|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
31.3.2023 14:13:20   
Stella Marella
te cisto razumem in ti zelim vso sreco. naj zdrzi, kolikor se le da... drugace je pa tehnologija ze tako napredna, da so velike moznosti prezivetja ze po 24. tednu, ce se ne motim. 3 cm je se vedno kar ok za MV, a ne? poznam primere, ko je bilo tudi kriticno ze 3 mesece pred rokom, pa so na koncu celo cez rok rodile. nikoli ne ves... ampak zakaj pa pride do teh popadkov ze tako zgodaj?  kaksna infekcija al kako? cim manj stresa ti zelim, mogoce si poglej kaksno komedijo ali kaj podobnega, da se malo zamotis...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
31.3.2023 15:26:49   
Anonimen
Foxsi cat jaz ti želim iz s4ca vse dobro in da otroček ostane na toplem vsaj do 30  tedna. Ni hujše bolečine kot to da se moraš posloviti od otroka.  

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
31.3.2023 18:46:13   
Anonimen
Foxy - želim ti, da se vse lepo izide, verjemi vas in v piščančka, zmogla bosta! user posted image

Punce moje, Saša tukaj user posted image
Ena stvar se je pojavila pri meni - ZATEKANJE GLEŽNJEV! Se še katera bocka s tem? Opažam, da se mi na nogah poznajo šivi pajkic.. OK, pač ja stisne nogo. Ampak včasih (pred N), se ni nikooli tako poznalo. Če sem popoldne v službi in večino časa presedim imam na konc dneva kar malo zalite gležnje. Malo me skrbi! ... na pregledih je urin sicer do sedaj bil vedno BP, tlak imam OK... itak me pa sedaj skrbi to zatekanje, čeprav vem, da je normalno .. ampak sedaj se sekiram, kaj pa če so se zdaj pojavile beljakovine v urinu ? Od zadnjega pregleda so minili skoraj 3 tedni, naslednjega imam šele 11.4.! Joj user posted image user posted image user posted image

Saša

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
31.3.2023 20:45:54   
foxy_cat
Najprej sem imela ob prvem sprejemu v nožnici odkrito bakterijo ki povzorča splav v 19.tem.tednu, sem dobila Ab in vaginalne tablete.. in še vedno jo imam (zdaj so ponovno delali test ob drugem sprejemu),... No sedaj imam pa streptokok B v urinu po novem, ta pa povzorča prezgodnji porod. No potem se pa pejt... In imam spet Ab. Drugače pa jaz imam bolečine že od začetka zaradi lokacije posteljice in ploda (visoko zgoraj, na sprednjem delu trebuha). Imam pa tudi 3 miome (imela sem tudi hematom, ki je ob 3.ji krvavitvi izginil), za povrhu imam pa še negativno kri tako da so za mano že dve injekciji, danes me je na pregledu že strašil če pride ponovno do krvavitve da bom morala še po tretjo. Kar se tiče popadkov pa nihče ne ve zakaj.. v prvi nosečnosti sem imela Brikstonove od 19T dalje, sedaj imam pa prave, samo dokler sem zaprta ni take panike... je pa stres ja za par ur naprej ne veš kaj se bo zgodilo, ali boš še doma ali ne.. Kar se tiče preživetja je pa že v 23.tednu, tako da vsaj to mi je ratal pregurat.

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
31.3.2023 21:24:25   
Aloa
Držim pesti da bo vse okej👌💪🙏🙏 js sem tudi že na drugi vrsti antibiotika!! 😩Imam pa od 16 tedna dve bakteriji potrjeni v nožnici..nič mi ne pomaga. Trenutno si vstavljam Vagisan vaginalete. Bomo videli kaj bo na naslednjem brisu. Me pa tudi skozi skrbi za predčasni porod🙏

