Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 28.10.2016 16:15:57
|
|
|
|
Yogi
|
Sem zbrala nekaj znakov, ki sem jih našla na twoweekswait (očitno sta ta dva tedna res problem). Da se lahko mučimo v prihodnosti Tu jih veliko sploh nikoli ne omenjamo. Lahko si jih sproti zapisujete po dnevih po ovulaciji. X Metallic taste in mouth X Bleeding gums / bleeding nose X Diarrhea / Constipation / Gases X Implantation cramping or bleeding X Implantation dip X Dizziness X Darkening of nipples X Blue veins on chest X Unusually high temp X Morning sickness / Nausea X Insomnia X Fatigue X Vivid dream X Sore breasts / Sensitive nipples X Low and soft cervix X Creamy white discharge X Back pain X Frequent urination X Tiredness / Sleepiness X Headache / Migraine X Heartburn X Emotional X Sensitive smell X Hunger Torej vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 29.10.2016 11:09:41
|
|
|
|
Micka87
|
Hvala Yogi..kako si kaj ti? Kateri znakci od teh se pri tebi kazejo ? Mene so vceraj zacele rahlo prsi bolet..pa napihjenost..noben nov znak kot pred . Zdaj ze komaj cakam, da pride,da lahko grem dalje..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 29.10.2016 14:59:25
|
|
|
|
Yogi
|
Full njih. Vsak mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 30.10.2016 10:34:20
|
|
|
|
Veronique
|
Jaz sem danes docakala pozitiven O test, 13. dan. Poglejte to razliko. Tisti z modrimi crticami je iz digitalnega CB (mi je narisal smeskota). Spodaj pa je tisti cheap iz ebaya, moj je vedno izgledal tako, ko je bil pozitiven, ceprav po navodilih to ni +.
< Sporočilo je popravil Veronique -- 30.10.2016 10:49:33 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 30.10.2016 13:37:36
|
|
|
|
Micka87
|
Super veronique:)..zdaj pa v akcijo, smesko ti je potrdil:)..jaz tudi se nisem prisla do isto mocne oz bolj mocne crtie na O testu, tako, da bom verjetno tega digitalnega se sprobala. Kak dolgo si cakala na posto?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 30.10.2016 13:51:48
|
|
|
|
Veronique
|
No to sem nalepila bolj za vse tiste (sama sem bila med njimi), ko niso 100% ali taka crtica na O testu lahko pomeni pozitivnega ali ne. Moja ni bila nikoli mocnejsa. Hmmm, cakala sem prbl. 1 teden. Sem narocala na ebay.co.uk pa je iz Anglije prislo nekje v takem casu. Sem pa imela eno skatlo (10 testov) za dva meseca, sem jih vsak mesec porabila 5. Jih bom verjetno spet narocila, se mi zdijo bolj uporabniku prijazni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 7:08:10
|
|
|
|
Radenska_
|
kaj zdaj, vse zamrlo tukaj? Kako ste?
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 7:17:36
|
|
|
|
Katte
|
Potrpežljivo čakamo na , saj veš .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 10:36:55
|
|
|
|
tamala86
|
Ojla! kako ste? Novemeber bo čist roza a ne? Pri meni nič novega. Danes je 7 dan po transferju, napihnjena, boleče prsi in apetit za znoret...se kaj dogaja, hormoni al psiha?še en teden pa bomo izvedeli Sem rekla mojmu, da ziher bosta dva, pa ga je skor kap Uživajte! Držim pesti!!! LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 10:49:20
|
|
|
|
Radenska_
|
tamala86, a ti si tud 7dp5dt (sedem dni po prenosu blastociste). Jaz tudi. Če nisi imela hcg injekcije na dan transferja lahko testkaš in mora bit plus ;) Jaz sem zase skorajda prepričana, da je uspelo. Ker imam takšne napade lakote samo, ko sem noseča. To ni normalno. v bistvu lahko pojem karkoli, pa sem še vedno lačna. + Kožo na obrazu kot iz revije, pred M imam vedno tono mozoljev. In pa M še ni, danes bi se morala pokazat. Srčno upam, da imam prav.
