tjasakp
|
pozdravljene ! eko me iz dopusta, 2 tedna sonca in morja vidim da ste bile zelo pridne, sem kar nekaj časa prebirala za nazaj midva sva super, trebušček veselo raste, tudi kg (sem že na 10+ v 24 tednu...), mali je zeeelo aktiven in zaenkrat se počutim odlično ŽABBY, glede imen imamo isti problem, za punčko vsaj 5 v ožjem izboru, za fanta niti enega pričakujemo pa seveda fanta no, ni 100% dokler ne pride ven... glede kopalk, jaz sem si kupla nove, ker so mi zrasle tako prsi kot tazadnja, ampak nobenih posebnih, pač večjo številko... upam da ne bom rabila še večjih glede na rast kilogramov, poletje pa se je komaj začelo zares... črte po trebuhu nisem imela niti v prejšnji nosečnosti, tako da mislim da je tudi tokrat ne bom dobila, zaenkrat ni sledu o njen no... sem pa kar malo fovš vsem ki se veselo odpravljate po nakupih, mi že čisto vse imamo od prvega, pa še v istem obdobju bosta rojena tako da res nič ne potrebujem . se pa veselim počasi vse vleč iz podstrešja, pranja vozička, oblekic, spet vse gledat in se spominjat kako majhen je bil naš sedaj navihan skoraj4-letnik lep dan vsem!!
|