|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
9.10.2005 19:19:33   
puncica
Ja na slikci je puncica stara 2 leti, ima mal vec las kot janja, pa mal bol blont user posted image Sicer pa me danes trebuh ful boli, sploh ne vem kaj mi je, po moje so prebavne  motnje pa napihnjena sem ko balon. user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: MAJČICE
10.10.2005 12:23:08   
bibika2
Lepo pozdravljene!
Tudi jaz spadam med vas majčice.Rok poroda imam 5.5.2006. Kot ste nekatere pisale, da imate prvi pregled komaj v 11. tednu, sem pa jaz očitno imela srečo, ker sem imela že prvi pregled pri 6. tednih in 3 dneh. Sedaj sem noseča 10. tednov in 3 dni in imam naslednji pregled 7.11.2005, nuhalno svetlino pa 25.10.2005. Moja pikica je bila na prvem pregledu še res majčkena velika 7,7mm, na drugem pa že 29,1mm. Lep dan vam želim in čimanj slabosti, jaz imam namreč zadnje dni redno zjutraj sestanek s svojo straniščno školjko.  

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: MAJČICE
11.10.2005 7:04:41   
majamo
Dobro jutro babike.
Jaz sem še malo user posted image , ampak vseeno, sem kljub močnim slabostim zelo vesela, saj smo bili včeraj v točno 10t na 2 pregledu. Naj povem, da smo že veliki 21 mm, in imamo zelo močnega srčka in da je zaenkrat vse ok. Pregled imam spet čez 14 dni, bom se pa naročila tudi na nuhalno.

Kako ste pa kaj ve?

vaša majamo

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: MAJČICE
11.10.2005 7:26:35   
puncica
Ma jst sem po starem, po malem jem, včeraj pa me je neki matral, glava me je bolela, po moje je vreme bilo krivo, pa pol sem ene čufte jedla, pa mi je blo še slab, skratka nič kaj fajn, ja pa zebl me je. user posted image Pol je pa še tamala mela pevske vaje ob petih, kr neki se je pogovarjalauser posted image je bla ful smešna, jaz se pa zraven smejem, pa kr govorila dati, dati, dati (to je po njenem telebajski) ja ona bi ob petih zjutri telebajske gledalauser posted image No pol je zaspala, jaz pa z njo in dobr da sem se prav cajt zbudila, ker mi ura ni zvonila user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: MAJČICE
11.10.2005 7:56:24   
sania
Ojla,

da se še jaz na hitro oglasim. Pri meni je vse po starem od slabosti, do tekanja na WC... Me pa nekaj zanima. Ne vem ali imam samo občutek, ampak meni se zdi, da je moj trebušček že zelo velik. Ali se vam že kaj pozna? Ali je pri teh tednih (9 tednov) to še od napihnjenosti ali je to že to?

Lpuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: MAJČICE
11.10.2005 7:59:12   
puncica
Jst imam cel dan ful napihnjenga, po moje to še ni od nosečnosti, je pa res da če ležim na hrbtu pa tako spodaj pod popkom grem z dlanjo čez trebuh začutim tako trdo izboklino, no kot bi čutila maternico in po moje je to to. user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sania)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: MAJČICE
11.10.2005 8:22:33   
sonca
Dobro jutro nosečke!

Čez eno uro imam pregled in me je ful strah da je nekaj narobe, ker mi nekaj dni že ni slabo, pa prsa me tudi nič ne bolijo, skratka nič nosečniško. Edino to če hodim se ful hitro zmantram, ampak to sem se že prej. user posted image
Držite pesti da je kljub temu vse vredu. Vam sporočim zvečer.   Sem v 8-9 tednu.

_____________________________


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: MAJČICE
11.10.2005 9:13:49   
MiaSophia
Dobro jutro, dober danuser posted image !
Sonca, držim pesti zate, da je vse okejuser posted image .
Mene moje zize sicer malo manj bolijo kot so me, a mislim, da je to ureduuser posted image  Če ne prej, bom to ugotovila pri naslednjem pregledu...
Slabosti moje so prav čudne...Smrdi mi vse kar ima vonj po olju, sploh te prčvarnice po mestu, kar na bruhanje mi gre, ko grem mimo...edin kak sirov burek se mi ne upirauser posted image
V službi še nič povedala. pravzaprav še nihče razen naju z mojim user posted image ..
Vprašanje: kdaj NS? Kaj pa 3D ultrazvok?

