Suziiika
|
Meni se je pa dan katastrofalno začel. Ima dans tamala sistematskega, pa je ostala doma, pa sem začuda vstala prej kot ona, in si grem tak fino skuhat kavo, da bi jo v miru spila, na evo sem si pa celo đezvo zlila pa bedri pa še po trebuhu. Sploh nism misla do zdravnika, dokler nisem vidla, da je šla zadeva še na trebuh. Tak, da sem tamalo zbudila, pa si je kr sama obleko na kup pa se hitr oblekla, js pa pod tuš pod mrzlo vodo tačas. Potem pa najprej mene do os. zdravnika, pa še njo na sistematskega pol. Sem vmes še atija klicala, da je zraven šel, da je bil z tamalo. Madona ej, nikol nič od nesreč niti bolezni, pr zdravnici svoji sem bla prvič zdej za bolniško, a zdej ko sem pa noseča, se mi bo pa takle kozlaraj dogajal Zdravnica je sicer rekla, da če sm okej ne rabim do ginekologinje, sam mi vest nekak ne dovoli, da bi kr ignorirala to? Ker so se mi kr grdi mehurji naredli in po nogi in trebuhu. Sem zausak slučaj že klicala gin, pa pravi sestra, da je sama danes, da ni ginekologinje. Da lahko pa grem pop k sosednji ginekologinji, če bi me skrbelo. Pa ne vem če ne bom šla. Sam, da se prepričam. sicer brca pa vse, samo mi je kr malo hudo, pa ne vem. Jezna sem, da sem glih zdej taka neroda. Vsaj to me je razveselilo, da je miška 1A (starejša), pravi zdravnica, da bi že kamot šla v šolo letos, taka mala brihta je moja žaba Je bla tako lepo sočutna pa prijazna zjutri, da sem bla prav vesela, da sma se nahitro zrihtale pa šle. Aja sem pa rekla, da bom neki dinarčkov pršparala, še en teden nazaj sem po netu iskala te trde previjalne podlage, ki se dajo kr direkt na kinderpet, no me je pa razjezlo, 20 evrov tu, 20 tam. Sem rekla boma kr sama naredla, pa smo lih bli pri tašči včeraj, sem malo okol hiše pofirbcala, našla neko iverko, peno, pa star prt, in je nastalo tole : Sem prav ponosna na naju Upam, da se je teden vam lepše začel, , se javim kasneje, če bom šla do ginekologa, da se mal pomirim. Čau čau