|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
23.2.2018 19:15:51   
Blue_M
Jetkarmak, nikar ne odhajaj, jaz te bom poslušala, brala, kar hočeš user posted image sva pa ja rekli, da bova zdaj marca skupaj čakali na pluse user posted image na FB sploh nič ne dogaja, da ne boš mislila, da imamo mi neke ful debate. In naj te ne spravijo iz tira drugače misleče, enim se morda zdi, da se preveč obremenjuješ, meni si pa ravno zaradi tega zanimiva. Po eni strani vsi govorijo, da je glavno, da zanosiš, ni važno kdaj, kako in kakšen boš ob tem. Meni je po eni strani to zelo pomembno. Evo, jaz pa ravno nasprotno od tebe ne bi rada, da ima moj otrok rojstni dan decembra, in če nama nama zdaj 2x ne uspe, mi sploh ne bo slabo, rajši bi imela, da bi bil spomladanski. In ne bom lagala, da mi je vseeno kdaj se rodi, samo da se. In tudi jaz se ne bi rada preveč zredila, ker se mi zdi, da potem res zelo težko spraviš kg dol. Tako, da bi tudi mene zanimalo, kako premagati napade lakote. user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 726
23.2.2018 19:29:13   
Jetkarmak00
Hahahahaha smotkauser posted image ves dee bom tlele, ce ne drgac zarad tebe user posted image sam veckrat se javi kej.. Ker pozabm user posted image cakej, kdaj dobis M? Kdaj imas ovulacijo?
Ehh nee sej vem da pikapoka ni nic tazga mislila user posted image tudi anonimna nee. Sej sta prjaznee :)) sam tko pac pouem, da sem to imenila zarad kksnih nasvetov kako premagat lakoto haha =) kot prvo tko kot ti, pa mislim da skoraj vecina si pac ne zeli dodatnih kg. Ce se le da ane.. Kot drugo.. Mi pa tudi denar nekaj pomeni oziroma sihtuser posted image
Ma kaj ti nocs decembrcka. To je pa ja najbols noo :D veseli decembr user posted image bozicno darilce.. Tepka =)) kaksna pomlad. Kr neki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hecam teeee :D. Itak vsak ma zelje. Jz mam poleg decembra zeljo se punckoooouser posted image upam da mi uspe "naciljat" oboje user posted image
Pikapoka.. 8.marec..kej odstevas zee? Jz se nism dobila M. Se vstavljam progesteron. Zdaj mislim da sploh se ni decembr ampak konec novembra se mi zdi. user posted image vceraj sem nasla eno spletno stran fancybaby - spletna trgovina. Kere hudee cotke no :D prou mogla sm si narocit tistga roza sloncka na kolesu - body. Donz sm ga ze po podt dobila.. Ful dobr materjal.. user posted image

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 727
23.2.2018 19:50:41   
Anonimen
Pika poka 1 glede bolniske jo po transferju tako in tako dajo. Pa tudi ce se toliko vozis boljse da si v bolniski... jaz sem bila do 13t v prvi nosecnosti v sluzbi. Potem sem zacela krvavet in so me dali v bolnisko do konca nosecnosti.
Drugače pa ti resnično želim da ti uspe.. enega otročka že imaš ne?
Drugače pa nobenega nisem hotela užialit ali kaj vsiljevat komu ampak sem samo povedala svoje mnenje. Dela pa tako vsak po svoje...
Jetkarmak ti delas v zdravstvu ne? Ali sem zamesala da si par strani nazaj zapisala da delas v tej stroki?

