Tara9
|
Hejla, joj ta nova verzija foruma mi ni nič kaj simpatična, sem se komaj spavila pisat.
Mi smo po starem, odštevamo do dopusta, v soboto gremo za 14dni na morje. Pomoje bo kr gužva na cesti, saj je špica sezone, tko da se meniva, da gremo zgodaj zjutraj, ko tamali še spita, v upanju, da bosta v avtu še spali, drugace sta grozni po poti. Velki je slabo, tamali pa dolgčas ufff.
Dorotheia kdaj greš delat? Si zdaj še na dopustu?
Moja gre v vrtec sredi septembra enkrat, najprej gre velka prvi teden, ko uvedem njo, še mini. Moji ne bosta skupaj, saj naš vrtec pred hišo nima jasli, tako da bo mini v manjšem privat vrtcu, kjer jih je samo 6. Prvo leto bo tako, potem bo šla v tega kjer bo sestrica. Bo kar pestro, čeprav 3 letnica zdaj že sama pogreša družbo in me vsak dan sprašuje kdaj gre v vrtec. Tako da upam, da bo vsaj pri njej gladko. Tamala pa pojma nimam. Zdaj je glede tujih obrazov malo bolje, se zaigra z ljudmi, samo dvignit se ne pusti. Upam, da bo.
Drugače je prava mala razbojnica, zelo je divja, tavelka je bila bolj previdna in mirna se mi zdi. Mini kr gre po celem vrtu, plezat hoče na stopnice, gre na vrh tobogana, ne smem se obrnit, takoj mi uide. Zdaj samostojno stoji že po 2 minuti, včeraj ji je ratalo najdlje. Ne vem koliko časa potem traja, da shodijo. Ne spomnim se kako hitro je šlo pri velki.
Glede jogijev nimam priporočil, mi maml tudi Dormeo, tisto, ko je pol lezišča mehkeje za moža, in pol trše zame.
Nič gremo se rihtat, smo še v pidžamah. Lepo bodite
|