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
31.3.2023 23:46:22   
ironic
Za streptokok pa prvič slišim da povzroča prezgodnji porod, ga imam tudi sama. Ker to je zgolj bakterija, ki jo imamo vsi v sebi, samo če ti imunski pade, se ti ravnovesje poruši.. za otročka je bolj nevarno potem. Meni moja kr naprej predpisuje antibiotik in mi gre že prav na živce to.. ker so mi še v bolnici, ko sem bila urgentno sprejeta povedali,  da prejmem pred porodom in to je to... ona pa kr v eno terapijo. In sem brala, da to ni ok, ker se izniči bakterija ampak na prehiter način in povzroča neko drugo, bolj nevarno... ma saj nisi več pameten no... pa nimam drugače nič težav, z izcedki, srbenjem, karkoli.. kr naenkrat sem bila +... 
Pri tebi je po moje vse drugo bolj povezano,da ti povzroča popadke. Samo da bo vse ok in da čim dlje zdržita. Pa večje mirovanje, umirjenost. Samo da zadržujejo po teden dni, potem pa spuščajo domov? V takem primeru bi morali dlje zadrževat, je le resna situacija (pa ne privoščim, logično doma je doma... Ampak zaradi ukrepanja, nadzora). Res zanimivo, za ene stvari tak, za druge pa čisto kontra. Ti pa kot vse ostale želim, da se ti vse dobro končalo in da kolikor se da, da se umiri in zadihaš

(odgovor članu Aloa)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
1.4.2023 9:06:58   
Aloa
Ja jaz sem mela tudi pri ta prvi streptokok B vaginalno, ne v urinu..pa nisem dobivala nič pred porodom, ob porodu pa antibiotik. Vsak ima drugače zgleda kak zdravijo😆 no zdaj imam pa dve drugi bakteriji. Skozi je nekaj..samo gledajo in gledajo😆 lep vikend vam želim punce🌸

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
1.4.2023 15:25:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Najprej sem imela ob prvem sprejemu v nožnici odkrito bakterijo ki povzorča splav v 19.tem.tednu, sem dobila Ab in vaginalne tablete.. in še vedno jo imam (zdaj so ponovno delali test ob drugem sprejemu),... No sedaj imam pa streptokok B v urinu po novem, ta pa povzorča prezgodnji porod. No potem se pa pejt... In imam spet Ab. Drugače pa jaz imam bolečine že od začetka zaradi lokacije posteljice in ploda (visoko zgoraj, na sprednjem delu trebuha). Imam pa tudi 3 miome (imela sem tudi hematom, ki je ob 3.ji krvavitvi izginil), za povrhu imam pa še negativno kri tako da so za mano že dve injekciji, danes me je na pregledu že strašil če pride ponovno do krvavitve da bom morala še po tretjo. Kar se tiče popadkov pa nihče ne ve zakaj.. v prvi nosečnosti sem imela Brikstonove od 19T dalje, sedaj imam pa prave, samo dokler sem zaprta ni take panike... je pa stres ja za par ur naprej ne veš kaj se bo zgodilo, ali boš še doma ali ne.. Kar se tiče preživetja je pa že v 23.tednu, tako da vsaj to mi je ratal pregurat.

No meni so rekli ko bi vsaj 26 tednov dočakala.  Jaz ti res res želim da sta cimlje skupaj in da se vse srečno razplete.  

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.4.2023 7:42:32   
ironic
Jaz sem tisti dan dala vodo in je rekla da se vidi neka bakterija. Neka! 🙄 Potem pa so mi v bolnici vaginalno vzeli bris in se je tak pokazalo katera bakterija. Tak da mislim da, če je vidna prisotnost, pol je tak pri obeh. Drugače bi naj bila višje pozicionirana, pri vidni bakteriji pa pomeni da se je nižje v nožnico spustila. Temu ne dajem tolikšen pomen, ker vem da nisem edina, pa če bi bilo to res ne vem kaj, bi se tudi drugače obravnavalo. Ja tam so mi rekli da nič, napiše se v materinsko knjigo, da pred porodom začneš prejemat antibiotik (paracetomol višje odmerke), ker se v tem času bakterija v nožnici izniči in da jo otrok ne prejme pri iztisu.. še vedno lahko do tega pride, takrat pa se dlje ostane,ker še otrok prejema antibiotik. To je v skrajnem primeru, ampak če se gleda koliko % da se to zgodi, je res malo. Včeraj sem šla na počasen sprehod pa sem mislila da bom umrla dobesedno. Trebuh tak hudo otrdel, da bom res morala začet konkretno pazit. Že tak imam tablete ker se mi to dogaja, samo se mi zdi ob aktivnosti pa še huje... Pa sem prej res aktivna bila, še po gorah hodila vsak vikend, zdaj pa en mali sprehod pa kot da sem na Grintovec šla. Noro.. tak da tudi ni takega pomena, kolk si prej aktiven, vmes se lahko zarad težav vse poruši.. sem na fb v tej skupini julijčki pa ne vem.. ene.. ene res imajo očitno preveč časa za ubadanje vsake podrobnosti in analizo. Pri nekaterih prebranih postih se prav čudim🙄