Neposredna povezava do sporočila: 728
24.2.2018 9:04:00   
Jetkarmak00
Jp. Res je.. V zdravstvu.. Ampak plv zdravstvu je tako, da potrebujes najprej pripravnistvo.. Sepe nato te zaposlijo.. In nisem zaposlena.. Delam pa pripravnistvo! user posted image ga bo pa kmalu konec.. Drugi mesec zakljucim.. Poleg pripravnistva imam pa tud druge "hobije" k me bl zanimajo kot zdravstvo in mi bolj lezijo user posted image tko da z drugim mesecem bom vrjetno zakljucila z zdravstvom.. Je pa k sreci pripravnistvo v zdravstvu obvezen.. Da najprej spoznas kako sploh delo poteka, sele nato zaposlitev (ce si ti za, in seveda tud ustanova) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.2.2018 9:05:05   
Jetkarmak00
Si pa natancna anonimna.. Da moram podrobnosti razlozitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 730
24.2.2018 9:18:57   
Blue_M
No lepo, men je prav fajn z vami čvekat. user posted image Jaz sem zdaj 8. dan cikla. V pon grem po tiste teste v lekarno, ki jih imaš ti Jetkarmak. Pa itak bova zdaj naslednjih 10 dni seksala na polno user posted image . Mah, december mi zato ni všeč, ker je že itak polno nekih praznovanj in daril in je boljše, če imajo otroci potem rojstni dan kasneje, da so praznovanja in darila lepo razporejena. In bohnedaj, da bi imel rd na božič ali novo leto, hočem, da je tisti dan samo njegov, ne pa da vsi takrat praznujejo božič in še usput mal voščijo mojemu otroku za rd. Zdaj če uspe, bo itak konec novembra, tako da še ni panike, pol pa bi naslednjič najbrž bilo ravno okoli božiča. Ampak ok, če mi je tako namenjeno, pač naj bo. Jaz pa bi rajši imela prvo fantka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 731
24.2.2018 9:32:40   
Jetkarmak00
Haha :) ja za novo leto tud js nebi.. Alpa bozic.. Eh kjee :) js sm racunala da bo v pondelk M. In pride potem na 3.12 user posted image vem da se itk loh rodi prej.. Pa nc zato :) vem pa tut da ce bo 3.12 da se za bozic definitivno ne bo rodil user posted image nastudiran v nulo.. Zdej more bit sam se vse ostalo na moji strani. Jaaa js bi tut fantka.. Sma ne v prvo user posted image js bii najraj ce bi blo mozn puncko fantka puncko user posted image user posted image bomo vidl kok bo uspesna metoda pred ovulacijo puncka. Ce je kej na tem pa sporocimm cez kksne 3 mesce user posted image ej merkaj pr testih.. Fuul mal jh majo v lekarnah. Oziroma majo zdaj ocitno ene druge.. Js sm jh zto pol prek spleta narocila.. Upej da jh bodo mel. Ce pa jh nebo pa vzemi tiste ki ti jh bo ponudila=) jaz hocm obvezno te pac zato si samo te kupujem ker imam res preiskusene.. Ostali mi ne pokazejo pa mi ni jasno zakaj.. Ceprou vem da je ovulacija.. Nvm cudno..

(odgovor članu Blue_M)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.2.2018 17:17:22   
madjanca
Jaz pa sem dobila sluzbo za d.č. tako, da do septembra ne bomo nic slonckali, potem pa v akcijo naprej... ma bom vseeno tule z vami cvekala, ce bo le cas dopuscal...

Ja drugace pa tudi jaz nisem za decemberske otrocke. Sama sem rojena konec novembra in mi je bilo vedno grozno ker sem bila med mlajsimi v razredu.. vsi so lahko ze delali prek studenta pred prvim letnikom, izpite za avto so imeli ze v tretjih letnikih... pa tko ful bedno je bit tazadnji. Tudi v prvi leti osnovne sole se vidi ocitna razlika, saj je bilo nam trem tazadnjim dosti tezje kot januarckom in februarckom... Zato sem si prej vedno zelela otrocka v prvi polovici leta (kar je tudi uspelo) ampak potem, ko se takole trudis vec kot leto,! ti je na koncu ciisto vseeno kdaj bo, samo da bo...

