|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
14.10.2005 16:59:58   
lenika
Pozdravljene. Jaz sem se pravkar zbudila, ker sem bila po službi tako utrujena, da sem šla malo spat. Drugače me pa danes nekaj želodec boli imam rahle krče, ampak vem, da niso povezani s plodom, ker se pojavljajo v zgornjem delu trebuha. Sicer je pa vikend in se bom do ponedeljka pozdravila.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: MAJČICE
14.10.2005 22:31:56   
sania
Ojla punce,

Po dolgem času se zopet oglašam. Tako malokrat sem zadnje čase na RR-ju, da sploh ne vem več kaj se dogajauser posted image .
Danes sem stopila na tehtnico in ugotovila, da sem se za 2 kg zredilauser posted image . Razlog: zaradi slabosti so mi pasale samo sladkarije. Kako je s tem kaj pri vas? Upam, da ne bom med tistimi, ki se do konca zredijo za 20 kg.
Moj naslednji pregled se bliža, s tem pa tudi skrbi. Sem mislila da bo tako samo do 1. pregleda. Pa pravijo, da je nosečnost najlepši čas - saj je samo je pa to tudi čas velikih skrbi.
Samo jamram..., pa kljub temu sem tako srečna, saj sem srečkauser posted image .

Lpuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: MAJČICE
16.10.2005 10:05:32   
lenika
Majčice, kako ste kaj? Meni je bilo danes po dolgem času zjutraj spet malo slabo, vendar, ko sem pojedla zajtrk, je slabost minila. Drugače se počutim dobro, komaj čakam prvega pregleda čez en teden in NS, ki jo bom imela čez 10 dni. A je katera od vas majčic že bila na NS?
Oglasite se kaj in lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu sania)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: MAJČICE
17.10.2005 7:13:20   
MiaSophia




Dobro jutro user posted image !
Evo vikend je bliskovito minil, je pa bil fajni, sva z user posted image  nabirala in pekla kostanj. Njami, dobro blouser posted image . Zdaj pa nazaj v službouser posted image
Moje slabosti zaenkrat mirujejo. Sladkarije mi pa začuda sploh ne pašejouser posted image

Lenika, jaz še nisem bila na NS, nisem še čisto odločena...Se bom pogovorila še z G, pa bom potem rekla...Naj vprašam še toleuser posted image : je to boleč postopek? Škodljiv baje ni, a ne?
Veselo na delo, pa še kej pišemo.
Baj bajuser posted image




_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: MAJČICE
17.10.2005 10:32:10   
Mari71
Zivjo majčice!

Midva/e sva OK, celo krci se mi zdi, da koncno malo popuscajo.

NS imam to sredo (19/10), vam bom sporocila, kako je slo.
NS je prakticno daljsi in bolj natancen UZ, ki ga naredijo od zunaj, ne vec skozi noznico. Zame je bil lani predvsem prijeten dogodek, ker vidis otrocicka in stejes ze tudi njegove prstke na rokah in nogah, poslusas utrip srcka inp.
Letos gre zraven tudi moj user posted image .

Lepo se imejte!


(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: MAJČICE
18.10.2005 16:48:43   
TiaSara
Kako pusti je danes pri Majčicah! Jaz vas pa tako rada berem. No in mi ne preostane drugega, kot da jaz kaj napišem. Rok imam (po lastnih izračunih) 28.maja. Na prvem pregledu sem bila in naj bi bilo vse O.K., sedaj pa se mi vlečejo dnevi do naslednjega, ki ga imam konec meseca. Moram povedat, da sem že imela en ss v 10t in sem sedaj živčna razvalina. Trenutno mi npr. ni nič slabo, tudi prsa niso nevem kako napeta in to že vidim kot znak, da je nekaj narobe (prvič je bil to res znak!). Ne vem, če bom pripravljena še kdaj čez to, če sedaj ne bo uspelo. RR me drži malo pokonci, ko berem, da so tudi druge, ki jim ni bilo nič slabo, pa je bilo z njihovimi pikicami vse v najlepšem redu.
No, poskušam se na vse načine zamotiti, da čim manj razmišljam o tem in poskušam biti čimbolj optimistična. Vsako jutro zaželim moji pikici en lep dan, pa upam, da me sliši!
No, eno lepo popoldne vsem, pa upam, da boste kaj napisale, kako ste.
Tia

