tamala86
|
Ojla punce, lepo, da ste se malo javile. Jaz sem v službi 8 ur na računalniku in malo skočim vmes na forum, ker doma sploh ne prižigam računalnika...imam dovolj v službi Mi smo pa imeli zelo žalosten vikend...v četrtek popoldne je moj ata (dedi) skoraj umrl. Živimo v isti hiši in dobro, da je moj že prišel domov...kar naenkrat ga je mama klicala, da z atom ni ok in je letel dol k njima. Ata je padel v nezavest in ni dihal, tako, da ga je moj oživljal...dobr da je bil tolk pr seb, da se je spomnu vse, na protezo , jezik, na bok, vse...mama je bla čist iz sebe , tudi rešilca ni mogla poklicat. In najprej sploh niso našli takoj poti do nas, uglavnm, zgledal je, kt da ga je kap, tud bruhal je in ni mogel razločno govorit. Zdaj je na intenzivni na kardio v UKC, najprej so rekli, da je strdek in srčna kap, ampak so se po dodatnem pregledu premislili in sploh ne vejo, kaj mu je...danes gre na preiskave in čakamo... Čist sem v šoku, res da je ata star 81, samo on dela kot 40-letnik, še zidala sta z mojim skupi, k smo delal mansardo, nikol mu ni bilo nič takega...ok, je sladkorni bolnik pa pritisk ima, samo ima zdravila in do zdaj je bilo vse ok. Naj pa to ne bi bilo povezano s tem...ne vem, še babi je čist fertik, me še zanjo skrbi, sploh zdaj dopoldne, ko je sama doma, prvi sosed je pa šele v vasi dol...jo je že 2xkap, nima želodca...sej drugače je ok, dela pa vse, samo tole jo je čisto povozilo...Upam samo, da bo z atom vse ok... Tolk sem iz sebe, sem imela prebavne težave cel vikend, trebuh me boli, ni da ni...sploh ne morem verjet...najhuje je, meni še nihče od bližnjih ni umrl. Drug dedi je umrl, ko je moja mami imela 17 let in ga nisem poznala. Ostale pa še imam...moji otroci imajo še oba dedka, babici, 3 prababice in 1 pradedka. Čist sem konc... LP Upam na lepe novice danes
|