Neposredna povezava do sporočila: 733
24.2.2018 18:03:26   
Jetkarmak00
Madjanca to je res ja.. Sam aves zdej je solski sistem ze mejhn napredvov in celo dovoljo novembrvkom in decembrckom da se vpisejo en let kasneje v solo :) user posted image user posted image kaj pa vem.. Men je pa decembr tok veseu mesc user posted image pa da dobis bejbija okol bozica alpa tut prej.. Ti je to lahko se tolk leps dariu.. :)) hihi.. Ne sj.. Prvi upam da bo decembrck.. Pol naslednji pa upam da bo februarck.. Sam bom pa takoj enga za drugmu.. Nic cakanja da bo razlika v letih..no seveda ce bo slo vse tko kokr sm si zamislna ane. Pa ce nima narava drgacnih nacrtou user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.2.2018 18:04:50   
Jetkarmak00
Ti imas zdej kok stare otrocke drgac? Zaradi cesa imata ze tezave vidva pri zanositvi ane? Pozabila sem ze.. =(( vidis.. Premalo se javis..user posted image kar klepetaj z nami.. Seveda.. Samo ne it na facebook user posted image tukaj se vec dogaja.. Pa vec je novih.. Kar tukaj bodiiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 735
24.2.2018 20:03:06   
madjanca
Enega februarcka imava. Ja zelela sem tudi jaz enega za drugim, pa sem imela carski rez in do zdaj nisem smela zanosit. No zdaj sem pa dobila sluzbo in valda moram izkoristit, ker z eno placo ne gre pa se porodniska bi bila minimalna ce bi sla zdaj nazaj.. pa itak mam spet celo zmedo s temi jajcniki tako, da jim bom dala raje malce vec casa, ceprav si nenormalno zelim se enega otroskega joka v hisi in lagala bi, ce bi rekla da mi je vseeno katerega spola bo. Fanta ze imamo tako, da bi se eno pupko.

Drugace pa imam amenorejo in to je bil vzrok, da je malce dlje trajalo, ker smo iskali pravo terapijo... no pa seveda se je vse zavleklo zaradi nicvredne ginekologinje, ki za moje pojme sploh ne bi smela delat.. in upam, da cimprej zgubi sluzbo. Ponavadi nisem skodozeljna, ampak kar je ona meni delala ni opravicila...

Neposredna povezava do sporočila: 736
24.2.2018 21:29:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Jp. Res je.. V zdravstvu.. Ampak plv zdravstvu je tako, da potrebujes najprej pripravnistvo.. Sepe nato te zaposlijo.. In nisem zaposlena.. Delam pa pripravnistvo! user posted image ga bo pa kmalu konec.. Drugi mesec zakljucim.. Poleg pripravnistva imam pa tud druge "hobije" k me bl zanimajo kot zdravstvo in mi bolj lezijo user posted image tko da z drugim mesecem bom vrjetno zakljucila z zdravstvom.. Je pa k sreci pripravnistvo v zdravstvu obvezen.. Da najprej spoznas kako sploh delo poteka, sele nato zaposlitev (ce si ti za, in seveda tud ustanova) user posted image

Te lahko vprasam če si hitro po srednji šoli dobila pripravništvo? Od mojga sestra je lani junija končala za tehnika zdravstvene nega in išče pripravništvo.

Neposredna povezava do sporočila: 737
25.2.2018 8:35:27   
Jetkarmak00
Čisto takoj. Mislim nisem šla takoj po srednji iskat pripravništva (ker ga šele zdaj delam. Tkole je blo: najprej sm se po Oš vpisala na zdravstveno. Nisem jo dokoncala in sm sla vmes delat sredno turisticno in jo dokoncala. Po koncani sredni turisticni sem sla se nazaj na zdravstveno in jo dokoncala.. Vmes sem se po turisticni tudi ze vpisala na fax.. Torej sem delala fax in zdravstveno. Lansko leto v februarju sm nardila maturo iz zdravstvene in sla takoj na pripravnistvo.. V bolnico Jesenice.. Tam sprejemajo skorej vsakega kakor vem.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
25.2.2018 8:57:40   
Anonimen
Hvala.
Smo iz drugega konca. Saj verjetno se bo kar redno na fax vpisala.

