|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
13.6.2016 11:45:42   
Ashatan
Dan, samo da vas pozdravim in na hitrco preberem kaj dogaja in preverim, če je še kak user posted image user posted image

Jaz sem se v neko generalko doma vrgla, pred počitnicami to raje rešim, ko bodo otroci doma.......čeprav sedaj računam, da imajo toliko splanirane počitnice da bodo komajda kaj sploh domauser posted image .

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 426
13.6.2016 12:31:58   
Storžek3
Izida kako je? Jaz tud mislim, da bi tudi popoldanski test moral pokazati če je kaj.

Jaz tudi odštevam do testa, še 4 dni. komaj čakam, ker sem že čisto na trnih.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.6.2016 12:54:14   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Izida kako je? Jaz tud mislim, da bi tudi popoldanski test moral pokazati če je kaj.

Ringarajovke. Sem lulala prvi dan zamude. Zanima me, kako narazen morajo biti črtice na BC. Morata biti čist skuoaj?Jaz vidim tako rahlo, ampak res rahlo nitkasto drugo črtico, kak slab cm od testne.1 Je to sploh možno???

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.6.2016 12:56:58   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Ringarajovke. Sem lulala prvi dan zamude. Zanima me, kako narazen morajo biti črtice na BC. Morata biti čist skuoaj?Jaz vidim tako rahlo, ampak res rahlo nitkasto drugo črtico, kak slab cm od testne.1 Je to sploh možno???

Če vidiš drugo črtico, potem je to to user posted image user posted image iskrene čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.6.2016 12:59:58   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Če vidiš drugo črtico, potem je to to user posted image user posted image iskrene čestitke user posted image user posted image

Neee še tako hitro.....meni se zdi tako tanka, skoraj zanemarljiva. Je pa......kako narazen morata biti testna in kontrolna??nocem vnaprej sklepat..raje se bom pocakala ce slucajno pride...

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.6.2016 13:01:53   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Neee še tako hitro.....meni se zdi tako tanka, skoraj zanemarljiva. Je pa......kako narazen morata biti testna in kontrolna??nocem vnaprej sklepat..raje se bom pocakala ce slucajno pride...

Če se jaz še prav spomnim, je podobno kot pri O testu, nekje pol cm narazen.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.6.2016 13:02:01   
Storžek3
Kateri test pa si delala? Če si v dvomu ponovi s kakšnim druge firme. Eni znajo pokazat lažne črtice. Drugače pa je ponavadi črtica približno tok oddaljena od bližjega roba kot je testna oddaljenega od drugega roba testa..če veš kaj mislim.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.6.2016 13:04:15   
izida

Kateri test pa si delala? Če si v dvomu ponovi s kakšnim druge firme. Eni znajo pokazat lažne črtice. Drugače pa je ponavadi črtica približno tok oddaljena od bližjega roba kot je testna oddaljenega od drugega roba testa..če veš kaj mislim.

Nekje toliko je ja, vem kaj mislis.BC sem naredila. Ampak tale je bil že velikorat lažen, kajne? Bom počakala še danes. Jutri pa grem po drugega, če me danes user posted image ne preseneti.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.6.2016 13:06:35   
Storžek3
ja BC zna pokazat črtico, čeprav nosečnosti ni. Tudi meni jo je že, pa nisem bila noseča.

Držim pesti!

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.6.2016 13:48:03   
Ashatan
Pa je menda kak cm stran ja, kolikor se spomnim. Kupi kak drugi test, po možnosti da sta dva notri, kaj pocenskega in ga jutri zjutraj naredi. Marsikdaj ti bolje pokažejo kot tadragi ali pa pač ker so bolj občutljivi prej pokažejo bolj jasno črtico.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 435
13.6.2016 14:01:47   
Bibabuba12
No, ce druga crtica je, potem je ze na pravem mestu, ker kar nekje se ne bo pojavila (lazne ali prava) ker je samo na dveh mestih barvilo, ki se obarva. Mocno drzim pesti, da sta to cisto tapravi user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 436
13.6.2016 14:06:52   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Hvala, punciuser posted image tudi mi bomo danes bolj lenarili, kot pa kaj drugo. Pri nas konkretno dežuje in zato ne bomo mogli niti na sprehod.

