|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
12.6.2016 7:45:41   
majčyca
Jutro user posted image
Izida boš danes delala test ali čakaš na jutri? Močno stiskam pesti za user posted image user posted image
Ja jaz si res zelo močno držim, da bi bilo res, da sma že kaj pridelala, ampak še moram vsaj 1 teden počakat da bom vedela. Že vidim kako se bo vlekel ta teden...
Kaj boste počele danes, ko bi naj bilo takšno čudno vreme?

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.6.2016 9:02:57   
Sofie

Izida držim pestiuser posted image

Vreme je pa res obup. Sem navajena vsak dan na en hrib zlest...ta teden sem uspela it samo 2x. Mi miganje full manjka. Tako da grem danes obvezno spet...pa tut če me dež ujame. Meni ubistu miganje še najbolj pomaga. Pa fužva v službiuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.6.2016 9:08:40   
izida
Hvala, punciuser posted image tudi mi bomo danes bolj lenarili, kot pa kaj drugo. Pri nas konkretno dežuje in zato ne bomo mogli niti na sprehod.

Testa še ne bom delala, bom kar potrpežljivo čakala. majcyka, vem kako se vleče ta zadnji teden. Tudi to bo minilo in potem navijam jazuser posted image Sofie, tudi jaz bi sla danes na sprehod, ker dosti hodim, pa zgleda, da ne bo mogoče. Aprilsko vreme čistouser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.6.2016 9:39:30   
pajcevina

IZVIRNO SPOROČILO: mišamašaa

Vidim, da nas je kar ene par, ki že imamo dva otroka in delamo se na tretjem. No sem vesela, da nisem osamljen primer. K večini k rečeš da bi imel tretjega, se kar za glavo prime :)

Pod to se tudi jaz podpisem. Res mi ja fajn, da nismo tako redki primerki. Pri meni kar nekaj prijateljev navija-ces, dajte se kaksnega imet. Starsi pa ne.

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.6.2016 10:36:52   
Anonimen
Mišamašaa, jaz sem bila v neplodnostni, zelo malo možnosti, da bom kdaj imela otroke, na koncu pa je uspelo s klomifenom. Drugič tudi s klomifenom, tega sem izgubila, tretjič še je pa prijelo takoj po SS.

Tudi za naju nihče ne ve, da sploh razmišljava o tretjem, samo moj je danes povedal najboljšemu prijatelju, ki ima štiri, ker je rabil mnenje.

Moja dva sta stara dobra tri leta in skoraj 16 m.

(odgovor članu pajcevina)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
12.6.2016 12:27:00   
Sofie

Jaz sem včeraj naredila ovulacijski test, ki je bil negativen. Danes je pa že pozitiven. Očitno se splača ko se približuje ovulacija ga vsak dan delatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
12.6.2016 18:26:06   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Hvala, punciuser posted image tudi mi bomo danes bolj lenarili, kot pa kaj drugo. Pri nas konkretno dežuje in zato ne bomo mogli niti na sprehod.

Testa še ne bom delala, bom kar potrpežljivo čakala. majcyka, vem kako se vleče ta zadnji teden. Tudi to bo minilo in potem navijam jazuser posted image Sofie, tudi jaz bi sla danes na sprehod, ker dosti hodim, pa zgleda, da ne bo mogoče. Aprilsko vreme čistouser posted image

