|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2016
4.7.2016 19:53:05   
..noname..
Jaz se počutim odlično. kot da nebi bila noseča. Zato pa komaj čakam morfologijo :)

(odgovor članu madampiki)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.7.2016 23:34:06   
madampiki
noname me veseli da se vrejipocutis:).. mene malo jezi nizek pritisk, zaradi katerega sem le se toliko bolj utrujena. Drugace pa vidim, da vas vec se ne ve spola, jaz tudi ne pa me ze full zanima, da vidim ko se menim z trebuhom kako naj ga klicem xD.. nisem brala vseh postov nazaj, noname prva nosecnost za tebe? za mene ja tako da je vse novo:)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 952
5.7.2016 8:01:12   
minime84
Madampiki in vse ostale novo pridruzene, dobrodosle in seveda iskrene cestitke user posted image .jaz se ne vem spola, imam sele 18.7 morfologijo in uuupaaaam, da izvemo spol. Puncko ze imamo doma in jst si ful zelim imeti parcek user posted image . Moj dragec pa za se eno puncko. Ampak itaq, kar bo, bo, dokler bo zdravo user posted image . Imena tudi ze pocasi izbiramo. Za fantka se od prvic, ceprav smo vceraj se malo dopolnili seznam, za puncko pa ne prideva skupaj. Je pa se dobrih 19 tednov casa. Sem danes ravno dopolnila 21. teden 😆 Brca pa dete ko ta veliko. Ze zdej vem, kok bom pogresala ta obcutek, ko pride na svet 😊

Neposredna povezava do sporočila: 953
5.7.2016 9:30:40   
Inod
Pozdravljene nosečke user posted image .
Tudi pri nas nestrpno čakamo morfologijo...upam da hitro mine do 19 user posted image . Drugače tudi naš mali škrati že brca od 18 tedna, včeraj na 20teden pa mi je brcanje celo uspelo uloviti z učkami user posted image .
Drugače sem super, edino s predolgim sedenjem imam težave...me začne vse nekje tiščat...tako da v službi ni niti več tako fajn user posted image ...
Edino malo (pre)hitro se redim; najbolj v noge...Kljub temu da jem normalno + veliko sadja...tako da nevem kam to sledi...se je šele začelo user posted image . Samo da je dete zdravo ane user posted image
Lepo bodite user posted image ; da vam bo čim manj vroče.

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 954
5.7.2016 12:05:03   
pikica 4
Pozdravljene,

čestitam vsem novim, ki ste se nam pridružile, super.

cukerček11
mi bomo letos, kar doma hladili, zaradi enakih težav kot jih imaš sama.

learok
super, mi tudi pričakujemo tretjega, otroka komaj čakata.

Mene tudi matra nizek pritisk, sem še bolj utrujena. Otrok že precej brca predvsem ko se umirim.

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.7.2016 15:18:28   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: madampiki

noname me veseli da se vrejipocutis:).. mene malo jezi nizek pritisk, zaradi katerega sem le se toliko bolj utrujena. Drugace pa vidim, da vas vec se ne ve spola, jaz tudi ne pa me ze full zanima, da vidim ko se menim z trebuhom kako naj ga klicem xD.. nisem brala vseh postov nazaj, noname prva nosecnost za tebe? za mene ja tako da je vse novo:)

Jap, prva. Zato je pa vse skupaj še toliko bolj zanimivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 956
6.7.2016 20:31:13   
KrasnaJasna
Sm se ravno spomnila, da je ena malo nazaj spraševala o testu za nosečniški diabetes...
Pri nas G na morfologiji ponudi/omeni možnost testa, ki pa je samoplačniški.. Stane menda nekih 17€.
Jaz grem pred naslednjim pregledom v 25.tednu, za vsak slučaj ker se res težko upiram sladkarijam. Čeprav zdaj 2 leti nisem jedla nič sladkega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 957
7.7.2016 15:54:14   
Malinca07
Pozdravljen user posted image
Vceraj sem tudi sama docakala morfologijo..rezultati bp user posted image ,tudi spol ostaja isti - puncka user posted image
Zdej pa veselo u soping za vozicki in otrosko sobico user posted image
Lepe rezultate zelim se vsem, ki cakata na morfologijo. Uzivajte v soncku user posted image

(odgovor članu KrasnaJasna)
Neposredna povezava do sporočila: 958
8.7.2016 12:45:57   
Rezii
Pozdravljene punce :)
Kako ste? Jaz sem danes bolj slaba, imam nizek pritisk, upam da mine cimprej.
Sem v koncu 18.tedna in komaj cakam na premike bebic, nic se ne cutim :/. Komaj cakam 20.7 - morfo upam da zvemo oba spola da se tudi mi spravimo v nabavo user posted image user posted image

Lep pozdravcek vsem.

