrtga mesca, sem mu pa dala krhelj mandarine za oblizat - noro mu je bila všeč. K sm jo stran dalaje tulil ko zmešan, tko da sem mogla še mal dudo namočt v sok pol je bil pa mir..
Zdajle pa tulikonorc, ker se more zaspat - vsak dan obvezno enkrat na dan. Je pač prevč živahen - nimaš kej, bo že...

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2005 21:42:18   
bobek05
Anej si zadnje par dni nekaj zmišljuje glede spanja user posted image prej je pridno ajal od 19h ali 20h do 7h ali 7.30.. ne vem če se skoz dan toliko zmantra (je ful aktiven), ampak naenkrat bi ob 18h on že spal user posted image pa mi je komaj gratalo, da sem sedaj kopanje prestavla iz 19h na 18h in ob 18.30 on že nina nana kar med hranjenjem, potem pa še rabi kakšno urco, da trdno zaspi... in ob 4h ali 5h auf user posted image (pa od kod mu zdaj to???), se naje in dalje spi 3-4 ure..

sem že vse sprobavala: plenice niso, ker jih ne premoči; hrana tudi ne, ker smo šli na Bebo 2; zdaj sprobavam če mu je prevroče... mogoče pa je to krivo, da tako hitro gre spat.. user posted image ampak kaj naj.. če je enostavno tečen in utrujen in ga ne morem pokonci držat user posted image upam, da gre samo za eno obdobje in da ga bo minilo...

skoz dan pa je tak: okrog 10h spi ene pol ure, potem spet pol ure okrog 13h, okrog 16h pa zna zategnit za kakšno uro... drugače je čez dan ful aktiven, brca, krili, hoče samo še sedet (tako da ga podpirava) in bognedaj, da bi on ležal..za kengurujčka bo počasi pretežki, tako da najbolj trpijo roke user posted image , k sreči pa je zdrav in raste kot goba po dežju...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2005 9:02:17   
Meceno
Dobro jutro oz dober dan

Berem da imaste kar živahne user posted image , težave z spanjem,...
Tara je imela isto finto s tem bujenjem, situacijo sem rešila tako, da jo kar pustim v posteljici,...se ne joče,...zato zaspi nazaj in ob 6h in 45min me zbudi z  grr JAAA, grr JAAAuser posted image user posted image user posted image

Jutri bo dopolnila 4.mesece, je pa zeloo lena,...ne mara pasit kravicuser posted image ,... glavico noče še sama držati pokonci oz se raje naslanja, in gleda takooo jezno,...jaz jo kličem kar mala šefica,... se mučim, morem priznat.
Ko ji berem pesmice, zgodbice, noče na mojih rokah ležat, temveč na previjalni, se sklanjam,...potem pa tale gravitacija,...polne prsi namreč,... sem čisto sključena user posted image , najraje leži na hrbtu in ipično brca kakor duracelov zajček v reklami,...noge, roke, odiva se na previjalni podlagi ki je gladka,...zdrsneuser posted image ,...kravice pa mrzi, saj drži, samo se potem nekako čudno prevrže, jo zopet naštimam pa potem gleda kakor čuk, cela slinasta,...

To je to,...se grem še malo za šolo pripravljat

Lp  

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2005 10:06:39   
Grascakinja
Ojla Julije...

mi smo včeraj dopolnili 4 mesece.

Karolina je zelo živahna in velik dobrovoljček. Zadnje čase jo je sicer nekaj matralo in je 2 dni veliko jokala, sicer pa jo komaj slišimo jokat.

Spanje je pri nas bolj loterija, čez dan nekako spi približno 3x po pol urce, na sprehodu pa tudi po uro ali dve, ko letiva z vozičkom okrog, da zgubim kako kilo. Noči še ni prespala, vsaj 1x se ponoči dojiva.
Dojiva se kljub težavam še vedno 90%, zvečer dodajamo.

Danes je poskusila malo sveže stisnjenega jabolčnega sokca po žlički, in naslednji mesec se bomo ukvarjali s sokci vseh možnih okusov.

Čaka nas drugo cepljenje, kmalu za tem pa krst.

