|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
6.4.2016 15:04:53   
..noname..
No kmalu, ampak se mi zdi, da je še tako zelo daleč. Še dolgih 12 dni.
Upam, da dočakam čimhitreje, ker me res že firbec matra ali je vse tam kot mora bit.Včasih imam občutek kot da nisem noseča.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
6.4.2016 15:09:40   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Upam, da dočakam čimhitreje, ker me res že firbec matra ali je vse tam kot mora bit.Včasih imam občutek kot da nisem noseča.

Jaz sem zaradi tega nardila še ene 3 teste do pregleda user posted image - no pol pa dobila take slabosti da ne moreš pozabit da nisi noseč user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
8.4.2016 14:02:03   
Janchek81
Tara9 hvala user posted image
No, danes sem vseeno pisala Pušenjaku, da bi šla k njemu še na en pregled pred morfo ... čakam odgovor .. mal dolga je do 10.5. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
8.4.2016 14:59:34   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Jaz sem zaradi tega nardila še ene 3 teste do pregleda user posted image - no pol pa dobila take slabosti da ne moreš pozabit da nisi noseč user posted image

Ne boš vrjela, ampak tudi mene drži, da bi to naredila. Ampak bom zdržala še teh 10 dni do pregledauser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
9.4.2016 12:53:58   
Amour
No, midva sva od prvega testa pa do prvega pregleda vsega skupaj naredila 6 testov user posted image user posted image
Jaz sicer še danes, pa mi ena žaba non-stop skače po trebuhu, ne dojamem čisto, da sem noseča. Se je pa končno pojavil nosečniški trebušček, tako da vsaj na pogled izgledam noseča user posted image .

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
9.4.2016 16:29:55   
..noname..
Ooo super. Potem je ze bolj lustno. Jaz pa še vedno čakam na prvi pregled. Zeloooooo se mi vleče.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
9.4.2016 16:48:27   
Marčevka2010
No, vidim, da so še punce, ki čakajo plus. Držim pesti, da ga čim prej zagledate.

Sophie te razumem, da ne maraš brati jamranja tistih, ki jim prvi mesec ne uspe. Jah, pri enih traja dlje, ampak saj bo, držim pesti.

Tara čas preden shodijo je pester, te čisto razumem. Super. Na spanje pa ne moreš dosti vplivat. Nimaš kaj. Naša pa sedaj, ko jih je 5,5 pride vsako noč sredi noči k nama. Prespi v svoji postelji mogoče 2 do 3 noči na mesec. Ampak ji ne teživa, ker potem ne bi noben spal. Ne vem kako bo, ko rodim.

MauMow si pa hitro dobila m kljub dojenju, čudno. Jaz sem jo 7 tednov po porodu, ampak je bilo bolj švoh z mojim mlekom.

Noname na 1 pregled je res najtežje počakat. Saj ga boš dočakala. Meni se je tudi obupno vleklo. pa potem čakanje na vsakega naslednjega, obup. Pa še krvavela sem vmes, sem šla še vmes. Dokler ne čutiš otroka je živčna vojna. Sedaj mi pa tako dela kdaj, da me kar premakne. Držim pesti, da vidiš čim prej svojo pikico in, da bo vse vredu.

Amour ja kdaj človek kar ne dojame, da je nekaj v trebuhu. Jaz imam precej velik trebuh, drugič je vedno večji. Me je groza kakšna še bom, pa sem sedaj vstopila v 31. Teden. Kater teden si ti?

Jaz sem sedaj dobila odločbo do nastopa porodniške. Moram v službo klicat, če mi bodo lahko papirje za plače uredili, ker jaz nikamor ne morem. Počutje vredu, edino kot nasedel kit sem in kondicija je bolj švoh. Počasi bo treba voziček it iskat in lupinico in ji očistit. Gre hitro čas, takoj bo junij tu. Kar ne dojemam. Še pred enim letom sem jamrala, ker se kar ni prijelo.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 9.4.2016 16:50:43 >

