|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
14.6.2016 15:06:04   
diamantina
Zdravo!

Pajcevina, čestitke za nosečnosti!!!

Žal mi je za tiste, ki ste jo dobile. :(

Pri nas pa dnevi tečejo dalje, O itak ni več, suhi dnevi so user posted image Malo me že začenjajo prsa pikat, ampak imam to vedno pred M, tam 18. oz. 19. dan me začnejo bolet, pa vse do M. user posted image

Ko se pogovarjate o starosti, jaz sem 30, kmalu sicer 31. user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 476
14.6.2016 15:34:33   
Storžek3
oh Izida žal mi je user posted image joj te babychecke bi morali prepovedati.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 477
14.6.2016 15:44:36   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

oh Izida žal mi je user posted image joj te babychecke bi morali prepovedati

Vem...pa sem si najprej rekla, eh, to samo ti vidiš. Pa je pogledal še moj in jo videl, sicer tanko, ampak je res bila tam. Odločila sem se, da delam test samo še takrat, ko mi zamuja najmanj 3 dni. Zdaj pa datumsko zate pesti stiskamo, da ne prideuser posted image user posted image .

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 478
14.6.2016 17:14:55   
diamantina
JOj, izida, žal mi je, da te je zavedel test. Mene je tudi v pri prvi nosečnosti. Delala sem ga na dan pričakovane M, pa je bil popolnoma negativen (BC), potem tadrugi pa pozitiven čez 4 dni. Drugič sem delala CB in je bil 2 dni po datumu čisti plus.

Zdaj bom delala CB, ko mi bo M zaostajala 1 dan in bom imela enake znake kot pri vsaki prejšnji N - trebušne krče.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 479
14.6.2016 17:18:58   
Sofie
Izida user posted image

Drugače pa je bil BC Mini pri meni 2x lažno pozitiven. Tako da jaz še najbolj zaupam krvnemu testu. V primerjavi s CB niti ni take razlike v ceni.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 480
14.6.2016 19:33:07   
Storžek3
Ja držte pesti zame punce user posted image je želja tako velika... Nimam pojma kako se bom jutri zadržala, da ne testiram..ampak se moram.

Jaz pa navijam za vse vas!

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.6.2016 19:44:41   
Sofie
Storžek3 bomo držale pestiuser posted image

Jaz sem si pa danes sposodila knjigo Kaj pa vidva čakata? user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 482
14.6.2016 20:45:46   
Veronique
Ooo super Sophie, sporoci kako se ti bo zdela! Meni je bila res top.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 483
14.6.2016 21:12:00   
morskazvezdica
Ojla punce.

Javljam se iz postelje. Fasala sem vrocino,bruham...ne vem nic kaj dobro ne kaze user posted image sem pa za foro merila BT par dni pa je konstantno na 37. Upam da tako ostane in ne bo user posted image ceprav me tale bolezen malo skrbi. Do M imam se 10dni. Jaz pa ze vsa nestrpna.

Cestitam za user posted image user posted image in navijam za noveuser posted image

Lep vecer punce!

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 484
14.6.2016 22:16:15   
talisman13
Izida žal mi jeuser posted image
Storžek3 držim pesti zate
Morskazvezdica hitro se pozdravi in upam da BT ostane visoka in zagledaš user posted image

Meni se pa bliža O nekje 18 naj bi jo imela upam da bova imela čas biti pridnauser posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 485
14.6.2016 22:47:10   
majčyca
Izida žal mi je user posted image
Storžek3 zate pa močno stiskam pesti user posted image

Jaz sem danes cel dan nekaj rihtala okoli in sem komaj zdaj prišla do postelje in se malo umirila. Moja user posted image pa je ta mesec kar precej bolj močna kot prejšnji mesec, me zanima če bo tudi bolj dolga, ker prejšnji mesec je bila res kratka (samo 3 dni). Joj res me hecajo ti hormoni in ciklusi user posted image res upam da se mi to čimprej uredi.

Allstar, še lahko mene prosim obarvaš na seznamu rdeče? Hvala!

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.6.2016 9:54:18   
MladaMamiMojca
user posted image za vse, ki ste zagledale user posted image , user posted image pogumno pa naprej tistim, ki je še en mesec mesec razočaranja, vsaj pri meni je bilo tako iz meseca v mesec.

Moram vam povedati, da sem včeraj po skoraj 1 letu spet zagledala user posted image , tako, da upam, da bo vse ok in bo nosečnost potekala kot mora in se bo moji 7 letni punčki pridružil bratec ali sestrica,

lep pozdrav

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 487
15.6.2016 13:19:01   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Jaz sem danes cel dan nekaj rihtala okoli in sem komaj zdaj prišla do postelje in se malo umirila. Moja user posted image pa je ta mesec kar precej bolj močna kot prejšnji mesec, me zanima če bo tudi bolj dolga, ker prejšnji mesec je bila res kratka (samo 3 dni). Joj res me hecajo ti hormoni in ciklusi user posted image res upam da se mi to čimprej uredi.

