pika poka 1
|
Neeee, nič slabega nisem mislila s tem, ko sem se strinjala, da je zdravje otročka najbolj pomembno, bolj pomembno od obremenjevanja s kilogrami. Ko si v takšni situaciji kot sem jaz, nimaš možnosti izbirat nič. Pisale ste, da ne bi imele decembrskega otroka. Sem bila ista, ko sva se z možem odločila za drugega otroka. Sem planirala, če ta mesec zanosim imam PDP takrat. Pa ni uspelo. Naslednji mesec spet. In spet. Pol se že nisem sekirala, ker sem rekla o fajn, da še ni ratalo, bom vsaj mela PDP takrat, kar mi bolj ustreza. In ko se eno leto in pol tako premikaš po mesec in mesec, vidiš, da tega enostavno ne moreš planirat. Zdaj v postopku IVF vidim, da ima življenje za vsakega svoj načrt. Si zamislite, da rečem v ambulanti, da ne bi šla marca v postopek, ker nočem decembrskega otroka. Po moje bi me vprašali po zdravju. Jaz sem tudi konec novembra rojena in nisem bila v šoli nič kaj zapostavljena zaradi tega. Moj otrok je oktobrček in gre septembra v šolo, torej še niti 6 ne bo star in mi je prav, da gre, ker je za svoje leta zelo pameten, brihten. Čeprav ene mamice, bi svoje otroke obdržale še eno leto v vrtcu. Jaz pravim, odvisno od otroka. Malo sem zabluzila, itak razumete bistvo. Nič ni bolj pomembno od zdravega otroka! Pa naj bo fantek ali punčka in če se rodi na Božič ali Silvestrovo ali pa maja ali junija. Anonimna ja, enega že imam. Glede vožnje...bom videla kaj mi bodo svetovali. Jetkarmak, odštevam ja!! Veš kak!! Tak si govorim, en celi teden še delam, potem pa v četrtek UZ, hahaha
|