bucka*
|
Zivjo! Kako se pozna, da je lepo vreme, nimamo casa za virtualni svet, ker je v pravem svetu tako lustno :-) mi smo zjutraj polno zasedeni, ta vecjega imam doma (hvala bogu, ker je povsod vse bolno!), tko da kar traja da se zjutraj zrihtamo, previjemo, najemo, oblecemo in koncno spravimo ven. Zivimo sicer v luknji, ki pozimi skoraj nima sonca, tko da hodimo lovit soncne zarke drugam, ampak nic hudega, je vredno :-) ko pridemo nazaj pa gremo pocivat, najveckrat kar zaspim zraven :-) Tudi mi smo imeli prvi pregled ze, zredila se je za eno kilo in zrasla za tri centimetre :-) je vse ok, tko da smo mirni in zadovoljni :-) Savy, glede plenic mislim da nobena noce sparat, samo pac malo probas... prvemu so dm-ove zelo odgovarjale, njej pa ne. Tko da mava zej samo pampers premium, bom pa kasneje se poskusila... nekaj se pa vseeno nabere prihranjenih evrov :-) jst je ponoci ne previjam, ker je nocem "begat" in hocem da se navadi na nocni pocitek. Jaz pa tudi izkoristim ta cas za pocitek, ker je edini cas, ko oba spita in lahko mirno spim tudi jaz :-) ce bi bla prevec aktivna, bi se predramila (kot danes) in potem ne zaspim vec :-) Jo pa ponoci previjem, ce pride skozi plenicko, samo morm potrkat, ze nekaj casa ni... podnevi pa tudi... ce zaspj, potem je ne zbujam za previjat. Kapljice wayad3 nama odgovarjajo, tko da plivita nismo niti probal, nisem pa opazila, da bi bruhala po njih... itak malo poliva, tko da ji dam pred hranjenjem, da ostanejo noter :-) jih pa dostikrat pljune ven, to pa lumpa pocne ze od zacetka, tko da morm pazit in potem z zlicko lovit in dajat nazaj :-) Pikica 4,.enkrat si sprasevala glede obiskov... jst sm mela prvo sorodstvo povabljeno prejsnji teden, ampak so bli prehlajeni, tko da potem razen mojih starsev ni bilo nikogar. Od mojga stric se je oglasil ta teden in mi smo bili pri njegovih starsih, to je pa to. Od drugega tedna dalje sprejemamo moje kolegice in sodelavke, s tem da sem izrecno poudarila, da prehlajencki niso dobrodosli. Jih bom pa vseeno prisilila da si razkuzijo roke, ce mislijo tamalo prijemat... Mi smo bli tud ene dvakrat ze v trgovini in dmu, pa razkuzilo kar sabo nosim :-) Ne vem pa, zakaj se vsem tako mudi dojencka gledat, sej so komaj dober mesec stari... cas gre pa prehitro ane? Treba izkoristit te trenutke, dokler so se majhni in mehki in tako dojenckasto disijo :-) Sem se razpricala :-) lepo se imejte, lepo izkoristite lepe soncne dneve, pa javite se kaj :-)
|