|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanimiva situacija...
19.10.2005 11:27:04   
Anonimen
Mlada družina. Očka, noseča mamica in predšolski otrok. V družini vse lepo in prav, na vseh področjih nobenih problemov že od začetka.
V firmi, kjer dela očka, se slučajno (res slučajno) zaposli njegovo bivše dekle, ki jo je zapustil dolga leta nazaj, ker ga je prevarala. Razšla sta se kljub temu na normalen, človeški način, brez kreganja ali česa podobnega.
Bivše dekle očkatu predlaga kavo po službi. Ker jo je on že zdavnaj prebolel, nima pa nič proti kolegialnem ali sodelavskem odnosu, se strinja, vendar pove, da bo s sabo pripeljal otroka, po katerega gre po službi v vrtec, in ženo, po katero gre v službo. Bivše dekle se strinja.
Popoldan se dobijo na kavi. Ženski se predstavita in ena za drugo vesta, kdo in kaj sta temu moškemu (bivše dekle in zdajšnja žena). Pogovor steče brez problemov.
Kar na lepem, sredi kavice, pa bivše dekle (vpričo žene, seveda) položi svojo roko na roko tega moškega in mu reče:"Dragec, kdaj bova midva spet lahko skupaj? Veš, zdaj sem se zresnila..."

Zanima me, kako bi ve reagirale, če bi bile na mestu žene tega moškega.

Pa brez skrbi, to ni moja situacija - samo hipotetično sprašujem...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanimiva situacija...
19.10.2005 11:31:47   
jazz
Pa jaz jo klofnem...pred mano in pred otrokom? Oprosti, ampak tu se nehajo prijateljski odnosi!!!!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2005 11:33:25   
anitaz
Kerensa-kaj se pa tebi take čudne stvari motajo po glavi???

Če bi se meni to zgodilo bi pomoje vstala,vzela otroka pa moža,pa šla. Račun nej pa ona plača,predrznica.user posted image

Ne,ne vem kaj bi.Pomoje bi obnemela,pa ne bi mela kej rečt user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2005 11:34:47   
Magi*
če bi bil mož kaj dedca, bi ji on sam pojasnil da za Sv. Nikoli, ker je zadovoljen s svojim življenjem takšnim kot je.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2005 11:40:34   
zoya_
Ena moja kolegica je imela podobno situacijo... vse kar je lahko naredila v tistem trenutku, jo je mahnila in rekla, da naj si ona svojga deca najde, ker ta je že zaseden, če ne vidi... Po tistem, se mu bivša ni upala več približat... user posted image  Zgleda da je bila klofuta zalegla... user posted image

Jaz, kolikor se poznam, bi po moje jo tudi klofnila, da bi se ji kar posvetil user posted image  Potem v nadaljne vsaj ne bi imela več problemov s tem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2005 11:40:42   
Anonimen

Jaaa.. tale se je pa res zresnila.. user posted image user posted image user posted image

Drugace pa bi bilo najbolj modro za zeno, da lepo mirno pocaka na mozevo reakcijo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2005 11:44:17   
mojamura
tudi jaz bi počakala na moževo reakcijo....upam da bi bila v stilu: ja kaj se pa greš, da me zapeljuješ tu pred mojo familijo in bla bla....šele takrat bi jaz odreagirala.Reakcija bi bila masivna!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2005 11:44:21   
Pi-kica 1
Jaz ne bi naredila čisto nič. V taki situaciji bi me zanimalo predvsem, kaj na to pravi mož. Z njo seveda ne bi želela imeti več nobenih opravkov, isto bi pričakovala od moža. Predvsem pa bi to bilo med mano in možem.

LP

Pi-kica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2005 11:45:25   
jagoda
Js bi se pa verjetno v tistem trenutku kr smejat začela... Tale je pa res šaljivka... pa saj gre za hipotetično situacijo. Če bi se res zgodila, bi dekle verjetno bilo pod vplivom kakšnih psihotropnih substanc ali pa kandidatka za obisk kakšne ustanove...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2005 11:47:44   
Anonimen
Jaz ne bi nič naredila, ker sploh ne bi šla na kavo niti ne bi želela vedet, da je šel on. A da bi šla s svojim otrokom pa s svojim možem na kavo z njegovo bivšo? Ha, ha, ha....