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
9.4.2016 18:37:53   
Amour
Jaz sem danes začela 28. teden, tako da sem tudi že praktično v zadnji tretjini. Ja, noro hitro gre čas.
Midva sva vmes delno prenovila stanovanje, zdaj čakava še spalnico, potem sva pa na konju. In počasi bom morala začeti pripravljati stvari za malčico, samo se kar ne spravim, ker imava zdaj vsa oblačila in ekstra kramo stlačeno v dnevni sobi in je itak kaos ...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
11.4.2016 8:10:28   
Janchek81
Uf ja .. ta obdobjen k otroka ne čutiš, trebušček je, pa te kr skrbi in skrbi...
Jaz sem se zmenila z gospodom Puškotom, da me vzame na pregled, da še mal deteta pregleda user posted image tko, da sm 19.4. naročena, tko, da upam,d a bo takrat že vse vidno ( 18T ) in da smo na konju potem user posted image da lahko lažje zadiham in da začnem vsaj mal uživat ... čeprav me pa danes že zjutraj boli glava user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
11.4.2016 9:17:49   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Uf ja .. ta obdobjen k otroka ne čutiš, trebušček je, pa te kr skrbi in skrbi...
Jaz sem se zmenila z gospodom Puškotom, da me vzame na pregled, da še mal deteta pregleda user posted image tko, da sm 19.4. naročena, tko, da upam,d a bo takrat že vse vidno ( 18T ) in da smo na konju potem user posted image da lahko lažje zadiham in da začnem vsaj mal uživat ... čeprav me pa danes že zjutraj boli glava user posted image

Super da si se zmenila. Po tem boš pa zadihala.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
11.4.2016 9:19:30   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Super da si se zmenila. Po tem boš pa zadihala.

Ja, sej načeloma pač sm mela zgodnjo morfologijo v koncu 15T (1.4. ) sam to je blo samo za spina bifido ... jaz bi rada pa mal več zvedla že .. ja, sm nestrpna, logično... tko, da sm happy, da me je uslišal in me vzel čeprav ima FUL gužvo .. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
11.4.2016 9:52:23   
mojamiška

a že 18T? uf kaj cajt leti. Itak more bit vse ok, nas tok tle navija, da drgač nemore bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2537
11.4.2016 10:20:47   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

a že 18T? uf kaj cajt leti. Itak more bit vse ok, nas tok tle navija, da drgač nemore bituser posted image

Ja...naslednji teden vstopam v 18T ja .. ja, hitr gre ...
Sej smo mi tud pozitivni in valda upamo na najboljš ane ... samo, da bom res pomirjena, pač hočm met pred morfologijo ( glavno ) še en pregled, ker do 10.5. mi je pa res predolga user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.4.2016 10:32:55   
mojamiška

Ja...naslednji teden vstopam v 18T ja .. ja, hitr gre ...
Sej smo mi tud pozitivni in valda upamo na najboljš ane ... samo, da bom res pomirjena, pač hočm met pred morfologijo ( glavno ) še en pregled, ker do 10.5. mi je pa res predolga user posted image

Se čist strinjm s tabo, bolj en pregled več. Pa še pikico vidš,...

Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.4.2016 10:33:39   
Amour

čeprav me pa danes že zjutraj boli glava user posted image

Joj, upam, da te ne doleti enaka usoda, kot je mene (čeprav sem baje rena res redkih nosečih nesrečnic) - imam migrene cca 3x tedensko in praktično vsakodnevne glavobole (sem bila vmes pod nujno sprejeta pri nevrologu). Zdaj je malo bolje, ker hodim (smaoplačniško) na Bownovo terapijo in po pregledu minuli teden sem ostala na bolniški ...
No, danes so mi potrdili še gestacijski diabetes, na tešče 5,4 sladkorja, tako da me poleg nevrologa čaka še obiskovanje diabetologa. Se tolažim, da je vse skupaj najbrž posledica hormonov, stresa in starosti, saj se od zanositve nisem zredila še niti dekagrama ...

Neposredna povezava do sporočila: 2540
11.4.2016 10:45:50   
mojamiška

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

čeprav me pa danes že zjutraj boli glava user posted image

Joj, upam, da te ne doleti enaka usoda, kot je mene (čeprav sem baje rena res redkih nosečih nesrečnic) - imam migrene cca 3x tedensko in praktično vsakodnevne glavobole (sem bila vmes pod nujno sprejeta pri nevrologu). Zdaj je malo bolje, ker hodim (smaoplačniško) na Bownovo terapijo in po pregledu minuli teden sem ostala na bolniški ...
No, danes so mi potrdili še gestacijski diabetes, na tešče 5,4 sladkorja, tako da me poleg nevrologa čaka še obiskovanje diabetologa. Se tolažim, da je vse skupaj najbrž posledica hormonov, stresa in starosti, saj se od zanositve nisem zredila še niti dekagrama ...