Drzim pesti, da jutri zagledas user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Js sm koncno danes docakala mojo user posted image , ki je tako boleca, da sem vzela ze dve tableti in polovico dneva prespala. Maternica mi vraca, ker ni user posted image not, ocitno. user posted image . Glavno, da sem jo koncno dobila in vem na cem sem. Pa upam, da se mi ne bo prevec prestavila v naslednjem mesecu, da je na koncu ne bom dobila na porocni dan. Ali potem ko gremo na morje po poroki. Ampak z mojo sreco... Ceprav po julijski user posted image bova verjetno zacela delat na user posted image in upam, da je ze avgusta vec ne bo. Optimisticno, ni kaj. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 407
12.6.2016 21:05:52   
majčyca
Izida javi nam jutri kaj pravi testek user posted image jaz močno stiskam pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 408
12.6.2016 21:20:11   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Izida javi nam jutri kaj pravi testek user posted image jaz močno stiskam pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, punce. Tudi jaz stiskam pesti za vas, da čimprej ugledate +! Drugače pa, danes zaenkrat user posted image še ni prišlauser posted image . Parkrat sem imela že zjutraj občutek, da je prišla, je bil tudi tak vlažen občutek, pa potem ni.Sem pa šla gledat svoj koledarček in videla, da sem jo enkrat v zadnjih 6 mesecih tudi že dobila na 29. dan.Možno, da bo tudi jutri tako, če pa ne pride, pa testiram v torek.
Zadnjo menstruacijo sem imela tako močno, da sem bruhala in šla na urgenco zaradi krčevitih bolečin. Tako, da vam povem, da je kar prisoten nek respect pred tole grdo tetko[sm=smiley1.gif
]Nekako sem se že pripravila, predvsem psihično,da pride,tako da bom žalostna verjetno samo kak dan☺Bomo videle, če smo kaj pridelale...če ne pa v akcijo v vročih tednih, ki prihajajouser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 409
12.6.2016 21:28:03   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Drzim pesti, da jutri zagledas user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Js sm koncno danes docakala mojo user posted image , ki je tako boleca, da sem vzela ze dve tableti in polovico dneva prespala. Maternica mi vraca, ker ni user posted image not, ocitno. user posted image . Glavno, da sem jo koncno dobila in vem na cem sem. Pa upam, da se mi ne bo prevec prestavila v naslednjem mesecu, da je na koncu ne bom dobila na porocni dan. Ali potem ko gremo na morje po poroki. Ampak z mojo sreco... Ceprav po julijski user posted image bova verjetno zacela delat na user posted image in upam, da je ze avgusta vec ne bo. Optimisticno, ni kaj. user posted image

Te čiat razumem glede bolečine. Jaz sem prejšni mesec omedlela od krčevitih bolečin, kakršnih nisem imela še nikoli ob M. Pa še bruhala obenem. Ker sva bila po opravkih in se je to zgodilo nenadoma, sva šla na urgenco. Tam pa v žilo stekleničko spasmexa in analgina. Je rekel zdravnik, da ima veliko ženskih pacientk, ki ob M doživijo tako bolečino. No, ko je to steklo, je pa bilo ok. Upam, da si že boljše. In naj ti uspejo priprave pri porokiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 410
12.6.2016 22:11:32   
Sofie

Ojoj, ste pa res boge s takšnimi bolečinami. Mene je do sedaj samo 1x noro bolelo (po SS), drugače je kar zmerno.

Naj bo nasledn teden poln user posted image user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.6.2016 7:01:03   
majčyca
Jutro punce
Mene je zgleda res začel ciklus nekaj jezit, ker že prejšnji mesec je user posted image prišla prehitro (sicer samo 3 dni), zdaj pa bi jo naj dobila 21.6. (naslednji teden v torek), dobila pa sem jo danes zjutraj (21. dan v ciklu) in to samo 1 teden po O. Nič mi ni jasno user posted image
Je kateri mogoče kaj takega znano?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.6.2016 7:24:07   
Sofie

Jutro punce
Mene je zgleda res začel ciklus nekaj jezit, ker že prejšnji mesec je user posted image prišla prehitro (sicer samo 3 dni), zdaj pa bi jo naj dobila 21.6. (naslednji teden v torek), dobila pa sem jo danes zjutraj (21. dan v ciklu) in to samo 1 teden po O. Nič mi ni jasno user posted image

Meni so M nihale od 21-44 dni. Pa si prepričana, da si imela O? Ker pri meni je pri kratkih ciklusih ni bilo.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.6.2016 7:27:58   
majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Jutro punce

Meni so M nihale od 21-44 dni. Pa si prepričana, da si imela O? Ker pri meni je pri kratkih ciklusih ni bilo.

Prejšnjo nedeljo me je tako špikalo v jajčnikih kot pri O, s testom pa je nisem potrdila (je bil v soboto in nedeljo negativen, pa sem mislila, da sem zgrešila najvišjo raven hormona). Tako da 100% nisem da je bila.
Kako pa so se ti potem uredili ciklusi, da si prišla na normalno? Ssmi od sebe?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.6.2016 8:27:22   
Sofie

Jutro punce

Prejšnjo nedeljo me je tako špikalo v jajčnikih kot pri O, s testom pa je nisem potrdila (je bil v soboto in nedeljo negativen, pa sem mislila, da sem zgrešila najvišjo raven hormona). Tako da 100% nisem da je bila.

Žal nisem prišla na normalno. Zato tudi zdaj začnem s Klomifenom, da bo res prišlo do O in da bodo ciklusi dolgi nekje 30 dni. Pri meni ali sploh ne pride do O ali pa pride tako pozno da je sluznica takrat ko bi lahko prišli do ugnezditve prestara. Začaran krog.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.6.2016 8:44:28   
izida

Upam, da se vama obema uredijo ciklusi.