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: MAJČICE
18.10.2005 18:03:41   
lenika
Pozdravljena Tiasara. Tudi meni ni nič slabo in prsa me le občasno bolijo, zato si tudi mene malo vznemirila. A si ti ko si imela prvič splav tudi kaj krvavela ali je bil samo to znak, da ti je nehalo biti slabo in te prsa niso več bolela?

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: MAJČICE
19.10.2005 7:30:21   
MiaSophia




Dobro jutrouser posted image majčice!
Nič kaj nismo klepetave, kajuser posted image ? Očitno so to še posledice polne luneuser posted image ....

No, mene moje zize manj bolijo kolker so me in men je čist okej. Seveda si želim, da je vse okej - kar želim tudi Vam, user posted image .  Sicer pa komaj čakam drugi pregled, čez 14 dni.

Mari71, kako je bilo na NS? Prosim, opiši postopek, imaš liter mleka v dobremuser posted image .
Tale teden se mi nekak vleče. Komaj čakam popoldne in ta dolg sprehod z mojimuser posted image . Prav paše mi tale jesenski luft, pa še popoldanski sonček je fajnuser posted image , upam, da bo trajalo čim dlje. Sicer pa ugotavljam (sploh zjutraj na poti v službo), da bom morala v nakup malo bolj tople daljše jakne, pa tudi kakšnim čevljem se ne bi upiralauser posted image ..
Torej user posted image , čedne bodite, pa pišite kaj.
Čao  user posted image   user posted image




_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: MAJČICE
19.10.2005 7:49:42   
TiaSara
Lenika ne se sekirati! Poznam veliko nosečk, ki niso imele ves čas nobenih težav. Mene skrbi predvsem zato, ker mi je na začetku bilo slabo, pa je sedaj minilo. Če ti pa ni, ti pa ni, pa ni zato nič narobe. No saj tudi to, da ti neha biti slabo ni nujno slab znak. Sem pa jaz imela prvič tudi malo rjavega izcedka - ampak res zelo malo in v tistem času je bilo s plodom še vse o.k. Ta izcedek se mi kasneje ni več pojavil in tudi na kontroli en teden kasneje je bilo s plodom še vse O.K. G je bil že zelo optimističen (pa sicer ni), in rekel, da moramo samo še 14 dni počakati, pa bomo ven iz kritičnih dni. No, po teh 14 dneh pa, kot sem že rekla, odmrtje ploda in čiščenje. Je pa do odmrtja prišlo kmalu pa prejšnem pregledu, saj je bil plodek na koncu celo manjši kot takrat. Moram reči, da mi je ta scenarij najhujši. Raje bi videla, da bi zakrvavela in bi vsaj vedela, kdaj se je zgodilo. No pa ne preveč o tem razmišljati. Jaz verjamem, da bo z vašimi pikicami vse v redu. Upam pa seveda, da tudi z mojo!
Lep dan,Tia

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: MAJČICE
19.10.2005 8:08:01   
Anonimen
evo mene po dolgem času. dons mam spet nuhalno :) prejšn teden je bil čmrl malenkost premejhn. dons gre pa še možek zravn kar mi je zelo po godu :) komi čakam da bo konc šihta pa daletiv v lj

slabosti so minile, utrujenost večinoma tut tko da se začenja ta rožnato obdobje :) jutr mam še pregled pr svoji g, dobim materinsko knjižico in to je to
pol se bo pa treba počasna kako telovadbo vpisat da bomo bl fit a ne :)

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: MAJČICE
19.10.2005 13:08:25   
aljča
Pozdravljene majske nosečkeuser posted image !