Uživajte sonček v tem torku, čaw user posted image








_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: MAJČICE
11.10.2005 13:27:34   
sonca
Pozdravljene!

Sporočam da je vse vredu (hvalabogu), velik je 16 mm, dobila sem tudi materinsko knjižico in kri ter vodo sem mogla dati. Danes je bil dopolnjen 8 teden, PDP pa 23.5.2006. Tudi slikico sem dobila. Na nuhalno sem naročena 3.11, naslednji UZ pa mam 4.11. Tam so mi rekli da ni nujno da ti je vsaki dan slabo in da to ni nič narobe, tako da ne boste v skrbeh tako kot sem bila jaz.

_____________________________


(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: MAJČICE
11.10.2005 14:31:01   
majamo
sonca: kaj si že kar materinsko knjižico dobila? Jaz sem že v 10 t, veliki smo že skoraj 22 mm pa sem bila včeraj na pregledu pa mi še ni nič dala. Niti krvi pa vode še nisem dala??user posted image . Na nuhalno sem pa 26. 10 ko bom v 12t naročena.

majamo

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: MAJČICE
11.10.2005 15:20:30   
lenika
Pozdravljene. Jaz se dobro počutim, samo zvečer sem utrujena in takrat mi je tudi malo slabo od utrujenosti, ampak ni panike. Grem zgodaj spat in zjutraj je že veliko bolje. Jaz tudi v službi še nisem povedala, sem rekla, da bom po drugem pregledu, ki ga imam čez 13 dni, Ns pa imam čez 17 dni. Lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: MAJČICE
11.10.2005 16:55:17   
Anonimen
ojla

js sem pa dons spet k bi me en premlatu. doma sem mela tamalo in zutri sva trapale k dohtarju. diagnoza spet vneta ušesa matr! sem že prov jezna. pa še v vrtcu ni! v glavnem sta šla z atijem zdele vn na sprehod s kapo na glavi, js pa hit mal smle počekirat, pol pa ležat. ojojoj sam jamr :)

aja jutr mam pa nuhalno! jupijej! :)


(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: MAJČICE
12.10.2005 7:18:09   
MiaSophia
Dobro jutro!
Sonca, sem vesela zate, da je vse okejuser posted image
Majamo, to je res zanimivo. Jaz sem dobila materinsko kar na prvem pregledu
(8 t, 4 dni), pa kri sem tudi mogla dat. Pred naslednjim pregledom moram imeti s sabo nov laboratorijski izvid (kri)...
Emmm, kako je s to nuhalno? Se moram to sama dogovarjat al mi bo G povedal? Kaj pa 3D UZ? Naj mi katera prosim poveuser posted image ...
Se mi je pa včeraj zvečer pojavil en tak mini flekec (velikost nohta na palcu), barve kot čisti začetek menzusa, bolj rjave barve no...Predvidevam, da to ni krvavitev? Ker ni bilo krvavo ampak rjavo..Rjavitev??user posted image user posted image  zdaj je vse okej. Nič več flekca...Morm najbrž povedat na naslednjem pregledu..
Uživajteuser posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: MAJČICE
12.10.2005 7:46:25   
puncica
Dobro jutro punce, no jaz sem še vedo po starem, čeprav me je danes ponoči ko sem se zbudila glava bolela ko hudič, tako da sem morala takoj po lekadol, sem kr jokala, sploh ne vem zakaj, sem pa radensko pila čez dan, a je možno da bi bilo to krivouser posted image Ja no zdej je mal bolše, čeprav glava je še vedno malo boleča, sploh ne vem zakaj me boli.

