|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
2.10.2018 7:47:49   
LoniRR
Haha sem probala tale eksperiment. Od zacetka sumiva puncko. Na NS spola otrocek ni hotel nikakor pokazati,tko da ne veva se kaj bo...no in tole s sodo se ni nc penl. Seprav naj bi bla puncka. Bomo vidl kok to drzi. A je se kera probala?

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 426
2.10.2018 13:54:36   
NaJJana
Pozdravljene vse :) jaz sem tukaj tudi nova, dolgo sem iskala fb skupino, vendar je bojda ze dlje casa zasedena in tako zaprta za nove. Sem v 12 tednu, naslednji teden imam NH in drugi splosen pregled pri svohi ginekologinji. Me pa ze od vsega zacetka pestijo izcedki- rumeno/rjavi. Me kar skrbi, vendar mi je ginekologinja rekla, da ne kaze nic narobe, dala mi je samo Dabroston tabletke in Buscopan za krce, ki ga pa ne jemljem, saj krcev nimam. Drugih vecjih tezav nimam, obcasno malo slabosti, ampak se pocasi umirjajo. Je pa res, da slabse spim, kar naceloma res ni podobno meni :) 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.10.2018 17:28:10   
anak38
Podarim oblačilca za punčko-poletna-kratek rokav- 62-68; za aprilske punce. sem iz LJ. kontaktirajte me na ZS.

(odgovor članu NaJJana)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.10.2018 20:54:56   
Mišmašek
Juhuuu, nuhalna je opravljena s super rezultati 😃 vse je tako kot mora biti, datum poroda ustreza zadnji menstruaciji. Je bil z mano tudi mož in sinček. Nas je celo vprašal ali pove spol otroka, ampak smo se odločli da nočemo vedet. Pregled je trajal ene 20 minut in zdravnik je vse lepo razlagal zraven. Po nuhalni smo pa vsi srečni hitro sporočili veselo novico vsej ožji družini 😊 itak so bili vsi veseli ☺️

(odgovor članu anak38)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.10.2018 22:37:39   
TissaBaby
Super! :) Jaz jo imam 16. oktobra, tudi že komaj čakam. Ampak saj bo hitro :). Jaz sem že začela govorit kolegicam, starši oboji izvedli, isto moj brat in njegova sestra. Ne da se mi več čakat :).

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.10.2018 6:46:57   
KmAlU MaMiCa
Cestitam za dobre rezultate. Mene nuhalna caka danes in kooooooooomaj cakam. Ko otrok ko gre na morje haha...upam sam da bo vse ok. Drugace pa svaka cas_t da se bosta pustila presenetit glede spola. Meni je sicer cisto vseeno ampak me radovednost ubija hehe. Glede imen imam jaz tudi full rada bolj redka in kratka...ceprav ko sem iskala ime za drugo hcerko so vsa moja redka dozivela eksplozijo in je bila vsaka druga puncka s tem imenom. Tudi meni je ful lepo ime Nai za fantka in recimo Mila za puncko. Moz ma sicer se nekaj svojih idej tako da se nic nismo sigurni. Javim popoldan rezultate nuhalne. Lep dan punce 

Neposredna povezava do sporočila: 431
4.10.2018 8:30:52   
Jetkarmak00
Najaaaa, ravno zaradi takih zgodbic ko jo imaš ti z izcedki in ker sm slišala še od drugih (res veliko punc) take zgodbe sm sama avtomatsko že preventivno po ovulaciji začela z dabrostonom.. Laj pa vem.. Skodovat nemore.. In sem prosila G naj mi ga napiše. Pa je mal zagodrnal ampak naposal.. Ali me je rešil teh izcedkou ne vem, vem pa da me je manj stalo preventivno vzeti tabletko kot pa imeti skrbi ali bodo kksni izcedki  ko sem jemala dabroston pa nisem niti enkrat pomislila da se bo pojavil izcedek :)) baje je dabroston dober tudi proti krčem. Nekatere ga jemljejo od 20t naprej ravno zaradi tega.Punceeeee js mam en vprasanje za vs.. Pa PROSIM za pomoooč. Ker me bo razgnalo zaradi skrbi do pregleda... Trebuh. Nimam ga nič.. Začela sem 16t.!! Trebuh je samo malce trši, vendar nič se ne poznaa.. Vse nosečke s katerimi sem govorila in jih poznam so za mano, in imajo ogromne trebuhe, poleg tega pa tudi ena ko je isti teden kot jaz, pa mi deluje kot pred porodom. Ne hecam se!! Nevem. A mislte da je kej narobe? A mate ve tut vse trebuhe? Nuhalno sm mela v 13t je bilo vse ok. Doma imam napravo za poslušanje srčka. Ga tudi slisim... Samo kaj ce je zaostal v razvoju ali kaj in trebuh ne raste? 

