|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
22.4.2016 10:20:39   
Janchek81
Punceeeee ....
Kaj se meni same lepe stvari dogajajo ...
Včeraj me je moj zaprosil za roko .... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 22.4.2016 10:21:00 >

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
22.4.2016 10:21:23   
Janchek81
user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.4.2016 10:26:18   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Mojamiška čestitam za plus, srečno do konca!

Janček super za uspešen pregled, sem vesela, da je vse vredu. Sedaj pa uživaj! O, še ena punčka, super, tako kot pri nas. Naša že komaj čaka prihod sestrice.

Ma, midva sva bla kr prepričana, da bo fantek - tud ime sva mela sam za fantka user posted image No, sej čas za ime mava še več kot dovolj user posted image
Ja, naša je tud čist navdušena, da je punčka in pol kr govori kaj bo ona že vse njej delala user posted image Kok maš ti staro punco?
Jst se bom tud šla testirat za streptokok ... sicer niti ne vem a moja to dela al ne .. če ne drugač bom šla pa ponovno k Puškotu user posted image

Waaaa .... u nedeljo pa na dopust za en tedn - morček prihajamo .. kaj bo pasal, vse 4 od sebe ... vreme nam žal ne bo zgleda naklonjeno, pa vseen, so notranja igrala, bazeni ... tko, da wiiii ...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.4.2016 10:41:35   
mojamiška
Amour in marčevka....hvalauser posted image

Janchek....wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke za zarokouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.4.2016 11:57:12   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

user posted image

juhuuuuu :)
Super, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.4.2016 11:59:56   
MauMow

user posted image

VAUVVVVVV... Čestitkeeeeee. Sedaj pa uživajte še bolj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.4.2016 12:03:29   
MauMow
Aja drugače pa jaz sem imela avtomatko (seveda Rusija in njihova pravila) test za streptokok in pa glukozni test. Po eni strani je glukozni prav fajn da si res ziher da nimaš diabetesa. Tista cukrana voda pa je meni na prazen želodec prav pasala - no pa tamali je mel pol poskoke cel dan v trebuhu (če mu daš direktno bombo cukra na prazen želodec)user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
11.5.2016 10:44:26   
Janchek81
U petk mam morfo v porodnišnici .. sem mislila, da jo bom mela že včerj, pa me je naročila v petek 13.5. ob 10.45 ...
mislte name ...
user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
11.5.2016 18:54:30   
..noname..
Janchek mislimo nate user posted image Kmalu imaš morfologijo. Jaz pa že komaj čakam v ponedeljek nuhalno

Kje se potepate čvekice?

Neposredna povezava do sporočila: 2584
13.5.2016 19:32:49   
Luminnel
Zdravo punce, tudi midva čakava na user posted image user posted image . Kot sem že napisala v eni od tem je to najin prvi krog. Ker sva se s partnerjem odločila, da si želiva otroka sem prenehala s kontracepcijskimi tabletami. Vendar se ni vse izšlo tako kot bi želela saj 4 mesece nisem imela menstruacije. Nato mi je ginekologinja predpisala tablete za sprožitev menstruacije in takrat sem dobila krvavitve, ki pa jih naslednji mesec spet ni bilo. Vzela mi je tudi bris, ki je bil ok in naredila uz. Ponovno minilo 3 mesece in ginekologinja mi je spet predpisala tablete za sprožitev menstruacije in mi po ponovnem uz postavila diagnozo policističnih jajčnikov (kar mi je pokazala tudi na uz). Vprašala me je če sva s partnerjem odločena, da si želiva otroka. In tako sem takoj dobila Clomid (1 tableta na dan), 14 dan cikla sem imela uz in je rekla, da je na eni strani folikel povečan vendar je še vedno premajhen. Zato me je naročila na ponovni uz čez pet dni (to je bilo v torek) in takrat mi je rekla, da je sedaj folikel velik 18mm in da naj bova s partnerjem aktivna. user posted image V primeru, da nama ta mesec ne uspe pa je naročila naj naslednji cikel jemljem po 2 tableti na dan Clomida. Čeprav imam glede na diagnozo policistični jajčniki malo upanja, še vedno ostajam optimista in upam, da že prvi mesec zagledava user posted image user posted image .

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
13.5.2016 21:02:13   
madjanca
Dobrodosla. Mi je znana ta tvoja zgodba. Jaz po prenehanju kt sploh nimam svojih user posted image in jih sprozam vedno z dabrostonom. Ker pa nama ta ni prinesel uspeha, sem trenutno drugi cikel na clomidu (2 tableti na dan) in ce ne uspe, je pred mano se en krog in nato posvet z zdravnico kako naprej. Samo midva sva se odlocila, da odloziva vse na stran, ker bo eno leto naokoli in sva ze rahlo izmucena.