Je pa res naj naj najlepši občutek bit mama. Evo. Ni boljšga.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2005 10:50:32   
pravljica
moj pikec mikec pa je pri spanju po mamici user posted image  sicer nimamo nekega reda in ur po katerih bi se ravnali, ampak po enem primeru gre ob 20ih spat, sredi noči je, spi zjutraj cca do 8ih, je, se previjeva, gre spet spat za kakšno urco, da se mami zrihta, potem se igrava, greva na sprehod, kjer zaspi spet za kakšno uro, ob 14ih - 15ih greva v šolo po sestrico in spet zaspi...in še potem 1x popoldan (ponavadi ko kam gremo, drugače pa v postelji)

meceno, tudi moj še ne drži glave čisto samostojno (so še prisotna določena nihanja user posted image  ) in se tudi ne pritožuje, ko leži na hrbtu...ampak jaz ga nisem nikoli dajala v sedeč oz polsedeč položaj (v sedež, z blasinami pod hrbet ipd) - ko se igrava, leži na igralni blazini ali na postelji, jaz pa zraven...ali pod mostom...na sprehodu mu še vedno odgovarja v košari...ko ga imam v naročju, se potegne z glavo naprej, ampak jaz mu jo še vedno malo podpiram...iz ležečega položaja se tudi potegne z mojimi rokami gor, ampak potem se kar sesede naprej user posted image  kravice pase, ampak tudi ne dolgo - se prevrže nazaj na hrbet

malika...a ste že bili na plavanju? kako je bilo? mi bi tudi šli, pa se ne moremo odločit user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2005 11:28:38   
LONA13
olja,
do katerega meseca se uorablja kengurujček? sm ga hotla it kupt, ker tamal noče več ležat.
Nejc se pa, če ga pestvam potegne gor v sedeč položaj že sam od sebe - ne um ga dat v kot sedet - pomoje je še prekmal. Kravice pas samo par minut, potem se pa naveliča - glavo drži čist samostojno. ampak ko ga dvigujem ga še podpiram.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2005 14:02:50   
Majdi
ojla.

Naša Iris je tudi imela včeraj 4 mesece. Že samostojno drži glavico gor nekje en mesec, položaj pasenej kravic obožuje, včasih pa se prevrača. Še vedno se samo dojiva, spi po 3 -4 ure skupaj. POnoči pa tudi več. Mislim, da bo kmalu dobila zobke. Čakamo samo, da prodre ven. Zaradi tega je zadnje čase malo bolj sitna in jokava.user posted image

Iris je naš zlati sonček in zdaj se nam je pridružil še en sonček z imenom Sebastjan

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.11.2005 18:23:01   
Anonimen
Da se še midva malo pofočkava - mali je dopolnil 3M. Sva pridna, zadnje časa malo bolj sitna, ker sva skoz zaspana. Prej je spal ful malo, zadnjih par dni pa kar naprej spi. Imava pa problem z uspavanjem. Ponoči in zvečer ni problem, čez dan pa ne zna zaspati drugače kot na rokah. Kako pa vi uspavate vaše malčke čez dan? Jih tudi nosite? Mene že ful bolijo zapestjauser posted image , tako da bom hvaležna vsakega nasveta. Hvala!

(odgovor članu Majdi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.11.2005 20:15:12   
Meceno
Še enkrat danes,...veste kaj, začela sem se ubadati s stvarmi, ki sem jih vedno sovražila pri drugih starših user posted image ,...sem slabe volje user posted image
V glavnem, saj veste kaj,...stara pesem KAJ PA ČE MOJ OTROK ZAOSTAJA ZA SVOJIMI VRSTNIKI ?
Upam da me bo strela v glavo ruknla pa bo pamet spet nazaj, tista prosim še pred user posted image  

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2005 9:05:02   
Antigona
Pozdravček vsem julijam!

Moj mali sonček čez dan ponavadi panča ene 3x po pol ure ali uro, včasih več. Zvečer pa gre spat med sedmo in osmo, je na 3-5 ur, kakor kdaj in spi do šestih. Prej je sicer spal do sedmih, ampakga je tale ura mal zajuser posted image . Upam da ga kma lspet prestavim na prejšnji cajt, k je spal vsaj do sedmil al pa še malo dlje user posted image  user posted image  user posted image .

Tinka74 midva bova šla januarja plavat, ampak jst bi šla raj v Atlantis ker mi je bližje, pa še lažje je parkirat. Do Atlantisa mam po avtocesti 15-20 min (sem iz Vrhnike), če pa bi šla na DIF je treba pa čez center, pa še vedno je problem tam parkirat.
Če se katera odloči za Atlantis user posted image  naj pove, pa se bomo zmenil. Je veliko lažje funkcionirat, če je zraven nekdo, ki ga poznaš in ti medtem ko se urejaš počuva malega sončka...

