Sankka
|
Heej punce. Joj zakaj vcasih ne dobim na mail ko odpiset_e, pol pa mislim da nic ne napiset_e :o K1234, sem bila na pregledu, zdravnica ful fajn in cist drugacna kot zadnjic, tak da najbrz je bla prava, o kateri sva se pogovarjali 😀Drugace pa je predlagala pregled prehodnosti jajcevodov, ki sr mu rece hycosy, in to ni HSG. Sem prvic slisala za to. Pol se kao ne priporoca zanosit tisti cikel, se nisem pogruntala zakaj. Nato pa mi je predpisala 3-4x IUI, insemenacije. Sem mela obcutek da se je koncno nekaj premaknilo, ampak sem potem brala, da so ti IUI uspesni nekje 5-7%, naravno pa 25%, tako da kaj vem. Ce je razlog v tem, da mi ne priplavajo plavalcki nekam, kam bi pac mogli, pol zna uspet, ker bodo jih vstavili na mesto, kamor je pac potrebno. Ce pa je kaj druga, pa najbrz ne. Se pa IUI uporabla bolj tam, ko ima moski slabo sebe, da ga probajo izboljsat in vstavit. Pri nama seme ni problem ampak je zelo dobro. Aja, pa namesto clomida bodo injekcije. To me malo skrbi, ker po moje bova oba omedlela ob iglah 😁 tako da to je to. Po moje tebe enako caka, ko greš. Upajmo na najboljse. Ce pa imam slucajno zamasene jajcevode, kar sicer misli da nimam, ker imam klamidijo in toksoplazmo negativno, pa sledi laparo. Aja pa kri sva mogla dat za spolno prenosljive bolezni... malo čuden občutek omg 🤔😁 upam da bo to ok. Upajmo da bo šlo, če že ne z lulekom pa z injekcijo 😋😋😂 kdaj naslednjic ne pricakujes M? Lily lepo da se javis in super za dete. Cas hitro gre! Ze veš spol? :D Držim pesti tudi za vse ostale 👊👊👊👊
|