naty1989
|
Ella Aja kako pa gre tvoj fant samoplačniško na pregled? Vem zelo mučno je čakat še tako dolgo. Sploh se zdaj sluši 6 mes.ful dosti, cela večnost, ampak sej potem nekako preživiš do takrat. Pri meni je bilo tako, da sem bila 5 mesec tako iz sebe, ko ni ratalo, da sem na vsak način hotela it do G na pregled, res sem mislila da ne bom preživela do tam 10,11 meseca probavanja. Še več ko 4 mesec ni uspelo, sem skoraj že hotela nehat, tako mi je bilo težko, sem rekla fantu ko je reko, kako dolgo bo še treba vztrajat, da jaz tako ne bom tako dolgo, nisem mogla niti pomislit da bi, prav grozno je bilo. No ampak mi je uspelo s časoma, pa še tako grozno se ne počutim več. No v glavnem hotela sem rečt, da potem ko je ves ta čas minil, ko je bil čas za it do G, zares pravi čas, pa me je bilo strah it,haha. Prej pa umirala od želje, da bi kr naslednji dan šla. Ampak ja, je že moglo tako bit, ker vem, da me tam po 5 mes.probavanja noben ne bi resno jemal, mislim da bi se mi še smejali. Še zdaj je G reko, da še mam kr cajt, da ni nobene panike. No malo sem zabluzila spet,haha. Naj vam hitro mine, pa da čimprej dočakamo sonček, ker danes je res bolj žalosten dan 😊
|