Bluegirl
|
Ojla, Žabinčica, hvala lepa za opis, to je dobro vedeti. Spomladi bi sigurno koristili tudi bazene. Sem si prav zapisala vse. Ima katera izkušnje z Moravskimi toplicami ali čim podobnim v našem panonskem svetu? Tja nas tudi že nekaj časa vleče. Melanie, bravo za licenco! Za kaj točno se gre? Sem že pozabila, s čim se ukvarjaš. Oh, Melanie, si me tudi ti odpeljala v morske dni... Mmmm, komaj čakam. A hodite vedno na isto mesto, isti apartma? Super si to lansko leto poštimala. Držim pesti za polarni sij. Ni vrag, da vam ne bi uspelo. Hmm, Žabinčica, najlepši kraj... Si me prav našla. Kar nekaj se mi jih je vtisnilo (Nizozemsko podeželje, recimo, pa Vrbsko jezero tudi), a za najlepšega bom potrebovala več časa. Se še javim. lila9, verjetno si še kaj ponovila test? Jaz bi tako - ponovila na par dni test, drugače pa do ginekologinje, če ne bo nič (ne črtice, ne menstruacije). Držim pesti. Hvala za skrb. Mali je bolje, a še ne čisto, naju čaka še ena kontrola. Kar je najbolj mučno je biti med 4 stenami že cel teden, eden drugega sva že sita, se mi zdi. Čeprav so pljuča že skoraj OK, še vedno kašlja, smrka, nima pravega apetita itd. Ta teden bo sigurno še doma, morda se v petek odpravim v službo prepihat možgane, če bo babica na voljo za varstvo. Poleg vsega se nam je še avto pokvaril. Načeloma ne sodim mesecev, a tale januar mi že res preseda. Kako že pravijo? Slab začetek, dober konec? Upam! Pa tale sivina od vremena tudi ne pripomore k boljšemu počutju. Dosti jamranja. Naj povem kakšno lepšo stvar? Glede na izračun napovedi dohodnine bova letos celo del morja lahko pokrila s tem. No, pa mali je cel srček drugače. Zdaj ima obdobje, ko me kar tako objame in 3x ponovi, da me ima zelo rad. Če to ni ena preprosta sreča.