|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
15.4.2016 9:23:30   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

mojamiška sem to že slišala ... oz. so me vprašal, če planiramo še kakšnega otročka,....itak mi je blo logično na kaj namigujejo, pa sm šla samo v smeh user posted image
Sej maybe bom pa taka ostala, ker opažam, da se vse da na lep način, tud če ga kdo poserje ... da lahko sama spravm stvari vse ob roku čez, sam če delam vsak dan u izi .. ne pa da en dan mal preveč kofetkam pa se pol nalaga in je potem sama nervoza prisotna ... sej v svojhem imenu se nikol nism razburjala na druge ( npr, če jke men kj gustilo, da bi se znašala nad drugim, to NIKOL ) ... men je šlo na živce, če je ena že miljonx neki delala pa me miljonx eno in isto praša - uno po liniji najmanjšga odpora .. ja pismo, si pa piš ane, če pozabiš .. sej mam jst tud marskej zapisano user posted image user posted image

a rabte še koga za družbouser posted image

Ma ja je treba bolj na izi. Js mam tut raj stvari prej narejene, da nakonc ni živčna vojna k pol res nemorm delat, če me čas preganja. Kadar je od mene odvisno je vedno vse prej narejeno, če pa ni pol je pa kaos.
Ja ja le zakaj pol taka njihova reakcijauser posted image
..mal heca

Ja, sam je tud to problem, k se lotiš svojga dela in ti drugi uletavajo, da jim pač neki pomagaš ... če ne drug pa nadrejen .. valda si pol v izostanku .. in ponavad je pač lih murphy da se tko zgodi ravno ob poročilih user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.4.2016 10:25:59   
mojamiška
ja ja vsak izgovor je dobr tut če je slab hahauser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
15.4.2016 10:35:39   
Janchek81

Ti lumpa ti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2553
15.4.2016 14:55:17   
mojamiška

Ti lumpa ti user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2554
18.4.2016 8:13:22   
mojamiška
Javljam tudi tukaj, da se pridružujem klubu nosečk. Včeraj smo nalulali user posted image . Upam, da speljemo do koncauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2555
18.4.2016 8:14:24   
MauMow

Javljam tudi tukaj, da se pridružujem klubu nosečk. Včeraj smo nalulali user posted image . Upam, da speljemo do koncauser posted image

Čestitke!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2556
18.4.2016 8:27:44   
Janchek81

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No no no .. kaj sm reklaaaaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2557
18.4.2016 8:36:54   
mojamiška
Hvala punciuser posted image
Ja janchek k da si mela 6 čutuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2558
20.4.2016 8:06:28   
Janchek81
No punce, evo .. včerej mela Pušenjaka .. res si je čas uzel ... vse je ok, vse je bilo vidno ( srček ( 4 prekati ), želodček, pljučka, popkovina(3 žile), stegnenica, hrbtenica, gavica - možgančki ... ), tko, da je vse OK ... in in in .. dobili bomo punčko user posted image
SEm mela res občutek, da bomo dobil fantka ... ful smo se mel super, sproščeno, nasmejal smo se .. imel me je notr 45 min ... tko, da si je res vzel čas za vse ... nardil mi je še 4D posnetke ... res je blo lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2559
20.4.2016 8:20:36   
mojamiška

No punce, evo .. včerej mela Pušenjaka .. res si je čas uzel ... vse je ok, vse je bilo vidno ( srček ( 4 prekati ), želodček, pljučka, popkovina(3 žile), stegnenica, hrbtenica, gavica - možgančki ... ), tko, da je vse OK ... in in in .. dobili bomo punčko user posted image
SEm mela res občutek, da bomo dobil fantka ... ful smo se mel super, sproščeno, nasmejal smo se .. imel me je notr 45 min ... tko, da si je res vzel čas za vse ... nardil mi je še 4D posnetke ... res je blo lepo user posted image

user posted image za uspešen pregle in punčkouser posted image

Drugač pa babe žabe kje ste vse, tale tema je čist zamrlauser posted image dejte se kej oglasit

Neposredna povezava do sporočila: 2560
20.4.2016 8:46:09   
..noname..
Tale tema je pa res malo zamrla. Veliko je že mladih mamic, in kar veliko nosečk. Tako da bodočih je vedno manj. Sicer pa lahko vseeno še kakšno debato odpremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2561
20.4.2016 8:49:21   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Tale tema je pa res malo zamrla. Veliko je že mladih mamic, in kar veliko nosečk. Tako da bodočih je vedno manj. Sicer pa lahko vseeno še kakšno debato odpremouser posted image

Ja velik jih že pridno crklja svoje bejbije, ene še čakajo, ene so tik pred tem ... user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
20.4.2016 8:56:35   
mojamiška
Po mormo spremenit temo v bodoče nosečke, nosečke, mamice...čvekeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
20.4.2016 11:29:37   
MauMow

Super Janchek. Aha ti si mela občutek da bo fant in je punca, jaz pa ravno kontra user posted image . Super sem ZELO ZELO ZELO vesela da je vse tako kot mora biti. Sedaj si pa malo oddahni in uživaj do konca nosečnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2564
20.4.2016 11:54:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Super Janchek. Aha ti si mela občutek da bo fant in je punca, jaz pa ravno kontra user posted image . Super sem ZELO ZELO ZELO vesela da je vse tako kot mora biti. Sedaj si pa malo oddahni in uživaj do konca nosečnosti user posted image

