Mariposa08
|
Sankka v Dravljah sva vodena zdaj v neplodnostni pri dr. Mili Lomšek :) zelo v redu zdravnica :) drugače sva preko napotnice, si lahko tudi samoplačniško ampak je drago 😀preiskave za hormone jim zavarovalnica ne krije kolikor sm razumela zato je to samoplačniško, drugače zdravljenje oziroma postopek je preko napotnice in se ne plača. Je pa privat klinika in zato ni čakalne dobe glede postopka umetne oploditve. Upam, da bo res zdaj počasi na bolje šlo, da se bo začelo kaj dogajati, vsaj malo optimizma sem zopet dobila 😊 Ajda ne pravim, da G ni v redu ampak od nje ni ok, da ne predpiše dabroston za sprožitev M ko je pa že 3 mesece nimaš, se mi zdi kr malo neresno od nje. Za klomid in vsa ta zdravila se strinjam da ni dobro lih v nedogled predpisevat brez predhodnih preiskav. Ampak brez M ne moreš biti in osebna G ti dabroston lahko predpiše, še vsaka jo je lahko. Ni lepo, da si v postopku pa te noben ne jemlje resno , ker izostanek M ni kr neki, samo to pravim in ti gre čas v nič in tudi zate ni dobro, da si toliko časa brez M. Upam, da se ti čimprej vse uredi 🐞😊 Cali verjamem, da si malo obupala, tudi jaz sem. Zdej sem se sprijaznila, da ko bo namenjeno bo uspelo prej ne bo pa tudi če se na glavo postavim. Bom pač uživala v trenutkih v dvoje dokler ne bomo postali enkrat družina 😊 probaj se ne toliko obremenjevat, ti pa želim, da se vama stvari premaknejo naprej 😊 K1234, midve sva obe brez O, res kr neki ampak kaj čmo, tko je. Nama bo že uspelo, če ne naravno pa umetno 😊 ti želim, da vaju kmalu dajo v postopek, da vi vama uspelo 🐞😊 Malecka ja res je, veliko mi pomeni, da je zdravnica prijazna in da pove tko kot je in vse lepo razloži, da imaš zaupanje v njeno delo in veš, da si v dobrih rokah 😊 ja bom probala bit bolj pozitivno naravnana 😊včasih mi mal pesimizem vdari ven ampak dam to iz sebe pa je potem bolje 🙈😊
|