Testa še ne bom delala, bom kar potrpežljivo čakala. majcyka, vem kako se vleče ta zadnji teden. Tudi to bo minilo in potem navijam jazuser posted image Sofie, tudi jaz bi sla danes na sprehod, ker dosti hodim, pa zgleda, da ne bo mogoče. Aprilsko vreme čistouser posted image

Drzim pesti, da jutri zagledas user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Js sm koncno danes docakala mojo user posted image , ki je tako boleca, da sem vzela ze dve tableti in polovico dneva prespala. Maternica mi vraca, ker ni user posted image not, ocitno. user posted image . Glavno, da sem jo koncno dobila in vem na cem sem. Pa upam, da se mi ne bo prevec prestavila v naslednjem mesecu, da je na koncu ne bom dobila na porocni dan. Ali potem ko gremo na morje po poroki. Ampak z mojo sreco... Ceprav po julijski user posted image bova verjetno zacela delat na user posted image in upam, da je ze avgusta vec ne bo. Optimisticno, ni kaj. user posted image

Aaaaaaa Bibabuba12, poročila se bosta user posted image očitno sem jaz sprgledala to novičko, ker zadnje čase res bolj manj spremljam, ker imam gužvo v službi. Čestitke! user posted image
Pa tudi to novičko sem očitno spregledala, da bosta začela delat spet na user posted image Super res! Bomo skupaj navijale in čakale na pluske user posted image no, jaz bi bila sicer zelo vesela, če bi ga dočakala že ta mesec, ampak tudi če nam ne bo uspelo, bomo pa naslednji mesec skupaj stiskale pesti user posted image

Ja, porocila se bova. user posted image Je bil ze kao cas. No v bistvu je resnica ta, da se bova porocila, ker nama bo v tujini marsikaj lazje. user posted image Tako zelo romanticna sem ja. user posted image Meni poroka ni toliko pomembna, ker itak mava otroka ze skupaj in ne bo nobene razlike. Pa bolj kot se priblizuje, bolj mam v glavi kako sem se premlada za poroko in tako. user posted image In ja, tudi na drugem otroku bova zacela delati. Sva se pogovorila in ce ne bova letos zacelo, bo vsako leto vec razlogov za odlasanje, tako da bomo videli. Sva se tudi pogovorila, da ce nama bo uspelo naravno, nama bo, ce pa ne pa ostaneva na enem otrocku. Tako da bomo videli. Glede na to kako zelo boleco user posted image imam ta mesec, bi bila sprememba, da je kaksno leto ne bi bilo, prav dobrodosla. user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.6.2016 17:11:31   
Damuš
Pozdravljene!

Me en mesec ni tu gor, pa že nobene več ne poznamuser posted image

Jaz se moram malo zjamrat.

Ja sej vem, sploh nimam pravice, ker se še ne trudiva dolgo. Ampak danes sem prav slabe volje zaradi user posted image . Itak naj bi prišla šele v sredo, pa me je presenetila že danes. No, dobra novica je, da tokrat nisem imela migrenskega napada dan pred Muser posted image user posted image .

Vidim, da je ta mesec kar malo depresiven, glede na vaša pisanja. Ne vem kaj je v zraku.

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste že starejšega datuma (Mimika zate vem, da si tu nekje kot jaz) in se že dlje trudite. A ste šle kaj na pregled h G. oz. ali so vam g. predpisali kake "spodbujevalce" (domnevam da klomifen - upam, da nisem kake oslarije napisala, se res ne spoznam ... na srečo).

Jaz sem šla samoplačniško zarad enih drugih zadev, pa mi je omenila, da če v pol leta ne bo nič, naj stopim do svoje g (ko bi jo vsaj imelauser posted image
), da mi predpiše kaj. Ampak po drugi strani pa je rekla, da je z mano vse ok, še več kot to, da je stanje super. Zdaj pa res ne vem kaj naj si mislim.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 438
13.6.2016 17:12:52   
mimi_ka
user posted image user posted image bibabuba12 tebe je strah, da si premlada za poroko, midva pa ko sva se lani po 14 letih zveze in otroku poročila, nisva nobenemu sploh povedala, da se bova, ker se nama je zdelo, da sva itak prestara za te ceremonije in sva to kar lepo sama skupaj še z najboljšo prijateljico in njenim dragim izpeljala in je bilo super user posted image drgi dan pa šok doma, ko sva povedala staršem in bližnjim user posted image ampak to je že druga zgodba user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 439
13.6.2016 17:25:16   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Pozdravljene!

Me en mesec ni tu gor, pa že nobene več ne poznamuser posted image

Jaz se moram malo zjamrat.

