Marčevka2010
|
No, vidim, da so še punce, ki čakajo plus. Držim pesti, da ga čim prej zagledate. Sophie te razumem, da ne maraš brati jamranja tistih, ki jim prvi mesec ne uspe. Jah, pri enih traja dlje, ampak saj bo, držim pesti. Tara čas preden shodijo je pester, te čisto razumem. Super. Na spanje pa ne moreš dosti vplivat. Nimaš kaj. Naša pa sedaj, ko jih je 5,5 pride vsako noč sredi noči k nama. Prespi v svoji postelji mogoče 2 do 3 noči na mesec. Ampak ji ne teživa, ker potem ne bi noben spal. Ne vem kako bo, ko rodim. MauMow si pa hitro dobila m kljub dojenju, čudno. Jaz sem jo 7 tednov po porodu, ampak je bilo bolj švoh z mojim mlekom. Noname na 1 pregled je res najtežje počakat. Saj ga boš dočakala. Meni se je tudi obupno vleklo. pa potem čakanje na vsakega naslednjega, obup. Pa še krvavela sem vmes, sem šla še vmes. Dokler ne čutiš otroka je živčna vojna. Sedaj mi pa tako dela kdaj, da me kar premakne. Držim pesti, da vidiš čim prej svojo pikico in, da bo vse vredu. Amour ja kdaj človek kar ne dojame, da je nekaj v trebuhu. Jaz imam precej velik trebuh, drugič je vedno večji. Me je groza kakšna še bom, pa sem sedaj vstopila v 31. Teden. Kater teden si ti? Jaz sem sedaj dobila odločbo do nastopa porodniške. Moram v službo klicat, če mi bodo lahko papirje za plače uredili, ker jaz nikamor ne morem. Počutje vredu, edino kot nasedel kit sem in kondicija je bolj švoh. Počasi bo treba voziček it iskat in lupinico in ji očistit. Gre hitro čas, takoj bo junij tu. Kar ne dojemam. Še pred enim letom sem jamrala, ker se kar ni prijelo.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 9.4.2016 16:50:43 >
|