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.7.2016 16:42:03   
..noname..
Super za dobre preglede na morfologiji, Jaz pa še točno en teden. Kooomaaaj čakam user posted image

Tudi midva še čakava na spol in upajmo, da bomo zvedeli na morolofiji. Brcike so pa kar nekam ušle. Nekaj časa so bile sedaj pa spet nič

(odgovor članu Rezii)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.7.2016 19:18:33   
.pikica
Danes je za nami morfologija. Z bebijem je vse vredu, lepo raste in je pravi migec v trebuščku. Jaz še kljub vsem njegovim vragolijam nič ne čutim brcik.
Tudi mi bomo imeli fantka user posted image
nam pa probleme povzroča moj miom na maternici, ki je ravno na tako zoprnem položaju. Mi je zdravnik dal napotnico za LJ, da še dobimo eno mnenje kako in kaj se odločiti zaradi poroda. Upam, da bo vse vredu, no pa saj mora biti.
Sedaj pa veselo v nabavo....
Lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 961
11.7.2016 8:56:56   
tjasakp
pozdravljene user posted image !

eko me iz dopusta, 2 tedna sonca in morjauser posted image
vidim da ste bile zelo pridne, sem kar nekaj časa prebirala za nazaj user posted image

midva sva super, trebušček veselo raste, tudi kg (sem že na 10+ v 24 tednu...), mali je zeeelo aktiven in zaenkrat se počutim odličnouser posted image
ŽABBY, glede imen imamo isti problem, za punčko vsaj 5 v ožjem izboru, za fanta niti enegauser posted image pričakujemo pa seveda fantauser posted image no, ni 100% dokler ne pride ven...

glede kopalk, jaz sem si kupla nove, ker so mi zrasle tako prsi kot tazadnja, ampak nobenih posebnih, pač večjo številko... upam da ne bom rabila še večjih glede na rast kilogramov, poletje pa se je komaj začelo zares...

črte po trebuhu nisem imela niti v prejšnji nosečnosti, tako da mislim da je tudi tokrat ne bom dobila, zaenkrat ni sledu o njen no...

sem pa kar malo fovš vsem ki se veselo odpravljate po nakupih, mi že čisto vse imamo od prvega, pa še v istem obdobju bosta rojena tako da res nič ne potrebujem .
se pa veselim počasi vse vleč iz podstrešja, pranja vozička, oblekic, spet vse gledat in se spominjat kako majhen je bil naš sedaj navihan skoraj4-letnikuser posted image

lep dan vsem!!

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.7.2016 9:03:46   
ŽABBY
čestitke vsem novim pridruženim user posted image user posted image

da se še malo jaz oglasim po doooolgem času.. naj povem, da smo se v petek vrnili z morja....bilo je odlično, voda topla, plavanje pa je takooo pasalo...da bi šla kar takoj nazaj, namesto v službo... nekaj barvice sem dobila, veliko pa ne...na ŽaLoSt, pa je sonček prinesel tudi nekaj rjavih flekov po obrazu user posted image kljub zaščitni kremi... jih je še katera fasala? izkušnje iz prejšnjih nosečnosti? - ostanjeo/izginejo?

pikica
kakšne probleme pa ti povzroča ta miom? sporoči kaj bodo rekli v lj...seveda bo vse v redu

rezi
jaz sem tudi imela težave z nizkim pritiskom, ene par dni se mi je prav vrtelo, tudi ko sem sedela....je prav zoprno...

krasna jasna
jaz sem že delala test za nosečniški diabetes in nisem nič plačala, mi je G dala napotnico za laboratorij...izvide pa izvem v tem tednu...

upam, da se vse imate lepo in da čim manj trpite te vroče poletne dni....
Lep dan user posted image

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 963
11.7.2016 15:08:45   
learok
pikica 4, ja na začetku sem bla malo šokirana, ker je bilo nepričakovano in sem vse dala stran.Ma smo hitro prišli v ritem in zdej komaj čakamo vsi še posebej hčerka in sinček....si že zbirajo imena....lepo lepo

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.7.2016 15:42:39   
..noname..
Midva imava pa ravno kontra problem z imeni. Za fantka sva načeloma odločena, za punčko pa nikakor ne najdeva tistga tapravga imena. Trenutno čakava morfologijo, da bova potem začela o tem mal bolj razmišljat :)

(odgovor članu learok)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.7.2016 16:09:55   
Rezii
Blagor vsem ki ste ze bile na dopustu user posted image mi se odpravljamo sele augusta. Se pa hladim doma z klimo in nogami v lavorju hehe in odstevam dneve do morfo.

Glede pritiska-je bolje,se mi ne vrti vec tako da je sedaj super. Naj tako ostane!

Pozdravcek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
12.7.2016 10:30:16   
.pikica
ŽABBY v bistvu meni miom ne povzroča nobenih težav, da bi jih trenutno čutila. Če mi ne bi gin. povedal, sploh ne bi vedela, da ga imam.
Pravi da je na zelo nerodnem mestu, torej na porodni poti. Zaradi tega bi oviral naravni porod, poleg tega je pa na mestu, kjer bi naj pri CR prerezali maternico :-(.
Zato me je poslal še v LJ za dodatno mnenje, da vidi, kaj še predlaga drugi zdravnik. Jaz verjamem, da bo na koncu vse vredu.