Ja sej vem, sploh nimam pravice, ker se še ne trudiva dolgo. Ampak danes sem prav slabe volje zaradi user posted image . Itak naj bi prišla šele v sredo, pa me je presenetila že danes. No, dobra novica je, da tokrat nisem imela migrenskega napada dan pred Muser posted image user posted image .

Vidim, da je ta mesec kar malo depresiven, glede na vaša pisanja. Ne vem kaj je v zraku.

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste že starejšega datuma (Mimika zate vem, da si tu nekje kot jaz) in se že dlje trudite. A ste šle kaj na pregled h G. oz. ali so vam g. predpisali kake "spodbujevalce" (domnevam da klomifen - upam, da nisem kake oslarije napisala, se res ne spoznam ... na srečo).

Jaz sem šla samoplačniško zarad enih drugih zadev, pa mi je omenila, da če v pol leta ne bo nič, naj stopim do svoje g (ko bi jo vsaj imelauser posted image
), da mi predpiše kaj. Ampak po drugi strani pa je rekla, da je z mano vse ok, še več kot to, da je stanje super. Zdaj pa res ne vem kaj naj si mislim.

Damuš super da si se po dolgem času spet oglasila user posted image tudi jaz zadnje čase ne spremljam redno in je kar nekaj novih ja..ampak več kot nas je, bolje je al kako gre že tista user posted image
Pri nama je tako, da sva začela delati na user posted image nekje lani spomladi, vendar seveda nisva bila ravno vsak mesec aktivna v pravem času, sva vzela bolj na izi na začetku. Potem pa sva se nekje septembra, oktobra bolj resno lotila zadeve in februarja nama je uspelo pridelati plusek, vendar se je na žalost končalo s ss. Takrat ponsplavu semmimela tudi pregled pri svojem g, ki je ugotovil enako kot ta tvoja g, da je vse super in da se nimam kaj sekirat, da pa če v pol leta ne rata, naj pridem nazaj. No sedaj je 3.krog po splavu in bomo videli, če bo ta mesec kaj uspeha. Če do septembra ne bi bilo nič, bi morala nazaj na pregled. Upam, da mi ne bo treba user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 440
13.6.2016 18:17:03   
Ashatan
Damuš, pa kje si ti stara sabljauser posted image user posted image

Jaz sem tudi tam nekje letnik kot ti in mimi_ka najbrž, kaj naj ti rečem, tale EMŠO nas preganja v glavi, pa zdi se mi malo da tudi že v telesu, s tem mislim predvsem na plodnost, konec koncev nam vsem po 35 začne upadati plodnost, tako nam ženkam kot našim partnerjem. Pa neučakane smo žeuser posted image
Jaz sem se za prvo zanositev zdravila pri 26- 27 letih, meni je hormon prolaktin nagajal, in sicer imam tako visoko vrednost že samo po sebi, da je vrednost takšna kot pri doječi materi in je nekako samo telo imelo "signal" da sem že ali noseča ali dojim, po enih starih vražah pa naj ženska kao ne bi zanosila ko še na polno doji (kao pravim, ker seveda vsake toliko marsikatera takole zanosi). No v glavnem, zaradi tega prolaktina sem se zdravila, jemala ene tablete, ki se jih jemlje za zaustavitev laktacije, nekaj, kar je že nekaj let prepovedano predpisovati, ker imajo grozne stranske učinke, eden od teh je to da se rediš kot pujs, jaz sem v letu kar sem jih jemala šla gor nekje med 15-20 kg, grozno no, pa glavoboli, slabost vsaki dan.......ampak vse za user posted image . In sem zanosila po dveh letih poskušanja. In ker jaz kao ne morem zanositi, zaradi tega prolaktina, bla bla bla, se nisem več zaščitila po porodu. Kakšna koza, potem sem pa od enega SO v treh mesecih zanosila v drugouser posted image .
No, zakaj ta pripoved......ker se človek potem vpraša ali sem plodna tako da gredo samo gate mimo in sem noseča kot je bilo v drugo ali moram jemati zdravila kot za prvič in se s sedajšnim možem greva nekaj brezveze in vsaki mesec upava, seveda je tukaj nekaj žalosti in si delava stres.......
In ker nisem najmlajša, sem šla januarja na pregled h svoji G, vprašati, če se njej zdi sploh pametno da skušam zanositi, pa dva CR sem imela.......me je pregledala, dala zeleno luč in rekla, da če do jeseni ne uspe, naj pridem in bo kak Klomifen predpisalauser posted image . Torej nam staricamuser posted image , zgleda na tak način pomagajouser posted image . Samo meni to ni všeč, ker precej poveča možnost dvojčkov.....in kolikor sem malo teste delala in en čas BT merila imam 0 in M na 30 dni redno, kar je kar ok.......
Jaz sem rekla da se ne bom več tega šla, brez zdravil ali pač nič, če nama do konca leta uspe bo super, če ne grem pa naslednjo pomlad na sterilizacijo, za katero tudi že imam dovoljenje. Če bi zanosila, bi pa sterilizacijo skupaj s CR opravili.
in sem tudi vedno mešanih občutkov, ali bi bilo dobro imeti še enega, ali je boljše tako kot je.....tisti EMŠO, ki sem ga v začetku omenila pa mi ves čas tolče po glavi, madoniš no, a bom še z Abrahamom hodila na sestanke v OŠuser posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 441
13.6.2016 18:49:48   
mimi_ka
Ashatan tudi mene daje ta emšo ja user posted image user posted image smo vejetno tam tam z njim. In tudi jaz sem pri sebi že razmišljala, da če do konca leta ne bo uspelo, se verjetno ne bova več naprej trudila, ker potem bi me že resno skrbelo, da ne bi bilo kaj narobe tako z otrokom kot z nosečnostjo, ker so zapleti po 35. letu dosti bolj pogosti. Pa glede na to, da imam doma že enega otroka, bi se mi zdelo zelo neodgovorno do njega, da se tako hecam..ne vem, težko je biti pameten, čeprav je želja po še nem otroku zelo velika, vendar z glavo skozi zid pa se ne da.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 442
13.6.2016 19:26:34   
mišamašaa
Tudi jaz spadam k vam. Koliko pa ste stare punce? Jaz sem že 39. Pa sem že 1x rekla, da sem zaključila, no pa sem se premislila
In mi ni žal. Je pa res, ja, nismo več najmlajše.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 443
13.6.2016 19:31:23   
*tabu*
Jaz sem 40, pa ne mislim obupat user posted image

