|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zanimiva situacija...
20.10.2005 7:22:14   
sarči
To je bolj podobno scenariju za kak filmuser posted image
Mislim,da v realnem življenju do tega ne pride,ker ni nobena(upam)tako neumna,da bi šla z celo familjo na kavico z bivšim dekletomuser posted image svojega moža.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.10.2005 7:30:31   
wawa
Nebi reagirala, to ni moj problem za reševat, če je moj mož kaj deca, bi uredil to na ekspresen način!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.10.2005 8:55:53   
Anonimen
Kerensa, mislim, da bereš preveč Victorie Holt.

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
20.10.2005 9:43:53   
Anonimen
Meta - te romane sem prebrala že v osnovni šoli...
Sicer sem pa že napisala, od kod ta situacija...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
20.10.2005 9:59:12   
mana7
če bi že morala izbrat iz seznama s kom na kavo, bi bila moževa bivša daleč na dnu tega seznama.Če pa bi že iz kakeršnega koli razloga šla, pa da bi se to zgodilo, bi verjetno počla od smeha, mogoče bi ga lahko zadržala vsaj toliko, da bi vidla moževo reakcijo in odgovor, no ja tudi taki ljudje obstajajo, žal. ampak vsekakor taka oseba nima v glavi vse pospravljeno!

To je moje mnenje....lep dan!

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.10.2005 10:03:40   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: sarči

To je bolj podobno scenariju za kak filmuser posted image
Mislim,da v realnem življenju do tega ne pride,ker ni nobena(upam)tako neumna,da bi šla z celo familjo na kavico z bivšim dekletomuser posted image svojega moža.

o ja, pa še koliko je takšnih in drugačnih žensk in moških.
Torej, koliko poznam mojega moža, tega ne bi naredil oz. do sedaj še tega ni naredil. Tudi jaz ne bi šla zraven, ker ne vem, kaj bi se imeli v troje za pogovarjat. o preteklih časih? o zdajšnjih časih? Vsekakor je ena odveč.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.10.2005 10:04:53   
mala maja
se strinjam z Al bino če pa bi res čist slučajo šla zraven(na veliko željo možeka user posted image ) pa ne vem verjetno bi čakala reakcijo-njegovo.
Bi pa namesto mene naš tavelik naredu akcijo. Pomoje bi ji vse lepo povedal da je njegov oči že zaseden z mamico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mana7)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.10.2005 10:25:54   
Anonimen
Hvala bogu moj dragi nima nobene bivše, ker sem jaz njegova prvauser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa bi verjetno najprej ostala brez besed in počakala kaj bi on naredil.In če je nebi on vsipal bi jo jaz.....ampak mene se takoalitako vsi bojijouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
20.10.2005 13:19:11   
žiža
Jaz pa moje in moževe bivše obravnavam popolnoma enako kot vse ostale ljudi. Da bi se kr tako brez razloga menili za kavo mi je čist mimo in v tem sploh ne vidim pametnega razloga. Če pa bi se že zgodila kavica pa tud nebi panike delala iz tega. V omenjeni situaciji bi se pa meni verjetno mal zaletelo pa prav smešno bi se mi zdelo. Avša bi pa meni izpadla totalna kura.
Sicer sem pa ob branju najprej mislila, da bo povedala, da je očka tud njenega otroka... user posted image
Ja potem bi se mi šele zaletelo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.10.2005 13:26:12   
CUKRČEK
Ola, Kerensa, dej povej, kako je dedec odreagiral (glede na to, da praviš, da se je to v resnici zgodilo sošolki)

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.10.2005 13:29:34   
ZARA
No ?? Mene tud zanima...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.10.2005 20:43:16   
kepa*
Uh, jaz tud nikoli ne bi šla na kavo z njegovo bivšo. Če pa bi že, bi me pa vsekakor zanimalo, kaj bi imel on na to pripomniti.
no, pa tud mene zanima, kaj se je v resnici zgodilo.

Letos pa bo!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.10.2005 22:13:31   
Sofi
Zelo neugodna situacija... ne razumem sploh kako je lahko prišlo do nje, pa vendar... smejala se najbrž ne bi - ne vem kaj bi naredila.
Imam pa vprašanje za vse tiste, ki bi s to user posted image  kar fizično obračunale - a bi kar pred otrokom ali kaj? Česa bi se pa otrok s tega naučil?

