Suziiika
|
Mi smo nazaj iz morfologije vse tak ko mora bit. Tudi pretoki ven v maternici, zaradi katerih sem dovzetna do preeklmpsije (povišanega pritiska), tak da napovedi so dobre. Me pa že zdej tale vročina tak zdeluje, da me je kr strah, kaj bo, ko bo res vroče , pravi pa tudi da bomo po vsej verjetnosti meli še eno A je katera razmišljala, da bo šla na 3d uz? Js to nosečnost še nisem odločena, ker zdej že vmes skos preklapljajo na 3d, 5 let nazaj tega ni bilo, takrat sma se odločla še za 3d samoplačniško. Mi je pa brez problema (presenetljivo) napisala priporočilo za os. zdravnika, da zaradi rizične prejšnje nosečnosti, predlaga stalež do konca nosečnosti. Zdej pa upajmo na najboljše. Je pa moja pupa vprašala zjutraj, ko sem ji rekla, če gre na pregled z nama ali v vrtec, rekla, da gre z nama, da gremo jupi končno po dojenčka. Pol ji pa povem, da še ne, je bla pa tako razočarana, da bi rajši šla v vrtec , sam si je pol premisla, pa šla vseeno zraven. Sem pa tak nase ponosna, sicer ne vem kak mi je to uspelo, da sem šla točno 1kg gor odkar sem zvedla za nosečnost. Mi pa res, da ne paše tolko jesti kot v prejšnji nosečnosti. oz ful prej sem sita, ker me drugače vse tišči, če se prenajem. Ampak je še dolga do konca, tak da je vse še možno. Je pa res, da posledično tud neki nosečniških oblačil ne rabim. Že zato, ker sem doma, pa tudi v službi mamo službene obleke, drugače pa zdej ko bo toplo, samo dolge oblekce pa je. Zdej sem tri dni bla samo tako oblečena, pa je tako pasalo. Edino eno majčko nosečniško sem si kupla na strani od prvega paketka , to bo pa po moje to. Kak pa ve prenašate to vreme? Kar se pa samega poroda tiče, js v prvo nisem neki sploh razmišljala o tem, ker se je pol vse skupaj čis zakompliciralo in potem samo slediš dogodokom kak pridejo Zaradi pritiska sem čez noč v bolnici pristala, kjer so me 1 tedn filal z tableti za pritisk, prikloplena sem bla na vse od a do ž. CTG čez trebuh, pritisk na eni roki, ki se je prižigal vsako uro, 2 intravenozni zadevi direkt v žilo na drugi roki, ma mene je psiha tako ubijala, da sm jokala ko dež vsak dan. Grozn mi je blo, da sm ji prav prosla naj mi sprožjo porod, ker to, da te takle matrajo, pa filajo z tableti, tud ni neki hudo zdravo, ne za mamo, ne za otroka. Pa sem mogla na tapravo dohtarco natrofit, ker ko je ona to vidla, je samo rekla, sprožit. In so mi drug dan tudi sprožli. Ampak sem se po 7 urah nehala odpirat, pupika se je zataknala v medenici, obema je zmankal kisika, več se pa pol ne spomnem, ker sma šle direktiva na carskega. Kaj bo pa v drugo, se pa puščam presenetiti Kak bo bo, vredno je v vsakem primeru. Čeprav sem js tudi vmes med popadki (umetnimi), si misla, ka mi je blo treba tega , ampak je res ko pravijo, da pozabiš isti moment na vse bolečine. Tak, da kr pogumno. Lep pozdrav vsem pa naj vam čimprej mine do morfologije
< Sporočilo je popravil Suziiika -- 30.5.2016 12:19:06 >