pika poka 1
|
Vem, da od maja do novembra ni ne vem kako dolgo, ampak ja, glede na to, da je v prvo takoj ratalo, sem mislila, da bo v drugo tudi. In ker ne, je zame to zelo velik šok. Sem tudi po karakterju ful planer in imam rada vse tipi topi splanirano. Mojega pa moti ravno to, da ni več spontanega seksa, ampak je to kot neka obveza. Ja jeb*t ga, če želiva otroka, se je pač treba potrudit tudi takrat, ko se mu recimo ne da, a je tako?! Me prav zanima kakšen teden je pred nama... Damuš, ja leta so verjetno tudi razlog. Pa stres. Midva pa bo vzpodbudo ziher ne bova šla. Če ne bo uspelo naravno, potem bova ostala pri enem. Moj noče čez vse postopke, jaz pa tudi nimam moči za to. Če nama je namenjen še en, se bo zgodilo, drugače se pač bova morala sprijaznit, da bo sinek edinček. Micka, moje kolegice so tudi vse noseče. Sem vesela za njih zelo, hkrati pa mi je tudi hudo, ker še jaz nisem nosečka. A praviš, da je tvoj isti, hehe? Se pa strinjam s tabo, jaz se tudi poberem, ko se konča M in začne O. Pa tako ko si želiva poletnega otročka...zdaj pa že loviva zadnji vlak... Pa ne me narobe razumet, moj možek je super dečko in nekako ga razumem, da je njemu težje kot meni, ko se gre za seks in verjamem, da ga to moti, da ni spontanosti, ampak bo pa tudi on moral razumet, da, če si želi otroka, da bo pač moral kdaj tudi stisnit zobe, ko se mu ne bo dalo. V glavnem polna optimizma bom vkorakala v novi ovulacijski teden in da vidimo, če bova uspela kaj pridelat Močno stiskam pesti tudi za vas punce, še posebej pa za tiste, ki še nimate otrok!
|