Ja, ja, sej si bom mal oddahnila oz. sem se že včeraj, zdej samo še furamo pridno do konca user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
20.4.2016 11:59:06   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ja, ja, sej si bom mal oddahnila oz. sem se že včeraj, zdej samo še furamo pridno do konca user posted image

Sej zdej ti bo pa en dva tri minilo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
20.4.2016 12:45:11   
Janchek81
MauMaw hm .. bomo vidl .. ponavad se lih pol ful vleče...sploh pa na konc zadnj mesec user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
20.4.2016 12:51:20   
MauMow

MauMaw hm .. bomo vidl .. ponavad se lih pol ful vleče...sploh pa na konc zadnj mesec user posted image

Meni se je vleklo do 1 pregleda in pa zadnji mesec. Drugace je pa kr letelo mim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
20.4.2016 14:20:54   
..noname..
Ja, do prvega meseca se je res vleklo. Upam, da bom vse nadaljnje preglede hitrej dočakalauser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
21.4.2016 9:28:31   
Janchek81
Hm .. jaz pa nimam občutka, da bi nekej FUL letel .. maybe zato k jst sm mela prvi pregled v 5T, drugi v 6T in pol naslednjega v 10T ... Tko, da ... ne vem ..
No ja, sj nej kr hitr mineva, če že user posted image pa da potem v septembru spoznamo našo novo lepotičko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2570
21.4.2016 10:50:26   
Amour
Uiii, čestitke mojamiška user posted image
In bravo Janchek za pupiko user posted image

Joj, jaz imam totalno gužvo ... kljub temu, da sem zadnjih 14 dni na bolniški user posted image
Letam od zdavnika do zdravnika ... redni pregledi, laboratoriji, injekcije, bownova terapija, vmes kaka migrena, ki me malo položi, no, zdaj po novem sem se pridružila tisi polovici nosečk, ki je presegla 5,1 sladkorja na tešče (imela sem 5,4), tako da se še z dieto, jedilniki in meritvami ubadam ... bah, saj komaj diham.

Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.4.2016 7:07:24   
Marčevka2010
Mojamiška čestitam za plus, srečno do konca!

Janček super za uspešen pregled, sem vesela, da je vse vredu. Sedaj pa uživaj! O, še ena punčka, super, tako kot pri nas. Naša že komaj čaka prihod sestrice.

Jaz danes nesem papirje na CSD, mi je kar slabo kako bo slaba porodniška, od kar se špara v JU imam obupno slabo plačo, dela pa več. Ampak bo že. Če le njemu ne bodo nič spreminjali bo vredu. Tako, da sedaj pa že malo manj kot dva meseca do konca. Mi sedaj dva meseca ful šibata. En dva tri bo junij. Mi pa zadnje dni tako dela ta punca, da mislim, da mi bo skozi trebuh ven pogledala. Pa kar nekaj me je bolelo vse skupaj včeraj, moram malo ustavit konje. Sem cel dan imela perilo pranje, sušenje. Sem dobila še oblačilca od prve za oprat, imamo sedaj zalogo za eno malo vojsko.

MauMow kako ste kaj vi?

Noname sem videla, da je bilo na pregledu vse vredu, super. Sedaj si lahko malo oddahneš, do naslednjega pregleda. user posted image Naj vse poteka vredu še naprej.

Amour vidim, da ti ni dolgčas kljub bolniški. Kdaj si imela test sladkorne? Moj g ga očitno ne da delat, razen, če kaj pri mami ali otročku kaže na sladkorno. Že v prvi n je bilo tako. Zanimivo, eni pa pošiljajo vse n na test. Saj ne vem ali je to dobro ali slabo.
Bom pa vprašala za streptokok na naslednjem pregledu, to bi pa dala testirat. Upam, da moj to dela.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 22.4.2016 7:11:42 >

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.4.2016 7:42:31   
..noname..

Hm .. jaz pa nimam občutka, da bi nekej FUL letel .. maybe zato k jst sm mela prvi pregled v 5T, drugi v 6T in pol naslednjega v 10T ... Tko, da ... ne vem ..
No ja, sj nej kr hitr mineva, če že user posted image pa da potem v septembru spoznamo našo novo lepotičko user posted image

wau, ti si pa imela veliko pregledov. Jaz pa prvega v 9. tedenu, naslednji bo nuhalna v 13. tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 2573
22.4.2016 8:13:41   
MauMow
Marčevka pazi se. Če boli hitro počivat.

Pri nas je vsak dan bolj pestro. Mislim da nas počasi zobi matrajo (vem da je zgodaj samo ga srbijo dlesni). Je pa fajn ko vidiš kak napreduje vsak dan. Prav lušno.

Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.4.2016 9:18:42   
Amour
Marčevka, poslala me je sicer kar pozno, ker se prej časovno nismo mogli uskladiti, bi me poslala v 26. tednu, pa me je komaj v 28.
Pri nas pošiljajo vse, tudi sestra, ki dela v zdravstvu, pravi, da so nove smernice, da se vse nosečke sistematično pošlje vsaj po 20. tednu, če ne že prej.

Je pa potem na diabetološki ambulanti edukatorka poudarila, da bi se po novih smernicah morale testirati prav vse nosečke (testiranje je v nacionalni shemi in plačano), če pa G ne pošlje, gre pa očitno za G, ki ni osveščen ali pa ne jemlje resno potencialnih zapletov zaradi nosečniškega diabetesa, sploh pri starejših nosečkah.
Ne da bi te hotela strašiti, saj veš, samo povem, kaj nam je bilo povedano :)

Kakor koli že, čeprav greš proti koncu, morda zahtevaj pregled, če imaš G kmalu ;)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?