Sem ena iz med svežih nosečk na tem delu foruma pa čeprav smo se trudili zelo,zelo dolgo da nam je končno uspelo.Po prvem postopku IVF nama je uspelo.Sedaj sem v devetem tednu in moje počutje je srednje.Utrujenost je še kar prisotna ,slabosti so največkrat na obisku popoldan,nobenega pravega apetita nimam,joškice pa so me malo manj začele boleti kot od začetka.Predviden rok poroda pa imam 23.5.2006 prav na najino obletnico ...lepo ane.
Tko tok za začetek.
L.p.Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: MAJČICE
19.10.2005 17:08:48   
lenika
Pozdravljene majčice. Kako ste kaj danes? Jaz sem danes bolj slabo spala, ker sem se včeraj zvečer preveč najedla in me je ponoči bolel želodec. Zjutraj je bilo že bolje in v službi sem se zopet dobro počutila, samo malo zaspana sem bila. Drugače pa komaj čakam ponedeljka, ker imam takrat drugi pregled pri moji G in komaj čakam, da po enem mesecu zopet vidim svojo pikco. Se mi je kar dolgo vlekel ta mesec. Upam samo, da bo vse OK.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: MAJČICE
20.10.2005 7:27:14   
MiaSophia




Dobro juuutrooo user posted image

O, komaj sem vstala danes. Včeraj sem šla pozno spat (00.00), celo popoldne sem se potepala in uspel mi je kupit celo dve jakni. Eno krajšo in drugo daljšo. Tak, zdej mam miruser posted image  Za kar nekaj časauser posted image
Zjutraj je bilo pa vse na hitro. Sem se spedenala, eksala egota z malino in peso, pojedla banano pa ta hitre nogeuser posted image gor do službeuser posted image .. Popoldne grem pa res počivat. Ne grem nikamor.
Bravo, aljča, dobrodošla med majčicamiuser posted image  user posted image  user posted image  !!

Lara, kako je bilo na nuhalni?

Uživajteuser posted image - dans je že četrtekuser posted image
Čao




_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: MAJČICE
20.10.2005 7:50:24   
TiaSara
Dobro jutro!

Saj kar nekako grejo naprej tile dnevi - jaz imam pregled naslednji petek, samo še dober teden pa bo tu! Aljča, super te je brati tule med majčicami. user posted image  user posted image
Jaz zadnje čase spim ko angelček. Zaspim zgodaj in potem kar ne bi vstala zjutraj. Sicer sem pa danes prav dobro razpoložena. Včeraj se mi je zdelo, da mi je trebušček že kar malo zrasel - napihnjena nisem več tako, kot sem bila na začetku. Se že veselim časa, ko bom okoli hodila kot račka z velikim trebuhom (tega bom sigurno imela, ker sem precej drobna in ni drugega, kot da zraste trebuh).
Kot vidite sem prav optimistična in razmišljam samo o lepih stvareh. Mi je ena forumovka napisala en tako lep post, ki sem si ga vzela k srcu in se skušam po njem ravnati. Sedaj si vsakokrat, ko me obidejo slabe misli, začnem dopovedovati, da to pač ni v moji moči. Da kar bo pa bo. Poskusim se še malo nasmehniti sama sebi in pomislim na črvička v mojem trebuhu. Trenutno deluje. Upam, da mi bo tako uspelo zdržati do konca. Saj res čisto nič ne pomaga, če se še jaz sekiram.

No, en lep dan želim vsem, pa pobožajte svoje bušije.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: MAJČICE
20.10.2005 7:57:01   
puncica
Dobro jutro majčice, evo pa sem spet na svojem delovnem mestu, ta grozna ušesa so za popiz... tako smo bili zdaj tri dni doma, pa pridno vlival v noska fiziološko. No zdaj bi naj bilo bolje, danes je ostal ati doma, jutri imam pa itak jaz pregled, tako da bomo vsi doma JUPIuser posted image Kako ste pa kej ve? lara, lenika, MiaSophia,....

