ironic
|
Pozdravljene, že nekaj časa vas spremljam.. Svojega nicka se nikakor ne spomnim, ker je še iz l. '07 Pa sem se danes odločila, da se vam pridružim, ker mi je že prav tečno, saj sem v staležu in verjetno me ne bo spustila nazaj delati. Super. Sem upala, da bom do konca delala, pa sem imela vmes težave, pristala v urgentni ambulanti in sedaj lepo doma.. No, ampak za naše otročke bomo že potrpele... No moj PDP je 14.07., čeprav mislim, da bo 08.07.. Najprej sem imela 11.07., pa so po nuhalni prestavili. Ker mi je bilo 24/h slabo do 15W, sem še v službi nekaj suhega jedla, toliko da ni nihče opazil, naslednji dan odvzem krvi in ravno prek pokazalo, ker nisem bila dovolj dolgo tešča imela nadomestno ginekologinjo, ki pač ni nič razumela in takoj diabetologu in merjenje... Imam ves čas normalen sladkor ali pa še pod normalno. Je diabetologinja rekla, da pač bova morali sedaj do konca pregurati in, da še imam maja zadnjo kontrolo, da se pokažem, potem pa me pošlje v porodnišnico Je rekla, da tako pač je tudi zdravstveno "nastavljeno", ko pač te enkrat obravnavajo je to to.. Sem pa prvorodka, pričakujeva Bil manjši šok na morfologiji, ker sem bila prepričana da bo Ves čas sem imela tak občutek, še bolj pa tudi za to, ker so mi vsi tako govorili vendar v trenutku pozabljeno, samo da je vse bp in zdravo dete. Brala sem, da imate prehranska dopolnila/vitamine ipd... Če ima katera instagram - potem svetujem, da sledite Ani pod "prehranazadva". Super je! Jaz kar njo upoštevam, pa še res odgovarja na msg, če ji pošlješ Kaj pa šola za starše? Ali se boste tega polsužile? Jaz bom vzela spletno predavanje od Nastje "moja babica", vendar ne celote, samo porod. Ženska mi je A1 res.. Popolnoma drugačen pristop ima. Prav nič se še nisem začela pripravljati, nato pa se zavem v katerem tednu/mesecu sem, tako da bom sedaj bolj začela Kaj pa ostale, že imate pripravljene stvari? Jaz sem samo voziček nabavila, ker je bila 50% akcija v tujini v primerjavi z našimi trgovinami, da sem naročila. Ostalo pa nimam še nič. No, sem malo več napisala, kot sem sprva mislila Lep pozdrav vsem!! [sm\=rozica.gif]
|