bucka*
|
Dobro jutro! Mi smo imeli včeraj pregled, se je premalo zredila, ampak mi zdravnica ni komplicirala, ker je v krivulji ok. Dohtarji pa njihove krivulje... Ni mi blo glih najbolj prijetno, ampak glede na to, da tamala res spi ponoči, potem gotovo ni lačna, to pravi tudi ona. Mogoče bova drug teden res kar začeli z GH, itak pričakujem da bo trajalo, preden bo obrok :) Drugače je pa vse super s punčko, dobila je rota v usta, pa še dve pikici, sem cepila tudi za pnevmokoke (če bi sine kaj prinesel slučajno) Malinca07, če se prav spomnim, ste imeli tudi vi posvetovalnico? Kako je šlo? MERE ZA TABELICO: 4M: 5900g, 63 cm Rumena, se strinjam za pajacka, sem ga imela, pa je premajhen. Pa sem se kar hitro navadila na dvodelno oblačenje, tko da ga zdej ne bom kupovala. Ker npr. za odhod v trgovino je kmalu prevroče, tko da potem z dekicami kompenziram. Mam vroče otroke, to imajo po meni... pomoje sem edina v dolini, ki skače okrog samo v pajkicah in trenerki... Odnosi s starši... Mah, se mi sploh ne da komentirat, ker sem razočarana nad najinimi starši. Pogrešam malo razumevanja in posluha... Smo kul z obojimi, ampak živeti pa ne bi mogli z nobenimi. Žal. Sem pa vesela, da imava midva tako super odnos in da sva ustvarila svojo, ljubezni polno družinico in sem se, tako kot tvoja tašča Pia*, odločila, da sama ne bom taka do svojih otrok :) Nastja, kar se tiče pripomočkov za čiščenje in kuhinjo, jih imam tudi jaz malo morje, da bom "lažje in hitreje delala". (beri: da ne bom skos norela kok mam dela in da morm vse sama). Kadar sem extra utrujena in sitna, mi pa moj dragi "pomaga" tako, da sina odpelje h svojim staršem, da jst lahko v miru pospravim. Če to ni prijazno!!! Pupa, sem gledala tisto čudo od food feederja, pa mi ne potegne. Ok, če bi ga dobila za darilo, bi ga najbrž ponucala, drugače se mi pa ne zdi nič posebnega. Pia*, vem, kaj prestajaš, mi nismo živeli skupaj, ko je bil fantek dojenček, trudili smo se s tem našim bogim stanovanjem, pa ni šlo nič nikamor. On je živel doma, ker je imel službo, jst sm bla pa 43km proč in hodila k njemu ko je bil frej (tam nisem mogla/hotla živet, ker je majhno stanovanje v bloku, on je pa nočne delal, kar pomeni, da je bila tista njegova soba "premalo" za njega in naju) No, kar hočem rečt je to, da smo bli tudi mi takrat prikrajšani za te skupne prve trenutke in on je zamudil večino prelomnic in "prvič momentov". Mi je blo ful hudo takrat. Mi je včasih še vedno hudo, ko se spomnim, čeprav smo zdej skupej. (kar pač smo). Ti pa polagam na srce, da ne hitiš v hišo, dokler ne bo končana. Jst sm takrat forsirala, da se čimprej preselimo, da bomo skupaj in posledično je vse ostalo nedokončano. Z majhnim otrokom "pod nogami" in s službami je nemogoče kaj dokončat. Potem pridejo še bolezni... ok, sej lahko daš otroka za dva dni v varstvo npr., sam kaj pa lahko narediš v dveh dneh? Bolj malo :) Tko da je njegova odločitev o porabi dopusta zelo pametna, čeprav "trpi" družinsko življenje. Pa tudi za to bo še čas! Ahhh zobki... Pia, kako dolgo že vaš raste? Nisem imela v spominu, da tako dolgo traja. Eden je že "prebil", drugi mu sledi v par dnevnem zamiku. Vi se še s taprvim mučite? Jo še tako matra? Naša ima tudi že čisto požvečene roke, božica :-/ Dansas, kako naš "Number One jedec"? :) Dost je blo zaenkrat, preveč pišem :) lep sončen dan vam želim!!!
|