Se morm pa mal považit. Moj sonček ma tajo čupco, da sem ga že k frizerki peljala. Je imel po vrhu že tako dolge laske, da mu je štrlel na vse strani. In smo ga mal povrhu skrajšal. Ma pa seveda še zmer čupco, čist jih nisem hotla skrajšat k je tolk cortkan...

Lp, Antigona
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2005 21:52:26   
bobek05
Evo, opet jaz...

Danes je Anej PRVIČ PROBAL GOSTO HRANO!!! user posted image user posted image user posted image Dala sem mu malo Hippove kašice z okusom breskve in mali je nor nanjo user posted image user posted image user posted image Le, da je bilo vse okrog njega ena sama štala - kašica je bila po njegovih rokah, pa mojih, pa njegovem slinčku, plenici, njegovih žabicah, bodiju, pa moji pižami... user posted image
Imam slikco v albumu..
Eh, danes smo pa že dirkali okoli za stolčki za hranjenje - nekaj bo treba nabavit.. Odločila sem se za Peg Peregota, samo še ne vem kateri tip..

Anej že popolnoma samostojno drži glavico, vendar se ne ozirat na to - je itak malo starejši od vaših user posted image (16.11. bo že 5 mesecev user posted image )..
Zdaj se je "odločil", da bo v najkrajšem možnem času skapiral, kako lahko sam sedi.. se trudi in trudi pa mu še ne uspeva, vendar mu ne manjka več prav dosti.. Je pa že tako močan, da če mu ponudim dlan in se me z rokicami oprime palca in mezinčka, se lahko sam gor potegne user posted image

Naš korenjak pač... se pa tudi jaz strinjam - ni lepšega kot biti mama.. in veste kaj, toliko krat sem utrujena od vsega skakanja in letanja okrog njega, ampak danes mi je med hranjenjem zaspal v naročju in preden je ati odšel na trening, je hrepeneče pogledal najinega spečega angelčka in rekel, da mu je hudo, ker toliko zamuja... (pa je drugače OGROMNO z malim)... sem kar dobla solze v oči in sem si mislila, ja, imam pa res srečo, da sem pri vsakem (še tako majhnem) napredku vedno zraven... in za te trenutke je vredno vse tisto skakanje in letanje user posted image

Lona, kengurujčka eni uporabljajo že od 1 meseca, mi smo ga začeli pred kakšnim mesecem, ker Anej ni hotel biti v njem - dokler ne drži glavice samostojno moraš imeti otroka obrnjenega proti sebi in to je šlo Aneju blazno na živce.. zdaj je pa SUPER.. mali ful uživa, ker vse vidi in ful opazuje, pa še na kratke ture se mi z vozičkom ni treba ubadat (in roke so proste user posted image )..

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2005 22:17:52   
Barbela
živjo,

Oj Bobek05 sem vidla nove slikce - kok je lušen ko spi user posted image   Pa čestitke za dobro prestano bitko z gosto hrano user posted image  
Jaka je že neki časa nazaj zaužil par zadev (jabolko, banano, brokoli, korenček, riž, krompir). Vendar to le zato, ker je bil izhod v sili, saj dva dni ni in ni hotel nič jesti - pač njegova trma  user posted image  . No in pol sva začela. Pa je še kar šlo. Ampak potem je začel zavračat in ga nisem več silila, saj ima še dovolj časa. Zdej spet pridno papa mleko user posted image . Predvčerajšnjim pa smo poskusili s kopanjem v ta veliki bani v kopalnici. Tomo se je šel zraven kopat in odziv Jaka je bil kar soliden. Ni se smejal in čofotal kot v svoji banici, ampak je samo začudeno gledal in opazoval velikoooo količino vode. Je pa fajn ker se ni ustrašil ali jokal. Dva dni pa so mu od vsega najbolj zanimive njegove nogice. Skoz se grabi za prstke na nogicah med previjanjem in zraven spušča svoje glasove. Prav posrečen je. Se ti kr user posted image  pogreje ko ga gledaš.

Tudi jaz sem zvečer včasih kot avion user posted image   Ampak mi ni težko, ker vem da sem s svojim sončkom, ki me vsak dan nauči kaj novega.