No glede NS, pobrskaj malo po forumu nosečnost, pa boš dosti našla na kratko pa takole: dela se od 11-14 tedna (se mi zdi), naredijo z UZ pregled NS, skratka kožno gubo zmerjo na vratu se mi zdi, mal pregledajo če ima otrok vse organe pa to in ti na podlagi tega pregleda in starosti izračunajo tveganje za downov sindrom. Stane različno če si stara pod 37 let, v LJ pri dr. Reš je bilo pred 2 letoma 14 jurjev. Naročit se moraš sama, sicer je men dala G. telefonske številke ampak pred 2 letoma, letos na NS ne bom šla. tukaj je nekaj, sicer pa pejt na iskalnik pa vtipkaj nuhalna svetlina pa dobiš 5 strani zadetkov http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=533689&mpage=1&key=Nuhalna%2Csvetlina򂘉

3 d UZ je tud bilo nekaj napisanega:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=521465&mpage=1&key=ultrazvok򁔴



_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: MAJČICE
12.10.2005 10:36:46   
majamo
HOJ

Pozdraavček od mene.
MiaSophia; men je inštalacija tam spodi od vsega začetka nekaj nagajala. Nonstop neki izcedki, pa te rjavi pa te beli, pa drugič rumeni,... Ma, sem vprašala G kaj bi to bilo, pa je rekla da če ni sveža obilna krvavitev ni hudega, se maternica glih tak čisti, znaki so pa taki kot pred M. Se ne sekiram več.
Moram pa povedat, da meni moja G ni sama od sebe rekla, da lahko grem (samoplačniško) na NS. Ko sem ji omenila, da bi jaz na ta pregled vseeno šla, je rekla celo, da ona ne dela nobene reklame za te preglede, če ni user posted image stara več kot 35. Pa da mi morjo tveganje pol tam na NS razložit. Malo čudna se mi je zdelauser posted image No bomo videli kako bo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: MAJČICE
12.10.2005 13:37:28   
minabo
Pozdravček še od mene!
Sem vesela,da je z vsemi vse ok. Sonca si me potolažila, da ni treba,da ti je kar naprej slabo,... itd,ker sem že tudi jaz zganjala malo panike.
Zelo sem utrujena,komaj se mi kaj da. In jutri imam en izpit,pa res ne vem kako mi bo šlo,ker so moje misli kar naprej pri mojem metuljčkuuser posted image Ah, bo že.
Lep sončen dan...

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: MAJČICE
13.10.2005 7:26:55   
MiaSophia




Gud muuuning!
Madona, sm še kr zaspana...user posted image  Sred noči se zbudim in sem budna kot ris, pol pa ko je treba vstat, me pa matra...
Hvala punce za vse info, sem vesela, da lahk klepetam z Vami in se vse zmenimuser posted image

Majamo, potemtakem, NU ni ravno obvezna, je pa vseen fajn?? Boš ti šla?
Kaj pa na 3d UZ? Greš?
Punčica, zakaj pa ti ne boš šla? Če lahko vprašam - zakaj ne? Zanima me pačuser posted image  ker sem firbecuser posted image
Fajn, da je četrtek, a ne? Uživajmouser posted image  in vse (vsi) ostali.
Baj bajuser posted image




_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: MAJČICE
13.10.2005 7:46:58   
puncica
Dobro jutro vsem user posted image
Ja pri nas je spet cela štala, mami zmatrana od nosečnosti, tamala pa spet fasala vnetje verjetno, ker je celo noč jamrala in jokala, tako da smo spal zlo malo, danes ustala doma z atijem, popoldne pa spet k zdravnikuuser posted image Ma sem jezna na te prehlade pa viroze pa vnetja.

No jaz sem sicer po starem, čeprav ful zaspana, pa prsa so me začela bolet, slabo mi ni več tako kot prej.