Ti pa zelm, da cimprej zagledas user posted image user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.5.2016 7:32:54   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Janchek mislimo nate user posted image Kmalu imaš morfologijo. Jaz pa že komaj čakam v ponedeljek nuhalno

Kje se potepate čvekice?

Kje boš pa mela nuhalno?

Ja, jst sm toook vesela, da je vse ok ... in seveda mamo punčko user posted image če bi bla kakšna notr k ne bi hotla zvedt spola bi bla ta primarijka tepena od nje user posted image
Sem res vesela ... zdej pa samo lepo do konca pa BO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.5.2016 8:14:55   
..noname..
V ZD Novo mesto :)

Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.5.2016 11:27:04   
Janchek81
No dobr oprav ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.5.2016 17:04:52   
..noname..

No dobr oprav ... user posted image

Super sem opravila. Vse je ok. Lepo plešemo po trebuščku, mal smo sramežljivi, mamo prekrižane nogice. Sicer je pa vse tam k mora bit.

Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.5.2016 19:33:30   
Marčevka2010
Janček čisto sem spregledala novico o zaroki. Čestitam!
In super, da je vse OK z vašo punco. Sem vedela, da bo. Sedaj pa srečno do konca! Kako si kaj drugače, počutje?

Noname tudi zate sem držala pesti, in me veseli, da je vse vredu!

Luninnel držim pesti, da čim prej zagledaš plus!

Madjanca tudi ti boš enkrat doživela plus, držim pesti še naprej!

Meni manjka še dober mesec. Imam tako ogromen trebuh, da je joj. Čez en teden se mi začne porodniška. Kam je šel čas? Se mi zdi, da sem še včeraj čakala na plus, sedaj sem pa že proti koncu. Brce so na trenutke tako močne, da me kar boli. V ponedeljek imam spet pregled, sedaj so bolj pogosti.
Počasi si moram torbo prištimat, da me kaj ne prehiti. Oprano imam vse od oblačil in tekstila. Treba je še očistit lupinico in voziček. Posteljico in previjalno bo imel pa moj čez.

MauMow kako si kaj? Nič se ne oglasiš. Verjetno ni časa, kaj, te mali zaposluje? Upam, da sta vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.5.2016 21:33:29   
MauMow
Janchek - SUPER da je vse bp. Sedaj pa srečno in sproščeno do konca.user posted image

Noname - super da plešete kaj šele bouser posted image

Marčevka - še en malo pa bo uživancija tudi pri vas. Superca user posted image

Ja jaz sem še med živimi samo smo na dopustu v Sloveniji in se komaj dohajam. Mali je priden in ves napor tako lepo sprejema in na polno uživa. Danes smo meli spet cepljenje - tokrat kombinacijo in smo bli bogi cel popoldan jokavi, ampak sej bo bolje. Je pa fulll velik naš škrat - kmalu bodo samo na 74 pa smo komaj 3 mesece stari user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 16.5.2016 21:34:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 2592
17.5.2016 9:18:34   
Janchek81

Janček čisto sem spregledala novico o zaroki. Čestitam!
In super, da je vse OK z vašo punco. Sem vedela, da bo. Sedaj pa srečno do konca! Kako si kaj drugače, počutje?

Noname tudi zate sem držala pesti, in me veseli, da je vse vredu!

Luninnel držim pesti, da čim prej zagledaš plus!

Madjanca tudi ti boš enkrat doživela plus, držim pesti še naprej!

Meni manjka še dober mesec. Imam tako ogromen trebuh, da je joj. Čez en teden se mi začne porodniška. Kam je šel čas? Se mi zdi, da sem še včeraj čakala na plus, sedaj sem pa že proti koncu. Brce so na trenutke tako močne, da me kar boli. V ponedeljek imam spet pregled, sedaj so bolj pogosti.
Počasi si moram torbo prištimat, da me kaj ne prehiti. Oprano imam vse od oblačil in tekstila. Treba je še očistit lupinico in voziček. Posteljico in previjalno bo imel pa moj čez.

MauMow kako si kaj? Nič se ne oglasiš. Verjetno ni časa, kaj, te mali zaposluje? Upam, da sta vredu.

Helow...