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
2.4.2023 8:16:06   
foxy_cat
Aloa ne mešat Steptokoka B (vaginalnega), ter Steprokoka B v urinu. Vaginalni lahko povzroči težave novorojenčku če ob porodu ne prejmeš Ab, v urinu pa povzroča prezgodnji porod. Sem drugače iz stroke ne pišem to kar google pove. Imam pa drugače oba + še dodatno vaginalno bakterijo - katere se mi ni z Ab uspelo znebit. Je pa rekla med.sestra da te bakterije so tako trdožive, da se jih v nosečnosti nikakor ne znebiš.. Sedaj imam Ab 10dni bomo vidli kaj bo. 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
2.4.2023 8:17:41   
foxy_cat
Pardon Aloa.. hotla sem označit ironic.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
2.4.2023 10:05:55   
4.mama
Joj res neprijetno, kako si pa čutila da imaš to bakterijo, meni je vodo in vzel samo enkrat v 13 tednu. Koliko so različni pristopi in obravnave nosečnic v naši državi.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
2.4.2023 10:58:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Joj res neprijetno, kako si pa čutila da imaš to bakterijo, meni je vodo in vzel samo enkrat v 13 tednu. Koliko so različni pristopi in obravnave nosečnic v naši državi.

NORO! In od takrat nikoli vec?! Meni vodo za vsak pregled, kri pa do sedaj samo 2x (pri enih pa kri jemljejo bolj pogosto). Kako pol spremljajo beljakovine v urinu (recimo za preeklampsijo)? Jaz bi na tvojem mestu vprašala na naslednjem pregledu. Res je noro kakšne različne pristope imajo.. kar ne moreš verjet. Sem se odločila, da bom šla samoplačinško na bris, moj G ga opravlja med 35-37t.. racunajo pa 65e. Noro… Kaj pa ce nosecka slucajno ne docaka tega termina? Naredijo pred porodom? 
Saša

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
2.4.2023 11:06:17   
ironic
No, saj pravim da mi je ginekologinja rekla ob pregledu (tisti dan imela odvzet urin), da se mi vidi bakterija. Ni pa mi nič omenjala, ker mi je pisala napotnico za UKC in sem morala takoj tja,ker sem tudi krvavela. Tam pa so odvzeli bris in potem naslednji dan klicali pa povedali za to bakterijo. Malo sem si prebrala, nisem pa toliko posvečala pozornosti, da ni enako, ali da to res povzroča predzgodnji porod. Ker mi nihče ni prav osebno rekel. Imam pa dva tedna že fajn krče, ne redne. Občasne. V prednjem predelu in pa v križu, poleg tega otrditev trebuha na vsake toliko. Ja ni kje to to? Ker takrat sem še tudi delala, itak me nadrla ko ne vem kaj, ko da sem neka smrklja.. in strog počitek.. imela še skrajšan MV, hvalabogu da se je dalo dogovoriti, da me niso zadržali, ker sem imela 16mm. Sedaj pa hodim na redne preglede, sem se vse držala, se mi je zvišal, še vedno pa ne dovolj, ker sem malo bolj aktivna postala.. Glede antibiotika pa res ne vem.. tam so mi rekli, da samo pred porodom, moja pa da bova večkrat naredili kuro in imam antibiotik potem pa kr svečke vzadi.. in mi je že prav neprijetno, že prav boli... Kaj pa odnose imaš/imate odsvetovane oziroma prepovedane? Pa upam, da nisi kaj zamerila, nisem nič slabega mislila, samo da meni je bilo tako povedano in rečeno, pa tudi res nisem nič takega našla. Literature pa se nisem posluževala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.4.2023 12:14:29   
Aloa
Ironic kateri antibiotik ti predpisuje? In katere svečke?? 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
2.4.2023 16:33:40   
ironic
Fluomizin tablete in vagisan trenutno. Je rekla da lahko pol spremeniva, bova pa naredili kure. Ampak meni ni to kura da ni predaha.. ker moraš eno za drugim vzet, te pa že mam kontrolo in bi že kr novo rundo naredla. Meni se zdi to preveč... Še od Pušenjaka sem brala, da se je ne more izničiti,ker se vrača bakterija, zato tudi ni toliko smiselno da imaš vmesne terapije (mislim da je mislil s tem, kako pogoste kaj). Ampak tiste tablete so... Pa na splošno.. te pa mi še v lekarni rečejo, da ne vejo kolk je kaj smiselno to jemati, če imam MV znižan.. ja super no...Jaz imam vedno navado še farmacevte povprašat, včasih so dost boljši od zdravnikov.

