|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBERKE 2020
21.4.2020 7:11:28   
Neža2020
Jutro. Jaz tudi imam proti koncu oktobra pdp. Sem ok na trenutke me kaj zaboli v trebuhu in pa veliko sem utrujena.jutri imam nuhalno in komaj čakam. Upam da bo vse ok.

(odgovor članu Kvikki)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.4.2020 7:48:06   
kitty88
Tudi jaz imam termin konec oktobra 30.10💙 punce mucijo katero glavoboli? Kako si pomagate? 

(odgovor članu Neža2020)
Neposredna povezava do sporočila: 277
21.4.2020 9:47:33   
danny123
Jaz imam PDP 26.10. Ampak če bo zamujalo dete tako kot je prva bo lahko tudi novembra... 😉

Ja mene mučijo glavoboli...😕 Jaz res pazim, da veliko pijem. Če je res hudo po vzamem lekadol... 
Imam pa tudi jaz zdej dva dni rahle bolečine. Raztezanje maternice pač...Magnezij pomaga. Moram danes po novo dozo...😉 Me pa stisne za vsako figo, ker sem imela jeseni ss. 😕 Dolga bo do junija in morfologije...😕
Sem danes klicala mojo ginekologinjo za rezultate laboratorija. Vse super. Cukr 4.9. Je rekla, da trenutno ne delajo obremenilnih testov za sladkorno. Upam, da jih še en čas ne bojo...😂 Če je pa kej groznega je pa to ta test...Ogabna sladka voda in potem tri ure sedenja pred laboratorijem...😕
Danes popoldne imam nuhalno. Upam, da bo vse ok in potem širimo veselo novico. 😊 Danes sem jo v sanjah že širila...😂
Potem pa se tudi na FB pridružim skupini...☺

(odgovor članu kitty88)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.4.2020 11:37:43   
Neža2020
Danny123 tudi jaz imam pdp 26.10 😁 držim pesti da boš dobila dobre rezultate na nuhalni danes.jaz jo imam jutri in že odštevamo 😂😆 javi kaj bodo povedali in kako izgleda ta pregled. Srečno 

(odgovor članu danny123)
Neposredna povezava do sporočila: 279
21.4.2020 13:15:50   
Radenska23
Jaz sem jim pa napisala e-meil ce mi lahko sporocijo glede rezultatov izvida in mi je samo odgovorila, da bodo to oni vnesli notri (v materinsko). Kar bo pa sele junija... Tako da nic ne vem, niti svoje krvne skupine, kar me je najbolj zanimalo :/

Sem pa imela danes nuhalno in je vse ok 😊😊  Tako da nadaljnih testov ne bova delala. Sem pa bila pri Strahovi v Domzalah. Dobila tudi Dvd za partnerja 😊

(odgovor članu danny123)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.4.2020 17:53:58   
danny123
Evo mene iz nuhalne... 

Hja... Imam trmastega in neubogljivega otroka...😂Dohtar je rekel, da ni fotogeničen... 😂Se je skoraj pol ure martral, da je dobil pravo slikico. Sem morala delat počepe in trebuh sva oba tresla, da bi se obrnil pa se ni hotel...😡Na koncu mi je moral pogledat z vaginalnim uz...  Je vse ok. Nuhalna svetlina je ok. In nosna kost je tudi vredu. Srček bije kot mora. Vsi organi so na svojem mestu... ☺Mi je pa predlagal, da grem vseeno še vsaj na dvojni hormonski test glede na to, da na amnio ali hormonske resice ne grem. Tako, da sem oddala še kri. Rezultate dobim čez 7-10 dni. Tiste, ki ste delale dvojni hormonski test....Saj tam ne napišejo oz. ne morejo videt spola? Midva namreč nočeva vedet...

(odgovor članu Radenska23)
Neposredna povezava do sporočila: 281
21.4.2020 21:55:53   
Neža2020
Ne bi vedla točno se mi pa zdi da se spol ne izve preko tega testa. Če ne pa pokliči g in praśaj. Punce, meni se zdi da me prsi manj bolijo kot na začetku. Kako je z vami? Se vam to zdi ok?