Mene pa zanima če je katera delala test z mullerjevimi testi? So isto zanesljivi kot nap. first sing?

Neposredna povezava do sporočila: 739
25.2.2018 9:18:51   
misa4
ja jaz sem kupila viola, mal cenejsi k CB, samo do zdej še ni bilo sreče, maš za zgodnjo pred izostankom in normalno.

Jaz sem si sedaj naročila čaj pa tinkturo od krvomočnice, mam zelo šibke M, verjetno posledica mirene ki sem jo imela 9 let, bomo vidl , več k denarja ne morem izgubit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
25.2.2018 9:21:43   
misa4
Še eno vprašanje, kako je z nočnimi u nosečnosti, lani ko je bila moja kolegica noseča jih je delala dokler je imela pogodbo user posted image , pa je je 40 bila stara, G ji ni dala nobenega potrdila user posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 741
25.2.2018 11:43:45   
Jetkarmak00
Ja verjetno je odvisno od lokacije, ustanove.. Kje sprejemajo skoraj vedno.. Nekje sploh ne sprejemajo, nekje dolgo cakas.. Na Jesenicah imam pozitivne izkušnje tudi veliko nas je takih.. Samo ce si iz drugega konca valda ne bo hodila sem user posted image

Misa.. Glede krvomocnice.. To je caj misljen ane? Js sm ga kupila v sanolaborju.. Kao cez da naj bi pomagal.. Pa sm rekla grem probat. Caj kot caj.. Izgubim lahko le 2€ user posted image in sem ga pila 2 ciklusa.. Pa ni blo nic mocnejse M, kot naj bi kao bila. Pila sem tudi med M, takrat naj ne bi pil ker ti pojaca M. A meni je krvomocnica kvecjemu zmanjsala.. Skratka js v te vraze pa zeliscarje in vse to.. zal ne vrjamem vec, niti malouser posted image user posted image so me ze veckrat "scat" pelal pri dolocenih stvareh.. user posted image verjamem pa da marketing dela svoje kar trzi.. Tudi name je vplival user posted image user posted image je pa vsekakor tezko in vsak neuspeh te bolj prisili k tem da probas narediti vse da bo bolje.. Tudi folna kislina.. Sem jo nehala jest in tut ko bom zanosila je ne jem vecuser posted image 3 mesece od zacetka decembra sem jo jedla do enga tedna nazaj.. Najprej tifol.. Potem femibion, kao bolsa.. Sem si v bolnici preverila na sihtu FK (iz krvi) imela sm jo v mejah normale.. In preverim si jo se prejsnji teden.. (zdaj ko sem jo 3 mesece) jedla.. Pa mislis da je bila kaj vec? user posted image se opravicujem izrazu, ampak to je najvecja bedarija na trgih. In sem bila tako jezna.. Hocs naredit neki dobr.. Pol k pa vidm rezultat po 3 mescih.. Grrrrrrr.. Se isti vecer sm prenehala.. Jebees vsa ta zdravila pa vse te carovnije.. V nc vec ne vrjamm.. Dala sm 21€ za dve skatli FK Femibion.. Zdej pa nebom dala za nobeno stvar vec, nic! Te razjezijo take stvari.. Vsaj mene.. user posted image user posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 742
25.2.2018 11:45:45   
Anonimen
Krvomočnico sem pila 2 meseca pred 1.nosecnostjo in ni pomagal.
Sem pa slisala da nekaterim je.Za provat..

Jaz imam 3 turnuse in nočne pa vikende sem takoj nehala delat.
Tudi sedaj če uspe jih ne bom delala.