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2005 11:48:52   
taška30
Se podpišem pod jagodo. Ženska je šaljivka. user posted image  

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2005 11:51:54   
MarijaPo
Strinjam se z al bino. Takih situacij se vsekakor izogibam, ker se me ne ticejo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2005 11:59:51   
ZARA
Jst tud mrtva ne bi šla z moževo bivšo na kavo (mogoče takrat ko bi že fajn smrdela)!
Glede une opice pa: takih teatralnih izpadov kot je ta, je sposobna samo skrajno pokvarjena oseba...bljak!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2005 12:00:32   
CUKRČEK
Počakala bi, kaj bi mož naredil. Pol pa reagirala odvisno od moževe reakcije.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2005 12:10:38   
Anonimen
izbulila bi oči user posted image  potem pa zelo z zanimanjem opazovala kako bo reagirov moj mož user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2005 12:10:49   
*zvezdica*
Smejat bi se začela...na glas...kar dušila bi se od smeha...saj ženska ne more bit resna, nooo!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2005 12:20:05   
Anonimen
Smejala bi se, ker predvidevam, da je bila to šala.
Potem pa odvisno, kako bi se on odzval. Verjetno bi pričakovala, da ji bo sam razložil, da se vede popolnoma neprimerno. Potem pa bi odšli vsak svojo pot.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2005 12:47:12   
daddy
   Upam vsaj, da smo moški dandanašnji še vedno tolk "dedca v hlačah", da se znamo branit tudi brez ženine reakcije. Sprašuješ sicer kako bi reagirale ženske - po moje je odvisno ravno od reakcije moškega v taki situaciji. Hipotetično, kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2005 12:51:23   
srki
Jaz ne bi šla nikamor, verjetno pa tudi njega ne bi pustila da gre, ker roko na srce, če z nekom nekaj končaš, tudi prijatelj več ne moreš biti, vsaj dober ne, ker vedno potem nekdo hoče spet nekaj. Če pa bi že bila v taki situaciji, bi jo verjetno primazala okrog ušes ali pa še kje, potem pa še mojega doma spucala. Mislim, da gre v pričo otroka in zdajšnjega dekleta to narest. Zamerila bi mojemu, če sploh ne bi reagiral na to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2005 14:13:06   
dory
jst prvo kot prvo sploh na kavo ne bi hodila...no ampak sprasujes za reakcijo v konkretni situaciji...najprej bi pocakala na mozevo reakcijo....ce ne bi bila prepricljiva bi najprej  klofnila babnico in potem dedca user posted image  ... pol nej s pa menta kar se hocta...user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2005 15:39:44   
ur+sa
user posted image . ja v takem primeru bi tudi jaz pomoje odreagirala tako,da bi je eno tako bombo prtisnila, da tut pomislila nebi vec na to.user posted image
mislm,... da bi mogla malo priti pogledati v nase kraje-namrec tu imamo Begnje, kjer se taki zdravijouser posted image user posted image

moza bi pa prasala, ce je bla prej tut tko prizadeta?user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2005 16:39:46   
Dejča
Očitno malo preveč gledaš telenovele, da si naumila tako situacijo.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2005 22:25:09   
Anonimen
Tale "telenovela" se je prejšnji teden zgodila moji bivši sošolki iz srednje šole...
In je nisem gledala...

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.10.2005 22:30:40   
KODA
Ne vem,kako bi odreagirala,res ne vem.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2005 22:38:27   
soncece24
jaz bi po mojem brez besed ostala, pa kaj si ene sploh predstavljajo, očitno njen iQ tam nekje kot povprečne januarske temperature (v rusiji), ker če ji ni potegnilo, da ni žene zraven pripeljal, da jima bo pijačo nosla...

eh, da pa se mi to zgodi pa res ne vem kaj bi, verjetno bi jo nagonsko na gobec

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILI

ali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?

ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (4%)

ja (26%)

rok dobave je predolg (2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (34%)

cene so previsoke (16%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!