Uf vem kako ti je, sicer jih nisem imela 3x tedensko ampak 1x pa še naslednji dan sem bila boga ampak to je za znoret. Kako si sploh lahko delala do zdej, js tut s postelje isem mogla ustat. Je pa to trajalo do konca, ja kao hormoni so men rekli. Si sploh ne predstavljam, da sem takrat imela že otroka, upam, da me naslednjič ne doleti isto....

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.4.2016 10:52:18   
Amour
Težko, priznam :/
Sem rabila razčistiti sama pri sebi, da nisem imela slabe vesti, ker sem doma ostala in da nisem zato nekoristna ... saj veš, ljudje smo čudna bitja. Mi je na zadnjem pregledu G rekla, da smo ljudje res različni, eni nimajo nič in pridejo prosit za bolniško, drugi imamo razloge, pa se ne spravimo na bolniško ...
Aja, mi je pa Bownova terapija pomagala do te mere, da nimam več glavobolov cele dneve (trkam), je bistveno bolj znosno. Je pa drag špas, priporočajo vsaj 3 do 5 terapij, vsaka me pride 35 EUR ...

< Sporočilo je popravil Amour -- 11.4.2016 10:57:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.4.2016 11:07:30   
mojamiška
Uf ja vem kako je to. Vztrajaš in vztrajaš na konc pa samo sebi škodiš. Jaz sem bila do 3 meseca v službi, še dons nevem kako sem zdržala in kako sem lahko delala, sploh pa kako mi je uspelo skrit. Bla sem kot cunja, blo mi je cele dni slabo. Vsakič mi je g rekla, da mi da 2 tedna bolniške da se mal spočijem, pa nisem hotla. Pol pa enkrat rečm v službi,, da rabm 2 dni dopusta, da sm neki povožena, pa da se mal sestavim pa sm dobila odgovor, sej je četrtek pa petek boš počivala za vikend, sej nimaš teške službe, kao sej 8 ur sam sedeišuser posted image No po 3 mesecih me j pa g dala na bolniško in pika, vsakič sem uprašala, če bom loh šla še kej delat, dokler me ni nadrla, da naj se ne zafrkavam, da sem s službo končala in pika in, da bojo že naredil brez mene. Da me brez veze ne držijo na bolniški. No takrat sem rekla, ma sem budala. V službi sem pa vsakič slišala, ne posluš dohtarjev k te sam psihirajo, raje pridi delat, sej ni stresno delo,.... A bejž kera služba pa ni stresnauser posted image Tko,da te napake nikol več ne ponovim...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
14.4.2016 15:18:18   
Janchek81
Jaz se drgač dobr počutm, glavobol mam npr 1x na 14 dni - ponavad k je sprememba vremena al pa če tist dan mal premal pijem ...
Drgač sm pa jst ( odkar sm noseča ) delo sprejela res, da mi ni več tok stresno kot mi je blo prej ... probam čim bolj odmislt, probam čim bolj u izi delat, si razporedit delo ... pa takrt k mam frej ne pohajkujem po netu user posted image ampak kr lepo pripravljam naslednje poročilo ... tko, da upam, da bo tko do konca ... je pa zdj ful enga dela, ker se bomo integriral počas in je res enga prerkontiranja in enih raziskav kam gre kej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2544
14.4.2016 15:22:44   
mojamiška

Jaz se drgač dobr počutm, glavobol mam npr 1x na 14 dni - ponavad k je sprememba vremena al pa če tist dan mal premal pijem ...
Drgač sm pa jst ( odkar sm noseča ) delo sprejela res, da mi ni več tok stresno kot mi je blo prej ... probam čim bolj odmislt, probam čim bolj u izi delat, si razporedit delo ... pa takrt k mam frej ne pohajkujem po netu user posted image ampak kr lepo pripravljam naslednje poročilo ... tko, da upam, da bo tko do konca ... je pa zdj ful enga dela, ker se bomo integriral počas in je res enga prerkontiranja in enih raziskav kam gre kej user posted image

Kako ti je pa to ratal?
Pa še frej maš, matr maš dobr šihtuser posted image joke joke

Neposredna povezava do sporočila: 2545
14.4.2016 15:24:49   
Janchek81

Kako ti je pa to ratal?