Maša

(odgovor članu misa4)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
25.2.2018 12:10:53   
Jetkarmak00
Tudi jaz sem slisala ja.. Da naj bi pomagala krvomocnica.. In da naj bi nekaterim puncam pomagala.. Ampak to je tako ane.. Al je res kaj pomagala ali je bil pa pac slucaj in potem posledicno mislis da je pomagalo.. Js glede na vse izkusnje kar sem jih zdaj dozvela in glede folne in vse to.. Verjamem bolj v drugo...
To je tako kot pri horoskopih kitajskih.. user posted image ce ti v tistem mesecu kaze da bo fantek.. Bo horoskop pri enih seveda "deloval" pri drugih ne.. Moznosti imas 50:50..skratka bols da neham govort.. Ker bom vse negativno povedala.. K me je vse to tolk razjezil da bols da neham.. Jezna sm na vse te vrace pa zeliscarke pa lekarnicarje.. In se na kaj.. user posted image upam da vam bo kaj pomagal drgac. In misa drzim tacke!! user posted image user posted image ne poslusaj me kar govorim o vsem temuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
25.2.2018 12:14:43   
Jetkarmak00
Misa kolk sibke M pa imas? Ker jaz imam tudi zelo sibke M. Po dveh dneh je ni vec :) in se v teh dveh dneh ko je, jo je bolj malo user posted image nevem ce porabim dva vlozka na danuser posted image sem pa to omenila tudi svojemu G. Pa je izmeril sluznico in rekel da je cisto normalna in da je vsaka krvavitev od skoraj 0 ml naprej normalno.. Tko da mi je reku da sm loh sreckouser posted image user posted image js se s tem zdaj ne obremenjujem vec.. Sem se pa zelo obremenjevala.. Sem pa ugotovila, da mi savna v casu M zelo ojaca in jo hkrati podalsa za dva dni..

Neposredna povezava do sporočila: 745
25.2.2018 14:29:46   
pika poka 1
Neeee, nič slabega nisem mislila s tem, ko sem se strinjala, da je zdravje otročka najbolj pomembno, bolj pomembno od obremenjevanja s kilogrami. Ko si v takšni situaciji kot sem jaz, nimaš možnosti izbirat nič.
Pisale ste, da ne bi imele decembrskega otroka. Sem bila ista, ko sva se z možem odločila za drugega otroka. Sem planirala, če ta mesec zanosim imam PDP takrat. Pa ni uspelo. Naslednji mesec spet. In spet. Pol se že nisem sekirala, ker sem rekla o fajn, da še ni ratalo, bom vsaj mela PDP takrat, kar mi bolj ustreza. In ko se eno leto in pol tako premikaš po mesec in mesec, vidiš, da tega enostavno ne moreš planirat. Zdaj v postopku IVF vidim, da ima življenje za vsakega svoj načrt. Si zamislite, da rečem v ambulanti, da ne bi šla marca v postopek, ker nočem decembrskega otroka. Po moje bi me vprašali po zdravju.
Jaz sem tudi konec novembra rojena in nisem bila v šoli nič kaj zapostavljena zaradi tega. Moj otrok je oktobrček in gre septembra v šolo, torej še niti 6 ne bo star in mi je prav, da gre, ker je za svoje leta zelo pameten, brihten. Čeprav ene mamice, bi svoje otroke obdržale še eno leto v vrtcu. Jaz pravim, odvisno od otroka.

Malo sem zabluzila, itak razumete bistvo. Nič ni bolj pomembno od zdravega otroka! Pa naj bo fantek ali punčka in če se rodi na Božič ali Silvestrovo ali pa maja ali junija.

Anonimna ja, enega že imam. Glede vožnje...bom videla kaj mi bodo svetovali.