(odgovor članu Aloa)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.4.2023 17:41:00   
foxy_cat
4.mama jaz imam že od začetka zanič urin. Vsak teden sem to vodo dajala a nič niso dal naprej na preiskave v ZD... šele v Ukc ob hospitalizaciji so dali naprej, da vem zakaj imam zanič vodo. Ironic jaz sem imela prepovedane spolne odnose že od začetka.. pač zaradi krvavitev, komplikacij.. Potem po drugi krvavitvi ni več noben omenjal. Dvakrat sva ga imela potem no par dni za tem sem spet zakrvavela takrat obilno, celi koščki so bili v wcju.. od takrat si pa sploh več ne upam.. Mam pa večina časa bolečine in trd trebuh kot kamen, spodaj mi tudi neki ne paše, dvakrat sva še probala pa se in on boji da bo kaj spet narobe, meni pa tudi ni spet it v porodnišnico sem bila že tako 11 dni noter.. 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
2.4.2023 20:06:02   
ironic
Ja ker jaz sem sedaj nazadnje vprašala, če je dalje prepoved odnosov in spet kaj da me ni nadrla. Ma mislim, verjetno se vpraša da se ve a ne? Ker sem tudi imela zaradi krvavitev in nizkega MV prepovedane, pa še na urgenci so mi isto napisali v izvid. MV se je rahlo dvignil, se je takrat na morfologiji videlo, pa sedaj na zadnjem pregledu. ampak njej še kr ni ok. Sploh ne vem, ker saj je ok, samo nič ne pove konkretno, pa to sem opazila, da nima ravno dialoga ona.. Itak da hočeš vedet in vprašaš, ona pa tist odločno neki.. V glavnem in mi reče, seveda dalje prepoved.. Am zakaj? Zarad bakterije al kaj.. Ne vem.. To mi samo najeda ko vsak drugače reče/pove, napisano tudi polno različnih mnenj, joooj... Samo te antibiotike bi rada na stran dala.. Te tablete me prav bolijo.. Pa skoz mam v glavi, da verjetno tudi ne more bit ravno ok, da imam nonstop neko "terapijo" - za otroka. Kaj pa če bi to na koncu na razvoj vplivalo.. Drugače pa danes me je tašča malo v "zrak" spravila in.. Take krče imam, trebuh še bolj otrdel.. Če ne bo boljše bom se šla pokazat.. Kot da že nimam dovolj, še neki mora user posted image user posted image Sem prav fouš tistim, ko imajo vse super, kako mini težavico in tisti nosečniški glow, pa da so tak prav srečne v nosečnosti. Joj, kaj bi dala da bi menjala user posted image Imaš kake tablete proti otrdevanju? Meni je trenutno dala Buscopan 3x dnevno, če ne bo boljše v roku tedna dni, ali grem na opazovanje ali pa dobim močnejše.. Ne upam pa jih jemat, jih še sploh nisem... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
2.4.2023 20:10:52   
ironic
Aja, pa kak so te tebi jemali urin, a niso pa pregledali? Mislim, ma kaj jim je? So rože zalivali al kaj (malo šale) user posted image Potem pa ni čudno, koliko stvari bi se lahko pravočasno rešilo/zdravilo, ne pa da se stanje poslabša... Jaz hodim prav v laboratorij dajat vodo, vem pa da imajo nekatere ordinacije tak, da kar tam sestri oddaš, pa pol hodijo iskat. Tak sem imela pri prejšnjemu ginekologu. Za sedaj pa ne vem kak je bil izvid, ker ko sem mela pregled še ni imela podatkov (ponavadi že ima).