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: MAJČICE
20.10.2005 7:57:16   
Anonimen
evo me...nuhalna uspela :) dete ma vse kar mora imet in nima ničesar česar ne bi smelo imet. tveganje se je iz mojih za starost 1:800 zboljšalo na 1:10000 pa še nekej, tko da jupijej, veselo naprej :)
je pa mali mulo bl zaspane sorte, mal se je vrtu pol je pa kr zašlafou nazaj. in upam da bo tak tut k vn pride :) saj naša prvorojenka je bla take sorte.

je blo ful smešbn včerej sva pršla po tamalo ob ene 5h in je na poti domov zaspala v avtu, ker je čez dan spala sam 1 uro. in pol je spala z vmesnim menjanjem plenice in flašo čokolinota do mal čez 5 dons zutri :) dobra je :)

(odgovor članu MiaSophia)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: MAJČICE
20.10.2005 14:47:17   
lenika
Pozdravljene. Me veseli, da ste vse v redu, jaz se tudi dobro počutim in dnevi kar hitro bežijo. Sploh ne morem verjet, da sem že v 12. tednu. Punčica, a ti je še kaj slabo? Lara, lepo, da je bilo vse OK na nuhalni, jaz jo imam čez en teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: MAJČICE
20.10.2005 14:58:07   
MarijaPo
Zivjo punce,

jaz sem danes cist povozena. Zjutraj niti nisem bila tok, kot sem zdaj. Bi kar iz sluzbe sla, pa me gotovo ne bodo izpustili.

Zjutraj sem dala kri in vodo (vceraj sem imela pregled), je bilo 1000 enih brucov v laboratoriju in so bili smesni, ker so se skusali uveljavit pred sosolci.

Sicer pa sem vsa tecna in slabe volje. Nic ne morem jesti, vsi mi govorijo, da moram vec jest, jaz pa kar nic ne jem. Pa se slabo mi je. :(

No, upajmo, da bo bolje. :)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: MAJČICE
20.10.2005 16:01:06   
Tina15
Evo še mene. Še vedno na bolniški in ostajam doma do naslednjega pregleda, to je 9.11. Prvi pregled imela 12.10. in dr. Štrumblejeva je rekla, da je s plodkom vse ok. Srček lepo bije, krvavitve ni več, še vedno pa jem Dabroston in Magnesol.Upam,da bo nasledji pregled ok in da bom že slišala srček.Naročena sem že tud na nuhalno pri dr. Strahovi in sicer 15.11. ob 15ih. A je še katera tisti dan? Slabost se pojavlja samo še občasno, zraven pa še močan glavobol.Aja, pa iz omare sem mogla potegnit nosečniške hlače. Svojih ne zapnem več.
Pozdravček vsem majčicam.
Tina
PDP 26.5.

_____________________________


(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: MAJČICE
21.10.2005 11:30:55   
EKA*
Pozdravljene.
Jaz sem še ena, ki konec maja pričakuje prvega user posted image .
Lepo vas je spremljat.
Jaz sem že 3 tedne na bolniški. Slabo mi je za znoret. Po cele dneve bruham, zato sem tudi izgubila 1 kg.
Drugače sem pa v 10 tednu.
Prvi pregled imam šele v torek. (zdi se mi blazno pozno). user posted image
Kaj mi bodo delali na prvem pregledu. Je kaj zanimivega tam tudi za bodoče očke? Da ga ne bom vlekla s seboj za brez veze. user posted image

V seznamu nosečk sem opazila, da bo maja v Postojni prestro. user posted image Tudi jaz sem iz okolice Postojne....user posted image

Uživajte!


(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: MAJČICE
21.10.2005 12:33:38   
MiaSophia
Čaw majčice in dobrodošla Eka*user posted image !!

Eka*, jaz sem šla na prvi pregled sama, g me je pregledal vaginalno in z UZ, natisnil mi je eno slikco, ki sem jo potem pokazala user posted image  in je bil prav user posted image . Po pregledu sem morala še v laboratorij dat kri - in to je to. Naslednji pregled imam 3.11.