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.10.2018 9:08:33   
Anonimen
Trebuh. Jaz v prvi nosecnosti nisem imela trebuha do 6m. Vse svoje hlace in majice sem normalno nosila. Tako, da ne skrbi in bodi vesela. Jaz sem trenutno v 12t in ga ze imam. Skrivam ga ze vsaj 3t. Verjemi ni prijetno. Poleg tega spanje je otezeno trebuh te resnicno ovira. Uzivaj v ravnem trebuscku saj dolgo ne bo tako.
Imam eno vprašanje. Tiste, ki ste bile v MB na nuhalni pri dr. Žlebirju zanima me ali je tam v blizini kakšen parking ( na štajerski konec sem preseljena in kar konkretno od MB odaljena).Namrec nuhalno imam v torek ob 21:30 to bo že noc. Moj je v tujini in ne vem, ce bo pravi cas doma. Mene je pa tega Maribora grozno strah. Poleg tega pa se sredi teme sama.

(odgovor članu Jetkarmak00)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
4.10.2018 9:27:14   
Nosecka30
Glede trebuha. Meni se je v prvo zacelo sploh kaj poznat tam po 20t, ampak to sem samo jaz videla. Sem pa res suha in imela sem popolnoma raven trebuh prej, nobene mascobe, bo predvidevala da bo bolj hitro vidno. Da so drugi opazili sem bila konkretno v zadnjem trimesecju pa nisem nic kaj skrivala. Ampak vse nadoknadis, tam od 30t dalje je začel ful rast in v dveh mesecih sem bila prav lepo okrogla. Zdaj v drugo sem v 14t in kar se pozna je sam spehec pridelan v zadnjih letih in napihnjenost ko je. Na NS je bilo super, bili smo vsi trije. Rezultati so dobri tako da smo se malo sprostili in bomo pocasi povedali najblizjim. Zivimo dosti stran od sorodnikov in pac ko se bomo videli, nočemo po telefonu. Ubistvo bo izvedel vsak, ki bo prisel na obisk :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
4.10.2018 14:27:52   
Nosecka30
Ker tako pridno klepetamo in si težko sledimo, sem naredila seznam tistih, ki smo aktivne v zadnjih 14dneh.
Če vam je všeč dopolnite svoje podatke(PDP,kateri otroka pričakujete ter iz kod ste), če pride katera na novo se naj doda :)

Vzdevek PDP Otrok Kraj
Jetkarmak00
KmAlU MaMiCa
Cvetnilist ? 1.otrok Maribor
KIARA2009
Bella87 ? ? Komenda
Bodoca mamica1 ? ? Kamnik
Mišmašek ? 2.otrok
Nosecka30 9.4 2.otrok Celje
Anonimen ? Maribor
TissaBaby
NaJJana
Tirožica5
EllaVita 13.4

(odgovor članu Nosecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.10.2018 15:15:21   
TissaBaby
Vzdevek PDP Otrok Kraj 
Jetkarmak00 
KmAlU MaMiCa 
KIARA2009 
Bella87 ? ? Komenda 
Mišmašek ? 2.otrok 
Anonimen ? Maribor 
TissaBaby    27.4.,  1.otrok   Lj
NaJJana 
Tirožica5 
EllaVita 13.4

Neposredna povezava do sporočila: 436
4.10.2018 15:17:35   
Bella87
Jst sm iz Komende,to bo najin 1.otrok.pdp pa je nekje 22.4. 😀bom pa mela nuhalno drug teden bl natancno povedla😀

Neposredna povezava do sporočila: 437
4.10.2018 17:28:52   
Cvetnilist
Jaz imam rok 7.4. je pa prvi otrok in sem iz Maribora ja.
Anonimen, jaz sem imela pregled pri dr. Žeblejanu. Zdaj ne vem koliko poznaš Maribor ampak jaz sem parkirala pri ekonomski šoli ter šla potem nazaj peš na forum. Je pa tudi tam na drugi strani pri Sava zavarovalnici ena garaža za parkiranje in tudi ob cesti je prostor, da parkiraš. Direktno na forumu žal ni nobenega parkinga. Je pa dr. Žebeljan res super. Vzame si čas in ti res vse pokaže in razloži. Dobila boš ogromno slikic ter tudi posnetke. Sem pa presenečena, da si naročena tako pozno. user posted image

(odgovor članu Bella87)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.10.2018 17:31:37   
Cvetnilist
Bodoca mamica1, sama sem delala ta test s sodo in se urin ni spenil, pričakujem pa glede na nuhalno punčko. user posted image Tako da morda pa bo kaj na tem. user posted image

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.10.2018 18:08:48   
Nosecka30
Posodobljeno user posted image

Vzdevek PDP Otrok Kraj
Cvetnilist 7.4 1.otrok Maribor
Mišmašek ? 2.otrok
Nosecka30 9.4. 2.otrok Celje
EllaVita 13.4
Bella87 22.4 1.otrok Komenda
TissaBaby 27.4. 1.otrok Lj
Anonimen ? Maribor
NaJJana
Tirožica5
KIARA2009
Jetkarmak00
KmAlU MaMiCa