(odgovor članu danny123)
Neposredna povezava do sporočila: 282
21.4.2020 23:30:20   
Sweetiee
Mene mučijo, ampak se poskusam vzdrzat zdravil. Mal vec vode spijem, v difuzor dam zeleno meto in grem obcasno mal na zrak se predihat. Me je pa nazadnje kar 3 dni mučil.

Baje so glavoboli "običajni" v nosečnosti. 

(odgovor članu kitty88)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.4.2020 8:33:21   
Babyjazz
Jst že od začetka nimam nobenih znakov, tudi bolečih prsi ne itd. Sem mela pa zadnjič parkrat glavobol vzamem en lekadol in je potem v redu. 

(odgovor članu Sweetiee)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.4.2020 12:33:32   
Bajsironka
Jaz sem pred nosečnostjo imela en kup težav s hormoni, glavobole ipd. Vse te bolečine sem lajšala z Nalgesinom.

Odkar sem noseča, sem imela samo enkrat glavobol in še to ker se je poleg že enega izraščajočega modrostnega zoba, še en odločil, da je zdaj pravi čas, da pride na plano. Vprašala sem, kaj lahko vzamem, povedali so, da samo Lekadol (paracetamol) in to je to.

Prsi tudi mene morda bolijo za nianso manj, nimam pa praktično več modrcev, ki bi mi bili prav, pa še kupit jih ne morem it, tako da zdaj nosim športne oziroma "bralette" modrce, ki sem jih že nekaj časa nazaj kupila v New Yorkerju.

Koliko pa ste kaj aktivne? Hodite na jogo, sprehode ... ali kaj bolj migate?

(odgovor članu Babyjazz)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.4.2020 15:50:29   
Babyjazz
Jaz grem dvakrat na dan na sprehod po eno uro ker imam psa potem pa odvisno kok imam še časa in energije če se delam kako jogo kdaj ali pa se rajši plešem zumbo imam zdaj vse online tako da je super ker lahko od doma:) 

(odgovor članu Bajsironka)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.4.2020 15:56:27   
Taroma
Zdravo punce. Se oglasam malo po dolgem casu :)

Nic skrbet, ce znaki izginjajo in ni vec bolecih prsi. To je baje za te nase tedne znacilno. Mene sicer nikoli niso kaj posebej mucile, tud nobenih posebnih znakov nisem imela. Razen utrujenosti, obcasno me je glava bolela.. Zdaj pa trkam na les, da nimam vec tezav s tem. Me pa zadnje dni kar boli v spodnjem delu trebuha, prav tako me spika v noznici. Ampak predvidevam, da je to zaradi raztezanja. Na nuhalni je bilo pred enim tednom vse okej. Drugace pa se se vedno ne zavedam nekak, da sem nosecka. Trebuscek se mi malo, ampak res malo pozna, pa se to verjetno ker nosim dvojcka.

Neposredna povezava do sporočila: 287
22.4.2020 21:29:35   
Neža2020
Oj nosecke 😁 danes sem imela nuhalno, izvidi dobri tako da sem zdaj pomirjena.dojenček je nemiren in se je komaj postavil v pravi položaj. Tudi slikati se ni želel je le s tezka naredila kako ok slikco😂😂 ampak važno da je vse ok. Zdaj se bolj dojemam da sem res  noseča in da v meni raste bitjece😍😍😍 nekaterim sva danes že povedala nekaterim pa se bom.komaj cakam😁 kar se gibanja tiče pa včasih grem na sprehod🙄 včasih na kak hrib hodit odvisno od vremena in energije :) me pa precej muči zaspanost

(odgovor članu Taroma)
Neposredna povezava do sporočila: 288
23.4.2020 11:03:10   
danny123
Midva sva včeraj povedala oz. sva naročila najini triletnici, da pove. 