No glede NS MiaSophia, jaz sem šla ko sem bila prvič noseča, predvsem zarad firbca, pa zato, da sem še enkrat vidla pikico, takrat sem dala 14 jurjev, kar veliko se mi zdi. Takrat nikol nisva ne vem kako govorila o tem kaj bi bilo če bi bil rezultat slab. Zdaj drugič pa sva se pogovorila in ugotovila da če bi bilo kaj narobe itak ne bi delala splava in zato te preiskave ne bom opravila, raje sem sporščena celo nosečnost in donosim srečna, kot pa v skrbeh, vem da bi se če bi bil rezultat ful slab skoz sekirala in tuhtala kaj pa če ne bo vse ok, kaj pa če bo, ma bila bi s tem ful obremenjena, ker če rezultat ne pade pod 1:250 se mi zdi potem ti ne pripadajo preiskave amniocenteze, če bi si pa sam plačal pa pride 170.000 jurjev. Skratka odločitev mene in partnerja je takšna da na NS preiskavo ne bom šla, ker:
1. ne bi delala splava če bi bilo kaj narobe, ker to se mi zdi tako razmišljanje kod da greš v trgovino pa ne kupiš ene stvari ampak drugo, ker je pri ta prvi embalaža poškodovana
2. toliko drugih stvari lahko gre narobe, pa tega ne odkrijejo dokler se otrok ne rodi
3. zdi se mi preveč drago
4. moja g. itak dela UZ bol pogosto, tako da vidim pikico večkrat, kot je predpisano.

No to je to


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: MAJČICE
13.10.2005 8:34:09   
MiaSophia





Punčica,
zelo lep odgovoruser posted image  Si mi dala iztočnico za razmislit o tem...Hvalauser posted image

Mene tudi zize ne bolijo več tolk, al pa sem sam v taki faziuser posted image  
Bogeci ste doma, te viroze in prehladi so pa resuser posted image , moja prijateljica ima tudi non stop malega pr dohtarju - odkar hodi v vrtec...
Tudi to bo minilo, kajne? Upam, da čimprej in želim vsem tvojim user posted image  dober počitek!




_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: MAJČICE
13.10.2005 11:44:05   
Anonimen
no js sem pa mela učer nuhalno, pa nismo nč namerl k je tamau še premejhn. baje more bit velik vsaj 45 mm, moj je bil pa 44, 6??!! tko da grem šeenkrat drug teden. za plačt bo pa 11500 sit.
v prvi nosečnosti nism bla na nuhalni, samo G mi je nardila uz mal bl natančen iz istih razlogov kukr jih našteva punčica. ma zdej pa grem ker je moja g rekla da se polovičarstva ne gre več in da nje kr grem da je fajn. no prov pa grem :)

sem pa še vedno zmatrana in švoh in tut moja prvorojenka ma vnetje ušes :(

(odgovor članu MiaSophia)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: MAJČICE
13.10.2005 12:00:22   
puncica
ja MiaSophia je za premislit, lahko tudi razprave prebereš na forumu, ko pišejo punce o tem zakaj na NS in zakaj ne pa boš mogoče dobila še kakšen odgovor. Je pa seveda za razmislit, jaz pravim da ko sem bila prvič noseča, nisva skoraj nič z mojim o tem govorila, no sej potem je bilo razmerje 1:7780 tako da sem bila mal pomirjena še vseeno pa sem študirala zakaj imajo ene več kot jaz. Je pa lepo doživetje G. si vzame čas zate ti pove kje je kakšen organ, želodček kje je mehur, srček poslušaš, pa rokice pa nogice pogleda lepo res. Sam men se res zdi predrago, tako da letos bova našemo dojenčku raje kaj kupila za 14 jurjev. Te pa ne odvračam od NS, pojdi če želiš videt pikico, pa dobiš še slikico, skratka lepo je, vendar prej premislita in se pogovorta s partnerjem kaj narest v primeru slabe rezultata, sej je res da greš z pozitivnimi mislimi na ta pregleda a vseeno lahko si pa ena izmed tistih, katerih rezultat ni najbolj lep. Se pa danes veliko punc odloča za NS.


Ja Lara tud jaz sem grozno zmatrana in zaspana, pol me je pa prej še trebuh ful bolel, sploh ne vem zakajuser posted image no zdej me ne več, pa seveda ob enih grem domov da tamalo spravmo k zdravniku.

LP


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: MAJČICE
13.10.2005 13:24:12   
Mari71
Hojla, majčice!