Neposredna povezava do sporočila: 440
4.10.2018 18:51:11   
LoniRR

IZVIRNO SPOROČILO: TissaBaby

Vzdevek PDP Otrok Kraj 
Jetkarmak00 
KmAlU MaMiCa 
KIARA2009 
Bella87 ? ? Komenda 
Bodoca mamica1 12.4. 1.otrok Kamnik 
Mišmašek ? 2.otrok 
Anonimen ? Maribor 
TissaBaby    27.4.,  1.otrok   Lj
NaJJana 
Tirožica5 
EllaVita 13.4

Neposredna povezava do sporočila: 441
4.10.2018 18:53:37   
LoniRR
Cvetnilist super da je ena probala ta eksperiment. Bomo pa videli kaj bo. Naj bi soda delovala na bazicnost in ne na kislost pa se zto peni pr fantu. Ampak kaj vem kok to drzi v urinu ze nosece zenske... bomo vidli.

Neposredna povezava do sporočila: 442
4.10.2018 18:59:28   
Cvetnilist
Ja, imam pa tudi prijateljico, ki je tudi delala ta poizkus in se ji ni spenilo ter tudi pričakuje punčko. user posted image

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.10.2018 19:12:31   
TissaBaby
Brala sem da naj bi bil ta test 80% zanesljiv 😁.

Neposredna povezava do sporočila: 444
4.10.2018 19:30:52   
Cvetnilist
Čisto možno. user posted image 2x preverejno user posted image . Pri meni sicer še ni 100% potrjeno, da bo pupa ampak mislim, da če so mi tako napovedali na nuhalni, da bo kar držalo. user posted image Se mi pa zdi, da do zdaj mamo vse ok izvide nuhalne svetline ne?

Neposredna povezava do sporočila: 445
4.10.2018 20:42:10   
LoniRR
Pri meni je bila NS ok. Rezultat me uvrsca v nizko tveganje. Koliko ste imele kaj za dovnov sindrom? Pri meni je bilo razmerje 1:3864, mi leta zbijajo (28let). Katera ve kaj sta ostali dve meritvi poleg dovnovga sindroma, ki jih na nuhalni merijo? Sem brskala po netu pa mi nic konkretnega ne napise. Mam pa namen naslednjic G. Vprasat...

Neposredna povezava do sporočila: 446
4.10.2018 21:00:33   
Mišmašek
Ekola da me dodate na seznam 😊 PDP 15.4.2019, 2.otrok, prvi je fantek, sem iz okolice Nove Gorice 😊Zaenkrat imamo vse dobre rezultate na nuhalni ja, jeeeiiii!  Kaj pomenita drugi dve meritvi pa nimam pojma. Aja, še moj poskus s sodo.... En dan se je spenilo ful, drugi dan pa nič, tako da jaz temu ne verjamem. 😂 Sem naredila prav iz firbca... Za spol bomo počakali do konca, da nas preseneti, tako kot v prvo. ☺️
Vsem ki ste že bile na nuhalni čestitam za dobre rezultate, za vse ostale, ki še greste pa držim pesti. Ma itak da bo vse ok! Uživajte drage moje maksimalno!!!

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.10.2018 22:21:03   
KIARA2009
Evo sem se vpisala😊Super si tole naredila,hvala😀
Vzdevek PDP Otrok Kraj 
Cvetnilist 7.4 1.otrok Maribor  
Mišmašek ? 2.otrok  
Nosecka30 9.4. 2.otrok Celje  
EllaVita 13.4 
Bella87 22.4 1.otrok Komenda  
TissaBaby 27.4. 1.otrok Lj 
Anonimen ? Maribor  
NaJJana  
Tirožica5  
KIARA2009 6.4.  2.otrok  Lj 
Jetkarmak00  
KmAlU MaMiCa

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.10.2018 7:11:25   
KmAlU MaMiCa
Pri meni je to tretji otrocek, doma imam ze dve puncki. Pdp je 16.4. Drugace pa sem imela vceraj nuhalno, otrocek velik tako kot treba, vse super edino NS je bila 2,1 in tveganje 1:711. Je nizko pa ni ampak sem sla vseeno se iztocasno naredit dvojni hormonski test da vidimo kaj in kako. Malo me je sokiralo ampak me je ginekologinja umirila da ni take sile. V odstotkih je to 0.07% da bi bilo kaj narobe ampak saj veste...vecja kot je stevilka oziroma manjse kot je tveganje bolj smo mirne. Spola pa ne vem ker je tako skakal in je obracal da je bilo nemogoce napovedati. Bomo mogli pocakat na morfologijo. Zdaj samo da cimprej dobim izvide ki bojo super pa bo vse ok. 

(odgovor članu KIARA2009)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.10.2018 7:12:32   
KmAlU MaMiCa
Aja drugace sem iz Celja...za tabelco da imas vse podatke ce bos posodabljala😊

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?