Mariposa08
|
Fracek zgleda imaš podoben problem kot sankka, ko ima prekratek cikel, res je smotano, jaz pa predolge haha, saj ne veš več kaj je bolj zmešano 🤭😂 od teh hormonov se mi bo počas že čist sfuzlalo 😀 Koliko si pa stara? Ti si že v neplodnostni? Sankka jaz sem bivša kadilka, ne kadim že par let, moj partner tudi ne kadi, vem pa kako se je težko upret cigaretom. Mi še zdej poleti včasih zadiši, da bi prižgala kakšnega tko ob kavici na prostem ampak se zadržim 😀 potem pa voham sosednjo mizo, ki kadijo in z noskom vdihavam tisti poznani vonj 😂😂 Moja kolegica je kadila celo nosečnost, res da manj, kot predn je zanosila, pa tudi preden je zanosila ni nič zmanjšala cigaret pa ni bilo z otrokom noč narobe. Zdravo ravno ni ampak, če omejiš na 2-3 cigarete na dan pomoje spet ni tok hudo. Ker če si kadilec je še huje da prenehaš kar od enkrat, baje je bolje postopoma. Jaz sem odnehala takoj, kot bi odrezala, res neke krize nisem imela, samo poleti me kdaj tko res prime, da bi prižgala cigaret, ampak se zadržim, ker če bi prižgala en cigaret bi me navleklo takoj, da bi kupila celo škatlo cigaret in potem bi bila spet na začetku😂😂 Rekli ti bojo pa itak vsi zdravniki in sestre, da nehat kadit, pač oni ti morajo povedat kako se pa ti odločiš je pa pač tvoja stvar. Jaz sem v Lj v Dravljah, sej že komaj čakam ta prvi pregled 😀 aja testa ne bom delala, če M ne pride do pregleda, bom en dan prej test naredila, da bo za ziher. Ma ne verjamem, da je ratal, ker se čist nič drgač ne počutim. Sankka kje si pa ti v neplodnostni?
|