Po dolgem casu se par mojih novick. Nikakor nisem pozabila na "moje" majcice, samo,......
V zacetku oktobra sem bila zaradi krcev hospitalizirana (Mimogrede: Mb osebje na ginekologiji je res super!), sedaj se krci malo umirjajo, pomaga Buscopan. Krvavim na sreco ne, tudi ce so na UZ pred 14 dnevi videli majhen hematom (krvavitev) v maternici in so rekli, da bi lahko kaj ven pricurljajo, pa ni. Jemljem tudi Dabroston, vcerajsnji UZ pa je pokazal, da je vse OK in sedaj lahko mirno pocakam na NS 19.10.2005.
Naslednji teden imam tudi pregled oz. posvet pri dr. Cerarju, odlocali se bodo o cerklazi v zgodnji nosecnosti (predvsem zaradi CC lani v 15.t, ki mi je voda odtekal). Mnenja so sicer razlicna, koncna beseda pa bo njegova,.......
Drugace sem povsem OK, slabo mi ni, spodaj sicer ves cas malo spika, a nic hujsega. Ce je pa spikanja vec, vzamem Buscopan, pa gre,...
Sem na bolniski od 9t dalje (od hospitalizacije) in G pravi, da bom do konca. Se dobro, da obstaja RRuser posted image .
Sem pa med prebiranjem poste za nazaj ugotovila, da smo na PDP 05.05.2006 sedaj ze tri! Superca, bo pestro!

Pozdravcek vsem user posted image !



(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: MAJČICE
13.10.2005 14:43:04   
Tina15
Punce, kako ste? Mi smo imeli prejšnji teden kar pestro. V soboto zjutraj sem vsa prestrašena sedela na urgenci, ker sem ponoči začela krvavet.Na srečo je bilo s plodom vse ok in dobila sem prvo slikico, pa Dabroston in bolniško. Včeraj sem imela prvi pregled pri dr. Štrumblejevi in s plodom je še vedno vse ok. Zgleda,da krvavitev ni bila nič resna (vsaj upam). Imam pa bolniško še za 4 tedne-do naslednjega pregleda, 9.11. in moram čim več počivat. Naročena sem že tudi na nuhalno pri dr. Strahovi in sicer 15.11. Upam,da bo vse ok.
Slabo mi je še vedno in to ponavadi od popoldne do zvečer, ravno takrat, ko me naša Zala najbolj rabi. Dopoldne se namreč čuva pri moji mami.
Lep nosečniški pozdravček vsem.

Tina
8t

_____________________________


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: MAJČICE
13.10.2005 16:36:54   
sonca
Majamo se opravičujem za pozen odgovor, ampak nisem vsaki dan na netu. G je rekel da pa zdaj lahko potrdi nosečnost, določil je PDP in vse ostalo. So mi pa druge punce rekle da one tudi niso dobile tako hitro materinske knjižice, dobile so jo komaj v 4 mesecu, to je odvisno predvsem od G, ker itak oni to določijo. Meni je zdaj spet postalo slabo in nekaj me špika v spodnjem delu trebuha, drugače sem pa nonstop zaspana in na faksu še komaj kaj sedim in poslušam, upam da bo vse to hitro minilo.

Pa lep dan še naprej!

_____________________________


(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: MAJČICE
14.10.2005 8:34:31   
puncica
Ojla punce!
Evo mene, spet v službi, tamala je doma, celo noč ful jokala, antibiotik nič ne primer, tako da sem se preselila kr na kavč v sobo kjer mamo računalnik, moj pa je ponoči dežural, saj je danes z njo doma. Je pa res boga, pa vročina sploh ne pade. user posted image

No men danes ni nič kaj slabo me pa malo glava boli verjetno zarad tega zbujanja ponoči, ko je tako jokala moja punčica.

No z materinsko knjižico je pa pri nas tako da jo dobiš na prvem pregledu ampak jaz sem šla na pregled prej zarad glivic in je še nisem dobila, tako da verjetno jo bom v petek ko imam pregled. takrat bom tud prvič dobila obrazce za kri pa vodo dat, mal toksa skrbi, ker je še nisem prebolela, upam da bo letos tud vse ok.

LP




_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Premikanje v trebuhu.
пеперутка16

V katerem tednu nosečnosti ste začeli čutiti otrokove gibe?

Pred 12. tednom. (8%)

12. - 16. teden. (17%)

16. - 20. teden. (58%)

20. - 14. teden. (8%)

Po 24. tednu. (8%)


Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!