Mariposa08
|
Hei punce, da se malo javim.. Skratka imela sem pregled v neplodnostni, naredila mi je uz, cist na obeh jajčnikih kar precej, je rekla da, tko pač je, da to ne pomeni da se naravno ne da zanositi. Dala mi je klomid in dabroston za 3 mesece, septembra, ko/če dobim M, morm dat kri za hormone samoplačniško in je kr drago ampak bomo že napraskali denar😊 potem pa se morm naročit za uz, da spremljajo tam od 12-14 dne cikla kako reagiram in če so folikli, koliko jih je in ali pride do O ali ne.3-4,mesece se probava še naravno s pomočjo zdravil, če ne bo nič se gre konec leta ali v januarju v postopek umetne oploditve. Sem kr upala, da bova šla že septembra v postopek ampak imajo tak protokol, da prvo poskusijo s 3 mesečno terapijo, če ne uspe se gre kr takoj v postopek, pri njih je takoj konzilij in se nič ne čaka tko, da super. Upam da bom v novo leto vstopila že kot nosečka 😍 drugače je pa zdravnica zelooo prijazna, vse lepo razloži, lepo vse vpraša, pogledala, da ni kakšne pregrade, vse tam izmerila jajčnike, maternico, maternični vrat pogledala, tako da sem bila kr lepo pomirjena in zadovoljna z odnosom zdravnice 😊 vse sva jo lahko vprašala, nič ji ni bilo odveč povedati in kaj dodatno razložiti 😀 Ajda zate pa nevem kaj naj rečem, zelo mi je žal, da se ti to dogaja, morm pa rečt ker sm itak mal preveč direktna, da imaš obe G za en drek vredne zdravnice. Zdej ti v Leonišču ne da dabroston, tvoja G zdej zanalašč noče dat dabroston, ker una tam ni dala, skratka kr neki. Bit 3 mesece brez M ni ok, je prov da je G v Leonišču povedala svoje ampak sprožila M bi ti pa tudi lahko. Jaz bi na tvojem mestu že zdavnaj živce zgubila in bi jih pomojem še kam poslala, dabroston bi si pa kr sama kje zrihtala, pa tudi če bi mogla it kam čez mejo ga sama iskat in plačat. Nevem probaj kaj urediti, upam, da nisem izpadla zadirčna ampak me jezi, ko se eni zdravniki kr igrajo malo z našim zdravjem in časom.
|