LP

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.10.2005 22:49:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Jaz ne bi nič naredila, ker sploh ne bi šla na kavo niti ne bi želela vedet, da je šel on. A da bi šla s svojim otrokom pa s svojim možem na kavo z njegovo bivšo? Ha, ha, ha....

user posted image  Omg jaz tudi ne. niti slišati ne bi htela o njejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
20.10.2005 22:57:17   
Annny
Niti jaz niti moj dragi ne bi hodila na kavico z njegovimi ali mojimi bivšimi. To so zaključena poglavja.
Če pa bi se že ne vem po katerem naključju znašla v taki situaciji, bi po moje dol padla, tolk bi se smejalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.10.2005 1:45:47   
Anonimen
Če bi se slučajno po kakih neverjetnih naključjih res znašla v taki situaciji, bi počakala, da bi videla, kako bi reagiral mož in od te reakcije bi bila potem odvisna moja. Če ji ne bi on "sprašil riti", bi jo jaz definitivno obema.
Sicer pa ne jaz ne moj dragi ne hodiva na kave z bivšimi, tudi če bi se slučajno kateri zaposlil v isti firmi (pa za to bi verjetno vedela, ker delava v isti firmi). Ve, da bi imel že samo zaradi takih srečanj probleme z mano, brez takih izjav. In obratno.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
21.10.2005 2:03:16   
Anonimen
Reakcija je bila približno taka, kakor ste jo v večini predvidele - njej se je zaletela kava v grlu (skoraj, no) in po nekaj trenutkih z izbuljenimi očmi se je začela krohotati, njen mož pa najprej nekaj trenutkov sploh ni dojel, potem pa je umaknil roko in rekel:"Natakar, račun, prosim!"
Njej ni rekel niti besedice, samo plačal je vse skupaj, rekel svoji ženi:"Greva?" in sta šla. Mimogrede sta še pobrala otroka na igralu v vogalu lokala.
Gospodična pa... kdo bi vedel... Tisto minutko, kolikor je trajalo plačevanje, je baje še vedno kadila svojo cigareto... Za naprej pa nihče ne ve...

Kar se pa na splošno tiče bivših partnerjev in predvsem bivših partnerk naših partnerjev - zakaj imate take predsodke do njih? OK, tale je bila izjema, ja, ampak večina ostalih pa so verjetno popolnoma normalne ženske, tako, kot me. Edino, kar je drugačnega pri njih, je to, da so našega sedajšnjega partnerja spoznale prej, kot me. In da so se zaljubile vanj (in on vanje) pred nami. Kaj pa je tu takega? Meni se to ne zdi razlog za sovraštvo ali za nezmožnost prijateljstva. Vsaj zame ne. Kakšna je bila njuna zveza in kakšen je bil razlog, da se je končala, je njuna stvar in obenem tudi stvar preteklosti. Če sta zadevo razčistila in če je obema jasno, kakšno je stanje zdaj, ne vidim nobenega problema. Pri nobenem od vseh treh možnih. In če med njim in njegovo ženo obstaja zaupanje. Če ga ni, je tako ali tako nekaj narobe in bivša partnerka ni nič kriva. Konec koncev pa ima bivša vseeno vso pravico, da ga še vedno osvaja. Od njega je odvisno, kaj bo naredil. On je tisti, ki nosi odgovornost. On je tisti, ki bi moral reči NE, ker ima novo partnerko.
Jaz osebno poznam ne samo eno bivše dekle od svojega dragega, pa tudi moj dragi pozna nekaj mojih bivših - pa kaj? Če odmislim bivšega moža, se med sabo vsi čisto v redu razumemo (pri bivšem možu so pa drugi razlogi za nerazumevanje, ne to, da je pač bivši). Niso problem niti telefonski pogovori, niti kavice v lokalih, niti obiski na domu.
Kaj pa vem, punce... Saj tudi ve niste krive, da ste nekomu bivše dekle. Saj to ni razlog, da vas sovraži ženska, ki je pri nekem moškem pač "prišla na vrsto" za vami?

Al' sem pa jaz blesava, no... ne vem...

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
21.10.2005 2:30:20   
Anonimen
Jaz osebno imam slabe izkušnje z bivšimi od mojih bivših in od mojega sedanjega in imam že kar malo paranojo pred njimi. Zato sem absolutno proti druženju z njimi. Pa se ne gre zdaj tukaj za eno posesivnost, čeprav bo verjetno marsikdo to razumel tako, jaz bi po svojih izkušnjah temu rekla prej previdnost in neizzivanje usode. 
Sicer pa se tudi sama ne družim s svojimi bivšimi. Kar je bilo, je bilo, nimam ne želje ne potrebe po druženju z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
21.10.2005 6:30:52   
kepa*
Se strinjam s Tašonko.
Lahko pa sem tud mal ljubosumna: enostavno sem težko v bližini osebe, ki jo je moj partner imel rad na podoben način kot mene, pa čeprav pred mano.
Sem pač bolj sebična.
Itak pa  k sreči s tem zaenkrat nimam težav. 

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.10.2005 7:04:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Kar se pa na splošno tiče bivših partnerjev in predvsem bivših partnerk naših partnerjev - zakaj imate take predsodke do njih? OK, tale je bila izjema, ja, ampak večina ostalih pa so verjetno popolnoma normalne ženske, tako, kot me. Edino, kar je drugačnega pri njih, je to, da so našega sedajšnjega partnerja spoznale prej, kot me. In da so se zaljubile vanj (in on vanje) pred nami. Kaj pa je tu takega? Meni se to ne zdi razlog za sovraštvo ali za nezmožnost prijateljstva.

user posted image user posted image

Noo tole pa tudi mene zelooo zanima?! user posted image

Celo bolj na jetra vem grejo bivse, kot tasce... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
21.10.2005 8:00:11   
wawa
Veš pomoje je to tako, če bi imela naprimer jaz nerazčiščena čustva do svojih bivših, bi lahko predvidevala ali mislila da ima tudi moj partner tak odnos do njih in bi se potem bala, da stara ljubezen spet vzplamti......samo to je spet strah, ki pa ga imaš potem lahko ob vsaki ženski ki jo partner sreča.