Pri babi in dediju je bilo prav hecno. Je skakala po trampolinu in vpila: Mama ima dojenčka v trebuščku. 😂 Pa ni nobenmu potegnilo. Babi ji je samo rekla: Aja. A res? Čist avtomatski odgovor na neprestano govorjenje triletnice. 😂😂 Na koncu je moral moj sam povedat. 😂Moje sem pa poklicala po telefonu (korona ni zakon 😡). Najhujše je bilo povedat sestri. Se že 8let trudi in ne rata...Je bila tudi 6x na umetni pa se ni prijelo...😢 Drugače pa se ne počutim nič kaj noseče. No pa me slabosti in raztezanje maternice spomnijo,da se nekej dogaja...Moram obvezno vsak dan pit magnezij...Neza2020 ja pri meni se je tudi namatral za pogledat. Slikce so totalno zanič. 😂 Prejšnji teden pri moji gin. pa sem dobila dve super slikici. ☺
Jaz sem poslala prošnjo na FB za skupino Oktoberčki. Ampak se mi zdi, da bo tam noter preveč ljudi. Že zdaj jih je 75. A ste za to, da naredimo eno skupino samo za nas tukaj iz Ringaraja? Ce ste za povejte pa jo jaz naredim. Potem pa mi tukaj v ZS pošljete ime iz FB, da vas tam najdem...

(odgovor članu Neža2020)
Neposredna povezava do sporočila: 289
23.4.2020 22:37:32   
Neža2020
Ja jaz sem bila fascinirala ko sem videla kako se otrok obrača. Res lepa izkušnja škoda da ni mogel partner biti zraven. Upam da bo lahko pri morfologiji. Jaz bom še s FB počakala dokler ne povem v službi. 

(odgovor članu danny123)
Neposredna povezava do sporočila: 290
24.4.2020 21:56:53   
danny123
Oh groza! 

Zdej sem šla brat maile. Sem dobila izvide dvojnega hormonske testa in nuhalne. Na nuhalni je rekel, da je vse ok ampak, da priporoča še dvojni hormonski test. No ta mi je zdaj poslabšal izvide nuhalne...😢Imam tveganje 1:256 in me torej čaka še amniociteza...😢 Je na izvidu napisano, da me bo gin. poklical. In najbrž me je, ker sem imela en neodgovorjen klic popoldne ampak je bila zasebna številka tako, da nisem mogla poklicat nazaj...Čisto sem presrana... Sej vem, da je možnost, da je vse okej ampak me žre tisti "kaj pa če?"In najbolj grozno bo čakanje... Amnio šele v 16t. Potem pa še 3tedne čakanja na izvid...Pa zakaj glih jaz no... 😢

(odgovor članu Neža2020)
Neposredna povezava do sporočila: 291
24.4.2020 22:00:39   
metmaris159

Meni je tudi rekla da mi priporoca dht ker je bil pulz malo visji ampak se vedno v meji normale pa sem rekla ne grem in pika konec. Ker na toto amnio pa itak ne bi sla. V bistvu je rekla da se to itak niti ne govori ponavadi samo pac... sem si mislila da pac pol naj ne govori. 
IZVIRNO SPOROČILO: danny123

Oh groza! 

Zdej sem šla brat maile. Sem dobila izvide dvojnega hormonske testa in nuhalne. Na nuhalni je rekel, da je vse ok ampak, da priporoča še dvojni hormonski test. No ta mi je zdaj poslabšal izvide nuhalne...😢Imam tveganje 1:256 in me torej čaka še amniociteza...😢 Je na izvidu napisano, da me bo gin. poklical. In najbrž me je, ker sem imela en neodgovorjen klic popoldne ampak je bila zasebna številka tako, da nisem mogla poklicat nazaj...Čisto sem presrana... Sej vem, da je možnost, da je vse okej ampak me žre tisti "kaj pa če?"In najbolj grozno bo čakanje... Amnio šele v 16t. Potem pa še 3tedne čakanja na izvid...Pa zakaj glih jaz no... 😢

(odgovor članu danny123)
Neposredna povezava do sporočila: 292
24.4.2020 22:52:57   
Bajsironka
Danny123... A za Nifty pa ne bi raskirala? 🤔 Meni so zaradi let (40) rekli, da mi kao pripada in da se imam do 16. tedna čas odločit ali grem ali ne. Pa sem rekla, da grem opravit Nifty, ki je kar precej zanesljiv (do 95 % ali celo malo več), pa se bom potem odločila za amniocentezo, če bo potrebno. In izvid dobiš v max 10 dneh nazaj, jaz sem dobila v 1.tednu po mailu. Razmisli, pa da boš prej pomirjena. 
Držim pesti, da bo vse OK. 

