Cvetnilist
|
To nisem vedela, da sedaj že vsaki naredijo prerez presledka ali kako gre to? O tem pa res nimam pojma. Ooo Tissa, smo te že pogrešale. Tudi meni se to dogaja, da včasih ne dobim obvestila ko katera kaj napiše, mi pa sicer vedno meče obvestila pod promocije. Zakaj to mi ni povsem jasno. No pač se mi zdi, da smo zdaj že v takih tednih da nikoli ne veš kaj se zgodi. Ampak glede na to da si v 31. tednu mora res tvoj sonček še kar malo ostat v trebuščku. Imama pa na isti dan pregled, jaz se že zelo veselim, ker bom končno spet imela ultrazvok in videla pikica. Pridna da hodiš na takšne dolge sprehode, je tudi mene zadnjič prijateljica prepričala, da sva šli peš pod Pohorje. Sva si pa seveda potem tam v Pohorski kavarni privoščili tortico za nagrado. Meni sedaj res manjka še edino banica, bebival kremica in fiziološka raztopina. Pa mogoče še kaka posteljnina. Kako ste s posteljnino punce, ste kaj posebej kupovale? Bodoca mamica, me veseli, da si glede zdravja malo boljše. Sinusi pa so tako hudič, dokler so zamašeni si kaj dosti ne moreš pomagat. Jaz enako delam, vedno ko se obrnem gre nosečniška blazina z mano. Čeprav opažam zadne čase, da mi ni več tako udobna kot mi je bila na začetku. Jaz bi se tudi pomojem morala začet malo pustit razvajat, ker se mi zdi da imam pa sedaj res že rahlo obsesijo s pospravljanjem in vsem tem. Enostavno moram zvečer pospraviti celo stanovanje, ker se zjutraj ne moram zbuditi v nepospravljeno. Pa prej nisem bila takšna, to se mi dogaja sedaj zadnja 2 meseca. Glede pranja je tako, jaz imam prav neki program na stroju za pranje oblačil za dojenčke in sicer je ta program na 60 stopinj, pere pa dobri dve urci. Sem malo presortirala samo oblačila glede na barve, da mi ne bi kaj pobarvalo in sem malo po sklopih prala. Sem pa uporabila čisto minimalno količino navadnega praška za pranje, mehčalec pa sem kupila od Chicco prav za dojenčke. Sem pa potem tudi čisto vsa oblačila in tetra pleničke prelikala preden sem jih zložila v omaro. Sedaj me pa čaka samo še posteljnina, s tem pa se mi zdi, da se mi ne mudi tako zelo. Bom zdaj tekom tega meseca. Jabuk, ja, meni vpisuje ginekologinja v ta graf trebušček in potem sem videla da je vse v povprečju. Ker prvo me je skrbelo ker ni bila mera enaka tednom ampak sem pol videla po tem, da je ok.
|