|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
28.2.2018 18:16:45   
erika2
Jetkarmak00 sploh neves kako si me razveselila. Upam da bo tudi meni uspelo. Potiho upam da mi bo uspelo brez ivf, ampak bomo vidl kaj bo marca. Ce bo rdecka prsla al ne.

(odgovor članu delfinka5)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.2.2018 18:41:26   
delfinka5
erika2, tudi jaz imam v bližini eno punco, ki je imela podobno operacijo kot ti in je potem ivf takoj uspel in je srečno donosila. Držimo pesti tudi zate.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.2.2018 18:58:38   
erika2
Hvala tudi tebi za spodbudne besede delfinka

Neposredna povezava do sporočila: 803
28.2.2018 19:14:53   
Jetkarmak00
To ni nic takega erika :) to ti bo definitivno uspelo. Preberi si forum od pusenjaka ki odgovarja takim zenskam z enakimi tezavami. Sem ravno pogledala :) uspesni konci :) sreecnoo! Upam da ti uspe brez ivf :)
Delfinka saj vem.. Samo tako je cudno.. Kr ni je =/ anaa ki je bila tukaj dejavna nekaj casa nzaj.. Je rekla da jo je ze naslednji dan dobila =(( kpa ce sm prehitr zacela vstavlkat pa sem ovulacijo preprecila? Ne vem :/

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 804
28.2.2018 19:15:41   
Jetkarmak00
A pa katera pozna kksne "trike" kako do M? Kako jo sproziti? Se da mogoce kaj dobit? Za prestavit M se dobi svasta :) user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 805
28.2.2018 19:24:21   
Anaina
Jetkarmak brez recepta žal ne boš dobila nič. Ponavadi dajo v takem primeru primolut nor. Ampak bi mogla poklicat G. Bi pa jaz na tvojem mestu še malo počakala...
Vse nove dobrodošle in iskreno upamnda vse zagledamo čimprej pluske.

Neposredna povezava do sporočila: 806
28.2.2018 19:25:49   
erika2
Sem sla tudi jaz pušenjaku pokukat in imas prav. Upam da bo res cim prej ratalo ampak ne samo meni tudi vsem sotrpinkam. Meni je ponavadi pomagala metliska crnina kadar mi je menstruacija zamujala😉.

Neposredna povezava do sporočila: 807
28.2.2018 19:48:10   
Jetkarmak00
Eh ce je na recept itak ne bom dobila :) kaj si bo mislil G. Najprej hoce estimo za dodajanje porgesterona.. Zdaj pa se tablete za sprozitev menstre. Po moje me mal po zdravju vprasa user posted image erika ne obremenjuj se stem. To res ni nic takega :) ce drge ni vzroka (spermiogram ok, ti ce si tudi zdaj ok) mora ratat. A operacija je bila uspesna je bilo vse tko kot mora bit? Ce kaj ves? Si to pod narkozo? Te prou rezejo? Ali skoz noznico?

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 808
28.2.2018 19:48:51   
Jetkarmak00
Metliska crnina? Vinooo?? A se ga morm napit? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
28.2.2018 20:09:45   
Sofie

erika2 jaz sem imela marca 2016 odstranitev pregrade velike malo več kot 2cm. Zanosila sem junija 2016.

Neposredna povezava do sporočila: 810
28.2.2018 20:11:34   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Eh ce je na recept itak ne bom dobila :) kaj si bo mislil G. Najprej hoce estimo za dodajanje porgesterona.. Zdaj pa se tablete za sprozitev menstre. Po moje me mal po zdravju vprasa user posted image erika ne obremenjuj se stem. To res ni nic takega :) ce drge ni vzroka (spermiogram ok, ti ce si tudi zdaj ok) mora ratat. A operacija je bila uspesna je bilo vse tko kot mora bit? Ce kaj ves? Si to pod narkozo? Te prou rezejo? Ali skoz noznico?

Jaz bi G ki ti da estimo na tvojo željo zamenjala. Ker to ni profesionalno.

Neposredna povezava do sporočila: 811
28.2.2018 20:21:05   
erika2
Super še več dobrih novic, hvala😊

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 812
28.2.2018 20:42:10   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Jaz bi G ki ti da estimo na tvojo željo zamenjala. Ker to ni profesionalno.

Se strinjam... meni ni nikoli na mojo zeljo dal noben nic.. hvalabogu. So ze vedli kaj delajo...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 813
28.2.2018 21:24:49   
Jetkarmak00
Nee sjj ni blo vse na moko zeljo. No pac scena je bla da mam pred M vedno rjavkaste izcedke..sam nj bi bla scena da te izceski so se v mejah normale.. Do 5 dni naj neb ble tezave.ja ga mam 3 dni prej.. Kar pomen da lahko bi bilo kaj tezav pri ugnezsitvi lahko pa da ne.. Torej ni bilo cisto brez veze.. Sem ga prepricevala ene pol leta ce lahko dobim to.. Pa mi je vedno rekel "ne rabis" pa sem po pol leta le dobila recept.. Skratka.. Ce ne drugega mi vsaj podzavestno pomaga " manj skrbi da bi bila nosecnost neuspesna"

Drgac sm pa ugotovila da puncam fuuuul dajejo progesteron kot "preventiva" skodovat ti ne more namrec. Je pa res in se strinjam z vami, da ne brzdaj v osje gnezdo ce ni treba..

