Sankka
|
Ja ker trdijo, da prehodnost bi naj bila vsaj v enem jajčniku, glede na to, da sem 15 ciklov nazaj zanosila.. mah kaj vem. Clomid mi je dal moj G, v času ko sem čakala na neplodnostno. Tam pa so rekli, da načeloma nimajo kaj proti jemanju, vendar ne več kot 6 mesecev, tako da se mi tudi tukaj čas izteka. Moj G me tudi spremlja vsak mesec na UZ. S tem da ta mesec sem neko čudno reagirala, slabše, pa tudi med jemanjem Clomida sem imela že tisti velik folikel, ki potem kar ni počil. Me zanima, kaj bo jutri, ko grem na UZ. Meni ovulacijski testi skoz neke črtice kažejo, pa so lahko več dni tudi skoraj pozitivni, pa niso. Tako da to, da en dan kaže malo, drugi dan pa pozitivno, je ful dobro, ker veš da se približuje, ker jaz nikol ne vem, kdaj bo dan za naskok. Bo to danes, jutri, čez en teden, le kdaj bo pozitivna A poslušate kdaj slavne cvetke v smislu pojdi na morje zdaj ko je vroče, pa boš vidla da bo.. Se mi zdi idealen čas za takšne kvalitetne nasvete. Meni začuda že kar en čas nihče ni tega rekel, tako da računam da bo kmalu spet Ti pa le pridno izkoristi to ovulacijo. Glede na vreme itak ne bodo pridelani na morju, ampak doma pod odejami pri zaprtih oknih, glede na to, da je pri nas prav mrzlo Mene pa takoooo bolijo prsi, res kaj delajo ti hormoni. Si jih morem nest po stopnicah, pa sploh niso velike
|