Lalii10 -> RE: OKTOBERKE 2020 (3.2.2020 21:53:48)
|
Ojla [sm=smiley1.gif] Meni na nekaterih straneh izračuna rok 6.10 na drugih pa 8.10, več bom izvedela na prvem pregledu, ki ga imam šele v 10/2t[sm=smiley19.gif] Oooo zelo vesela, da vama je končno uspelo [sm=bravo.gif][sm=duda.gif] Nama je na srečo 1. v prvo, sedaj drugič pa je bilo ubistvu čisto ponesreči, ker se mi je po splavu ciklus podaljšal in sem imela ovulacijo 21. dan, sedaj v januarju pa prvič spet 14. dan in ker sva imela na 13. dan odnos z izlivom se je prijelo, tako da je že moglo bit tako [sm=bravo.gif] Zelo sm vesela, da sem zanosila pred 5.2, ko bi imela PDP prve nosečnosti, saj bom sedaj veliko lažje preživela ta dan. Za postovanje pa najbolše, da napišeš mail ginekologinji in jo povprašaš za mnenje [sm=smiley1.gif] Tudi jaz moram rečt da sem kar mirna sploh glede na to, kar se mi je zgodilo v prejšni nosečnosti.. Sem se odločila, da bom mirna in upala na najboljše, ker si ta otroček ne zasluži stresa [sm=duda.gif] Drugače se mi pa zdi da sem imela 1. veliko več znakov, kot sedaj.. trenutno sem samo grooozno utrujena in zgaga me peče skoraj usak dan, kar mi je kar nadležno saj nism mela nikoli problemov z njo, prsi se mi zdijo enake mogoče me sm pa tja malo bolijo to je pa to... se mi pa zdi da imam ooogromen trebuh skos sem napihnjena včeraj v kinu sem si mogla kr hlače odpet, ker nism zdržala [sm=jezicek.gif] Pozdravljena tudi ti češnjevcvet in česitke [sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif] Tudi jaz sem neučakana delala teste že 5 dni pred M, in vsak je ratal pozitiven šele po 10min, ko test naj ne bi bil več veljaven zato sem 3 dni pred M šla dat kri v lab., kjer sem dobila potrdilo da sem srečka nosečka [sm=nosecka.gif][sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|