Pa si prepričana, da je user posted image ? Že toliko prehitro? Ni mogoče, da bi bilo kaj drugega?

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.6.2016 13:31:21   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Pa si prepričana, da je user posted image ? Že toliko prehitro? Ni mogoče, da bi bilo kaj drugega?

Ja izgleda že kot user posted image , danes že tretji dan. Na kaj si ti mislila, da bi lahko bilo?

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 489
15.6.2016 13:32:33   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: MladaMamiMojca

user posted image za vse, ki ste zagledale user posted image , user posted image pogumno pa naprej tistim, ki je še en mesec mesec razočaranja, vsaj pri meni je bilo tako iz meseca v mesec.

Moram vam povedati, da sem včeraj po skoraj 1 letu spet zagledala user posted image , tako, da upam, da bo vse ok in bo nosečnost potekala kot mora in se bo moji 7 letni punčki pridružil bratec ali sestrica,

lep pozdrav

Iskrene čestitke user posted image user posted image lepo in mirno nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu MladaMamiMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.6.2016 13:50:07   
Allstar

Ja izgleda že kot user posted image , danes že tretji dan. Na kaj si ti mislila, da bi lahko bilo?

Ja ne vem....glede na to, da je en teden pred predvideno, bi lahko bila vgnezditvena....ampak če je močna kot user posted image , potem to že ni to....ne vem user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 491
15.6.2016 13:52:27   
majčyca

Ja ne vem....glede na to, da je en teden pred predvideno, bi lahko bila vgnezditvena....ampak če je močna kot user posted image , potem to že ni to....ne vem user posted image

Ne ne, je na žalost kar user posted image , ker traja že tretji dan in je tako močno kot user posted image (čeprav se danes že umirja počasi...)

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.6.2016 16:18:48   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Damuš, pa kje si ti stara sabljauser posted image user posted image

Jaz sem tudi tam nekje letnik kot ti in mimi_ka najbrž, kaj naj ti rečem, tale EMŠO nas preganja v glavi, pa zdi se mi malo da tudi že v telesu, s tem mislim predvsem na plodnost, konec koncev nam vsem po 35 začne upadati plodnost, tako nam ženkam kot našim partnerjem. Pa neučakane smo žeuser posted image
Jaz sem se za prvo zanositev zdravila pri 26- 27 letih, meni je hormon prolaktin nagajal, in sicer imam tako visoko vrednost že samo po sebi, da je vrednost takšna kot pri doječi materi in je nekako samo telo imelo "signal" da sem že ali noseča ali dojim, po enih starih vražah pa naj ženska kao ne bi zanosila ko še na polno doji (kao pravim, ker seveda vsake toliko marsikatera takole zanosi). No v glavnem, zaradi tega prolaktina sem se zdravila, jemala ene tablete, ki se jih jemlje za zaustavitev laktacije, nekaj, kar je že nekaj let prepovedano predpisovati, ker imajo grozne stranske učinke, eden od teh je to da se rediš kot pujs, jaz sem v letu kar sem jih jemala šla gor nekje med 15-20 kg, grozno no, pa glavoboli, slabost vsaki dan.......ampak vse za user posted image . In sem zanosila po dveh letih poskušanja. In ker jaz kao ne morem zanositi, zaradi tega prolaktina, bla bla bla, se nisem več zaščitila po porodu. Kakšna koza, potem sem pa od enega SO v treh mesecih zanosila v drugouser posted image .
No, zakaj ta pripoved......ker se človek potem vpraša ali sem plodna tako da gredo samo gate mimo in sem noseča kot je bilo v drugo ali moram jemati zdravila kot za prvič in se s sedajšnim možem greva nekaj brezveze in vsaki mesec upava, seveda je tukaj nekaj žalosti in si delava stres.......
In ker nisem najmlajša, sem šla januarja na pregled h svoji G, vprašati, če se njej zdi sploh pametno da skušam zanositi, pa dva CR sem imela.......me je pregledala, dala zeleno luč in rekla, da če do jeseni ne uspe, naj pridem in bo kak Klomifen predpisalauser posted image . Torej nam staricamuser posted image , zgleda na tak način pomagajouser posted image . Samo meni to ni všeč, ker precej poveča možnost dvojčkov.....in kolikor sem malo teste delala in en čas BT merila imam 0 in M na 30 dni redno, kar je kar ok.......
Jaz sem rekla da se ne bom več tega šla, brez zdravil ali pač nič, če nama do konca leta uspe bo super, če ne grem pa naslednjo pomlad na sterilizacijo, za katero tudi že imam dovoljenje. Če bi zanosila, bi pa sterilizacijo skupaj s CR opravili.
in sem tudi vedno mešanih občutkov, ali bi bilo dobro imeti še enega, ali je boljše tako kot je.....tisti EMŠO, ki sem ga v začetku omenila pa mi ves čas tolče po glavi, madoniš no, a bom še z Abrahamom hodila na sestanke v OŠuser posted image