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 11:34:37
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique No to sem nalepila bolj za vse tiste (sama sem bila med njimi), ko niso 100% ali taka crtica na O testu lahko pomeni pozitivnega ali ne. Moja ni bila nikoli mocnejsa. Hmmm, cakala sem prbl. 1 teden. Sem narocala na ebay.co.uk pa je iz Anglije prislo nekje v takem casu. Sem pa imela eno skatlo (10 testov) za dva meseca, sem jih vsak mesec porabila 5. Jih bom verjetno spet narocila, se mi zdijo bolj uporabniku prijazni Sem hotela že zadnjič napisati, pa nisem hotela pametovati. Če testi v prvem delu ciklusa ne pokažejo nobene črtice, in se potem (ko se bliža O), krepijo - pa čeprav ne tako kot piše v navodilih ... vsekakor pomeni, da se v telesu nekaj dogaja. In ne verjamem da bi bile črtice vedno močnejše, če O ne bi bilo. Jaz sem sedaj 3x delala O teste in nikoli ni bilo pozitivno ... če gledamo čisto po pravilih. In potem takem, ne bi mogla nikoli ugledat . Pa sem včeraj zagledala . Na dveh različnih testih. Ampak so spet takoooo šiiiibke in seveda se ne upam veselit ... Komaj čakam, da bo petek, da naredim še en test, da vidim, kaj je na stvari.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 11:38:08
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Jaz sem zase skorajda prepričana, da je uspelo. Ker imam takšne napade lakote samo, ko sem noseča. To ni normalno. v bistvu lahko pojem karkoli, pa sem še vedno lačna. + Kožo na obrazu kot iz revije, pred M imam vedno tono mozoljev. In pa M še ni, danes bi se morala pokazat. Srčno upam, da imam prav. Radenska, držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 11:48:16
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Veronique No to sem nalepila bolj za vse tiste (sama sem bila med njimi), ko niso 100% ali taka crtica na O testu lahko pomeni pozitivnega ali ne. Moja ni bila nikoli mocnejsa. Hmmm, cakala sem prbl. 1 teden. Sem narocala na ebay.co.uk pa je iz Anglije prislo nekje v takem casu. Sem pa imela eno skatlo (10 testov) za dva meseca, sem jih vsak mesec porabila 5. Jih bom verjetno spet narocila, se mi zdijo bolj uporabniku prijazni Sem hotela že zadnjič napisati, pa nisem hotela pametovati. Če testi v prvem delu ciklusa ne pokažejo nobene črtice, in se potem (ko se bliža O), krepijo - pa čeprav ne tako kot piše v navodilih ... vsekakor pomeni, da se v telesu nekaj dogaja. In ne verjamem da bi bile črtice vedno močnejše, če O ne bi bilo. Jaz sem sedaj 3x delala O teste in nikoli ni bilo pozitivno ... če gledamo čisto po pravilih. In potem takem, ne bi mogla nikoli ugledat . Pa sem včeraj zagledala . Na dveh različnih testih. Ampak so spet takoooo šiiiibke in seveda se ne upam veselit ... Komaj čakam, da bo petek, da naredim še en test, da vidim, kaj je na stvari. Čestitkeeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 12:07:39
|
|
|
|
Katte
|
Bomo nov mesec začele s samimi pluski? Čestitam!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 12:46:48
|
|
|
|
Radenska_
|
NOVEMBER 2016 1.11. Damuš_ 5.11. Radenska_, 16. krog, 1 otrok Yogi, 2. krog, 0 otrok 7.11. Katte, 5. krog, 2 otroka 9.11. tamala86, 1. krog, 2 otroka 14.11. Veronique, 6. krog, 0 otrok 19.11. MartinaTaja, 3. krog, 1 otrok 20.11. *lala*, 4. krog, 2 otroka 22.11. pika poka 1, 1 otrok Skupaj nas je: 9 Nosečk: 1 Navijamo: Damuš, Bibabuba12, Micka87, saramiska, Žabinčica, Yogi
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 12:47:38
|
|
|
|
Radenska_
|
Bravo Damuš! :) Kaj znakcov? S kerimi testi pa si delala? Prilepi slikco!
