Anonimen
|
Gluck - ja meni se zdi, da je za forum bolj slabo poskrbljeno, ker je gor veliko “bugov” , failov, stvari ne delajo itd 😅😂 Super, da so se ti stvari umirile! Vesela zate! Delam točno še en mesec, tako, da že odštevam! 🤗 Jaz sem danes točno 26 teden! Trebuh je vsak dan večji, sedaj mi že fajn otežuje obuvanje, oblačenje hlač… ponoči se vse težje obračam, pa tudi sedenje “na komot” ni več tako kul, ker mi pritiska na prepono in je kar premalo prostora! Drugače je pa buši prava žogica in je toook luštn! 😍 … bi bila pa čisto zadovoljna s tako velikostjo do poroda, hihi. Sem pa zadnje dni spet začela s sprehodi (od začetka nosečnosti me je skozi bolel spodnjo del trebuha in nisem imela sploh želje po gibanju :(…) tako, da grem sedaj skoraj vsak dan za pol ure hodit. Edino - opažam, da mi večkrat postane trebuh trd na sprehodu, pa ful me začne lulat, tako, da ne smem predaleč od doma 😂 Še vedno jemljem železo - prebava je tako tako. Začela sem piti prašek MACROBALANS, in je sicer trajalo 2 dni, da se je začel dogajat… ampak sem vsaj potem šla 2 dni normalno na wc.. bojim pa se, da se bodo prebavila navadila na to, in potem, ko praška nebom več jemala, bo spet isti problem. Naslednji pregled me čaka čez 2 tedna, se že veselim…. Kdaj pa postanejo pregledi bolj pogosti? Po 30.tednu? Morem malo pogledat. Sem pa na Amazonu našla ful dobre “razdelilce” za oblačilca za predalnike… ker sva bolj na tesnem s prostorom bi rada čimbolj imela zloženo, da ne bo vse povsod. Vzela bom pomoje tudi koš za plenice od Chicco… + našla fuuul lepe pletene košarice z razdelki, za plenice, kremice (ker ne bova imela previjalne mize). nabavit je treba še približno polovičko cunjic in previjalno podlogo ter izdelke za nego. Potem pa v imamo v grobem vse. Ko bom dopolnila 30.teden pa počasi naredim seznam za stvari zame za porodnišnico in doma. Kaj pa črpalke za mleko? Baje, da jih kar priporočajo… so pa ful drage. Ali se počaka, da se vidi če dojenje steče? Lep pričetek novega tedna 🍀 Saša
|