Ma, drgač sm kr ok ... čeprav včerej sem začutila pri desni nogi v nartu da me je neki bolel ... na otip nič otečeno .. v predelu kjer se gleda za platfus pa sm mela eno bulico, vodno, na otip nč bolečo ... pomoje da je od čevljev .. matr vedno več se menmo okol tega previsokega pritiska in preklampsije ( al neki tazga ) me je kr strah vsega in se vsak dan čekiram, da ja kje ne otekam user posted image je bolje manj vedt k preveč ... tko, da desna noga me še zdj npr pri delu v nartnem delu hoče neki ščemet, bolet, .... druga noga pa OK ....
Drgač počutje pa tko je ok .. pustmo, da sm pač od sobote utrujena ( pomoje, da je kriva luna, ki bo v soboto user posted image ) .... Tko, da ... zdj lezemo počasi naprej ane .... In iskreno, komi čakam september user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2593
17.5.2016 9:19:52   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek - SUPER da je vse bp. Sedaj pa srečno in sproščeno do konca.user posted image

Noname - super da plešete kaj šele bouser posted image

Marčevka - še en malo pa bo uživancija tudi pri vas. Superca user posted image

Ja jaz sem še med živimi samo smo na dopustu v Sloveniji in se komaj dohajam. Mali je priden in ves napor tako lepo sprejema in na polno uživa. Danes smo meli spet cepljenje - tokrat kombinacijo in smo bli bogi cel popoldan jokavi, ampak sej bo bolje. Je pa fulll velik naš škrat - kmalu bodo samo na 74 pa smo komaj 3 mesece stari user posted image

Nam so vedno komplicirali pr tamali, kao, če ma preveč rasnega hormona, ker je bla tok velka ... zdj je pa čist normalna deklica, no ja, maybe je vseen res mal velka za svoja leta ( pri 4 letih mamo 116cm ) ampak sva tud midva oba velika ane .... user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
18.5.2016 11:03:09   
Marčevka2010
MauMow vaš je pa res velik, ga fajn hraniš. Ma, glavno, da raste in je zdrav.

Janček kaj imajo komplicirat. Če bi zaostajala v rasti pa spet ne bi bilo vredu. Naša je tudi velika, na sistematskem pri 5 letih in 8 mesecih je imela 122 cm. Sva tudi midva velika oba.

Neposredna povezava do sporočila: 2595
18.5.2016 11:05:39   
Janchek81

MauMow vaš je pa res velik, ga fajn hraniš. Ma, glavno, da raste in je zdrav.

Janček kaj imajo komplicirat. Če bi zaostajala v rasti pa spet ne bi bilo vredu. Naša je tudi velika, na sistematskem pri 5 letih in 8 mesecih je imela 122 cm. Sva tudi midva velika oba.

Ja, to so naši pediatri, k more bit vse v enih normih ... če je preveč ni dobr, če je premal ni dobr ... ne vprašajo pa se, a je otrok zdrav al kaj ...user posted image
Jaz vem, da sm se pol kr unga cepljenja in vseh unih sistematskih bala, ker so zmer začel s tem rasnim hormonom ... prou kretensko vse skupej, res...

Neposredna povezava do sporočila: 2596
18.5.2016 13:20:32   
Marčevka2010
Ne pravi, vedno sem bila največja v razredu v OŠ....ampak nimaš kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2597
18.5.2016 13:24:54   
Janchek81

Ne pravi, vedno sem bila največja v razredu v OŠ....ampak nimaš kaj.

Jaz tud ... za eno glavo izstopala .. so me pol rajš dal kr sedet v prvo vrsto pri slikanju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2598
18.5.2016 15:56:47   
..noname..
Jaz pa sem bila vedno najmanjša. In še vedno sem v svoji družbi najmanjša user posted image

Punce a je rezultat nuhalne 1:1988 ok? Meni se zdi ok, ampak po drugi strani pa malo. Prav razdvojena sem.

Neposredna povezava do sporočila: 2599
24.5.2016 9:43:52   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Jaz pa sem bila vedno najmanjša. In še vedno sem v svoji družbi najmanjša user posted image

Punce a je rezultat nuhalne 1:1988 ok? Meni se zdi ok, ampak po drugi strani pa malo. Prav razdvojena sem.

JOj jst sm bla tokrat ful razočarana nad nuhalno .. prejšnjič se sploh nism neki zanimala .. poleg tega sem šla še na DHT test ..
Ubistvu je tko ... verjetnost za DS je 1:1988 kar je dobr rezultat ... čeprav je tko, ene so mele tud super rezultate pa je pol vseeno pač bil downovček...tko, da tuki gre bolj kot kej druzga za izračune in tveganja ...
To je res tko ... daš v posodo tok otrok in izvlečeš enga ... sj se grdo sliš, bere, sam to so take verjetnosti .. tko, da ... user posted image
Če bom še kdaj noseča me sploh ta razmerja ne zanimajo, nej mi sam pogledajo nosno kost, zadej tri vretenca za spina bifido in če je vse v mejah normale ( rast, glavica, stegnenica... ) .... k mi bo to več povedal kakor pa ta razmerja ....

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?