Jetkarmak, odštevam ja!! Veš kak!! user posted image Tak si govorim, en celi teden še delam, potem pa v četrtek UZ, hahaha user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
25.2.2018 15:12:17   
Jetkarmak00
Hahhahahhaa pika.. Ej pika.. Kaj nis rekla pred meseci zdravnici ce te lahko da namesto 8.3 na 8.4 da bi raje januarcka.. user posted image pa se prosi jo ce lahko vzame ob punkciji x kromosome od partnerja, da bi raje puncko.
prou predstavlam da bi prsla na postopek pa bi zdravnici rekla ce te loh da na en mesc kasneje ker ne bi rada decembrcka.. Ali karkoli pac.. Hahhahaha omg :) smeh =)) ce bi bla js zdravnica pa ce bi mi to pacientka rekla bi zacela umirat od smeha. V smislu.. A se hecas? Hahahhauser posted image user posted image narava ima take nacrte.. Vidis.. Nisi si zelela decembrcka.. Zdaj so te pa dali v postopek.. Da bo ravno decembrck.. Narava res dela svoje.. Jaz si pa tako zelim decembrcka.. Ga pa zih nam dobila hehehhe ;)

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 747
25.2.2018 15:17:50   
Jetkarmak00
Glede vpisa v solo.. Pa mislm da oktobrcke itak vpisujejo po letnici. Mislm da majo sam novembrcki pa decembrcki to moznost da vpis predlozijo za eno leto.. Ampak ja.. Tudi js bi vrjetno dala svojega isto leto v solo kot vrstniki. Je le drgac, ce si z isto generacijo, kot ce nisi.. Nevem.. Moj pa ravno kontra razmislja in ne bi dal, da mu je pri 5 letih jt v solo se prezgodaj.. Cisto razlicna mnenja..
Se mall jaa. Pa bos imela ultrazvok. Da ne bos pozabila sporocatiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
25.2.2018 16:27:29   
misa4
v šolo se gre po letnikih, če so konc leta so med mlajšimi, pa niti ne igra dost k odrastejo, men je 9 letnik še zmeri moj mali user posted image

ja po mireni kr zelo šibke sm misnla, da se bo kej nazaj ojačal, en vložek za 2 dni pomoje zadosti, sam menjam ene 3 na dan k mi gre na živce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
25.2.2018 16:51:23   
Jetkarmak00
Men se recimo za decembrcke sploh zdi po en stran prou da jih kasnj lahko vpisejo starsi ce zelijo.. Ker recimo.. Rojena dva isto leto.. Eden v zacerku januarja.. Drugi pa okrog bozica.. Je pa to dva tedna manj kot eno leto razlike.. To je pa zame res mal prevec.. Da mu ponudis vsaj eno leto vec otrostva.. Ne da revcka pisls z 5.leti in pol v solo.. Medtem ko so januarcki ze docakal 6 let in 9 mescou user posted image to mi je fajn da dajo decembrckom moznost podalsanja za eno leto.. Za oktobrcke.. Pa vse to pa itak morajo it isto leto.. =)

Noo sej. Nekj podobnga mam pa jzt :) men so pa kontracepcijske tbl tok zmanjsale M. Ampak kot ti pravim pravi G da je normalno od skoraj 0 ml krvavitve naprej.. Tko da.. Me res ne skrbi vec to.. M traja ugl 2 dni, 3 dan ni nic vec.. Pa vse skupaj porabim recimo en vlozek na dan, za en vlozek pa ce pritisnem stece v wc skolkouser posted image ce pa ne pritisnem pa se to nebi stekl. user posted image vsee k poslusas okrog kok majo mocne M itd. Itk me panika zagrabla kva je zmano, kva mam jz to.. user posted image no in k me je G preglefou je reku da je sluznca cist dost debelauser posted image probj se it saunat.. Men sauna ce grem prve dva dnii ful pomaga.. In se mi podalsa za ene 2 dni krvavitu pa mal mocnejs je.. Mam pa doma savno.. Da nau kksna napisala da sm packa k hodm med M v savneee user posted image user posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.