Evo sj upam da bo prsla.. So me zacele joske bolet tko k ponavad vedno pred M user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 814
28.2.2018 22:31:27   
Jetkarmak00
Erika.. A se zarastline opazijo na navadnih G pregledih? Ali se ubistvu opazijo "sele" ko zenska poskusa zanositi vendar seveda neuspesno? Ali si vedela ze ves cas da imas to? Preden si splph poskusala na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 815
1.3.2018 6:41:40   
erika2
Ne nisem vedela za zarastline, dokler me niso dalu ba uz trebuha. Pa se takrat je vidla polip. Pri histeroskopiji so vidl pregrado pa zaradtline in to tudi odstranili.

Neposredna povezava do sporočila: 816
1.3.2018 13:08:10   
delfinka5
Jetkarmak, jaz na tvojem mestu ne bi razmišljala, da bi za vedno opravila z estimo.
Saj če malo razmišljaš logično, je tvoje telo dobro vase vezalo progesteron, ki je preprečil takojšnjo sprožitev M.
Torej je to dobro in bi bila estima user posted image dobra podpora na začetku morebitne nosečnosti. Razmišljaj pozitivno.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 817
1.3.2018 13:22:26   
Jetkarmak00
Ja to je res, seveda. Samo vseeno se mi zdi da to kar malce dolgo traja :)

Neposredna povezava do sporočila: 818
1.3.2018 13:40:15   
misa4
a si jo dobila, a ti še zmeri zamuja?

evo jsz pridno pijem čajčke pa tinkturo od krvomočnice user posted image ..

pa teste za O sm delala pa je bistveno prej, kot pa izračuni, tko da 2x je ratal user posted image user posted image user posted image , predn je šel dec na pot user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
1.3.2018 13:45:58   
misa4
a mate use službo za nedoločen čas?.. meni jo podaljšujejo, lani sva čakala, da bi dobila za nedoločen čas, samo to lahko traja predolgo, tko da tvegam tudi to in me kar malo matra po pravici povedan

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 820
1.3.2018 13:46:29   
Jetkarmak00
Ni je se.. V nedeljo sm vzela zadnjo tbl estime.. Nevem. Al mam svojga progesterona prevec pa zdej rab da pade.. Al kva.. Nevem.. Nimam pojma :)
Zdej sploh nevem kje sm v kermu delu ciklusa niti nc..tko je, nimas kej :)
A si si merla ovulacije? Z testki? :)

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 821
1.3.2018 13:48:26   
Jetkarmak00
To pa je mal kriza jaaa :/ sploh ce bodo zvedl da gres na porodnisko. Kdaj nej bi ti podalsal drgac? Ce zdej v teh mescih pol vseeen ce zanoss :) ker itk naujo vidl se da si noseca in bodo dal za nedolocn cs :)
Js nism zaposlena tko da ti tezko kj svetujem glese tega, kako jebz nedolocni cas pa dolocn... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
1.3.2018 14:01:31   
misa4
ja sej bo, sam odmislt je treba tko pravijo user posted image user posted image ja pajade..držim pesti da jo čim prej dobiš, da lahko začneta delat na bebici.

ja niti ne vem če hočem za stalno, sm danes nekam drugam prošnjo poslala user posted image , kr težko delo, če bi vedela lani ne bi niti menjala, pa še nekaj s turnusi grozijouser posted image delavnik 2222, tko da bi kar šla rada stran, sm zgubila 8 kg od kar sm tm, ne da se branimuser posted image itak so ble te kile odveč, ma kolk jaz pojem , 1 več kot pre

Neposredna povezava do sporočila: 823
1.3.2018 16:16:43   
erika2
Jaz si pa pomagam z maticnim mleckom in cajem krvomocnico. Upam da kaj pomaga.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 824
1.3.2018 16:23:51   
delfinka5
Jaz službo za nedoločen trenutno sicer imam, je pa nisem imela, ko sva prvič začela delati na user posted image .
Sem pa 1. porodniško skoraj za en mesec skrajšala, ker se je potem pojavila dobra priložnost nekje drugje in sem jo izkoristila.
Sem imela srečo, da mi je tašča, ki živi blizu pazila. Vseeno se mi zdi, da ko se enkrat odločiš, začneš delat nauser posted image ,
ker nikoli ne veš, koliko časa bo ratalo. Enim v prvo, drugi se trudijo leta. In leta potem kar spolzijo mimo.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.