Kaj pa drugače že vse čutite brcike? Jaz jih še ne in sem včeraj dopolnila 21 tednov. Me že kr malo skrbi kaj je sedaj to...
No na UZ smo v petek videli, da mali na veliko brca in maha z rokami, vendar jaz očitno še ne čutim. Leži pa posteljica zadaj.

Kako se kaj ve počutite, vas vročina kaj obremenjuje?

(odgovor članu Rezii)
Neposredna povezava do sporočila: 967
12.7.2016 15:08:23   
KrasnaJasna
Jaz čutim kar konkretno miganje v trebuhu (prve premike pa sem čutila že v 17.tednu), se včasih celo vidi kako se bučka preteguje, pa tut moj je že lahko občutil brcike. Sem pa trenutno v 23.tednu.
Prijateljica mi je rekla, da je v drugi nosečnosti veliko pozneje začutila prve brce, kot v prvi (čeprav naj bi bilo ravno obratno) in če ste na UZ videli, da je otroček živahen potem nič ne skrbi. Do konca jih boš še konkretno čutilauser posted image

Vročina pa ja... jaz je že tako ne prenašam najbolje, zdaj se mi zdi da je pa vse skupaj le še huje. Ampak prihaja ohladitev menda user posted image

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.7.2016 15:49:37   
Malinca07
Tudi jaz cutim brcike ze skozi cel dan..neverjeten obcutek. Zvecer ko se ulezem, pa brcike cuti moj dragi, ko polozi roko na trebuscek user posted image
Ampak brez skrbi .pikica, se je cas da jih zacutis. Moja kolegica je bila zelo ptesenecena ko sem ji povedala, da sem v 23. tednu in ze cutim gibe. Sama jih je zacutila sele v 25.tednu.

Vrocina mene ne moti in jo tudi dobro prenasam..sem bolj poletni clovek user posted image Nas pa tak kmalu caka spet ohladitev tako da bote tudi tiste, ki jim vrocina ne pase, lahko zadihale user posted image

Kako ste pa kaj z nakupi in nabavljanjem stvari za svoje zaklade, ze mate veliko?

(odgovor članu KrasnaJasna)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.7.2016 18:28:22   
..noname..
Jaz čutim brce na 2-3 dni. Pa to zelo kratko obdobje. Ponavadi popoldan pri počitku.

Za dojenčka imava načeloma že vse, ker sva imela srečo, da sva vse dobila. Le oblekice še čakajo na spol. Imava pa nekaj nevtralnih oblačil že doma.

Neposredna povezava do sporočila: 970
12.7.2016 18:28:36   
.pikica
Saj v bistvu mi je znano, da če brcik ne čutiš do 25 tedna, to naj ne bi bilo nič narobe (torej še imam čas...). Samo jaz sem taka buča, da se kr naprej nekaj sekiram in razmišljam....

Jaz še nisem skoraj nič nabavljala, zadnjič sem kupila nekaj plišastih kompletkov in bodijev, ker so bili res tako poceni (znižanje), da bi bila nora, če jih nebi. Drugače pa še čakam, da pride sedaj jesensko-zimska kolekcija na police. Voziček pa greva iskat proti koncu meseca, posteljico in previjalno bo pa moj sam naredil (blazino za previjalno pa že imam).

Neposredna povezava do sporočila: 971
12.7.2016 19:22:53   
Rezii
Tudi jaz res ze nestrpno pricakujem kaksno brciko (sej sem sama kriva da sem toliko neucakana -sem mislila da bo prej ker sta dva user posted image ) ampak imamo se cas za to!

Glede nabave cakamo morfologijo naslednji teden, upam, da bo vse vredu in potem soping :) vozicek kupiva tudi midva konec meseca. Sem pa za foro narocila preko aliexpresa dvoje copatke za zimouser posted image , se nisem mogla upreti.

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 972
14.7.2016 18:41:48   
pikica 4
pozdravlljene,
čestitam vsem za opravljeno morfologijo.

learok
pri nas tudi že oba komaj pričakujeta, vsak tretji dan me vprašata koliko časa še.

Sama sem morfologijo že imela, sem mislila po njej nakupovati ampak moram na zimske stvari v trgovinah počakati. Dobila sem že ene par škatel oblekic se moram pripravit in pregledati.
Malega v trebuščku čutim že od 18 tedna, sedaj sem v 22 in so to kar konkretne brcike žeuser posted image .

Katere otroške vozičke gledate? Jaz sem jih gledala preko spleta, ampak me moti, da jih ne moram videti v živo, ne vseh modelov.

(odgovor članu Rezii)
Neposredna povezava do sporočila: 973
15.7.2016 8:21:16   
..noname..
No jaz sem pa dočakala dozo brcanja in to kar vsak dan, tako da od zdej naprej bo zabavnouser posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 974
15.7.2016 9:44:04   
ŽABBY
pozdravljene...jaz sem začutila prve "brcike" konec 17 tedna.... zdej sem v 24 tednu in je ze kar konkretno.... :)

vcasih ko ležim, se že malo vidi kako se trebuh premakne... prav lepi trenutki...

je pa zanimivo, da ko moj položi gor roko...se čisto umiri...očitno je sramežljiv otroček :)

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?