Alica2
|
Poslji mail na: veronika.anzeljc@gmail.com pa ji samo napisi da bi se rada narocila na nuhalno in v katerem tednu nosecnosti si oziroma jaz sem ji kar prvi dan zadnje menstruacije napisala 😊 je pa res ful prijazna ginekologinja.Glede laboratorija je tak da meni je rekla da lahko grem v bilo katerega hocem. Je pa smotano ce mas bolj pozno uro da nemores vse v enem opravit 🙄 IZVIRNO SPOROČILO: Mago2 Sem kar bolj pomirjena.. ko vidim, da se je nekod drug imel podobno situacijo. Ker vse ostale moje prijateljice so vse opravile na 1. Pregledu pa tudi nuhalno so ti v nasem okolisu vse imele normalno. In me je malo skrbelo..Bi prosila za kontakt za nuhalno ja! Mi je super, ko slisim pozitivne izkusnje. Pa da je lahko partner zraven, je tudi redkost v tem casu. Super! Me zanima se nekaj glede laboratorija. Jaz namrec tudi nisem iz MB,pa se ne bi rada 2x vozila. Ali ti je slucajno ginekologinja kaj omenila,ali pa ce slucajno katera druga kaj o tem ve, ce lahko gres v laboraturij tudi vdrugem kraju ali je nujno da grem v laboratorij v MB, ce je moja gin. V MB?Jaz namrec nimam tako zgodaj pregleda in ne vem, ce bi do pregleda zdrzala, da bi bila tesca.. mi je takoj slabo,ce ne jem :( Hvala se enkrat za vse informacije! IZVIRNO SPOROČILO: Alica2 Mene je komaj na drugem pregledu oz. zgodnji morfologiji ploda stehtala, dala materinsko knjizico...dobila sem pa tudi napotnice za kri. Jaz sem imela na sreco pregled ze ob 7.30h tak da sem bla tesca in sem sla takoj po pregledo v laboratorij, lahko bi pa sla tudi kateri drugi dan, ampak ker nisem iz mb sem sla kar isti dan da se ne rabim vozit veckrat. Potem rezultate iz laboratorija mi je pa javila po mailu. Drugace meni nuhalne ni hotela narediti zato ker naj nebi smela zaradi zakona v casu korone. Tak da mi je samo morfologijo, nuhalno sem pa sla drugam ( ce te zanima mi napisi, ti bom dala kontakt kjer lahko delas nuhalno. Tudi cakalne ni nic, super odnos, partner je lahko prisoten...) za nifty se pa midva nisva odlocila, ker sma mela tu vse rezultate super. IZVIRNO SPOROČILO: Mago2 Pozdravljene. Tudi jaz se vam pridružujem. Tudi nama se je nasmehnila sreča <3 Naslednji teden imam komaj drugi pregled - zgodnjo morfologijo. Moja ginekologinja ne dela nuhalne. Samo Nifty. Sva se odločila, da ga bom naredila. Čudno mi je, ker za nifty vse prej opravljajo nuhalno. Meni pa je ginekologinja rekla, da je dovolj zgodnja morfologija+nifty. Je katera že za to slišala? Alica2 - glede na tvoje zapise, sklepam, da imaš isto ginekologinjo kot jaz. Ker jaz tudi nisem na prvem pregledu dobila materinske knjižice, niti nisem dala krvi in urina preverit. Hecno mi je bilo, ker me tudi ni tehtala in nič. Vse ostale kolegice so to uredile že na prvem pregledu. Kaj ti si v laboratorij dala kri po drugem pregledu - zgodnji morfologiji? Si dobila napotnico in si šla kateri naslednji dan? Ali si mogla dat isti dan in bit tešča? Se opravičujem za tistoč in eno vprašanje in se v naprej najlepše zahvaljujem za odgovore :) Vsem želim, čim manj slabosti in da čim prej sprostijo te ukrepe, pa da nam vrnejo preglede, tako kot je normalno!
|