Tudi jaz sem dodala nekaj novih slikic, tako da vas vabim, da si ogledate našega fanta, ki je že pravi korenjak.

lahko noč,

Barbara

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.11.2005 23:33:53   
bobek05
Barbara_Tomo super slikce!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.11.2005 12:53:00   
LONA13
Zdravo, bejbe!
Danes je mali zaužil 4 žličke stisnjenega jabolčka - ful je cmokal in mu je všeč, zaenkrat ga še nič ne zvija pa nobene alergije še nima - upam da bo tako tudi ostalo. Naučili smo ga da zvečer okoli desetih sam zaspi v postejici in potem spi do šestih, sedmih zjutrajuser posted image user posted image . Sedaj pa uvajam še opoldansko spanje - danes mi je uspelo da je ob dvanajstih zaspal v svoji posteljici in zaekrat še kar spi.user posted image user posted image

Lep pozdravček!!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.11.2005 13:39:12   
Barbela
oooo, Lona13 - user posted image user posted image user posted image  za spanje in jabolček. Jaka je danes ko ena cota. Ne vem kaj mu je. Zjutraj sva bila na fizioterapiji in ko sva prišla okoli devete domov je zaspal. Spel 1 eno uro se zbudil s kričečim jokom, potem jedel in vmes zaspal. Zgodba se je do zdajle že dvakrat ponovila. Ne vem. Ne pomaga niti sprehod. Upam, da bo zvečer spal. Zdi se mi tudi, da so ga začele matrat dlesni. Ima malo rdeče in nabrekle so mu. Lahko da je to.

Lp, Barbara

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.11.2005 13:56:32   
malika
Mi smo že nazaj iz dopusta in odkrito povedano sem zdaj bolj utrujena, kot sem bila prejuser posted image  .

Drugače je bilo kar OK, Tomija smo že namočili v vodo in fredov obroč mu je bil všeč user posted image  meni pa tudi, ker je res lepo čofotal, pa tudi obroč mu je "prav", ker je debelušček.

Skratka vsi veselo na kopanje! Edino kar je , ne pozabit vzet zraven šampona za tuširanje, mleka za telo, pa pleničke(bombažne in za enkratno up.) pa seveda kakšno igračko za v vodo, da bo za njo plaval.

Drugače pa lahko rečem, da naš mali že ful drži sam glavo pokonci, pa tudi kravice že lepo pase-ampak ne dolgo, ker je lenuh user posted image  .

ja, nič, bom dala v kratkem kako slikico gor

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.11.2005 9:32:28   
Meceno
Se javljam, tako na brzake,...user posted image  ,...imamo danes namreč drugo cepljenje, upam da bo vse OK . Prejšni teden v sredo sem Taro peljala na kontrolo zaradi ušeska,...ima tako čudenj vonj že od sebtembra, desno uho se ji ne čisti najbolje, je dobila hidrogen, nima vnetja, le ta vonj mi gre na živce in se ji še ni sčistilouser posted image
Ni mi jasno zakaj tak vonj iz ušeska in zakaj kljub hidrogenu nič rumenega ne zasledim na bebe palčkah user posted image , vonjam pa,... morem vprašat pediatra, upam le da ne bo do kakšnih komplikacij prišlo,...
Žal mi je ker nisem že prej šla na kontrolo, samo kaj ko sem mislila da je to normalno oz se pač čisti,...levo uho se ji lepo, nič vonjav,...desno  pa tako po kislo sladkem user posted image  

Bom poročala kako je preživela pikico in upam da bo pediater dodobro pregledal Taro, zadnjič ni on delaluser posted image

Lp julijke in javite se še kaj user posted image

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.11.2005 11:41:05   
PBJ
Meceno, dobro "porihtajta"... Mi pa imamo drugi teden cepljenje. Me prav zanima, če bo naslednji dan spet take slabe volje kot je bil prvič. Takrat mi je celo noč bil na prsih, zjutraj pa sem bila kot kalimerouser posted image user posted image . Eh, pa bo to tudi minilo. Kar ne morem verjeti, da bo čez 4 dni star 4 mesece. preveč mi čas beži....user posted image
Drugače pa je moj pikec pravi dobrovoljček - uživam, ko se glasno smeje, uživam vsak trenutek z njimuser posted image user posted image user posted image ...

Ženske, eno leto je že, odkar smo začele kupovati nosečniške teste in vriskat ob debelih črticah in pluskihuser posted image ...kje so tisti časi... sedaj pa vriskamo ob naših  user posted image  in se veselo cartamouser posted image user posted image

Samo, da ostanejo zdravi, naši julijski-o5user posted image

lp in user posted image  za vse vas

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?