POsvetla sem se bolj sebi in dojenčku ... res ... in tud bolj umirjena sem ... mi pravjo tuki, da tud oddajam eno drgačno energijo ... k drgač sm hotla met vse tipi topi narjen kakšen dan al pa dva prej, zdj se držim rokov, pa ne gnjavim ... drgač so se me pa eni prou izogibal, so rekl, da sm pasja user posted image no ja, pač sm vedno želela, da je narjen natančno in raje prej, da še mal uč vržem gor ane, če je res tko k treba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.4.2016 17:24:01   
MauMow

Kako ti je pa to ratal?

POsvetla sem se bolj sebi in dojenčku ... res ... in tud bolj umirjena sem ... mi pravjo tuki, da tud oddajam eno drgačno energijo ... k drgač sm hotla met vse tipi topi narjen kakšen dan al pa dva prej, zdj se držim rokov, pa ne gnjavim ... drgač so se me pa eni prou izogibal, so rekl, da sm pasja user posted image no ja, pač sm vedno želela, da je narjen natančno in raje prej, da še mal uč vržem gor ane, če je res tko k treba user posted image

In tako je prav. Tudi otroček bo od tebe vzel to pozitivno energijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2547
15.4.2016 8:43:04   
mojamiška

Kako ti je pa to ratal?

user posted image user posted image user posted image zdej si bojo želel, da si skos nosečauser posted image
Ne sej to je prou tako, prvo sta vidva z dojenčkom pol vse ostalo...

Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.4.2016 8:53:21   
Janchek81
mojamiška sem to že slišala ... oz. so me vprašal, če planiramo še kakšnega otročka,....itak mi je blo logično na kaj namigujejo, pa sm šla samo v smeh user posted image
Sej maybe bom pa taka ostala, ker opažam, da se vse da na lep način, tud če ga kdo poserje ... da lahko sama spravm stvari vse ob roku čez, sam če delam vsak dan u izi .. ne pa da en dan mal preveč kofetkam pa se pol nalaga in je potem sama nervoza prisotna ... sej v svojhem imenu se nikol nism razburjala na druge ( npr, če jke men kj gustilo, da bi se znašala nad drugim, to NIKOL ) ... men je šlo na živce, če je ena že miljonx neki delala pa me miljonx eno in isto praša - uno po liniji najmanjšga odpora .. ja pismo, si pa piš ane, če pozabiš .. sej mam jst tud marskej zapisano user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.4.2016 9:14:53   
mojamiška

mojamiška sem to že slišala ... oz. so me vprašal, če planiramo še kakšnega otročka,....itak mi je blo logično na kaj namigujejo, pa sm šla samo v smeh user posted image
Sej maybe bom pa taka ostala, ker opažam, da se vse da na lep način, tud če ga kdo poserje ... da lahko sama spravm stvari vse ob roku čez, sam če delam vsak dan u izi .. ne pa da en dan mal preveč kofetkam pa se pol nalaga in je potem sama nervoza prisotna ... sej v svojhem imenu se nikol nism razburjala na druge ( npr, če jke men kj gustilo, da bi se znašala nad drugim, to NIKOL ) ... men je šlo na živce, če je ena že miljonx neki delala pa me miljonx eno in isto praša - uno po liniji najmanjšga odpora .. ja pismo, si pa piš ane, če pozabiš .. sej mam jst tud marskej zapisano user posted image user posted image

a rabte še koga za družbouser posted image

Ma ja je treba bolj na izi. Js mam tut raj stvari prej narejene, da nakonc ni živčna vojna k pol res nemorm delat, če me čas preganja. Kadar je od mene odvisno je vedno vse prej narejeno, če pa ni pol je pa kaos.
Ja ja le zakaj pol taka njihova reakcijauser posted image
..mal heca

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?