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
2.4.2023 20:22:17   
Aloa
Ja res je milijon različnih mnenj okoli bakterij. Na forumu od Pušenjaka sem prebrala da on vaginalnih bakterij ne zdravi z antibiotiki ampak samo z vnašanjem mlečne kisline..pol nekje je napisal da je potrebno zdravljenje z antibiotiki💁‍♀️ Res so čisto zmešani okoli mnenj..kak so te včasih bile noseče?😆 niso nikoli kakšnih bakterij ugotavljali.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
2.4.2023 20:51:51   
ironic
Jaz mislim da je vse preveč stresa dandanes.. Tak kot mi je že zdravnica povedala, da samo mm zgreši na UZ in bo odstopanje konkretno in potem panika.. Jaz sem imela dve morfologiji (napotnica/samoplačniško) in to dva zaporedna dneva.. Teža je odstopala, a tam so mi že želeli neki začet, da bo to veliko otrok.. Lubi bog.. No pogledajo še en izvid, aha tu pa je ok. user posted image user posted image Grozno res! In potem se ti počutiš kot da delaš vse narobe, izpade kot da pojma nimaš, kaka mama boš.. Tu pa zdaj ali je sladkorna, če ni, potem gremo na test, tam bi po moje najraje 10x testirali samo da bi dokazali sladkorno, pa bi si sami potem tiste evre dajali v žep.. Kot da tudi to ne razumemo, zakaj je tak povečan obseg nosečniške sladkorne.. Potem "zdravo sorazmerno" pridobivanje kilogramov, prav po tednih (OMG), potem ta bakterija in ona bakterija,.. Koliko pa poleg psiha naredi pa očitno sploh ni važno. Pa kot ta nifty, ko ga včasih ni bilo, sedaj je že kar siljenje v bistvu. Jaz ga nisem opravljala, ker sem imela nuhalno + DHT in sem imela dobre rezultate.. Zakaj bi potem, saj dosti več ne bi izvedela, z amnio je res tisti pravi %, realno gledano.. In to je bil celi šok in me je 3 tedne prepričevala, da mi je že res presedala. user posted image Potem pa npr pogledaš malo za druge države, pa so ženske enako noseče kot me, enak potem nosečnosti je (teorijo mislim seveda), pa drugačen zdravstveni pristop - pa vseeno npr EU. Zanimivo res.

(odgovor članu Aloa)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
2.4.2023 20:54:32   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: ironic

Aja, pa kak so te tebi jemali urin, a niso pa pregledali? Mislim, ma kaj jim je? So rože zalivali al kaj (malo šale) user posted image Potem pa ni čudno, koliko stvari bi se lahko pravočasno rešilo/zdravilo, ne pa da se stanje poslabša... Jaz hodim prav v laboratorij dajat vodo, vem pa da imajo nekatere ordinacije tak, da kar tam sestri oddaš, pa pol hodijo iskat. Tak sem imela pri prejšnjemu ginekologu. Za sedaj pa ne vem kak je bil izvid, ker ko sem mela pregled še ni imela podatkov (ponavadi že ima).

