Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Janček čisto sem spregledala novico o zaroki. Čestitam! In super, da je vse OK z vašo punco. Sem vedela, da bo. Sedaj pa srečno do konca! Kako si kaj drugače, počutje? Noname tudi zate sem držala pesti, in me veseli, da je vse vredu! Luninnel držim pesti, da čim prej zagledaš plus! Madjanca tudi ti boš enkrat doživela plus, držim pesti še naprej! Meni manjka še dober mesec. Imam tako ogromen trebuh, da je joj. Čez en teden se mi začne porodniška. Kam je šel čas? Se mi zdi, da sem še včeraj čakala na plus, sedaj sem pa že proti koncu. Brce so na trenutke tako močne, da me kar boli. V ponedeljek imam spet pregled, sedaj so bolj pogosti. Počasi si moram torbo prištimat, da me kaj ne prehiti. Oprano imam vse od oblačil in tekstila. Treba je še očistit lupinico in voziček. Posteljico in previjalno bo imel pa moj čez. MauMow kako si kaj? Nič se ne oglasiš. Verjetno ni časa, kaj, te mali zaposluje? Upam, da sta vredu. Helow... Ma, drgač sm kr ok ... čeprav včerej sem začutila pri desni nogi v nartu da me je neki bolel ... na otip nič otečeno .. v predelu kjer se gleda za platfus pa sm mela eno bulico, vodno, na otip nč bolečo ... pomoje da je od čevljev .. matr vedno več se menmo okol tega previsokega pritiska in preklampsije ( al neki tazga ) me je kr strah vsega in se vsak dan čekiram, da ja kje ne otekam je bolje manj vedt k preveč ... tko, da desna noga me še zdj npr pri delu v nartnem delu hoče neki ščemet, bolet, .... druga noga pa OK .... Drgač počutje pa tko je ok .. pustmo, da sm pač od sobote utrujena ( pomoje, da je kriva luna, ki bo v soboto ) .... Tko, da ... zdj lezemo počasi naprej ane .... In iskreno, komi čakam september
|