Jaz pa mam eno vprašanje, to se mi še ni zgodilo. Včeraj sva imela SO, in ko sem se šla očistit, je bilo med tekočino tako svetlo rjavkasto. Sem si rekla ok, je prišla, začelo se je. Dam vložek in grem spat.Danes zjutraj vložek čist, grem na urin in obrišem izcedek, rahlo rjavkasto obarvan a tudi bel in sluzast.

Mam občutek, da sem si s krvomočnico samo zmešala vse skupajuser posted image Je katera imela že podobne zadeve?hvala

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.6.2016 9:11:11   
majčyca

Jutro punce

Žal nisem prišla na normalno. Zato tudi zdaj začnem s Klomifenom, da bo res prišlo do O in da bodo ciklusi dolgi nekje 30 dni. Pri meni ali sploh ne pride do O ali pa pride tako pozno da je sluznica takrat ko bi lahko prišli do ugnezditve prestara. Začaran krog.

Torej bi bilo verjetno dobro če pokličem G in se naročim na pregled ali misliš da še mogoče počakam kakšen mesec? Ker do pred 2 mesecema sem imela redne M na, zato mi je to zdaj tako čudno user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.6.2016 9:12:33   
majčyca

Jaz pa mam eno vprašanje, to se mi še ni zgodilo. Včeraj sva imela SO, in ko sem se šla očistit, je bilo med tekočino tako svetlo rjavkasto. Sem si rekla ok, je prišla, začelo se je. Dam vložek in grem spat.Danes zjutraj vložek čist, grem na urin in obrišem izcedek, rahlo rjavkasto obarvan a tudi bel in sluzast.

Mam občutek, da sem si s krvomočnico samo zmešala vse skupajuser posted image Je katera imela že podobne zadeve?hvala

Koliko je meni znano se lahko tudi v nosečnosti pojavi kak izcedek po SO, mogoče je pa to krivo.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.6.2016 9:57:20   
mava1975
Lahko se je pri spolnem odnosu ranila sluznica in je od tega. Zaenkrat jaz ne bi neke panike delala, če pa se to ne bi nehalo bi šla h ginekologu.

Tista, ki je dobila M 21 dan. Ko sva midva začela lani delat na pikici, sem imela iste težave, kar ciklus je neki zblaznel. Ampak jaz bi se vseeno naročila h ginekologu, ker itak preden prideš na vrsto traja nekaj časa. Dala ti bo Dabroston tablete, ker če imaš tako kratek ciklus, tudi če pride do oploditve, se pikica nima kam prijet v maternici, ker se ta že lušči. Dobroston ti bo to uredil. Jaz sem lani tako zanosila takoj ko sem začela jemati te tablete. Sicer se nosečnosti ni končala v redu, sam to ni imelo veze s to težavo... držim pesti

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.6.2016 10:08:56   
majčyca
Mava1975 hvala za nasvet! Bom kar danes poklicala G in da vidim kaj reče!

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.6.2016 10:10:27   
Bibabuba12

Naredi test, ker cisto mozno da sta user posted image in mas zato kak izcedek rjavkast, ker je se kaj ostalo od vgnezditve, itd. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 421
13.6.2016 10:11:18   
izida

Naredi test, ker cisto mozno da sta user posted image in mas zato kak izcedek rjavkast, ker je se kaj ostalo od vgnezditve, itd. user posted image

Tudi, ce ni jutranji urin?Ali počakam raje na jutri?

Neposredna povezava do sporočila: 422
13.6.2016 10:30:17   
Bibabuba12
Glede na to, da je 28 dan in da imas tu nekje dolge cikle, ti bo tudi zdaj pokazalo kako je na stvari. Meni je vedno kazalo pravilno, neglede na to kdaj sem ga delala, zjutraj ali popoldan. Ko sta bili user posted image sta bili user posted image .

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 423
13.6.2016 10:54:45   
mimi_ka

Aaaaaaa Bibabuba12, poročila se bosta user posted image očitno sem jaz sprgledala to novičko, ker zadnje čase res bolj manj spremljam, ker imam gužvo v službi. Čestitke! user posted image
Pa tudi to novičko sem očitno spregledala, da bosta začela delat spet na user posted image Super res! Bomo skupaj navijale in čakale na pluske user posted image no, jaz bi bila sicer zelo vesela, če bi ga dočakala že ta mesec, ampak tudi če nam ne bo uspelo, bomo pa naslednji mesec skupaj stiskale pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
13.6.2016 10:56:06   
mimi_ka
izida držim pesti, da je to to user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?