Doma ... se smilim sama sebi ... očitno user posted image

Uf Ashatan ... tvoja štorija je pa precej zanimiva. Jaz vedno, ko berem ali poslušam, kako ste se nekatere načakale za prvo nosečnost, kar ne morem verjeti. Mislim ... ko sva se midva odločala za prvega otroka, nama je bilo kristalno jasno, da obstajajo vse mogoči problemi. Povezani tudi s starostjo. In sva bila pripravljena na marsikaj. Se mi zdi, da sem takrat bolj uizi vzela vse skupaj (kar sploh ni logično, ker zdaj, ko imam doma že hčerkico, bi lahko bila bolj mirna - kao, da vem, da nisva neplodna). Pa sem še bolj na trnih kot takrat. Se pa ne pozabim vsak dan posebej zahvaliti za prvo nosečnost in hčerko. In vsakič, ko sem slabe volje, ko pride user posted image , se mi zdi tako nepošteno, da se jezim, ko pa marsikdo nima otrok (pa si jih ful želi).

Kar se dvojčkov tiče ... ne bi imela nič proti (tako na hitro rečeno, to o dvojnem delu in dvojnih skrbeh raje pozabim haha). Kar mene muči pri klomifenu je možnost stranskih učinkov - glavobolov. Že itak imam migrene, a zdaj naj si pa še to nakopljem?

Punce, vse ki ste zagledale + (še posebej tiste, ki ste nanj dolgo čakale) iskrene čestitke. Lepo in mirno nosečnost še naprej.

vsem nam pa, ki smo še na poti do tja. Čim bolj mirne živce, pa da bi vse čim prej zagledale +.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 493
15.6.2016 18:18:41   
Allstar
user posted image user posted image user posted image JUNIJ 2016 user posted image user posted image user posted image

2.6.
user posted image Allstar, 11. krog, 0 otrokuser posted image

3.6.
user posted image talisman13, 1. krog, 1 otrokuser posted image

12.6.
user posted image pajcevina, 1. kroguser posted image
user posted image izida, 5. kroguser posted image

17.6.
Storzek3, 5. krog, 2 otroka

18.6.
madjanca, 12. krog, 0 otrok

21.6.
*tabu*, 2. krog po SS, 0 otrok
user posted image majčyca, 2. krog, 1 otrokuser posted image

22.6
Ashatan, 5. krog, 2 otroka

24.6.
morskazvezdica, 2. krog, 1 otrok

25.6.
diamantina, 2. krog, 2 otroka

26.6.
Katriss

28.6
Anonimna user posted image , 1. krog, 2 otroka

29.6.
mimi_ka, 3. krog po SS, 1 otrok
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

30.6.
Luminnel, 2. krog, 0 otrok
Mayche, 10. krog po SS, 0 otrok

enkrat junija
mišamaša

user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, Bibabuba12

[/quote]

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.6.2016 19:50:41   
majčyca
Tako pa se je moja user posted image končala. V ponedeljek zjutraj se je začelo in danes popoldan končalo. Sploh ne vem kaj si naj mislim user posted image hormoni so se mi zgleda čisto pomešali user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.6.2016 20:46:31   
Sofie

Tako pa se je moja user posted image končala. V ponedeljek zjutraj se je začelo in danes popoldan končalo. Sploh ne vem kaj si naj mislim user posted image hormoni so se mi zgleda čisto pomešali user posted image

Ja včasih se vse malo pomeša. Si prej jemala KT? Pomoje se ti bo z naslednjim ciklusom že uredilo. Drugače pa moja M včasih traja samo en dan. Pravijo, da to ni nič čudnega.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.6.2016 22:21:00   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Ja včasih se vse malo pomeša. Si prej jemala KT? Pomoje se ti bo z naslednjim ciklusom že uredilo. Drugače pa moja M včasih traja samo en dan. Pravijo, da to ni nič čudnega.

Sem jemala KT, ampak ne dolgo in tudi 2 ciklusa po tem, ko sem jih nehala jemat, sta bila normalna. Prejšnji mesec in ta mesec pa je vse nekaj pomešano. Res upam da se mi to hitro uredi.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 497
16.6.2016 9:04:33   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Kaj bi dala za takšno M, ki traja samo en dan user posted image
user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 498
16.6.2016 9:31:32   
Anonimen
Mene lahko ob priliki izbrišete iz seznama, ker ob O nisva bila pridna, moj bi še malo počakal. Mogoče samo do naslednjega meseca. Se javim po naslednji O, če bova delala na tem.
Čestitke nosečkam, vsem pa srečno!
Anonimna user posted image .

(odgovor članu Ashatan)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
16.6.2016 11:04:46   
Veronique
Jaz sem pa tako jezna... danes bi morala imeti pregled pri G pa je ni in se mi je prestavil. Saj najverjetneje ne bi bilo nic taksnega, ampak me vseeno zanima kaj bi mi povedala. Ta mesec je pavza pri user posted image , mislim da greva naslednji mesec dalje. Paaaaseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?