Jaz naprimer sem z svojim bivšim ohranila vredu prijateljski odnos, ko se srečava greva vedno na kavo, in se še vedno super razumeva. Res pa je da po tistem ko sva se rašla, to ni šlo takoj ampak mogoče kako leto kasneje, ko nihče od naju ni imel več nikakršnih interesov.

Sem pa doživela podobno situacijo kot Kerenesina prijateljica in res ni prijetna. Bivša od mojega fanta je vsem najinim prijateljem razlagala, da ona ga bo že dobila nazaj.  Nisem bila ljubosumna, bilo pa mi je neprijetno, saj imam nekako rada svoj mir. Vse kar sem naredila je da sem fantu rekla da mi pač ni všeč njen odnos in način kaj razlaga ljudem okrog. Vendar pa jaz do nje nimam nič in tudi kadar sem jo srečala, saj smo iz istega kraja, sem jo enostavno prijazno pozdravila, na podlagi poznanstva od prej. Stvari so se umirile punca si je našla fanta, nesimpatična mi je še sedaj, na kavo z njo nebi šla, to je pa tudi vse.

Menim da to niso stvari v katere se kot partnerji lahko utikamo. Pač je treba  zaupati partnerju. Lahko mu povemo kaj čutimo ali kako se ob početju počutimo, to pa je vse.  Odločitev o reakciji in postopanju je njegova. Tako se mogoče saj zavedamo, da je naš partner še vedno zanimiv za okolici in se zanj toliko bolj potrudimo.

Ostanite v cvetju mladosti, lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
21.10.2005 9:42:32   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Kar se pa na splošno tiče bivših partnerjev in predvsem bivših partnerk naših partnerjev - zakaj imate take predsodke do njih? OK, tale je bila izjema, ja, ampak večina ostalih pa so verjetno popolnoma normalne ženske, tako, kot me. Edino, kar je drugačnega pri njih, je to, da so našega sedajšnjega partnerja spoznale prej, kot me. In da so se zaljubile vanj (in on vanje) pred nami. Kaj pa je tu takega? Meni se to ne zdi razlog za sovraštvo ali za nezmožnost prijateljstva.

Noo tole pa tudi mene zelooo zanima?! user posted image

Celo bolj na jetra vem grejo bivse, kot tasce... user posted image user posted image

Jaz bivših ne sovražim, samo enostavno nimam potrebe, da bi ohranjala stike z njimi. Bivši so z razlogom.

So pa različne izkušnje z različnimi ljudmi, verjetno bi težko sklepala prijateljstva z nekom, ki je delal nekaj proti meni pa ni treba da je bivši ali bivša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.10.2005 10:18:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: niki5

Bivši so z razlogom.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
21.10.2005 10:18:28   
zoya_
Karensa ima zelo zanimivo razmišljanje. Zakaj imajo nekateri take predsotke proti bivšim?

Jaz se s svojimi bivšimi dobro razumem. Tudi moj partner jih pozna. Z enim hodiva redno vsak mesec na kosilo, z drugim imava kontakte preko maila in telefona in tudi zadnjič ne dolgo nazaj, sva šla do njega, ker sem imela pri njemu še nekaj stvari in sva spoznala tudi njegovo punco, simpatično deklino. Če se srečamo, se pozdravimo in res ne mislim z nobenim bivšim bit v neprijateljskih odnosih. So bivši, to je res, samo še vseeno smo lahko znanci in gremo kdaj na kavo.

Moj ima tudi bivše, normalno... Z bivšo ima tudi otroke, tako da... nekega sovražnega odnosa ne moremo imet. Ko sva zaživela skupaj, sva poskušala vse, da ne bi delala problemov, ker so tu le otroci in smo nekako potem prišli na neko valovno dolžino, da sem jo tudi povabila na kavo.  Vmes je prišlo do komfliktov, ampak sedaj smo v redu. Tudi jaz peljem sama njej otroke in tudi rečemo par besed. Nimam časa se ukvarjat z njo, vem da moj ne bi šel nazaj, pa bi lahko ne vem kva naredila. Ona pa je tudi sedaj spoznala, da res nista bila za skupaj....

In življenje gre naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.10.2005 10:29:49   
Anonimen
Jaz nimam popolndoma nobenih predsodkov o bivših, samo da pa bi zraven vlačila še moža in otroka, to pa je adijo pamet. Če pa gre on z bivšo na kofe ali pa jaz z bivšim na pir ni pa itak nobenega problema, in kdor bi ga v tem videl, naj malo razpuca po svojem podstrešju.

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!