Mene tudi nekaj slabosti napadajo (od včeraj), tak na momente, madona, najrajš bi hlače dol vrgla s sebeuser posted image  user posted image ...Ampak bom že preživela. Upamuser posted image
Jupi, dans je (meni) težko pričakovani petek, zunaj je tak lep sončekuser posted image , popoldne bom šla malo naokoli user posted image , zvečer pa z dragim, da se bova mal stiskala in božala bušija user posted image .
Želim Vam super krasen špasen vikend in čimveč lepih trenutkov user posted image  user posted image  user posted image
Baj baj

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu EKA*)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: MAJČICE
21.10.2005 12:47:47   
majamo
Punce lepo pozdravljene po dolgem času. Še kakšen teden pa bodo prvi 3 meseci za nama.

Danes sem prvi dan v službi, en teden sem pa ležala doma, ko kup dre... z vročino, bolečo glavo in grlom. Jaz ne vem, vsega se navlečem, ko spužva, ko vse vsrka.
Pa nobene tablete nisem vzela, da se malo pohvalim, edino za grlo Granobil. Upam da bo do konca vse ok in da ne bom več bolana pa upam da tudi ve ne boste.

Slabosti so pri meni minile, upam. Joški so pa postali BOLEČI JOŠKI, ki se mi zdi da vidno rastejo. user posted image
Prej pa sem brala, da kašljati ni fajn, pa se napenjati. No jaz kašljam kot da bi že 30 let kadila.
No to da je petek pa je danes edino fajn.

Pa lepo bodite, pa kostanjčke papcajte
majamo



(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: MAJČICE
21.10.2005 12:59:27   
petka
Hello user posted image  majčice user posted image .

Se že dolgo nisem javila. Ravno končujem dispozicijo za diplomo, sicer pa sem na bolniški do poroda!
Doma je prav fino, ker moram pisat diplomo, ki jo vlečem že nekaj let (user posted image ) mi ni dolgčas, pa še vas imam!

So se me pa spet lotile te prekluser posted image  glivice, mam že celo gojišče user posted image  in to že drugič v tej nosečnosti, pa sem komaj v 13 tednu! Danes celo noč nisem spala tako je srbelo user posted image  user posted image  . Pa se mažem s kaneston in poskušam ublažiti srbenje z LCA jogurti pa nič ne pomaga.
V torek imam nuhalno pri Pušenjaku, pa mi je kar malo mim zarad teh user posted image  gob! Čeprav se drugače nuhalne zeloooo veselim user posted image .

Če imam kakšna kak učinkovit nasvet za odpravo gljiv se toplo priporočam :)

lep dan!

_____________________________





(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: MAJČICE
23.10.2005 15:57:08   
lenika
Pozdravljene najčice.  Ker smo padle že na drugo stran, sem se odločila, da nas malo dvignem. Kako ste kaj? Midva sva se ravno vrnila iz enega dolgega sprehoda. Pa ve, tudi vse zunaj v tem lepem vremenu? Jaz se počutim dobro, me je pa nekaj začelo danes špikat v križu, upam, da ne bo s tem, ko bo rasel trebuh vse huje. Drugače pa imam jutri drugi pregled pri svoji G in bom potem kaj javila kako in kaj je bilo. Malo me je strah, upam, da bo vse OK.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: MAJČICE
24.10.2005 7:08:07   
MiaSophia




Pozdravljeneuser posted image !

Lenika, tudi jasz sem bila z dragim cel vikend na terenu - res sva imela cele pohode in mi je prav pasalo.
user posted image  je včeraj skuhal kosilo, njami, pozno popoldne me je posladkal še s sadno kupouser posted image ...Kar prehitro je minil tale vikend, kaj? Kot ponavadiuser posted image
Občasno čutim take čudne bolečineuser posted image , ne kaj hudega, tak malo, kot slabost. Kakor pride, tak mine. Ne traja dolgo. Se mi zdi, da so se zizeuser posted image zdaj umirile...
Komaj čakam 2. pregled. Do zdaj še vedno nisva povedala nikomur, bova počakala in to storila po pregledu...
Lenika, vse najlepše na pregledu, želim ti, da bo vse tako kot mora bitiuser posted image .

Punce, dober začetek tedna vsem skupaj.

Čaouser posted image




_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?