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 13:07:23
|
|
|
|
tamala86
|
Radenska...transfer sem imela 2. dan po oploditvi, torej 4 dni po stop injekciji. V soboto bo 2 tedna od stop inj. in v ponedeljek bi načeloma že moral pokazat test, če je. Bo pa pon 12 dni po ET. Bom videla, do kdaj zdržim, samo mislim, da bom v torek oz. bom počakala do srede. Pa definitivno clear blue digitalni - najbolj ziher. Držim pesti, da se tvoji znakci ne motijo! Damuš za Sedaj pa še ostale...jaz upam na lepo darilo za rojstni dan (ok, mal prej, ampak bo vseen najlepše darilo +) Lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 13:08:58
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Bravo Damuš! :) Kaj znakcov? S kerimi testi pa si delala? Prilepi slikco! Znakcov nič (al pa jih nisem opazila, ker sem prebolevala ful grozno virozo, tako da prejšnji teden kot da ga ni bilo. Sem se zjutraj zbudila in komaj čakala, da mine dan da grem spat. No, potem pa še ponoči nisem spala. A katera kaj ve ali vročina 39,5 škodi otroku? Delala sem pa z Viola - test za zgodnje odkrivanje nosečnosti (oranžen) in pa One step testi. Tiste, ki imate izkušnje s kitajskimi testi ... ali ti testi sploh kdaj izrišejo močno črtico? Danes sem spet naredila test (one step) in itak ni bila kaj močnejša. Grrr sem besna sama nase. zdej me pa skrbi 100% da se ne ponovi avgustovski scenarij.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 13:13:08
|
|
|
|
Radenska_
|
Jaz sem že imela tud kitajce, men so super, ker ne pokažejo črtice, če ni nič. Torej, če je, potem je definitivno nekaj na temu, vsaj takšne so moje izkušnje. Res pa je da jaz te teste delam mogoče prva dva dni, potem šaltam na navadni clear blue...Ta vedno pokaže močnejšo črto kot kitajci. po navadnem CB pa samo še digi.... in potem ga delam vsak teden da vidim če naraščajo tedni.
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 13:17:03
|
|
|
|
Radenska_
|
tamala_86 aja, sem mislila da si imela 5 dan transfer. Si pri stričku Rešu, torej. Pa logična poteza, ob dveh celicah. Jaz ne bi imela poguma dveh vstavit :) Če še ne bi imela otrok, potem ja, na enega podlage pa ne. Bi rada ostala približno prizemljena in ne z napotnico za v LJ Polje
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 15:00:31
|
|
|
|
sončektvoj
|
VERONIQUE eto, na temo ovulacijskih testov Sem naredila za foro enega, ker sem imela ful vlečljive sluzi in je bil pozitiven. Tako da meni se vedno pokažeta dve črtici, ampak tak močna pa je bila prvič. Ampak jaz mam PCO in ni ravno zanesljivo to. DAMUŠ : A sem ti rekla da boš rabila nosečniške teste hehe Če si naredila ta One step ko sem ti jih poslala, potem je ziher to to. Jaz jih že 2 leti uporabljam in niti ene lažne črtice. Bravo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 15:04:40
|
|
|
|
sončektvoj
|
PA ŠE TO DAMUŠ Ti One step testi niso tako močno obarvani ko so pozitivni. Oz se ne vidi tako jasno, da jakost črtice z dnevi raste. Tud moji sestri je na začetku pokazal bolj švoh, pa je mali zdaj star že dve leti Tak da relax, take it easy . Ta One step easy ima oznako da je FDA cleared- pomeni da ga priznava Food and drug administration da je točen. Nosečka si in to je to
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 15:10:52
|
|
|
|
Micka87
|
Bravo Damus ..iskrene cestitke! Upam, da se ti ostale pridruzimo !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 16:09:23
|
|
|
|
Yogi
|
Čestitam, Damuš! Kateri dan pa si to testirala? Pred izostankom ali po?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 2.11.2016 18:49:30
|
|
|
|
Damuš
|
Hvala za čestitke. Sej, da sem noseča, v to ne dvomim. Bolj me skrbi, da bi spet šlo kaj narobe. Delala sem pa na 12. oz 13. dan po O /se pravi dva dni ali en dan pred M. Jutri bi naj po najdaljši verziji prišla M. Ja, sej vem, tako zgodaj so črtice še zelo švoh. Vse mi je jasno. Ampak ... skrb ostaja. Bomo videli, kako se bo tokrat razpletlo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?