Metuljčkica
|
Haha, vidim, da so vaši moški kar sposobni no, saj ne rečem, da moj ni. Ampak britja res ne maram, ker me po tem ful srbi (in se mi vsakih nekaj dni res ne da srbečice trpet), puljenje pa vseeno rajši zaupam izkušeni roki. On je preveč natančen za kaj takega, bi gotovo trajalo celo večnost Obseg je pomoje precej tudi od konstitucije odvisen. Ne vem, če je moje razmišljanje smiselno, ampak jaz imam daljši trup in mogoče ima vseeno to kakšno vlogo pri tem manjšem obsegu. Mogče pa tudi ne, kdo bi vedel. :D Jaz sem trenutno, 34. teden in 1 dan, obsega pa imam natančno 101cm. Mogoče bi bilo bolj smiselno pogledat, koliko je razlike, mogoče bomo tam bolj blizu s številkami. (pri meni je to cca. 30cm - pred nosečnostjo sem bila cca. 70cm v pasu). Klavdijaaa, jaz moram pa paziti predvsem pri usedanju za mizo, se še prehitro udarim ob rob mize ne ornk, ampak vsakič po malo, pa nanese. Slončki so pa ja luškani :) jaz se še najbolj slončkasto počutim pri vstajanju iz avta, pa ponoči, ko grem na wc Bigmamma, super novice! hrbet me pa boli, ja, ampak samo na tistem standardnem mestu - zadaj desno tik pod rebri. Kako je pri tebi? Meni pa trebuh otrdeva tako malo, da ni več omembe vredno. :) Nama je pa takrat, ko sem imela krajši MV od normale za tisti teden (16., se mi zdi) rekla, da imava lahko SO, ampak brez izliva v nožnico. Tako, da nameravava tako početi še 2 tedna, potem pa tudi, če počas začne pomagat do poroda, samo super Sedaj se mora otroček tako ali tako bolj kot ne samo še malo zredit in pljučka razvit do finiša, pa bo :) komaj čakam Jutri je pa 10. maj, bom že 2 leti najbolj srečna gospa bova šla malo popraznovat po službi
|