(odgovor članu danny123)
Neposredna povezava do sporočila: 293
25.4.2020 10:09:50   
danny123
Sva se z mojim pogovorila in premislila. V torek kličem za Nifty. Ne morem čakat do 16t...

Dejavniki tveganja pri meni itak so. Leta, teža in jeseni splav. Potem pa pridejo take cifre...Se tolažim s tem, da do zdaj v nobeni družini ni bilo genskih nepravilnosti. Moja mama je rodila pri 41 letih. Vse bp. Teta je rodila pri 38 letih. Tudi vse ok. Zakaj bi bila jaz izjema? Imajo ženske tudi rezultat 1:20 pa je vse ok. In obratno 1:5000 pa ni vredu... Tako, da samo pozitivno naprej pa bo! 

Neposredna povezava do sporočila: 294
25.4.2020 18:16:23   
Bajsironka
Me veseli, da sta se tako odločila, ker jaz vem zase, da prav tako ne bi mogla čakat in bi že nekje napraskala ta denar, tako kot sva sedaj. Bova pa drugje malo pošparala pa se zgliha.

Držim pesti, da bo vse OK. Javi. 

(odgovor članu danny123)
Neposredna povezava do sporočila: 295
26.4.2020 10:53:55   
Neža2020
Danny123 upam da bo vse ok 😀 se mi zdi nift  test res boljša rešitev vem da je drag, a bosta najprej vedela. Tudi jaz sem razmišljala da bi ga šla delati a glede na ceno sva rekla da se odločiva po nuhalni. Ker so bili rezultati ok na nuhalni ga zdaj ne bova delala. Je vseen veliko denarja.

Neposredna povezava do sporočila: 296
27.4.2020 10:28:53   
Neža2020
Danes sem noseča 14 tednov. Včeraj in 3 dni nazaj sem okoli 8 ure zvečer imela krč kot bi bila pred menstruacijo. Bolelo me je v trebuhu in tudi v hrbtu, sicer je trajalo le kako minuto do 2 potem pa se je umirilo. Torej to se mi je zdaj zgodilo dvakrat. V sredo pa je bilo vse ok na nuhalni. Ima katera kakšno izkušnjo s tem? Zanima me ali tudi ve čutite kakšne krče. Drugače je vse ok me pa malo skrbi da se to ne bi začelo ponavljati.

(odgovor članu Neža2020)
Neposredna povezava do sporočila: 297
27.4.2020 10:33:51   
metmaris159

IZVIRNO SPOROČILO: Neža2020

Danes sem noseča 14 tednov. Včeraj in 3 dni nazaj sem okoli 8 ure zvečer imela krč kot bi bila pred menstruacijo. Bolelo me je v trebuhu in tudi v hrbtu, sicer je trajalo le kako minuto do 2 potem pa se je umirilo. Torej to se mi je zdaj zgodilo dvakrat. V sredo pa je bilo vse ok na nuhalni. Ima katera kakšno izkušnjo s tem? Zanima me ali tudi ve čutite kakšne krče. Drugače je vse ok me pa malo skrbi da se to ne bi začelo ponavljati.

Maternica se siri.

(odgovor članu Neža2020)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.4.2020 11:23:12   
Alica2
Verjetno je sirjenje maternice. Magnezij pomaga ;) 
IZVIRNO SPOROČILO: Neža2020

(odgovor članu Neža2020)
Neposredna povezava do sporočila: 299
27.4.2020 11:46:20   
Neža2020
Ok torej verjetno nimam le jaz teh problemov. Hvala za odgovor punci😁 upam da jih bo čimmanj ker me čisto prestraši in sem 5 min čisto brez moči od bolečin.

(odgovor članu Alica2)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?