Ribica **
|
Vidim, da smo vse v cunjah. Meni bo malo tašča pomagala z likanjem No, od moža in od tavečjega sem napakirala stvari, pa tetra plenice, najino sem pa včeraj zlikala. Mi je tako lažje. Izkoriščam neprecenljivo presenečenje danes, tale dež mi bo še všeč - mala že dve uri spi v svoji posteljci, jaz sem pa v miru skuhala kosilo za nas in sva ga s tavečjim že pojedla, zanjo imam že kuhano in ji že pol ure puščam na toplem, zdajle bom, če se ne bo prej zbudila, še začela iskat apartma za morje. Čez dva meseca naj bi šli, mi pa še nič rezervirano. Zobki - jih ni, sklepam pa, da bodo kmalu. Če ne bodo zobje, pa res ne vem, kaj jo muči. Nogice - če ji pustim, da se upre na nogice, se, ampak je ne postavljam v tak položaj. Se pa z nogami odriva od stene in vrat in se tako premika naokrog, sem jo prej prav gledala. Ker odložila sem jo seveda na igralno podlogo, čez par minut je bila na parketu, nato pa se je odkotalila/odvlekla v spalnico in skušala pojesti stol. Rito dviguje v zrak in gre v rikverc, smešna je. Se ji pa blazno fino zdi, ker ji vsakič, ko jo najdem kje drugje, rečem, da kje spet je in se začne smejat na vsa usta. Nama kar paše tole vreme, prej sem še jaz lepo na tleh sedela, ona je pa smeti pobirala po parketu. Radosti psa in prahu, moram posesat pred popoldansko rundo igranja. A kateri že sedi? Moja še ne, zaenkrat dela "trebušnjake" na previjalni, včasih jo že prav težko oblačim, ker se mi skoz na trebuh obrača, potem vrečko s plenicami umazanimi vleče ali pa že kaj drugega, kar ji je na dosegu roke. Pijača - pije vodo po flaški, ji jo ponudim po vsakem obroku GH, popije kakih 30-max 50 ml, med kosilom želi kdaj tudi vmes. Poskuša sama držat flaško za ročaje, ampak takrat se bolj afna kot pa pije. Če ima navaden flaškast nastavek več popije, imam pa tudi te druge nastavke, ki niso cuclji, tam pa ji gre kakor kateri dan, tako da malo menjavam. Je ne uporablja toliko, da bi šlo kaj narobe. Čaja ji pa razen komarčka, ki ga ne mara, še nisem dala, sem pa kupila v DM-u nekega sadnega otroškega, naj bi bil brez sladkorja. Kompota pa noče pit.
|