Izvid od urina je bil vedno "ogromno bakterij" ponovi vajo... in to je bilo v eno. To je vse kar so v ZD delali.. pa 1000* sem poslušala kako naj vodo dam, a vedno isto. Drugače pa ja jaz sem imela tudi zadnjič 5dni AB, pa 3dni vaginalne tablete pa se ni nič spremenilo, sedaj imam pa 10dni Ab.. Imam pa že od 10.ga tedna Buscopan 3*1, vmes med hospitalizacijo so probali 5*2tableti pa ni bilo nobene razlike. Sem pa imela Buscopan tudi v prvi nosečnosti od 19.T dalje zaradi Brikstonovih in otrdevanja. Jemala sem Buscopan do 37/2, no.. 2dni kasneje mi je odtekla voda. Nekaj pomoje že pomaga.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
2.4.2023 21:04:07   
ironic
Mene je tak strah vseh tablet jemat sedaj, tudi te vaginalne, pa svečke.. Čeprav piše, da ne škoduje otroku.. Ne vem, ne zaupam tabletam.. Že na splošno za sebe. Prej sem imela migrene, na začetku tudi, potem bolj glavobole, zdaj pa trkam povsod - nimam. In nisem niti ene tablete vzela odkar sem noseča, sem raje pretrpela par dni user posted image Pa saj vem - če bi bila v bolnici, bi me tak napolnili z marsičem. Ampak vseeno imam ta strah, da bi potem bilo karkoli narobe in bi bila jaz kriva - če me razumeš. Si pa moram štet kolikokrat mi otrdi na uro in če je to vsako uro, pa na splošno čez dan. Rekla mi je, da če je več kot 10_x_ dnevno, ampak res pravo otrjevanje, potem je alarmno.. Ampak kaj je za njih pravo otrjevanje.. Ko lahko da se čisto kontra potem razumeš z njimi. S tem UKC pa tak nimam vredu izkušenj - ne vem ali jaz tak naletim, že na splošno osebje.. Samo takrat urgentno so bili top, drugače pa kr neki.. user posted image Pa sedaj za bakterijo redno jemlješ tablete? Ali imaš kaj predaha? Res me zanima kak so tebi kaj povedali.. Ker je res očitno, da vsak drugače pove user posted image user posted image
AB imam jaz po 6 dni, svečke pa 7 user posted image user posted image user posted image Saj ni čudno da sem še hemoroide dobila, če mora nekje neki vn, ker si skoz neki not tišim user posted image

< Sporočilo je popravil ironic -- 2.4.2023 21:06:26 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.4.2023 21:34:50   
foxy_cat
Jaz imam trd trebuh 80% dneva pa mi ne morejo nič pomagat, tako da tukaj se nimaš kaj bat. Ko si sprejet te pa našopajo samo z Buscopanom in Paracetamolom proti bolečinam to pa je to. Potem pa čiči pa čaki. Jaz sem imela kontrakcije - popadke prejšnji teden v torek 4 ure v eno, pa potem potem naslednji dan v sredo dopoldne 1 uro pa iz srede na četrtek celo noč ... potem sem pa vseeno razmišljala kaj pa če sem odprta, pa sem raje mojemu meil poslala.. No pa me je samo v porodnišnico poslal. Tako da pomoje dokler mi voda ne odteče ne pošljem več nobenega meila.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.4.2023 22:40:44   
ironic
Omg 😳 pa to so... Pa morala bi imet vsak teden kontrolo, da se te spremlja. A drugače pa znajo pošiljati na 101 pregled, pa še kakega samoplačniškega ajde.. Joj kak so tudi... Jaz sem imela ne vem več v katerem tednu sluz, kot krvavo sluz.. in ko sem malo pogledala, bi naj blo kot luščenje čepa, ampak da v tistem tednu normalno, saj se lahko obnavlja. Sem poslala mail.. in potem me kliče, pa beri: se smeji!! da kdo mislim da v petek popoldne po 15.uri še dela v tajništvu da mi bo odgovoril! Da če imam kake težave naj se na urgenco obrnem. Ma v tistem momentu bi jo prek telefona zadrgnila res. Nisem več nobenega maila poslala. Tak se mi zdi da so nekateri tak nečloveški postali.. sploh od te korone ven.. Pa v čakalnici zadnjič poslušam,kak je ena razlagala da je njena kolegica boga. Noseča in dela v skladišču, ginekologinja ji ne napiše bolniške, češ ker je noseča in ne bolna. Pa alo.. Ne razumem kak lahko ženska ženski to naredi.. Pa ene gor na FB kot da se hvalijo, kak majo težave ampak vseeno hodijo v službo. Da češ kaj bomo zdaj podpirali in plačevali ostale. Mislim.. Kak si lahko taka? Kaj pa tisti na borzi, ki so sposobni delat.. noro.. joj, sem malo zašla z vsem, malo sem vse skupaj povezala glede osebja 🙂🙂

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.