Misamasaa
, kako je bilo danes na transferju?

Majčyca user posted image

Bibabuba12, sem vedela, da nisi kar tako na forumih z nami, če te ne bi čisto nič mikalo imeti še enega user posted image

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 444
13.6.2016 19:38:01   
mišamašaa
A super je blo tabu. Vseh 5 celic se je oplodilo, vstavil je dva, sem pogumna, zdej pa cakanjeuser posted image . Sam me neki trebuh boli. Prav pri popku me je prej spikalo.

Sem pa vesela, ker vas je tolko tolko starih. Upam res da nam kar ta mesec uspe :)

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 445
13.6.2016 19:47:12   
Allstar
mišamaša držim pesti, da vama uspe! Če je že IVF potreben, potem je reeees super, da uspe v prvem poskusu user posted image ! Bravo za pogum za dvojčke, jaz bi jih tudi takoj imela user posted image !

Jaz sem sicer še malenkost mlajša od vas, ampak bo to moj prvi otrok in res upam, da čimprej uspe. Bi pa imela vsaj 2, tako da če se mi malo zavleče z obema, bom pri drugem stara isto kot ve. Res upam, da nam čimprej uspe in zagledamo pikice in user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
13.6.2016 19:47:13   
*tabu*
O, to je pa res lepa novica misamasaa!

Držim pesti, da se pikici obdržita in da ti čas do user posted image na testu hitro mine.

Seveda pa stiskam pesti tudi še za vse ostale, ki smo na seznamu. Naj bo čim bolj zelen!

Neposredna povezava do sporočila: 447
13.6.2016 20:02:26   
Veronique
Jaz si nikoli nisem mislila, da se bom morala sploh truditi za prvega - kako naivno user posted image ampak bom docakala, tako kot tudi vse druge!! Bi pa imela 3 (v idealnih okoliscinah), ce bi se dalouser posted image

Drzim pesti za ciiiiimmmmbooolj zelen seznamcek ta mesecuser posted image

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
13.6.2016 20:16:55   
mišamašaa
Ni tale je itak moj tretji. In jaz pri vsakem postopku rečem, za dva, ker baje so dobra podpora drug drugemu. Samo prime se pa vedno samo en. No prvič sta se oba, pa je kasneje en odmru. Jaz bom itak vesela karkoli bo. Samo, da bo :)

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 449
13.6.2016 20:29:18   
Storžek3
Super mišamaša user posted image

Držim pesti za naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?