Dorotheia
|
Živjo! me83, za razvoj je res še dovolj časa. Res jih dosti poznam tkole, ki so bili hipotoni ali kaj, pa so potem toliko hitreje vse nadoknadili potem po enem letu se mi zdi. Pa meni gre tako hitro, se mi zdi, da vsak dan od zdaj naprej samo še hitreje mine. Pa vsak dan kaj novega. Tamala je tak smeško, prav vsi jo imajo radi in mi pravijo, kak smejko je,. Ja, tudi naša dva se imata rada, starejši jo nonstop stiska in lupčka, ona se smeje in vriska, jaz pa moram gledati, da jo ne stisne preveč, nima glih občutka, hehe. Toplo mi je pri srcu in tako uživam v teh naših trenutkih. Srečna sem res. Kako sem blagoslovljena, da se imamo tako lepo. Ob tako preprostih trenutkih. No pa skregata se tudi seveda že. Hihi. Saj pomoje sem jaz tudi že napisala, jaz tudi naši kar še naša kosila dajem. Ona ima rada kar konkretno hrano, kašice res samo če je kriza. Koščke ful ful lepo je. Res lepo prežveči, prav noro. Sadja naša čisto vsega ne mara preveč- recimo borovnic. Hehe. Lubenico pa vedno pozabim kupit, ji sploh še nisem ponudila, pa vedno si rečem, da moram. Melono je jedla. Pa ostalo sezonsko sadje tudi je. Kašice ji niso glih vau več, mora biti "prava" hrana. Tako, da je meni tudi lažje. Je pa kar hitra tudi naša. Zdaj obrne že celo stanovanje okoli, doseže že glih tolko, da moram pazit na določene stvari - rožice je že vse pocufala, daljince tudi pomeče, k pomivalcu vedno "steče", ko zlagam vanj ali iz njega. Ma vse. Je kar radovedna mala. Pa lumpa tudi zna biti. Nagaja. Potem ji je pa smešno. Meni pa malo manj. Posrečena je res. Zdaj berem eno knjigo "Prebujena družina" ali nekaj takega, ker sem bila rahlo na mrtvi točki glede tavelikega in se nisem počutila glede mojega načina do njega...pa moram reči, da mi je super. Ni nič takega, kar ne bi že sama sicer vedela, ma je drugače, če prebereš in se malo zamisliš nad vsem. Potem se tudi v praksi malo bolj potrudiš in probaš drugače ravnat. Jaz se ful trudim. Pa se takoj zdi, da je spet boljši odnos. Hvaležna sem za vse izkušnje. Tudi tiste malo manj prijetne morajo biti, rastemo ob tem ane. Aja, ste se pogovarjali za skrajšani del. čas. Joj, jaz grem čez dobre 3 tedne že delat. Noro. Začela bom normalno 8-urni delovnik, Mogoče bi kasneje skrajšanega, če ne bo funkcioniralo. Ali, ko bo šel sin v šolo čez 2 leti. Kaj tudi za 2 meseca lahko tako koristiš? Če imaš 2 otroka, lahko to do 6ega leta drugega otroka ane ali kako že?
|