Ribica **
|
Metuljcek, cestitke za zdravo puncko! Za preglede na 6t je normalno, jaz sem. Imela med prvim in drugim pregledom 6t, vmes sicer nuhalno, ampak to ne pri moji G. Naslednji pregled imam cez 5 t, bi bil na 4 t, pa je ravno velikonocni ponedeljek, ona ima pa ambulanto ob ponedeljkih. Kupila nisem za dojencka se nic, nic zasila, prav ni mi v uzitek. Prejanjic je bilo seveda drugace, ampak ker imam doma goro punckastih cunj, cakam na morfologijo. Razocaranje glede spola - jaz jo ful razumem, ker imam sama enake tezave. Res sem si zelela se eno puncko, predatavljam si samo se eno puncko in sem bila po nuhalni zelo razocarana, ker kaze fantka. Pa sva se z mojim tudi skregala, ker je rekel, da me ne razume, kako sem lahko razocarana, po vseh tezavah, da nisem preprosto vesela, da je vse ok. In da ni receno, da napoved spola drzi. Absolutno je najbolj pomembno, da je z otrockom vse ok, ampak prek svojih obuctkov pac ne morem, jih pa ne razlagam na veliko, ker dobivam nazaj neodobravanja in zgrazanje, kako sem lahko taka. Itak bom imela tudi fantka rada, ce je res fantek, ampak deep down inside si pa zelim deklico, ker so mi blizje. In komentarjo s fanti je lazje, o, parcek bosta imela (ga ze imamo, ker ima moz starejsega sina od prej) itd itd mi grejo prav na zivce. Zdaj se nekako privajam na misel, da je lahko tudi fantek, ampak do morfolofije (datuma se nimam, dobim naslednjic pri 19t), se zavestno ne ukvarjam s tem. Tako da Mal, pridem tudi do tvojega problema, da imam res rada mojo tamalo, najbrz vcasih se prevec, tako kot sem imela pred njo mojo psicko in sem sele z njenim rojstvom vzpostavila bolj normalen odnos do psa 🙈 pa si vcasih mislim, a nama je bilo res treba tega, saj nam je bilo tako tudi lustno, kako bo reagirala mala, bom imela dovolj casa za oba, ko ze zanjo nimam vedno itd itd. Tako da so to najbrz normalni obcutki nas mamic, ki ze imamo enega otrocka (bucka najbrz nima teh tezav, je ze veteranka, hihi). Ampak ja, ker te ob takih mislih, izrecenih na glas, vecinoma gledajo postrani in obsojajo, jih ne delim ravno rada, kar ne pomeni, da ne obstajajo. Aja, se oblacilca.. Jaz ne bi kaj dosti kratkega kupovala oz sploh ne bi, od zacetka tako rabi dojencek (dvojne) dolge rokave, ce bi bil pa res neverjetno topel september z vročinskim valom, bi ga imela pa pac v enem bodiju, namesto v dveh. Jaz sem rodila oktobra, pa je bil lep oktober, ampak sem jo ze v startu imela ves cas v dvojnih dolgih. Tudi v porodnisnici, kjer je savna, so bili v dvojih dolgih + prakticno ves cas pokriti s kovtrcki, pa jim ni bilo vroce. Itak pa se lahko potem dokupi, ocka, mama, sestra ali prijateljica ziher z veseljem kupijo te male cunjce :) Sem pa pri ta prvi jaz tudi hitro zacela kupovat in imela itak vsega prevec, sam jaz v tem tako uzivam, da si pac ne pustim vzet tega uzitka, pa se manj pogosto lahko perem 😂🤭
|